تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 160 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

به هر حال شما که بهتر میدونید ....
    والا دیگه خسته شدم از دست این مو به هر کس میگی یه چیز بهت میگهیکی میگفت پیاز بزن به موهات یکی میگفت دنبلان بزن یکی میگفت سدر بزن یکی.....ماینوکسیدیل هم که تا وقتی مصرف کنی خوبه قطع کنی دوباره شروع میشه
    یعنی یه نفر تو این دنیا یه دارویی چیزی نساخته که موهارو برای همیشه پر پشت و پر کنه ؟
    من فقط بالای سرم کم پشته و پر نیست دلیلش چی میتونه باشه ایا دارویی هم هست؟
    اینم بگم که من در سن بلوغ هستم ایا میتونه این دلیلی باشه؟به هر حال اگه یه داویی بگین که برای همیشه موهام خوب بشه تا اخر عمر همش دعاتون میکنم
    سلام
    اگر ارثی هست پس راهی جز کاشت نداره فعلاً
    ما دوستان و آشنایان زیادی داریم که همگی همین مشکل رو داشتند و بعضیاشون ملیونها تومن خرج کردند و همه جور شامپو و دارو و نسخه ی عطاری رو امتحان کردند اما حالا راحت دارند زندگی میکنند و قیافشون هم بدون مو باحال و خوشتیپ هست و از مزیتهای موی کوتاه و نیروی جنسی زیاد هم بهرمند هستند
    البته بنده دو نفر رو میشناسم که ریزش موی جلوی سر داشتند و با مصرف محلول طلسم مشکلشون حل شده
    برای همین سوال پرسیدم تا ببینم دیگران هم مشکلشون حل شده یا نه
    زیاد بهش اهمیت ندین
    شما خودتون توی خیابون و کار و زندگیتون صدها نفر رو دیدین و میبینین که موی قسمتی از سرشون ریخته . آیا اهمیت دادین به اینکه موهاشون ریخته ؟ دیگران هم همینطورند وقتی شما رو میبینند
    اگر هم هنوز ازدواج نکردین , اونی که شما رو نخواد به خاطر کم پشتیِ موی سر , پس همسر مناسبی برای شما نیست .
    آدمها هر چی سنشون میره بالا باید معیارهاشون برای انتخاب همسر هوشمندانه تر و عاقلانه تر و منطقی تر حکیمانه تر بشه وگرنه عقلشون خوب رشد نکرده

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما هاکدلتون خوشه از دارو استفاده میکنید. واقعا امید هم دارید؟

من از سن بلوغ به این طرف موهام خیلی شدید ریخت الان هم بالای 25 هستم و ازدواج هم نکردم. ولی دنبال دارو هم نبودم. چون هر کی یه چیزی میگه، پیاز، سیر، آب لیمو، ماینوکسیدیل و...

بهترین راه همون کاشته.

کسی قیمت نداره؟ خواهشا نگید به مقدار تاسی بستگی داره که اینطور نیست، شما کافیه وارد اتاق عمل بشی، اون وقت چه یه سر سوزن تاسی داشته باشی چه همه جلوی سرت تاس باشه یه قیمت میگیرن

یهوجایی که قسطی قبول کنن نیست، تو مشهد؟

در آغاز فعالیت موسی الرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

شما هاکدلتون خوشه از دارو استفاده میکنید. واقعا امید هم دارید؟

من از سن بلوغ به این طرف موهام خیلی شدید ریخت الان هم بالای 25 هستم و ازدواج هم نکردم. ولی دنبال دارو هم نبودم. چون هر کی یه چیزی میگه، پیاز، سیر، آب لیمو، ماینوکسیدیل و...

بهترین راه همون کاشته.

کسی قیمت نداره؟ خواهشا نگید به مقدار تاسی بستگی داره که اینطور نیست، شما کافیه وارد اتاق عمل بشی، اون وقت چه یه سر سوزن تاسی داشته باشی چه همه جلوی سرت تاس باشه یه قیمت میگیرن

یهوجایی که قسطی قبول کنن نیست، تو مشهد؟
    یکی از دوستانم یه کار درستش رو میشناسه
    این شماره منه تماس بگیر تا ازش آدرس بگیرم بهت بگم 09359506370

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    در یکی از سایتها نظرات زیادی در مورد طلسم هست
    80 درصدشون نوشتند که ماهها استفاده کردند و بی نتیجه بوده
    20 درصد نوشته ریزش متوقف شده و موها شروع به رویش کرده
    ==================================
    یه نفر نوشته من موهام ریزش داشت . چند سال هر کاری گفتند انجام دادم . هییییچ فایده ای هم نداشت
    آخرش به این نتیجه رسیدم که درمانِ کچلی , کچلیه
    موزر برداشتم همه رو زدم و راحت شدم

شیک و پیک و مرتب و بی دردسر

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-01-2016 at 12:31. دليل: تصحیح

6. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در یکی از سایتها نظرات زیادی در مورد طلسم هست
    80 درصدشون نوشتند که ماهها استفاده کردند و بی نتیجه بوده
    20 درصد نوشته ریزش متوقف شده و موها شروع به رویش کرده
    ==================================
    یه نفر نوشته من موهام ریزش داشت . چند سال هر کاری گفتند انجام دادم . هییییچ فایده ای هم نداشت
    آخرش به این نتیجه رسیدم که درمانِ کچلی , کچلیه
    موزر برداشتم همه رو زدم و راحت شدم

شیک و پیک و مرتب و بس دردسر

ولی من اگه کچل هم کنم باز هم ردش معلومه و اتفاقا بدتر میشه!

این مت دیمون تو عکس مو داره بابا....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام من25 سالمه از15 سالگی ریزش موهام شروع شد...ادرس یه دکتر خوب و درست حسابی تو تهران میخام....تغزیمم خوبه دیگه خسته شدم از این موها راه میرم میریزن......موهام نازک و خشکن امینو اسیدشون رو از دست دادن نه سوار نه دوش گرم نه نور افتاب موهامو یبار اتو نکشیدم رنگ نکردم... همرو رعایت میکنم اگه شامپو رو عوض نکنم پوست سرم سریع چرب میشه خارش بدی میگیره و شروع به ریزش میکنن.....موهام اصلا تغزیه نمیشن مگه بایه شامپو که اونم موقته باید همش عوض شه.......کسی روش مزوتراپی (تزریق مستقیم موادبه پوست سر)انجام نداده.نتیجه ای داره؟؟؟؟؟؟عوارض نداره؟؟؟؟؟حوصله داروهایی که دکترا تجویزمیکنن که اگه قطع بشه بازم ریزش موشروع بشه ندارم میخام موهام به این داروها وابسته کنم اخه تا کی ادم هزینه کنه کی حوصله داره تا اخرعمرش قطره بریزه....اگه امکان داره راهنماییم کنین ..ممنون میشم

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام من25 سالمه از15 سالگی ریزش موهام شروع شد...ادرس یه دکتر خوب و درست حسابی تو تهران میخام....تغزیمم خوبه دیگه خسته شدم از این موها راه میرم میریزن......موهام نازک و خشکن امینو اسیدشون رو از دست دادن نه سوار نه دوش گرم نه نور افتاب موهامو یبار اتو نکشیدم رنگ نکردم... همرو رعایت میکنم اگه شامپو رو عوض نکنم پوست سرم سریع چرب میشه خارش بدی میگیره و شروع به ریزش میکنن.....موهام اصلا تغزیه نمیشن مگه بایه شامپو که اونم موقته باید همش عوض شه.......کسی روش مزوتراپی (تزریق مستقیم موادبه پوست سر)انجام نداده.نتیجه ای داره؟؟؟؟؟؟عوارض نداره؟؟؟؟؟حوصله داروهایی که دکترا تجویزمیکنن که اگه قطع بشه بازم ریزش موشروع بشه ندارم میخام موهام به این داروها وابسته کنم اخه تا کی ادم هزینه کنه کی حوصله داره تا اخرعمرش قطره بریزه....اگه امکان داره راهنماییم کنین ..ممنون میشم
    شما نیاز به به یک آزمایش کامل دارید.
    مخصوصا آزمایش تیروئید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

مخصوصا آزمایش تیروئید.

سلام ازمایش انجام دادم هم تیروئیدهم کم خونی هیچ کمبود ویتامینی هم ندارم....فقط ازمایش هورمونی ندادم که اونم بعید میدونم ....چون مشکلا هورمونی باعث رشد موهای ضخیم و بدی مخصوصاتو ناحیه صورت خانما میشه که من تا حالا چیزی ندیدم ....نمیدونم مشکل چیه تو خونه فقط من اینطورم بعیدم میدونم که ارثی باشه.......

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

مخصوصا آزمایش تیروئید.

سلام ازمایش انجام دادم هم تیروئیدهم کم خونی هیچ کمبود ویتامینی هم ندارم....فقط ازمایش هورمونی ندادم که اونم بعید میدونم ....چون مشکلا هورمونی باعث رشد موهای ضخیم و بدی مخصوصاتو ناحیه صورت خانما میشه که من تا حالا چیزی ندیدم ....نمیدونم مشکل چیه تو خونه فقط من اینطورم بعیدم میدونم که ارثی باشه.......
    در خانواده مادری آیا کسی هست که مشکل ریزش داشته باشه؟
    ناحیه ریزش به صورت یک خط از جلوی سر تا وسط سر ست؟

درمان فعلی شما فقط و فقط مینوکسیدیل هست.
    اگر ژنتیکی باشه همراهش میشه اسپیرونولاکتون و کتوکونازول موضعی استفاده کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

نه کسی نیست ولی اوایل کم خواب و عصبی بودم به حدی که تا یک ماه مفصل درد شدید داشتم ازمایش روماتیسم همه رو برام نوشت که اونم دکترا تشخیص دقیقی ندادن و اخرشم دوتا امپول کورتون برامنوشتن که خوب بشم...الان مشکل بی خوابی ندارم ....

درمان فعلی شما فقط و فقط مینوکسیدیل هست.
    اگر ژنتیکی باشه همراهش میشه اسپیرونولاکتون و کتوکونازول موضعی استفاده کرد.
    خیلی ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •