دوستان سریع مطلعمون کنید که درسته ثبت نام کنم.تو پنلتون هم نگاه کنید ببینید اضافه شده این طرح های نامحدود جدید یا نه
دوستان سریع مطلعمون کنید که درسته ثبت نام کنم.تو پنلتون هم نگاه کنید ببینید اضافه شده این طرح های نامحدود جدید یا نه
Last edited by gamekhor2007; 11-11-2012 at 15:19.
خوبه باید اینقدر باشه
نه مشکلی نداره. زمانی حساب میکنه که دانلودت از ساعت 6 بگذره. مثلا پنج دقیقه قبل خاموشش کن
تو سایت که چیزی اضافه نشده.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
بنظرتون من چجوری ثبت نام کنم؟(اس ام اس یا اینترنتی یا برم نمایندگی)
من زنگ میزنم 2020 خیلی مسخرس میگه نفر 3 هستی بعد میشم دوم بعد یهو میشم سوم.یا چند دقیقه روی 2 میمونم
الان وضعیت 128 نامحدود مثل قبلا که بچه ها میگفتن با 30-35 دانلود میکنه؟
کسایی که گواهی ندادن توی پنلشون همه جور سرعتی میشه انتخاب کرد؟
Last edited by gamekhor2007; 11-11-2012 at 19:59.
سلام
لطفا يكي از دوستان لينك ليست قيمتهاي مخابرات شهر اهواز رو بذاره ممنون
من زنگ زدم پشتیبانی. گفتند مسأله ای نیست. البته تو قسمت مصرف ترافیک را مینویسه . ولی حساب نمیکنه؛ حتا اگه از ساعت 6 بگذره. البته گفت خاموش کنی بهتره، ولی حساب نمیکنه.
اگر با نرم افزار Internet Download Manager یا همون IDM دانلود میکنید بهتره برید در قسمت Scheduler (آیکون شبیه ساعت) و در اونجا Start download رو از ساعت 2am و Stop Download رو تا 6am تنظیم کنید و تیک های زده شده رو مثل عکس زیر بزنید تا سیستمتون در زمان مشخص شده خاموش بشه و دیگه بعد از اون ساعت دانلود نکنه
البته اگر منظورتون اینه که( مودم بعد از خاموش شدن سیستم روشن بمونه ممکنه از ترافیک کم بشه؟)
جواب منفیه
من اصلا مودمم رو خاموش نمیکنم و الان هم کلی ترافیک(حدود 20 گیگ) تو سیستمم دارم D:
Last edited by fokonishi; 12-11-2012 at 15:03. دليل: برداشت اشتباه
جدیدا چیزی اضافه نشده
تا تاریخ 1391.08.22
اولا زیاد به پشتیبانی اعتماد نکن. من یک ماه پیش زنگ زدم اول گفت نمیخواد بعد گفت هو خاموش کن بهتره. / نتیجهگیری اینکه چیزی نمیدونست / یکی از دوستان در صفحات قبل گفته بودن دانلودشون از ساعت 6 گذشته و همش حساب شده. من هم روی این قضیه این حرفو زدم. دوستمون اقای fokonish کاملا درست میگن. من چندین ساله که همین کارو میکنم.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
جناب فوکونیشی که میگه خاموش نکنی هم مشکلی نیست.
البته اگر منظورتون اینه که( مودم بعد از خاموش شدن سیستم روشن بمونه ممکنه از ترافیک کم بشه؟)
جواب منفیه
من اصلا مودمم رو خاموش نمیکنم و الان هم کلی ترافیک(حدود 20 گیگ) تو سیستمم دارم D:
خوب ثبت نام کردم و زنگ زدن و اطلاعات رو گرفتن و شماره حساب دادن.فردا پول رو ریختم تماس بگیرم باهاشون؟شماره پیگیری ثبت نام داد.از کجا پیگیری کنم؟
راستی سوال کردم گفتن این تعرف های نامحدود جدید برای استان شما نیست.گفتم سرعت بالاتر بخوام گفتن باید جواز کسب خودت یا برادرت یا یه آشنایی بدی.دقیقا باید برای سرعت بالاتر باید کپی جواز کسب بدم یا خودش رو؟کارت ملی طرف رو هم میخواد؟اصلا کلا چطوری هست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)