زیر 300 نداریم - مگه دست دوم بگیرینو مدل چینی 420 شروع میشه به بالاAoson M71G 7 inch این ارزون ترینهاندازه صفحه ؟ چه کاری میخواید باهاش انجام بدید؟2 تا مدل 28 و 32 آرکاس قیمت زیر 300 دارن2 تا هم ebook داریم مال انرژی سیستم زیر 300 تومن
زیر 300 نداریم - مگه دست دوم بگیرینو مدل چینی 420 شروع میشه به بالاAoson M71G 7 inch این ارزون ترینهاندازه صفحه ؟ چه کاری میخواید باهاش انجام بدید؟2 تا مدل 28 و 32 آرکاس قیمت زیر 300 دارن2 تا هم ebook داریم مال انرژی سیستم زیر 300 تومن
اندازه 7 اینچ-بازی و اینترنت
تبلت دیمو 700 مدل 4 گیگ . ایرانیه و توی رنج قیمتش بد نیست
تبلت آینول مدل آیرورا 7 که 7 اینچ و پردازنده بهتر از دیمو و توی این رنج خوبه البته چینیه ( این مدل رو با مدل آیرورا 2 اشتباه نگیرید) این مدل آندروید 4 روشه
آرنووا 7b که چینی .7 اینچ . 8گیگ از بقیه یه سرو گردن پایین تره . البته این مدل طرفای 300 هست بقیه حدود 400 هستند
فبلت g70 هم هست که 7 اینچ . نسخه 2.3 آندروید که احتمالا ارتقا نداره وسی پی یو ش هم رده آیروراست
موفق باشید
یخورده اگه بیشتر می تونین هزینه کنین نکسوس 7 برای کار شما فکر می کنم عالی باشه چون با این قدرت پردازش تا چند سال کارتونو راه میندازه البته بازم نظر خودتونه باید ببینین با تبلت راحت هستین با اندازه صفحه نمایش مشکلی ندارین چون فکر کنم کار کردن با تبلت از لپ تاب سختره اگه کارکردتون همون چیزیه که گفتین به نظر من این مدل می تونه بهترین باشه البته بازم می گم یا باید یخورده بیشتر هزینه کنید یا دنبال تبلت چینی با امکانات بالا ولی کیفیت پایین برین یا دنبال دست دوم باشین که به نظر من اینجور چیزا اگه نو خریده بشه بهتره![]()
تا قیمت 450 الان چی میشه خرید ؟(تبلت آندرویدی؟)
سلام
شما از تبلتتون چه توقعاتی دارید و چه کارهایی باهاش می کنید؟
اندازه اش مهمه؟
چینی باشه مشکلی ندارید؟
آندروید 4 باشه.CPU حداقل 1.2 گیگاهرتز-چینی باشه مشکلی نیست.سیمکارت خور باشه و GPS هم داشته باشه
جی پی اس رو نمی دونم داره یا نه ولی این مدل رو میتونید تهیه کنید
Aoson M71G 7 inch
سی پی یو 1 داره
رم 1 داره
سیم می خوره
یکی دیگه هم هست ولی هم قدیمیه و رم 512 داره ولی سی پی یوش 1.5 هست
اگه بتونید بجای خرید تبلتی با ساپورت سیم . یدونه تب وای فای بگیرید به همراه مودم edge به صرفه تره و مدل های انتخابی تون بیشتر میشه.
سلام.. تبلت چینی مدل تبلت مارک اندروید (wonder media) سیم کارت خور الان نو قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
پیشاپیش تشکرررر
Last edited by milad444; 14-09-2012 at 11:24.
تبلت تا قیمت 1200-1300 چی هست - چینی خوشم نمیاد - بیشتر برای کار با افیس می خوام و اگه صفحش بزرگ باشه بهتره. بیشتر روی برند سامسونگ یا ایسوز باشه ولی اگه برند بهتر یا کلا بهترین تبلیت تو رنج 1 تا 1.2 تومن را معرفی کنید.
من تا حالا تبلت نداشتم فایلها افیسش را که می شه با کامپیوتر جا به جا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)