F5 رو بزن و در تنظیمات پروفایل تیکش رو بردار
متاسفانه مدتیه از است دور شده ام.
ببخشید
F5 رو بزن و در تنظیمات پروفایل تیکش رو بردار
متاسفانه مدتیه از است دور شده ام.
ببخشید
من نمیتونم ورژن جدیدُ نصب کنم .. یعنی تا آخرش میره ولی میرسه به جایی که Rolling back action میاد و عملیات نصب به عقب بر میگرده!! راه حل چیه!؟
احتمالا برنامه امنیتی قبلی (مخصوصا اگر eset نباشه) کاملا حذف نشده.
دردسر!
پاسخ بهتری ندارید. چون من هر راهی رو انتخاب کردم.برنامه های unistaller، برنامه esetunistaller؛safe mode
کلافه شدم
هر طور شده نصب کردم. آپدیت کامل هم کردم. منتهی علامت تعجب (البته برعکس i) روی آیکون سبز رنگ هست !!؟ علتش چیه!؟
حتما برای آپدیت سیستم هست که میتونی تو قسمت اپدیت دنبال update system بگردی و غیر فعالش کنی. پیدا نکردی یه سرچی بزن میپیداییش.
اخه دارم همه نسخه ها رو برسی میکنمببینم هر شرکت قوی ترین محصولش کدومه که به روز داشتم باشم همه اونها رو و نخام باز بگردم دنبال سوال و جواب
بابت جوابتون هم ممنون ...![]()
سلام :
با یوزر نیم پسورد یا با استفاده از نسخه آزمایشی روی اکتیو کلیک کنید ...بعد از اکتیو شدن از طریق اینترنت رنگش آبی میشه...
البته همینجوری هم اگه ببینید امنیت کامل دارید و بهتون اینو گفته...
سلام
وقتی فایلهای سیستمی ویروسی میشه فکر کنم ناد نمیتونه پاکشون کنه حالا چیکار میشه کرد؟ فکر کنم باید ویندوز رو رپیر کرد تا درست بشه؟
دوستان من نسخه اونجینال با سریال نامبر 1 ساله دارم نصب کردم رو لب تاپ الان میخوام از رو لب تاپ پاک کنم روی pc نصب کنم آیا سریال بهم کار میده بازم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)