دوستان من چه جوری میتونم تی وی رو از طریق usb آپدیت کنم. مدلش 42LM6200TA هست.
دوستان من چه جوری میتونم تی وی رو از طریق usb آپدیت کنم. مدلش 42LM6200TA هست.
مرسی محسن جان،
اصلا فلش نمیشه وصل کرد یعنی؟
کجا باید فرمت کنیم از طریق تلویزیون؟من منویی ندیدم!![]()
حتما باید هارد باشه و به پورت یو اس بی 1 باشه . شما اینکار را بکن بعد که دکمه ضبط را بزنی خودش پیغام فرمت را میده اگه پیام نداد بگو بهت بگم چیکار کنی
هارد باید ۵۰۰ به بالا باشه.
زیر۵۰۰ قبول نمیکنه.
ازطریق اینترنت پرسرعت انجام بده.
رسک نداره.
درضمن دیگه آپدیت نکنید بهتره چون من همه ورژنها را امتحان کردم و هیچ خاصیتی ندیدم.
همین پست راهم دارم با تی وی میزنم.
چهارتا صفره
0000
من 47lm7610 دارم توي حركتها مثلا موقع ديدن فوتبالها يكسري خطوط مشكي بسيار كم رنگي ميبينم كه براي همه هم قابل ديدن نيست مثلا تو خونه فقط من ميبينمشون بسيار بسيار كم رنگ هستن و فقط تو حركتها ديده ميشن كس چيزي در اينمورد ميدونه يا پنل ايراد داره؟ حدود 700 ساعت بيشتر كار نكرده
سلام
کسی فایل iso بلوری رو روی تلویزیون LG LED 42LM66100 امتحان کرده ?
جواب میده ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
خودم جوابشو پيدا كردم
Passive 3D televisions, under normal viewing conditions, will produce distracting horizontal black lines on the television screen in both 2D and 3D modes.
به نقل از :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اينو زودتر ميدونستم هيچوقت الجي نميخريدم تكنولوژي پسيو واقعا اشغاله من دوبعدي خيلي برام مهم بود كه الجي سرم كلاه گشادي گذاشت اين موضوع بدتر ميشه وقتي 4 ميليون داده باشي براي تلويزيون و شركت پر مدعاي الجي چون اونو از لب مرز بدون گارانتي خريدي هيچ تعهدي در قبالش احساس نميكنه انگار تي وي رو عمه من ساخته به هر حال توصيه من به دوستان تا بلاي من سرشون نياد اول اينكه الجي نخريد دوم اينكه بدون گارانتي نخريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)