تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 142 از 269 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فرگوسن هم بياد كاريش نميشه كرد!

2. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بای بای حام حهانی

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

بازی کیه؟

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

تیم ملی امروز هم با برنامه گذشته تمرین می‌کند

تیم ملی فوتبال ایران امروز (پنج‌شنبه) هم طبق برنامه روزهای گذشته تمرین می‌کند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی فوتبال ایران که در اردوی آماده‌سازی دوبی به سر می‌برد، امروز (پنج‌شنبه) هم طبق برنامه زمان‌بندی روزهای گذشته تمرین خواهد کرد.
    ملی‌پوشان ساعت 11:30 تا 12:30 به وقت دوبی در سالن و بعدازظهر هم ساعت 6:45 به وقت دوبی (19:15 تهران) در زمین چمن باشگاه ایرانیان تمرین می‌کنند. نلو وینگادا، دستیار جدید کی‌روش که دیروز به جمع‌ ملی‌پوشان اضافه شد هم در کنار سایر مربیان عملکرد بازیکنان را زیرنظر گرفته است.
    اما بازیکنان که طبق برنامه باید 9:30 برای صرف صبحانه می‌رفتند امروز با نظرکی‌روش اجازه یافتند تا قبل از تمرین در سالن بیشتر استراحت کرده و دیرتر صبحانه بخورند.

6. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاکتیک قطری‌ها برای رویارویی با ایران لو رفت

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دیدار حساس تیم های ملی قطر و ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در روز چهاردهم خرداد(سه شنبه هفته آینده) در دوحه برگزار خواهد شد.
    شب گذشته قطری‌ها در آستانه دیدار با ایران، مسابقه دوستانه‌ای را با تیم ملی آذربایجان برگزار کردند و به تساوی یک بر یک رسیدند.
    روزنامه الوطن قطر در گزارشی از بازی تیم ملی قطر مقابل اذربایجان نوشت: سرمربی تیم ملی قطر برای این بازی تاکتیک حرکت سریع از کناره‌ها را مد نظر قرار داد و به همین دلیل در جریان بازی شاهد بودیم که بازیکنان کناری قطر موظف بودند که نفوذ کنند و توپ های بلند از کناره ها به دروازه حریف ارسال کنند.
    این روزنامه در ادامه گزارش خود با بیان اینکه این بازی دوستانه به دلیل شباهت نوع بازی تیم ملی اذربایجان به بازی تیم ملی ایران دارای اهمیت فراوانی بوده، تاکید کرد: تیم قطر مقابل حملات تیم آذربایجان نیز عملکردی موفق داشت.

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

14 خرداد بازی بعدی

10. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

به بازی با قطر کم کم نزدیک میشیم ...

در واقع به روزهای مرگ و زندگی نزدیک میشیم که دونه دونه میرسن

قطر و لبنان تیمایی بودن که من هیچ وقت فکر نمیکردم راجع بهشون بخوایم فکر کنیم ! اما الان از فکر کردن گذشته باید نگران باشیم ...

خیلی ساده خیلی خیلی ساده با یه همچین ترکیبی میشد این تیما رو لگد مال کرد :

رحمتی

حاج صفی ------- عقیلی ------ منتظری ----- حمودی

تیموریان یا نکونام

شجاعی -------------------------------حیدری

جباری ------- کریمی

دژاگه یا مجیدی

یا

رحمتی

پولادی ------- حسینی ----- منتظری ------ حمودی

تیموریان یا نکونام

جباری -------------------------- حیدری

کریمی

دژاگه------------

---------- مجیدی

خیلی خیلی اصرار دارم به جفت بودن حیدری و حمودی و اینکه سمت راستمون از اینا استفاده کنیم . وقتی استقلال چند ساله داره 90 % گلاش رو از این طریق میزنه و امسال توی آسیا با همین روش بالای 10 تا گل زد خوب یعنی جفت حمودی - حیدری جفت خیلی عالیی هست برای سمت راستمون . لزومی نداره حیدری رو ببریم دفاع آخر بذاریم و جفتشون رو از بین ببریم !! اما بازم اگه از بین ببریم وضعمون خوبه نگاه کنید اینم یه ترکیب دیگه :

رحمتی

پولادی ------- عقیلی ------- منتظری ------ حیدری

نکونام یا تیموریان

کریمی ---------------- دژاگه

جباری

قوچان نژاد یا خلعتبری -----------

----------مجیدی

تا صبحم با این لیست میشه ترکیب چید تازه اینا نهایت قدرت ما نیست چون مجبوریم چند تا بازیکنو بیرون بذاریم . بعضی وقتا نکونام یا تیموریا . دژاگه یا قوچان نژاد یا خلعتبری . پولادی یا حسینی یا عقیلی . مجیدی یا شجاعی و ... یعنی نیمه ی دوم ها هم میتونیم با تغییر ارنج و بازیکنامون جون تازه به بازی بدیم ...

اما هیجان زده نشید دوستان . اینا تخیلات ذهنیه من بود که 100% اگه یکی دیگه جای این آقای روشنفکر سرمربی ما بود شک نکنید ترکیب تیم ملی ما اون بالاییا بود که من گذاشتم !!! با اینکه این نفرات رو میتونیم توی تیم ملی استفاده کنیم و توی آسیا قد علم کنیم اما باید این بازیکنا رو کنار گذاشت و به امثال ماهینی و اولادی و حاتمی و انصاری فرد و ... اکتفا کنیم !!!

خوب . واقعا من یکی نمیتونم با این بازیا ارنج بچینم . یعنی هر کاری میکنم اسم بازیکن بذارم توی ترکیب و یه ارنج درست بچینم وسطش عصبانی میشم و خون جلو چشمامو میگیرهمثلا بخوام اسم جادوگر رو حذف کنم و به جای کریمی بنویسم محمد نوری دوست دارم خود زنی کنمیا مثلا اسم رحمتی رو از دروازه خط بزنم به جاش بنویسم رحمان احمدی یا سوشا مکانی یا شهید حقیقی تا صبح میمیرم از خندهیا مثلا اسم مجیدی رو خط بزنم به جاش بنویسم انصاری فرد و اولادی یکم اشکم در میادبه همین دلیل اینجا مخاطب زیاده ایشاالله بقیه دوستان میان ترکیب حقیقی و درست تیم ملی رو مینویسن اینی که ما نوشتیم تخیلی بیش نبود آخ چه ذوج هافبکی میشدن کریمی و جباری ... چه خط حمله مرگباری میشدن دژاگه و فرهاد . چه دفاع کوبنده ای میشد مثلث منتظری . عقیلی . رحمتی ... فقط یه کلمه میتونم بگم :

حیف

( حالا الان یکی میاد میگه مگه زمانی که اینا مدافع و گلر ما بودن ما گل نمیخوردیم ؟ای خداااااا ! )

Last edited by Mohammad.F.M; 31-05-2013 at 19:37.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اوج همدلی ملی پوشان در اردوی امارات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛بازیکنان تیم ملی که در اردوی تیم ملی در امارات به سر می برند،بعد از تمرین کار چندان زیادی ندارند و بیشتر وقت خود را در لابی هتل می گذرانند.نکته مهمی که در جمع ملی پوشان موج می زند اتحاد و همدلی همه آنها برای بازی حساس با قطر است.حتی امیر حسین صادقی و محمد رضا خلعتبری که بارها در بازی استقلال و سپاهان با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کرده بودند در این اردو کاملا یکدل هستند و شرایطی بر جو تیم ملی حاکم است که واقعا قابل تحسین است.
    نشانی از خستگی در چهره هیچ کدام از ملی پوشان دیده نمی شود و بازیکنان سعی می کنند تا با شوخی کردن،روحیه یکدیگر را بالا ببرند.در راس این شوخی ها بازیکنان استقلال قراردارند ،مجتبی جباری،خسرو حیدری،پژمان منتظری امیر حسین صادقی و البته آندرانیک تیموریان که خودش را استقلالی می داند.

محتوای مخفی: محتوای خیلی مخفی 

خیلی جالبه یک زمانی همه انتقاد میکردن که چرا خروجی لیگ ایران دیده نمیشه چرا کیروش جوونهای خودمون رو دعوت نمیکنه کریمی و .... تا کی؟بعد از نتیجه نگرفتن تو رقابتهایی مثل جام معتبر غرب آسیا!و بازیهای دوستانه با عصاره غلیظ لیگ!حالا همونها تو چرخشی 180 درجه ای میگن باید از کریمی و مجیدی و علی دایی دعوت بشه بیان تیم ملی بازی کنن! دوستان اساتید شاید بازیکنی با توانایی های کریمی دایی به این زودیها نداشته باشه فوتبال ایران معنی جایگزینی این نیست که یکی مثل کریمی داشته باشیم تا کریمی کنار بره ...هرچند که امروز جباری (+ محمد نوری) هست به جای دایی و هاشمیان و مجیدی گوچی و خلعتبری و انصاری فر هست فاصله زیاده اما همینه

یه جوری در مورد نفرات و ترکیب صحبت میشه انگار FIFA Manager هست! فوتبال ایران هنوز میخواد با کریمی و مجیدی جوان! در آسیا قد علم کنه؟!واقعا این نگاه حرفه ایه؟تضمینی برای موفقیت هست با این نفرات!؟

خیلی ساده خیلی خیلی ساده با یه همچین ترکیبی میشد این تیما رو لگد مال کرد
    سیدمهدی رحمتی، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، مهرداد پولادی، خسرو حیدری(حسین ماهینی 88)، پژمان نوری،جواد نكونام، اشكان دژاگاه محمد قاضی(72کریم انصاری فر)،علی كریمی و محمدرضا خلعتبری(66محمد نوری)

ایران 2-قطر 2 ورزشگاه آزادی!

مهدی رحمتی، خسرو حیدری، سید جلال حسینی، مهرداد پولادی، هادی عقیلی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، حسین ماهینی(53- اشکان دژاگه)، احسان حاج صفی(46- محمدرضا خلعتبریعلی کریمی و کریم انصاری فرد(90- مازیار زارع)

ایران 0-قطر 0 ورزشگاه آزادی!

سيدمهدي رحمتي حسين ماهيني،هادي عقيلي، پژمان منتظريپژمان نوري( 46- احسان حاج صفي)،جواد نکونام ، علي کريميمحمد نوري،محمدرضا خلعتبري(68-محمد غلامي)،مسعود شجاعيو کريم انصاي فرد(46-محمد قاضي)

ایران 0-لبنان 1

سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، سیدجلال حسینی، خسرو حیدری، مهرداد پولادی، جواد نکونام، آندو تیموریان،محمد نوری، اشکان دژاگه، محمدرضا خلعتبریو رضا قوچان‌نژاد.

ایران 0-ازبکستان 1 ورزشگاه آزادی!

کیروش در جایگاه خودش مسئوله و عملکردش قابل نقده نتایج فعلی در مجموع بازی ها , تاکتیکهای مخصوصا دفاعی تیم دعوت از بازیکنان ضعیف و ناآماده در تیمهای وسط و ته جدول لیگ رفتار نه چندان حرفه ای با رسانه ها و البته محرومیت در بازی حساس ازبکستان و قطر به علت اعتراض و ....ولی اینکه رحمتی و نکونام از استقلال با هم مشکل دارن عقیلی تحمل نیمکت نشینی تیم ملی رو نداره کریمی از اوج دوره و مجیدی خداحافظی کرده ارتباطی به کیروش نداره!اینکه فوتبال ما مثل بقیه چیزهای ماست تقصیر کیروش نیست!!

البته ترکیب پیشنهادی رو بدیم کمی هم تصمیمات سرمربی تیم ملی رو هرچند با سلیقه رنگی نقد کنیم خوبه ایرادی نداره! بالاخره فوتبال ما گل و بلبل بوده و قبل از حضور ددمنشانه کیروش با همین نفراتی که نام برده شد قطر و امارات و عربستان و کره.... رو له میکردیم از 5 تیم اول میشدیم و مستقیم صعود میکردیم جام جهانی سالانه 10-20 لژیونر به لیگهای برتر دنیا معرفی میکردیم و مدعی اول قهرمانی جام ملتهای آسیا و لیگ قهرمانان آسیا بودیم! و کیروش با اومدنش و کنار گذشتن این ستاره ها بدون هیچ دلیلی تیم ملی رو نابود کرد!پس نتیجه میگیریم که مقصر همه ناکامی های فوتبال ایران شخص کیروش هست باید سریعا اخراج بشه سرمربی بعدی هم استاد کفاشیان بین مورینیو و مایلی کهن یکی رو نهایتا تا هفته بعد معرفی میکنه که با اختیارات تام اول ازش استقبال میکنیم میبریم تا عرش بعد میکوبیمش بر فرش!و این داستان ادامه داره ...

قطر و لبنان تیمایی بودن که من هیچ وقت فکر نمیکردم راجع بهشون بخوایم فکر کنیم ! اما الان از فکر کردن گذشته باید نگران باشیم ...
    این از ساده انگاری و دست کم گرفتن سایر کشورها ست!وگرنه چند سالی میشه که اکثر کارشناسای واقعی فوتبال سطح تیم ملی ایران رو در حد درجه 2 آسیا میدونن و رقابت ما با همین قطر و لبنانه نه کره و ژاپن!خیلی بیشتر از این باید نگران بود با این روند

اینا نهایت قدرت ما نیست چون مجبوریم چند تا بازیکنو بیرون بذاریم
    مجبوریم چند بازیکن رو بیرون بذاریم چون :دژآگه مصدومه و نمیتونه بازی کنه!مجیدی از تیم ملی خداحافظی کرده!!شما بیشتر از هوادارای پرسپولیس که به کریمی علاقه نداری داری؟جادوگر فقط یک سایه و اسم ازش باقی مونده با سن بالا و اکثرا تو یکی دو فصل اخیر مصدوم و ناآماده بوده و کمک چندانی هم به پرسپولیس نکرده!چرا فکر میکنیم تو هر شرایطی باید یک بازیکن ثابت تیم باشه؟رحمتی به شکل بچگانه ای از تیم ملی کناره گیری کرد اما خیلی زود متوجه شد اشتباه کرده عذرخواهی درست و حسابی نکرد!عقیلی بی دلیل اردوی تیم ملی رو ترک میکنه چون توی ترکیب اصلی نیست؟نشان افتخار هم میخوان بابت این کارا؟

تو اینکه امسال استقلال قوی ترین بوده و باید سهم بیشتری در تیم ملی داشته باشه و اینکه امثال نوری ماهینی اولادی ... واقعا جایی در تیم ملی ندارند و بعضا به جای بازیکن جوان و کم تجربه و ضعیف از با تجربه و ستاره و ضعیف استفاده کنیم!شکی نیست اما نهایتا اینکه یه سری اسم رو صرفا به عنوان راه چاره و کلید قطعی موفقیت معرفی کنیم خیلی ساده انگاریه!دیگه همه میدونن اوج فوتبال و آمادگی کریمی و مجیدی کجا بود و هر دو در چه مقاطعی به چه دلایلی نتونستن به تیم ملی کمک کنن!اگه دنبال این استدلال و منطق باشیم خیلی خوب همین الان مهدوی کیا از ماهینی بهتره پس باید دعوت بشه که از همه قدرتمون استفاده کنیم و من یکی استقبال میکنم هر کسی لازمه دعوت بشه با تمام قدرت مقابل قطر قرار بگیریم که جا برای حرف و حدیث و بهانه و افشاگری نمونه!

در نهایت باید بگم سطح اول آسیا کجاست و ما کجا ایستادیم کره جنوبی بازیکنی مثل پارک رو در اوج آمادگی و پختگی در حال بازی تو لیگ های معتبر اروپا از تیم کنار میذاره و به جوانان بازی میده و نتیجه هم میگیره وابسته نیست!فوتبال ما هنوز دنبال اسم ستاره های سوخته ای هست که رنگ جام جهانی رو ببینه!با این دیدگاه به جایی نمیرسیم ... ...

13. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

محتوای مخفی: محتوای خیلی مخفی 

خیلی جالبه یک زمانی همه انتقاد میکردن که چرا خروجی لیگ ایران دیده نمیشه چرا کیروش جوونهای خودمون رو دعوت نمیکنه کریمی و .... تا کی؟بعد از نتیجه نگرفتن تو رقابتهایی مثل جام معتبر غرب آسیا!و بازیهای دوستانه با عصاره غلیظ لیگ!حالا همونها تو چرخشی 180 درجه ای میگن باید از کریمی و مجیدی و علی دایی دعوت بشه بیان تیم ملی بازی کنن! دوستان اساتید شاید بازیکنی با توانایی های کریمی دایی به این زودیها نداشته باشه فوتبال ایران معنی جایگزینی این نیست که یکی مثل کریمی داشته باشیم تا کریمی کنار بره ...هرچند که امروز جباری (+ محمد نوری) هست به جای دایی و هاشمیان و مجیدی گوچی و خلعتبری و انصاری فر هست فاصله زیاده اما همینه

یه جوری در مورد نفرات و ترکیب صحبت میشه انگار FIFA Manager هست! فوتبال ایران هنوز میخواد با کریمی و مجیدی جوان! در آسیا قد علم کنه؟!واقعا این نگاه حرفه ایه؟تضمینی برای موفقیت هست با این نفرات!؟

سیدمهدی رحمتی، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، مهرداد پولادی، خسرو حیدری(حسین ماهینی 88)، پژمان نوری،جواد نكونام، اشكان دژاگاه محمد قاضی(72کریم انصاری فر)،علی كریمی و محمدرضا خلعتبری(66محمد نوری)

ایران 2-قطر 2 ورزشگاه آزادی!

مهدی رحمتی، خسرو حیدری، سید جلال حسینی، مهرداد پولادی، هادی عقیلی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، حسین ماهینی(53- اشکان دژاگه)، احسان حاج صفی(46- محمدرضا خلعتبریعلی کریمی و کریم انصاری فرد(90- مازیار زارع)

ایران 0-قطر 0 ورزشگاه آزادی!

سيدمهدي رحمتي حسين ماهيني،هادي عقيلي، پژمان منتظريپژمان نوري( 46- احسان حاج صفي)،جواد نکونام ، علي کريميمحمد نوري،محمدرضا خلعتبري(68-محمد غلامي)،مسعود شجاعيو کريم انصاي فرد(46-محمد قاضي)

ایران 0-لبنان 1

سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، سیدجلال حسینی، خسرو حیدری، مهرداد پولادی، جواد نکونام، آندو تیموریان،محمد نوری، اشکان دژاگه، محمدرضا خلعتبریو رضا قوچان‌نژاد.

ایران 0-ازبکستان 1 ورزشگاه آزادی!

کیروش در جایگاه خودش مسئوله و عملکردش قابل نقده نتایج فعلی در مجموع بازی ها , تاکتیکهای مخصوصا دفاعی تیم دعوت از بازیکنان ضعیف و ناآماده در تیمهای وسط و ته جدول لیگ رفتار نه چندان حرفه ای با رسانه ها و البته محرومیت در بازی حساس ازبکستان و قطر به علت اعتراض و ....ولی اینکه رحمتی و نکونام از استقلال با هم مشکل دارن عقیلی تحمل نیمکت نشینی تیم ملی رو نداره کریمی از اوج دوره و مجیدی خداحافظی کرده ارتباطی به کیروش نداره!اینکه فوتبال ما مثل بقیه چیزهای ماست تقصیر کیروش نیست!!

البته ترکیب پیشنهادی رو بدیم کمی هم تصمیمات سرمربی تیم ملی رو هرچند با سلیقه رنگی نقد کنیم خوبه ایرادی نداره! بالاخره فوتبال ما گل و بلبل بوده و قبل از حضور ددمنشانه کیروش با همین نفراتی که نام برده شد قطر و امارات و عربستان و کره.... رو له میکردیم از 5 تیم اول میشدیم و مستقیم صعود میکردیم جام جهانی سالانه 10-20 لژیونر به لیگهای برتر دنیا معرفی میکردیم و مدعی اول قهرمانی جام ملتهای آسیا و لیگ قهرمانان آسیا بودیم! و کیروش با اومدنش و کنار گذشتن این ستاره ها بدون هیچ دلیلی تیم ملی رو نابود کرد!پس نتیجه میگیریم که مقصر همه ناکامی های فوتبال ایران شخص کیروش هست باید سریعا اخراج بشه سرمربی بعدی هم استاد کفاشیان بین مورینیو و مایلی کهن یکی رو نهایتا تا هفته بعد معرفی میکنه که با اختیارات تام اول ازش استقبال میکنیم میبریم تا عرش بعد میکوبیمش بر فرش!و این داستان ادامه داره ...

این از ساده انگاری و دست کم گرفتن سایر کشورها ست!وگرنه چند سالی میشه که اکثر کارشناسای واقعی فوتبال سطح تیم ملی ایران رو در حد درجه 2 آسیا میدونن و رقابت ما با همین قطر و لبنانه نه کره و ژاپن!خیلی بیشتر از این باید نگران بود با این روند

مجبوریم چند بازیکن رو بیرون بذاریم چون :دژآگه مصدومه و نمیتونه بازی کنه!مجیدی از تیم ملی خداحافظی کرده!!شما بیشتر از هوادارای پرسپولیس که به کریمی علاقه نداری داری؟جادوگر فقط یک سایه و اسم ازش باقی مونده با سن بالا و اکثرا تو یکی دو فصل اخیر مصدوم و ناآماده بوده و کمک چندانی هم به پرسپولیس نکرده!چرا فکر میکنیم تو هر شرایطی باید یک بازیکن ثابت تیم باشه؟رحمتی به شکل بچگانه ای از تیم ملی کناره گیری کرد اما خیلی زود متوجه شد اشتباه کرده عذرخواهی درست و حسابی نکرد!عقیلی بی دلیل اردوی تیم ملی رو ترک میکنه چون توی ترکیب اصلی نیست؟نشان افتخار هم میخوان بابت این کارا؟

تو اینکه امسال استقلال قوی ترین بوده و باید سهم بیشتری در تیم ملی داشته باشه و اینکه امثال نوری ماهینی اولادی ... واقعا جایی در تیم ملی ندارند و بعضا به جای بازیکن جوان و کم تجربه و ضعیف از با تجربه و ستاره و ضعیف استفاده کنیم!شکی نیست اما نهایتا اینکه یه سری اسم رو صرفا به عنوان راه چاره و کلید قطعی موفقیت معرفی کنیم خیلی ساده انگاریه!دیگه همه میدونن اوج فوتبال و آمادگی کریمی و مجیدی کجا بود و هر دو در چه مقاطعی به چه دلایلی نتونستن به تیم ملی کمک کنن!اگه دنبال این استدلال و منطق باشیم خیلی خوب همین الان مهدوی کیا از ماهینی بهتره پس باید دعوت بشه که از همه قدرتمون استفاده کنیم و من یکی استقبال میکنم هر کسی لازمه دعوت بشه با تمام قدرت مقابل قطر قرار بگیریم که جا برای حرف و حدیث و بهانه و افشاگری نمونه!

در نهایت باید بگم سطح اول آسیا کجاست و ما کجا ایستادیم کره جنوبی بازیکنی مثل پارک رو در اوج آمادگی و پختگی در حال بازی تو لیگ های معتبر اروپا از تیم کنار میذاره و به جوانان بازی میده و نتیجه هم میگیره وابسته نیست!فوتبال ما هنوز دنبال اسم ستاره های سوخته ای هست که رنگ جام جهانی رو ببینه!با این دیدگاه به جایی نمیرسیم ... ...
      محتوای مخفی: مخفی 

فوتبال ایران همیشه همین بوده و هوادار هم همیشه همین بوده . والا من از همون اول موافق جوون گرایی و اینجور چیزا نبودم دوست داشتم نتیجه بگیریم . یعنی حرفم از همون موقع که 12 سالم بود همین بوده که فقط تیم قوی داشته باشیم و نتیجه بگیریم و تا الانم همینو میگم . ولی حالا شما که تغییر موضع بعضیا میگی خوب برای اونوریا هم بگو مثال :

من از اون دسته افرادی هستم که میگم جام جهانی رفتن ملاک بر رونق فوتبال نیست و هیچ تاثیری توی فوتبال این مملکت نداره . صرفا اینی که بریم جام جهانی و آخر بشیم و بیایم از نظر من خیلی بی مفهومه . حالا از اونطرف خیلیا بودن من باهاشون بحث میکردم میگفتن نههههه ما باید به هر طریقی بریم جام جهانی . اصلا نریم جام جهانی نمیشه همون که بریم هم خودش کلی سود و فایده داره و ...

اما حالا با این ترکیب آقای کیروش وقتی باهاشون صحبت میکنیم حرفشون 180 درجه برگشته و میگن : خوب حالا نریم جام جهانی مگه چی میشه ؟ عوضش کیروش داره توی تیم جوون گرایی میکنه حالا جام جهانیم نرفتیم که نرفتیم ... !

حالا من آخر نفهمیدم اون دوستانمون دوست دارن ما بریم جام جهانی یا نه

درباره ی خداحافظیای بچه گانه و این مسائل هم قبلا گفتم اینجا نه مدرسه ی قرآنه نه کلاس آموزشه اخلاق ! ما باید از نهایت قدرتمون استفاده کنیم و قدرت ایران الان توی گلرها جز رحمتی کسی نیست . قبلا هم بازم گفتم اینگونه آمارها رو قبول ندارم که شما میای 5 تا بازی میذاری که مثلا اینایی که من گفتم توی ترکیب بودن و بازم ما ناکام بودیم . خوب مسلمه . قرار نیست اینا باشن و ما توی جام جهانی هم اول بشیم !!

حرف من این نیست با وجود این بازیکنا ما اسپانیا رو هم میزنیم اما میگم وقتی میتونیم از تمام قدرت استفاده کنیم چرا باید بازیکنامونو بسوزونیم ؟ ببینید من پرسپولیسی نیستم کریمی درسته افت کرده اما جنازه ی کریمی امثال نوری رو جواب میده !!! شاید کریمی اون ستاره ی 2006 نباشه اما دیگه از نوریه الان کمتر نیست . هست ؟ درباره ی مجیدی هم که اصلا صحبت نمیکنم چون 1% بازیش افت نکرده و تک تک بازیاشو داریم دنبال میکنیم . توی سن 37 سالگی صد تای انصاری فرد و حاتمی رو توی تیم ملی جواب میده !! غیر از اینا گفتم اسم این بازیکنا برای تیمای دیگه زنگه خطره . فقط اسمشون . اما حالا چی ؟ کره ببینه رحمتی که توی بازیه برگشت توی 10 تا صحنه دروازه رو نجات داد حالا گلر تیم ملی نیست اولین کاری که میکنه هر هر به ریش ما میخنده و بعد یه نفس راحت میکشه میگه آخیششششش . اون شبکه ی بین المللی قطری که مجیدی رو واسه ی بازی با قطر دعوت میکنه اول داره نفس راحت میکشه که این بازیکن جای اینکه توی زمین باشه توی برنامشه !!

در کل هر کی نظری داره منو شما هم به توافق نمیرسیم چون شما فقط اسم فرهاد مجیدی , علی کریمی , هادی عقیلی , رحمتی رو از حرفهای من برداشت میکنی و اصلا نمیخونی من هدفم و بحثم سر چیه

الان توی یه جمله میگم : من هیچ وقت نمیگم با این بازیکنا ما در سطح جهان میدرخشیمو دیگه خیالمون راحته و هر وقت اینا باشن میبریمو ... اما میگم وقتی اینا هستن ما باید از نهایت قدرتمون استفاده کنیم . اگرم باختیم ایراد نداره میگیم باختیم آقا این همه ی قدرت ما بود باختیم دیگه چیکار کنیم ؟ اما وقتی اینارو نداریمو ببازیم همش توی ذهن هوادار جا میفته که ای کاش رحمتی بود اون توپه رو میگرفت ! ای کاش هادی بود اون ضربه سرو گل نمیخوردیم . ای کاش فرهاد بود تک به تکو گل میکرد ای کاش ... در صورتی که شاید اگرم بودن همون اتفاقا میفتادا اما وقتی باشن هم ما با قدرت و روحیه ی کامل ظاهر شدیم و جای بهونه نیست هم اینکه اگه باختیم همه چیو قبول میکنیم مثل جام جهانی 2006 . کی از باختامون ناراحت بود ؟ کسی بود شاکی باشه ؟ ما با تمامممممم قدرت ظاهر شدیم اما آنگولا رو هم نتونستیم ببریم خوب قدرتمون اون بود . عوضش بهونه ای نبود ... الانم میگم وقتی میتونیم بهترینا رو داشته باشیم بایددد ازشون استفاده کنیم . ایراد شما اینه که فقط برای شما سن مطرحه . 10 تا خلاصه بازیه مجیدی رو با بازیکنایی مثل انصاری فرد و حاتمی و مسلمان و ... رو دانلود کن بذار کنار همدیگه نگاه کن اون وقت متوجه میشی این آقایون حدودا 45 سال سن دارن و مجیدی 18 سال !!!

در ضمن . امثال مجیدی و رحمتی ستاره ی سوخته نیستن . مجیدی یه تنه بار 100 هزار هوادار و 11 تا بازیکن حریفو به دوش میکشه . اما اگه بازم بخوام حرف شمارو قبول کنم ستاره ی سوخته خیلی بهتر از بازیکنیه که توی خواب هم نمیدونه ستاره یعنی چی و داره فیکس تیم ملی بازی میکنه و تیمو به باد میده شاید بعدها ستاره شه

در آخر ادمه ندیم بهتره . البته سوتفاهم نشه نه اینکه من درست میگم شما اشتباها . هر کس نظری داره اما چون ما سرسخت پای حرفامون هستیم هیچ کدوم کوتاه نمیایم . مثلا شما تا اسم فرهاد میاد لقب پیری رو براش در نظر میگیری اما اوج فوتبال فرهاد از 30 سالگی به اینور بود و یه بازیکن تمام نشدنیه که اوج فوتبالش همین الانه . شما میای کره ی جنوبی رو مثال میزنی میگی بازیکن خوبشونو میذارن کنار خوب من برای شما ایتالیا رو مثال میزنم . بهترین گلر قرن رو داره مگه دیوانس بذاره کنار ؟ اما توقع هم نداره چون بهترین گلر دنیا رو داره تمام بازیاشو ببره . اما من میگم رحمتی بهترین گلر آسیاس شما بازیایی رو میذاری که رحمتی بوده و باختیم !! دلیل نمیشه اصلا ! یعنی بوفون توی ایتالیا بود سال 2010 فاتح جام جهانی شدن ؟ جام اروپا رو بردن ؟ اما نمیاد بگه بوفون جان توی بازی با اسپانیا 4 تا خوردی به سلامت !! بهترینو دارن ازش استفاده میکنن . ما هم بهترینو داریم باید ازش استفاده کنیم اما دلیل نمیشه رحمتی باشه ما هیچی گل نخوریمو نبازیم ! اما وقتی هست باید باشه .خلاصه که این آقای روشنفکر میخواد حرف گوش کنه میخواد نکنه دودش تو چشم مردم میره من که استقلالیم فرهادو داریم رحمتی هم داریم همون اول پستم هم گفتم از همون اول جام جهانی رفتن برای من یکی اونقدر مهم نبوده و نیست . اما دلم بابت مردم میسوزه که ایشون میره به عمان میبازه پشت تی وی نیشش تا بنا گوشش بازه و یه ملت رو به سخره میگیره .

Last edited by Mohammad.F.M; 01-06-2013 at 14:32.

15. 6 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

همدلی در تیم؟!در این عکسها که من همدلی باشگاهی رو بیشتر می بینم تا همدلی ملی!

17. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •