کسی شیمی پیش1 مبتکران نوبت چاپ 92 الی 106 رو اگر داره لطف کنه بگه که این اصلاحاتی که وبلاگ خیلی سبز گفته در این کتاب اعمال شده یا نه؟مرسی
کسی شیمی پیش1 مبتکران نوبت چاپ 92 الی 106 رو اگر داره لطف کنه بگه که این اصلاحاتی که وبلاگ خیلی سبز گفته در این کتاب اعمال شده یا نه؟مرسی
Last edited by mani geek; 20-10-2011 at 23:19.
تشریح رو فقط برای قبولی بخونین کافیه
فقط تست![]()
منم از همین میترسم . . .یعنی کلا بیخیال تشریحی و امتحانای تشریحی مدرسه شم؟؟؟؟امتحانای اخر سال هیچ اثری تو کنکور نداره؟فقط نمزه ی قبولی میخان؟؟
خواهش میکنم.
برای من که سالمه...خودم از این جا دانلود کردم.الانم دوباره تست کردم.سالمه
به هر حال براتون آپ کردمش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان کسی منت نمیزاره جواب بده ؟
خدایی در گفتوگو با فارس خبر داد:
تأثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91
خبرگزاری فارس: قائممقام سازمان سنجش آموزش کشور از تأثیر مثبت 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91 خبر داد.
خبرگزاری فارس: تأثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91
ابراهیم خدایی، قائممقام سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس از آخرین مصوبه کارگروه کنکور مبنی بر تأثیر مثبت 25 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 91 خبر داد و گفت: بعید است که در مهلت باقیمانده تصمیم جدیدی در این زمینه اتخاذ شود.
به گفته وی ثبتنام کنکور 91 از 16 آذرماه آغاز میشود و داوطلبانی که تا این تاریخ موفق به دریافت دیپلم خود نشدهاند میتوانند در بهمنماه ثبتنام کنند.
امسال هم تاثیر 25 قراره اعمال بشه اونم مثبت ؟دلم میخواست بگم که کجام عروسیه ولی مقررات فروم اجازه نمیده
خیلی خوشحالم
راستی امروز آزمون اول گزینه دو بود . انتظار داشتم فیزیک و شیمی بالای 70 باشم که جفتشونم روی یه اشتباه بچگانه که پارسال هم در آزمون اول مرتکب شده بودم ( فراموش کردن وارد کردن سوالات آزمون پایه در پاسخبرگ ) فکر کنم درصدهام دور و بر 30-40 باشن . البته تقصیر رو گردن چیزی نمیندازم چون باید پاسخنامه رو یه بار مرور میکردم که مثلا گزینه ای مخدوش نباشه و ..... و متوجه میشدم که در بخش دروس اختصاصی پاسخ های سفید زیادی وجود دارن
ریاضی و زمین شناسی و عربی و ادبیات رو که اصلا نخونده بودم و فعلا هم برنامه ای براشون ندارم
زبان رو 100 زدم و دینی رو فکر کنم 89 زده باشم و زیست هم احتمالا بالای 75 باشه
کارنامه تا یکی دو ساعت دیگه میاد رو سایت . چه سایتی برای آپلود عکس دارین که کارنامه رو بتونم بزارم ؟
من کتاب شیمی مبتکران و فایل پی دی اف خیلی سبز رو مقایسه کردم تفاوت چندانی نداشت فقط باید قبل از «سپس رادیکال اتیل تولید شده ..» نوشت مرحله چهار و مرحله چهار رو هم کرد مرحله پنج
کسی هست یه اسکرین شات از این صفحه کتاب بگیره؟
کدوم بهتره:خواهش می کنم حتما راهنمایی کنید
1.زیست 80 ٪ + ریاضی0 ٪
2.زیست 60٪ +ریاضی 20٪
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)