سلام دوستان.
من پچ 2.1 رو که می ریزم بازی اجرا نمیشه!تا قبل ازپچ اجرا میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان.
من پچ 2.1 رو که می ریزم بازی اجرا نمیشه!تا قبل ازپچ اجرا میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته بنظر من بیشتر شخصیه.خیلی ها با همین جان چمپیون حال میکنن که خیلیا دوسش ندارن. ولی همونطور که خودت گفتی اشکال از عدم تنوع در جملاته نه خود ایشون.
گزارش ترکی رو دارم خیلی جالبه فقط حیف که متوجه نمیشم اینجور که بچه ها چندتاشو ترجمه کردن خیلی باحاله.
من خودم سه چهار سالیه عادت دارم اول از همه گزارش ایتالیایی رو دان میکنم.پارسال یه گزارش عربی که دستی درست شده بود اومده بود اونم جالب بود.بهترین گزارشگر عرب بود.جدای اینها گزارش مزدک میرزایی هم عالی بود ولی کارشناسه در حد جیم بگلین بود!!
بله گزارش ترکی واقعا تیکه های باحالی می ندازه البته اونم دستیه و مودینگ هست و فایل رسمی عرضه شده از سوی کونامی نیست
چیزی نیومده که بشه باهاش ستینگ مسترلیگ رو تغییر داد ؟؟؟
من از این گزارش تورکی خیلی راضی هتم
فقط نمیدونم چی شد الان توپگیری در حد صفر هست
نمیدونم اون پچ اینطوری خرابش کرد یا چی خدا میدونه
تو دفاع کردن شماره گیری هم خیلی بد شده اون موقعی که باید شماره بده نمیده
آرمین جان شما تنظیمات را چجوری کردین ؟
منظورمو گرفتی از تنظیمات کدوما را میگم ؟
من اصولا PES باز آماتوری هستم این رو جدی می گم اکثر بازیهامو روی آسون ترین درجه بازی می کنم گرچه وقتی یه تیم خوب بر میداری توی این نسخه واقعا کار راحتی داری تیم حریف اگه تیم قوی نباشه حتی روی سوپر استار هم نمی تونه خوب بازی کنه ولی نسخه های قبل واقعا تیکه پاره می کردن روی درجه های سختی بالا... من توپ گیریم توی PES واقعا بد هست وقتی جلوی CPU بازی می کنم ... نمی دونم شایدم توی این نسخه اینقدر راحت دریبل می خوریم
جدیدترین پچ رسمی برای بازی چیه؟
گزارشگر ژاپنی یک گیگ حجمشه...
واسه 2012 گزارش مزدک رو گرفتم اگه اشتباه نکنم خیلی از این کمتر بود...
گزارش جواد خیابانی نمیاد؟؟؟؟؟
..................
من تو مستر لیگ مشکل دارم هی از بازی میاد بیرون...
اول فکر کردم بخواطر اینه که با max gp و اونیکی پول و gp رو زیاد کردم اینجوری میشه ولی اون سیو رو پاک کردم دوباره بدون استفاده از اونا هم شروع کردم هیون جوری پرید بیرون...
آخرین پچ همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست دیگه درسته؟؟
شما که جلوی پی سی کم میارین پس اگر با یه بازیکن واقعی قوی بازی کنین با این تعاریف راحت 6 تا میخورین
کلا این فوتبالهای آخری کونامی در توپگیری خوب عمل نمیکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)