اگر ۲۴ ساعت شبانه روز با سرعت ۱۴ کیلوبایت در ثانیه بدون وقفه دانلود کنید میشه ۷ گیگ رو تموم کرد![]()
اگر ۲۴ ساعت شبانه روز با سرعت ۱۴ کیلوبایت در ثانیه بدون وقفه دانلود کنید میشه ۷ گیگ رو تموم کرد![]()
سلام دوستان
عزیزانی که از اینترنت رایتل استفاده می کنن در مناطقی که پوشش خارجی هست سرعت اتصال به نت با موبایل یا تبلت در فضای سر بسته چه طوره؟ افت سرعت یا قطعی نداره؟ و دیگه اینکه سرعت 128 و 512 سرعت واقعی (16 و 64 کیلوبایت) رو میده یا کمتر یا بیشتر؟
پیشاپیش ممنون![]()
512 کیلوبیت واقعیه، یعنی سرعت دانلود 64 کیلوبایته، اما 128 کیلوبیت روی 256 بسته شده و سرعت دانلود حدود 32 کیلوبایته.
من دو سه روز پیش متوجه شدم شهر رامسر هم تحت پوشش قرار گرفته.
تو حوضه ی اطلاع رسانی، صفرن.
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk 4
احتمالا خودشون امیدی به خودشون ندارن
ماشالله قیمت ها هم که فضایی![]()
من سیمکارت رایتل دارم تعرفه گرفتم ١٢٨ سه ماهه ۴ گیگ شب, ۴ گیگ روز سرعت دانلود هم از آپلودباز تست کردم بین ٣٠ تا ۵٠ متغیرهه
سلام
سایت رایتل برای شما هم باز نمیشه؟
واسه من که بازه
من که زنگ زدم به ٢٠٠ واسه همین طرح عیدانه گفتند ٧ هزارتومان حالا به هر طریقی چه بسته اینترنتی چه اس ام اس یا تماس مصرف کنید ٧ گیگ اینترنت واسه یک ماه برای شما لحاظ میشه راستی اینم بگم که سامانه تماس ٢٠٠ رایگانه و من که ٣ دیقه باهاشون حرف زدم هیچ هزینه ای نداشت
سلام به همه دوستان.
منم امروز یه سیم کارت اعتباری با بسته حرفه ای اینترنت خریدم ، حالا ببینیم کی بدستمون میرسه..
راجع به این هدیه شون هم به نظرم اصلا چیز بدردبخور و خاصی نیست!
7 تومن خرید انجام بدی و استفاده بکنی ، بعد 3 گیگ اینترنت روزانه بهت میدن ، 4 گیگ شبانه ، بایدم تو 7 روز تمومش کنی! ممکنه تو این وسط اون 500 مگابایت هدیه 1 ماهه هم تموم شه و مجبور شی بری بسته بخری
از دوستانی که تو شیراز استفاده میکنن ، سرعت چطوره؟ بیشتر 2 جا برام مهمه ، یکی طرفای گلستان و نمایشگاه ، یکی هم طرف منطقه مخابراتی مدرس.. کسی آمارشو داره سرعت تو این مناطق چطوره؟
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)