سلام دوستان یه مدت از اخبار کسپر دور موندم میخواستم ببینم نسخه فاینال kaspersky internet security 2013 اومده؟
سلام دوستان یه مدت از اخبار کسپر دور موندم میخواستم ببینم نسخه فاینال kaspersky internet security 2013 اومده؟
سلام
بله میتونید از لینک پایین دریافت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزیز فایرفاکس منم 17 هست.کاملا همخوانی داره.واسه همین به شما گفتم فایرفاکس 17 رو نصب کن دیگه.شما نصب کن بعد افزونه ها رو فعال کن حل میشه
راستش چی بگم.بذارین ببینیم دوستان چی میگن.من راه حلی به ذهنم نمیرسه
کسپر مواقعی که سایت ویروسی باشه این پیام رو میده.شاید واقعا سایتها ویروسی هستن
درود
سه سوال از اهالی اهل فن و خبرگان کسپر داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه پاسخ بده :
1-آیا در صورت مسدود نمودن icmp incoming echo احتمال ایجاد اختلال در برخی نرم افزارها (از جمله پ ر ا ک س ی) وجود داره یا اصولا کابرد خاصی به جز telnet نداره و پینگ کردن دستی با Cmd نداره ؟
2-با توجه به جعل گواهینامه دیجیتال توسط برخی مخربها آیا توصیه میکنید گزینه trust applications with digital signature علامت زده شود یا علامتش برداشته شود ؟
3-وقتی که با پ ر ا ک س ی به برخی سایتهای تخصصی در زمینه تشخیص و تست "ناشناسی" مراجع میکنم تقریبا هیچ کدوم از فاکتورها برای سیستم من قابل شناسایی نیست به جز 2 مورد
اولی درباره ورژن مرورگر و سیستم عامل و دومی HTTP_ACCEPT (که شامل فهرستی از قبیل : text ، html, application ، png, imag و غیره) حالا سوال من اینه که آیا راهی برای بلوک کردن این اطلاعات (از طریق مرورگر اپرا یا فایروال) وجود داره یا نه ؟
با تشکر قبلی
اونم آخرین ورژن هست.بعدش آخرین ورژن فایرفاکس چه ربطی به آپدیت کسپر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام به دوستان عزیز.من kaspersky internet security 2013 دارم.وقتی به اینترنت متصلم یکی از فایل های در حال اجرای کسپر خود به خود اطلاعات رد و بدل میکنه و من نمیدونم بخاطر چیه.آپدیت اوتوماتیکم غیر فعاله.همین باعث میشه سرعت اینترنتم کم بشه.دوستان میدونن چیه؟
سلام .سعتِ دانلودِ کاسپر تنها چیزی هست که اصلا رصایت بخش نیست . بنده با اینترنتی که سرعت دانلودش 400kb بود هم امتحان کردم . نیم ساعت طول کشید تا تموم شد چند بار هم هِی گفت برنامه ی شما مشکوکه که اصلی هست یا نه لطفا دوباره آپدیت کنید .میگم نکنه خودش کامپیوتر رو غربال میکنه و جاسوسی میکنه و ما خبر نداریم ؟![]()
سلام.اختیار دارین . مرورگرها از مهمترین راههایِ رخنه ی بدافزارها به کامپیوتر هست . کاسپر به هیچ مرورگری اجازه نمیده هر کار دلش میخواد انجام بده . مگر اینکه خودتون مُستثناش کنید
بنده دیروز رفتم internet socurity 2013 بخرم گفتند 14 دینار یعنی 140 تومن .
گفتم 2012 چنده ؟ گفت 90 تومن . 2012 خریدم , وقتی آوردش دیدم روش نوشته [قابل ارتفا به 2013]
![]()
یعنی 50 تومن صرفه جوئی شد .
تو ایران هم روی 2012 ها نوشته FREE UPGRADE TO 2013 ؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-12-2012 at 15:44. دليل: تصحیح
دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه.سرعتش پایینه.ولی آپدیت اولیه سنگینه که تیک کپی آپدیت رو فعال کن تا دفعات بعد زیاد وقتت گرفته نشه.
برنامه BWMETER رو نصب کن و هر برنامه ای که بدون اجازه شما بخواد به اینترنت وصل بشه به شما خبر میده و اجاز میگیره.اونجوری خودت متوجه میشی چه چیزی داره پهنای باند رو مصرف میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)