بوندس لیگا خیلی وقت که کارش تموم شده و بدرد نمیخوره
فقط Barclay’s Premier League
بوندس لیگا خیلی وقت که کارش تموم شده و بدرد نمیخوره
فقط Barclay’s Premier League
اقا دمت گرم استفاده کردیم از اخبارت![]()
من یه توضیح بدم . این رده بندی بر اساس نتایج کلی پارسال تیمای این لیگاس.
مثلا پارسال تو انگلیس 3 تیم تو نیمه نهایی بود.(لیگ قهرمانان)
از اسپانیا فقط بارسا بود.ولی اسپانیایی ها کلا نتایج خوبی تو جام یوفا و قهرمانان بدست نیاوردن.
ایتالیا هم به خاطر رشد تیمایی مثل ناپولی رفته بالا. یا آرژاتین به خاطر قهرمانی تو CONEMBOL .
اگه امسال بارسا و Villarreal, Atletico Madrid, Real Madrid صعود کنن رده لالیگا میره بالا.
IFFHS بدبخت هم فقط مرکز آمار و ارقام تاریخ فیفاست.همون مرکزی که ایران رو کرد 17 جهان !
5 خط اول هم نیمچه ترجمه از سایت گل بود.از خودم نگفتم
لیگ آرژانتین سومین لیگ برتره جهانه!!!؟
من به سلامت عقل اونایی که این رده بندیو درست کردن شک دارم
ببخشید دیگه نمیتونم نگم خاک بر سرشون
Last edited by mohamad23; 07-01-2009 at 00:58.
میدونی چرا این حرف را میزنی چون ایران لیگ آرژانتین را نشون نمیده خیال میکنی لیگ بدرد نخوری ولی لیگ آرژانتین یک لیگ فوق حرفه ای هست یکی از حرفه ایش هم اینکه بهترین بازیکنان را به اروپا تحویل میده.
نگو این حرفو که لابد تلویزیون بوندسلیگا رو نشون میده؟
اونا بهترین بازیکنان نیستن بازیکنای معمولی هستن که به دلیل تشابه فرهنگی با ایتالیا و اسپانیا جذب این لیگ ها میشن و گرنه لیگ آرژانتین سطح خیلی پایینی داره.
ولی حداقل از نظر نظم تاکتیکی بوندسلیگا بهترین لیگ هست
ضمن اینکه پرتماشاگرترین لیگ جهان هم هست.
کی؟ آلمان؟ضمن اینکه پرتماشاگرترین لیگ جهان هم هست.
بابا شما طرفداران آلمان چقدر تعصبی هستین !
اولا که بیشترین بیننده رو لیگ انگلیس داره
دوما لیگ المان خیلی وقته که از جذابیت افتاده
سوما شما کانال jscsport رو بگیر بعد بشین بازی های لیگ ارژانتین رو نگاه کن به فرق بین این لیگ و لیگ المان پی میبری
حالا چه بخواین چه نخواین توی رده بندی رده خوبی ندارین
البته بار اول نیستش و همیشه لیگ المان ردش پایین بوده
من خودم لیگ آرژانتین را ندیدم ولی همین که هر ساله بهترین بازیکنان را به اروپا میده یعنی چی..
لیگ آلمان از نظر من البته زیاد قشنگ نیست فقط قدیم ها بازی بایرن مونیخ و دو یا سه تیم دیگه خیلی خوب بود و لی الان جدیدن ندیدم ولی لیگ آلمان را نمیشه با لیگ هایی چون اسپانیا و انگلیس و ایتالیا مقایسه کرد.
مثل این که نمیشه لیگ ایران را با لیگ آلمان مقایسه کرد لیگ آلمان حرفه ای تر از ایران هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)