فرگوسن هم بياد كاريش نميشه كرد!
تیم ملی امروز هم با برنامه گذشته تمرین میکند
تیم ملی فوتبال ایران امروز (پنجشنبه) هم طبق برنامه روزهای گذشته تمرین میکند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی فوتبال ایران که در اردوی آمادهسازی دوبی به سر میبرد، امروز (پنجشنبه) هم طبق برنامه زمانبندی روزهای گذشته تمرین خواهد کرد.
ملیپوشان ساعت 11:30 تا 12:30 به وقت دوبی در سالن و بعدازظهر هم ساعت 6:45 به وقت دوبی (19:15 تهران) در زمین چمن باشگاه ایرانیان تمرین میکنند. نلو وینگادا، دستیار جدید کیروش که دیروز به جمع ملیپوشان اضافه شد هم در کنار سایر مربیان عملکرد بازیکنان را زیرنظر گرفته است.
اما بازیکنان که طبق برنامه باید 9:30 برای صرف صبحانه میرفتند امروز با نظرکیروش اجازه یافتند تا قبل از تمرین در سالن بیشتر استراحت کرده و دیرتر صبحانه بخورند.
تاکتیک قطریها برای رویارویی با ایران لو رفت
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دیدار حساس تیم های ملی قطر و ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در روز چهاردهم خرداد(سه شنبه هفته آینده) در دوحه برگزار خواهد شد.
شب گذشته قطریها در آستانه دیدار با ایران، مسابقه دوستانهای را با تیم ملی آذربایجان برگزار کردند و به تساوی یک بر یک رسیدند.
روزنامه الوطن قطر در گزارشی از بازی تیم ملی قطر مقابل اذربایجان نوشت: سرمربی تیم ملی قطر برای این بازی تاکتیک حرکت سریع از کنارهها را مد نظر قرار داد و به همین دلیل در جریان بازی شاهد بودیم که بازیکنان کناری قطر موظف بودند که نفوذ کنند و توپ های بلند از کناره ها به دروازه حریف ارسال کنند.
این روزنامه در ادامه گزارش خود با بیان اینکه این بازی دوستانه به دلیل شباهت نوع بازی تیم ملی اذربایجان به بازی تیم ملی ایران دارای اهمیت فراوانی بوده، تاکید کرد: تیم قطر مقابل حملات تیم آذربایجان نیز عملکردی موفق داشت.
به بازی با قطر کم کم نزدیک میشیم ...
در واقع به روزهای مرگ و زندگی نزدیک میشیم که دونه دونه میرسن
قطر و لبنان تیمایی بودن که من هیچ وقت فکر نمیکردم راجع بهشون بخوایم فکر کنیم ! اما الان از فکر کردن گذشته باید نگران باشیم ...
خیلی ساده خیلی خیلی ساده با یه همچین ترکیبی میشد این تیما رو لگد مال کرد :
رحمتی
حاج صفی ------- عقیلی ------ منتظری ----- حمودی
تیموریان یا نکونام
شجاعی -------------------------------حیدری
جباری ------- کریمی
دژاگه یا مجیدی
یا
رحمتی
پولادی ------- حسینی ----- منتظری ------ حمودی
تیموریان یا نکونام
جباری -------------------------- حیدری
کریمی
دژاگه------------
---------- مجیدی
خیلی خیلی اصرار دارم به جفت بودن حیدری و حمودی و اینکه سمت راستمون از اینا استفاده کنیم . وقتی استقلال چند ساله داره 90 % گلاش رو از این طریق میزنه و امسال توی آسیا با همین روش بالای 10 تا گل زد خوب یعنی جفت حمودی - حیدری جفت خیلی عالیی هست برای سمت راستمون . لزومی نداره حیدری رو ببریم دفاع آخر بذاریم و جفتشون رو از بین ببریم !! اما بازم اگه از بین ببریم وضعمون خوبه نگاه کنید اینم یه ترکیب دیگه :
رحمتی
پولادی ------- عقیلی ------- منتظری ------ حیدری
نکونام یا تیموریان
کریمی ---------------- دژاگه
جباری
قوچان نژاد یا خلعتبری -----------
----------مجیدی
تا صبحم با این لیست میشه ترکیب چید تازه اینا نهایت قدرت ما نیست چون مجبوریم چند تا بازیکنو بیرون بذاریم . بعضی وقتا نکونام یا تیموریا . دژاگه یا قوچان نژاد یا خلعتبری . پولادی یا حسینی یا عقیلی . مجیدی یا شجاعی و ... یعنی نیمه ی دوم ها هم میتونیم با تغییر ارنج و بازیکنامون جون تازه به بازی بدیم ...
اما هیجان زده نشید دوستان . اینا تخیلات ذهنیه من بود که 100% اگه یکی دیگه جای این آقای روشنفکر سرمربی ما بود شک نکنید ترکیب تیم ملی ما اون بالاییا بود که من گذاشتم !!! با اینکه این نفرات رو میتونیم توی تیم ملی استفاده کنیم و توی آسیا قد علم کنیم اما باید این بازیکنا رو کنار گذاشت و به امثال ماهینی و اولادی و حاتمی و انصاری فرد و ... اکتفا کنیم !!!
خوب . واقعا من یکی نمیتونم با این بازیا ارنج بچینم . یعنی هر کاری میکنم اسم بازیکن بذارم توی ترکیب و یه ارنج درست بچینم وسطش عصبانی میشم و خون جلو چشمامو میگیرهمثلا بخوام اسم جادوگر رو حذف کنم و به جای کریمی بنویسم محمد نوری دوست دارم خود زنی کنم
یا مثلا اسم رحمتی رو از دروازه خط بزنم به جاش بنویسم رحمان احمدی یا سوشا مکانی یا شهید حقیقی تا صبح میمیرم از خنده
یا مثلا اسم مجیدی رو خط بزنم به جاش بنویسم انصاری فرد و اولادی یکم اشکم در میاد
به همین دلیل اینجا مخاطب زیاده ایشاالله بقیه دوستان میان ترکیب حقیقی و درست تیم ملی رو مینویسن اینی که ما نوشتیم تخیلی بیش نبود
آخ چه ذوج هافبکی میشدن کریمی و جباری ... چه خط حمله مرگباری میشدن دژاگه و فرهاد . چه دفاع کوبنده ای میشد مثلث منتظری . عقیلی . رحمتی ... فقط یه کلمه میتونم بگم :
حیف
( حالا الان یکی میاد میگه مگه زمانی که اینا مدافع و گلر ما بودن ما گل نمیخوردیم ؟ای خداااااا ! )
Last edited by Mohammad.F.M; 31-05-2013 at 19:37.
اوج همدلی ملی پوشان در اردوی امارات
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛بازیکنان تیم ملی که در اردوی تیم ملی در امارات به سر می برند،بعد از تمرین کار چندان زیادی ندارند و بیشتر وقت خود را در لابی هتل می گذرانند.نکته مهمی که در جمع ملی پوشان موج می زند اتحاد و همدلی همه آنها برای بازی حساس با قطر است.حتی امیر حسین صادقی و محمد رضا خلعتبری که بارها در بازی استقلال و سپاهان با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کرده بودند در این اردو کاملا یکدل هستند و شرایطی بر جو تیم ملی حاکم است که واقعا قابل تحسین است.
نشانی از خستگی در چهره هیچ کدام از ملی پوشان دیده نمی شود و بازیکنان سعی می کنند تا با شوخی کردن،روحیه یکدیگر را بالا ببرند.در راس این شوخی ها بازیکنان استقلال قراردارند ،مجتبی جباری،خسرو حیدری،پژمان منتظری امیر حسین صادقی و البته آندرانیک تیموریان که خودش را استقلالی می داند.
![]()
محتوای مخفی: محتوای خیلی مخفی
در نهایت باید بگم سطح اول آسیا کجاست و ما کجا ایستادیم کره جنوبی بازیکنی مثل پارک رو در اوج آمادگی و پختگی در حال بازی تو لیگ های معتبر اروپا از تیم کنار میذاره و به جوانان بازی میده و نتیجه هم میگیره وابسته نیست!فوتبال ما هنوز دنبال اسم ستاره های سوخته ای هست که رنگ جام جهانی رو ببینه!با این دیدگاه به جایی نمیرسیم ... ...
محتوای مخفی: مخفی
Last edited by Mohammad.F.M; 01-06-2013 at 14:32.
همدلی در تیم؟!در این عکسها که من همدلی باشگاهی رو بیشتر می بینم تا همدلی ملی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)