من روی top player بازی کردم هیچ تیمی نتونست تا الان ازم ببره!رئال که کم گل خورد 2-0 باخت!
البته بنده با بارسا بازی میکنم!
من روی top player بازی کردم هیچ تیمی نتونست تا الان ازم ببره!رئال که کم گل خورد 2-0 باخت!
البته بنده با بارسا بازی میکنم!
من با بایرن روی top player تا نیمه نهایی جام اروپا رفتم ولی اونجا از پورتو 3 به 0 باختم و حذف شدم(مجموع رفت و برگشت)...کلا" بازی جذاب تر شده ولی سخت تر....احتمالا" یاد میگیریم چطور توب بگیریم در آینده!!!
شوت زدن توی این نسخه بهتر از 2011 شده و لذت بیشتری تو شوت زدن به آدم دست میده...من با شوان اشتایگر 80 % کاشته ها رو گل میکنم![]()
این بازی نسخه اصلش کی میاد واسه pc واسه xbox که امروز اومد معلوم نیست واسه کامپیوتر کی میاد؟
چه جالب منم تیمم بارسا است ولی یه مشکل عجیبی که تو بازی دارم گلزنیه به طوری تو این همه بازی که انجام دام فقط یه گل زدم.تیمم بارسا است و درصد مالکیت هم به نفع منه 64 36 ولی تو آخر بازی میبینی من 4 تا گل خوردمپاسکاریمم در حد فوق العاده است ولی نمیدونم چرا نمیتونم گل بزنم
مشکل توپگیری هم کماکان پابرجاست.قضیه این پرسینگ چیه؟مگه همون دکمه ضربدر نیست؟آخه بعضی دوستان میگن R2 است.
کلا یه مشکل بدی که pes داره اینه که نسخه به نسخه خیلی تغییر می کنه و همین کارو برای یادگیری سخت میکنه مثلا تو نسخه قبل پاسکاری تو این نسخه هم توپ گیری.حالا بیایم این روش توپ گیرییو یاد بگیریم کونامی میاد باز تغییرش میده
Last edited by neon_91; 09-10-2011 at 17:31.
توی 10 هم تو می تونستی دریبل کنی هم کامپیوتر . توی 11 نه توی می تونستی دریبل کنی نه کامپیوتر . تا اینجاش مشکلی نیست . اما توی 12 تو نمی تونی دریبل کنی اما کامپیوتر با هر بازیکنی دلش بخواد نصف زمین رو دریبل می کنه !!
این امکان وجود داره که مستر لیگ رو بازیکن های اصلی شروع کنیم یا نه ؟
یکی بهم گفت این نسخه هایی که الان تو بازاره قلابیه و هنوز نسخه اصلیش نیومده.
چقد حقیقت داره ؟![]()
درسته ، هنوز نیومده
فکر کنم یا 11 هم میاد یا 16 ماه اکتبر ( جند روز دیگه )
بله که وجود داره
شما باید از قسمت extra با 100gp بازیکنای اصلی رو باز کنید و وقتی که میخواد مستر لیگ رو شروع کنید بازی با بازیکنای اصلی رو انتخاب کنید
اره باید پول کافی رو جمع کنی و از قسمت اکسترای بازی این قابلیت رو بخری !
یا یه کاری هم کنی ! این دو تا فایلی رو که قرار دادم در قسمت سیو بازی کپی کن ( روی فایل های اصلی ) ، در این صورت پولت تکمیله تکمیل میشه ، همه اکستراها رم میخری ، تازه خریدای تابستانی هم اپدیت میشه
اینم فایل سیو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)