تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 339 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آزادی غرق آتش

این بازی برای پرسپولیسی هایی که در پایان بازی جشن سه گانه استقلال را تماشا می کردند دردناک بود.

هوادران دو تیم استقلال و پرسپولیس در طبقه دوم ورزشگاه با تکه کاغذهایی که در دست داشتند اقدام به روشن کردن آتش نمودند. البته این آتش در سمت آبی ها شبیه شمع جشن بود اما قرمز ها که به ارتفاعات بالاتر رفته و در آنجا تجمع کرده بودند با روشن کردن آتش های بزرگ اقدام به اعتراض علیه تیمشان کردند.
    این بازی برای پرسپولیسی هایی که در پایان بازی جشن سه گانه استقلال را تماشا می کردند دردناک بود.

می‌توانستیم ۵ بر صفر پیروز شویم / زیرکی علی کریمی وکمک داور ترکی باعث اعلام پنالتی شد

مدافع تیم فوتبال استقلال معتقد است تیمش می‌توانست حریف سرخ پوشش را با ۵ گل شکست دهد.
    حنیف عمران زاده پس از پیروزی دو بر صفر برابر پرسپولیس با بیان اینکه استقلال بازی خوبی انجام داده است، اظهار کرد: هفته قبل با شکست برابر تراکتورسازی هواداران‌مان را ناراحت کرده بودیم که امروز با این پیروزی دوباره آن‌ها را خوشحال کردیم.
    وی ادامه داد: ما می‌توانستیم حریف را ۵ بر صفر شکست دهیم، هرچند تیم ما امروز با ۸۰ درصد توانش بازی می‌کرد چرا که هنوز فریدون زندی را نداریم و منتظری هم با مصدومیت بازی می‌کرد.
    عمران‌زاده همچنین درباره شرایط روحی تیمش گفت: صحبت‌های فتح‌الله زاده و مربیان پس از شکست برابر تراکتور باعث شد روحیه‌مان بهتر شود و کری‌هایی که پرسپولیسی‌ها خواندند نیز انگیزه ما را برای پیروزی بیشتر کرد. ما توانسته‌ایم سه داربی پیاپی را ببریم و تلاش می‌کنیم چهارمین بازی را هم پیروز شویم.
    مدافع استقلال درباره لحظه پنالتی که به سود حریف اعلام شد، اظهار کرد: زیرکی علی آقا (کریمی) بود که باعث شد داور پنالتی بگیرد.
    وی در پایان عملکرد خط دفاع پرسپولیس را خوب توصیف کرد و گفت: چه کسی می‌تواند فرهاد مجیدی را مهار کند؟

حقیقی: شاید من بودم بیشتر از ۲ گل می‌خوردیم

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به نظر سرمربی در مورد نیمکت نشینی ام احترام می گذارم و شاید اگر فیکس بودم بیشتر از ۲ گل می خوردیم.

علیرضا حقیقی پس از شکست ۲ بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: باید بابت این نتیجه از هواداران پرسپولیس عذرخواهی کنیم، بازی بدی را به نمایش گذاشتیم و در حد خودمان نبودیم.
    وی در مورد نیمکت‌نشینی‌اش گفت: به نظر سرمربی تیم احترام می‌‌گذارم ، شاید اگر من هم در دروازه بودم بیشتر از دو گل می‌خوردم. در این بازی بر روی نیمکت استرس زیادی داشتیم، اگر پنالتی‌مان گل می‌شد نتیجه بهتری می‌گرفتیم.
    وی افزود: این درست نیست که استقلالی‌ها می‌‌گویند می توانستند ۴ یا ۵ گل به ما بزنند و باید منصف باشند.
    دروازه‌بان پرسپولیس درباره درگیری با سامان آقازمانی عنوان کرد: مسئله خاصی نبود. ما با هم برادریم. اتفاق بسیار کوچکی بود اما برخی می‌خواهند آن را بزرگ جلوه دهند.

جشن و شادمانی هواداران استقلال در پایتخت

به گزارش جمعه شب ایرنا؛ استقلال در هفتاد و یکمین شهرآورد تهران با حساب دو بر صفر پرسپولیس را مغلوب کرد.
    هواداران استقلال دقایقی پس از پایان این دیدار با به صدا درآوردن بوق خودروهای خود و با در دست داشتن پرچم استقلال به شادمانی پرداختند.
    برخی از هواداران متعصب استقلال نیز هم اکنون در حال پخش شیرینی و شکلات در سطح شهر هستند.
    در همین حال گزارش خبرنگاران اعزامی ایرنا به سطح شهرحکایت از طرفداران تیم سرخپوش پایتخت دارد که ورزشگاه را با اندوه ترک کرده و در حال رفتن به خانه هستند.

اس ام اس برا تبریک برد دربی

اسمان را میبینی که چه ابیست
    فلک از رنگ قرمز خالیست
    گویا که خدای من هم استقلالیست ___________________________
    اسمان گفت که من ابیم عشق میورزم که استقلالیم ____________________________
    امروز دلم زعشق مالامال است چون شاهد سروری استقلال است آبی شده تاج سر ایران اکنون قرمز همه رو به اضمحلال است _____________________________
    از ۱ پرسپولیسی میپرسن:رفت وبرگشت باختن به استقلال بدتر بود یا نداشتن قهرمانی تو اسیا؟
    میگه:معلومه که تا حالا ثانیه ۷ از مس سرچشمه گل نخوردی!!!! _____________________________
    هوداران به پا خیزید از امروز حمایت کنید از تیم پیروز
    طرفداران آبی کوه وارند همیشه رنگ دریا دوست دارند
    طرفداران قرمز در زوال اند که میدانی ز قومی بیخیالند
    طرفداران قرمز ۱ حسودند نمیدانی مگر بیکاره بودند ______________________________
    برنده داربی کدام تیم است:
    ۱_استقلال
    ۲_پ نه پ پرسپولیس _______________________________
    الا ای فرهاد غزال تیز پایم ; مکن سوراخ لنگ با وفایم &nbs p; منم محمد نصرتی پرسپولیسی رحمی نما به حال ناله هایم
    ته جدول نشسته مات وزارم از این ماتی بگو کی دراییم
    تو گفتی ای بدو بس که دویدم شکسته ساقهای هردو پایم _______________________________
    غم قفص به کنار !!
    انچه عقاب را میمیراند شاخ بازی تیمهای انتهای جدول است _______________________________
    این استقلال قهرمانه تیمی که حریف نداره
    شب تاره لنگ پاره تیمی که چاره نداره ________________________________ خون تا ابد سرخ خواهد ماند البته در حصار رگهای ابی _________________________________ ادمها ۲ دسته اند: یا تو زندگیشون واسه خودشون کسی میشن. یا طرفدار پرسپولیس میشن _________________________________ عشقت کرده تو وجود من ریشه تو قهرمان منی تا همیشه بزار بگن هر چی دوس دارن هیچ تیمی استقلال من نمیشه

بازگشت استقلال به صدر جدول/ سقوط ۲ یا شاید هم۳ پله ای پرسپولیس

استقلال با برد قاطع وبدون حرف حدیث خود از پرسپولیس خورا به جایگاه اولی باز گشت و تا اینجا کار پرسولیس را دو پله پایین برد و صاحب رتبه پانزدهم جدول کرد و اگر داماش موفق به شکست سپاهان شود آن وقت همین جایگاه پانزدهمی را هم از دست خواهد داد
    کشیدن موی جاسم یک صحنه زشت بازی دربی بود که نشان داد پرسپولیسی ها اخلاق را هم باختند

مظلومی : ذوب آهن ، تراکتورسازی و سپاهان رقیب ما برای قهرمانی هستند ! / کریمی نیازی به یارگیری نداشت !

پرویز مظلومی پس از پیروزی دو بر صفر تیم فوتبال استقلال در داربی ۷۱ برابر پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی اظهار کرد: خدا را هزار مرتبه شکر می‌کنم که این داربی را هم بردیم و با نتیجه خوبی هم بردیم. پیروزی ۲ بر صفر هیچ حرف و حدیثی را باقی نمی‌گذارد و برتری استقلال را نسبت به حریفش ثابت می‌کند. ما واقعا خوب بازی کردیم و برای این مسابقه برنامه داشتیم.
    وی افزود: پس از بازی با تراکتورسازی در شرایطی که تیم باخته بود، حرف از پیروزی استقلال در داربی زدم. اتفاقا این کار را عمدا انجام دادم چرا که معتقد بودم می‌توانیم با در اختیار داشتن یک تیم کامل و انجام تمرین‌های منظم، بازی خوبی انجام دهیم. خیلی از دوستان از من ایراد گرفتند و گفتند این اقدام تو حرفه‌ای نبود، در حالی که من معتقدم باید بازیکنان را برای موفقیت در این مسابقه تهییج می‌کردم. من از ابتدای هفته صحبت از پیروزی کردم. داربی شرایط خاص خود را دارد و باید روی شرایط روحی و روانی بازیکنان کار کرد.
    مظلومی با تمجید از عملکرد بازیکنانش ادامه داد: از تلاش جانانه بازیکنان استقلال تشکر می‌کنم. آن‌ها در این مسابقه خیلی زحمت کشیدند و توانستند برنامه‌های ما را به خوبی اجرا کنند. اگر بیشتر دقت می‌کردیم گل‌های بیشتری هم می‌زدیم. به هر حال دو مرتبه توپ به تیرک دروازه برخورد کرد و چندین فرصت تک به تک را هم از دست دادیم. فوتبال همین است و قرار نیست که همه موقعیت‌ها گل شود.
    وی در ارزیابی‌اش از بازی پرسپولیس گفت: فکر می‌کنم این مسابقه یکی از زیباترین داربی‌های تاریخ دو تیم بود چرا که هم استقلال و هم پرسپولیس فوتبال شناور و زیبایی را اجرا کردند، توپ دائم در محوطه جریمه هر دو تیم بود. این پرسپولیس سعی داشت با استفاده از توپ‌های هوایی خط هافبک ما را از جریان بازی خارج کند. به هر حال شاید از نظر مربیان‌شان تاکتیک درستی بوده است، دیدید که در مقاطعی هم همین کار را کردند. هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم رو به ارسال‌های هوایی آوردند. فشاری که می‌آوردند بر اساس همین تاکتیک بود اما استقلال برتری خودش را به حریفش ثابت کرد، هرچند این نتیجه چیزی از ارزش‌های پرسپولیس کم نمی‌کند.
    سرمربی استقلال با تشکر از حضور هواداران دو تیم در استادیوم آزادی گفت: از هواداران استقلال تشکر ویژه‌ای دارم که یک لحظه هم دست از تشویق خودشان برنداشتند. همین طور از هواداران پرسپولیس هم تشکر می‌کنم. حضور این هواداران خوب شور و هیجان خاصی را به داربی می‌دهد. این برد را تقدیم همه هواداران و بازیکنان استقلال می‌کنم.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا استقلال را شانس اول قهرمانی لیگ برتر می‌دانید؟ گفت: ما هنوز راه طولانی در پیش داریم، امیدواریم این راه به قهرمانی ختم شود. در فوتبال نمی‌توان پیش‌بینی درستی داشت. سال گذشته سپاهان در ابتدای فصل نتایج خوبی نمی‌گرفت اما قهرمان شد. ما هنوز حریفانی چون سپاهان، ذوب آهن و تراکتورسازی را از جدی‌ترین حریفان استقلال و مدعیان قهرمانی لیگ برتر می‌دانیم، این تیم‌ها در کار گروهی ومربی‌گری عملکرد فوق‌العاده‌ای دارند. هواداران تراکتورسازی به شدت از تیم‌شان حمایت می‌کنند. اما تلاش می‌کنیم استقلال قهرمان شود. حتی تیم‌های خوبی چون صبا و نفت را هم نمی‌توان دست کم گرفت که اکنون امتیازهای قابل قبولی را جمع کرده‌اند.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا بدون فرهاد مجیدی هم می‌توانستید این پیروزی را به دست آورید؟ گفت: قطعا همین طور است، دیدید که فرهاد را بیرون کشیدیم و آرش برهانی را به میدان فرستادیم و پس از آن گل دوم را هم زدیم. استقلال بر اساس تاکتیک‌های برنامه‌ریزی شده‌اش کار می‌کند. شرایطی که اکنون تیم ما دارد مثل شرایط بازی با فولاد است. وقتی تیم را یک هفته به طور کامل در اختیار داشته باشم فوتبال استقلال همین می‌شود. در بازی با تراکتورسازی هم گفتم که واقعا خیلی از مهره‌هایمان را در اختیار نداشتیم.
    مظلومی با ابراز رضایت از تعویض‌هایی که دراین مسابقه انجام داد، گفت: از تعویض‌هایم راضی هستم. آرش برهانی در صحنه گل دوم گذشت خوبی نشان داد و ثابت کرد در تیم ما روحیه فداکاری و ایثار وجود دارد. محسن یوسفی هم عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت. اما اینکه بعضی می‌گویند چرا ولید علی را در این مسابقه به میدان نفرستادم باید بگویم که او ۱۸ روز در کنار ما نبوده است و من نمی‌توانم حق بازیکنی که مدام در تمرین‌ها بوده است را بخورم.
    وی در پاسخ به این سوال که درصدد بودید با تیمی که در اختیار دارید شکست ۶ بر صفر استقلال از پرسپولیس در سال‌های دور را جبران کنید؟ گفت: آن نتیجه بعید است که دیگر در تاریخ تکرار شود. ممکن است شما بگویید اگر همه توپ‌هایتان وارد دروازه می‌شد می‌توانستید آن نتیجه را به دست آورید، در حالی که در فوتبال قرار نیست همه توپ‌ها گل شود. شاید اگر یکی از موقعیت‌های پرسپولیس هم تبدیل به گل می‌شد اکنون نتیجه دیگری رقم خورده بود. ما همه تلاش‌مان را کردیم و خدا را شکر که بردیم. البته باید بگویم استیلی مربی باهوش و توانایی است که امیدوارم بتواند تیمش را جمع و جور کند. ما خودمان برای زدن گل‌های بیشتر آماده کرده بودیم اما واقعا آن نتیجه به تاریخ پیوست.
    وی درباره شرایط داوری بازی نیز گفت: داوری کار خودش را کرد. خوشحالم که داوران ایرانی بازی را قضاوت کردند. فکر نمی‌کنم مشکل خاصی در قضاوت وجود داشته باشد. گل‌های ما شسته و رفته بود. اگر هم سوت اشتباهی بوده، شاید در وسط میدان بوده که مشکلی را هم به وجود نیاورد. روی صحنه پنالتی هم صحبت نمی‌کنم.
    مظلومی درباره مدعیان قهرمانی لیگ یازدهم از ذوب آهن - تراکتورسازی و سپاهان به عنوان مدعیان قهرمانی به غیر از استقلال نام برد ! وی درباره مهار علی کریمی در این بازی نیز گفت: ما پرسپولیس را به خوبی آنالیز کرده بودیم . کریمی در هر منطقه‌ای از زمین حاضر می‌شد، بازیکنی بود که او را مهار کند. ما می‌دانستیم که کریمی می‌تواند در تمام زمین حضور داشته باشد. او به کناره‌ها می‌رود و بعضا پاس‌های عمقی خطرناکی می‌دهد. کریمی بازیکن بزرگی بود که باید واقعا مهارش می‌کردیم اما برنامه‌ریزی به گونه‌ای بود که او در هر منطقه‌ای حاضر می‌شد بازیکنی که وظیفه پوشش آن منطقه را داشت کریمی را مهار می‌کرد. ما می‌دانستیم اگر یک لحظه از این بازیکن بزرگ غفلت کنیم می‌تواند برای ما مشکل‌ساز شود. البته کریمی در بیشتر مواقع در خط حمله حضور داشت و بنابراین نیاز به یارگیری کریمی نبود !.

طوفان استقلال، پیروزی را درنوردید

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه با قضاوت محسن ترکی و در حضور ۱۰۰ هزار تماشاگر با این ترکیب به مصاف تیم فوتبال پیروزی رفت: مهدی رحمتی، پژمان منتظری، حنیف عمران زاده، میثم حسینی، خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان، کیانوش رحمتی، مجتبی جباری، کرار جاسم، میلاد میداودی و فرهاد مجیدی. سرمربی: پرویز مظلومی در دومین دقیقه بازی ضربه میداودی با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت، یک دقیقه بعد جاسم کرار با ضربه عمد مدافع پیروزی در محوطه جریمه با بی تفاوتی داور سرنگون شد. در دقیقه ۱۴ معمارزاده شوت میداودی را ناقص دفع کرد، در برگشت جباری با پاسی عالی مجیدی را در موقعیت گل قرار داد تا کاپیتان استقلال دروازه پیروزی را باز کند و شادی را به هواداران استقلال هدیه دهد. در دقیقه ۱۸ ضربه کرار با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت. یک دقیقه بعد ضربه جباری پس از برخورد به تیر افقی روی خط دروازه پایین آمده و گل نشد! در دقیقه ۲۲ در ادامه بازی طوفانی استقلال، جاسم کرار نتوانست از موقعیت عالی خود بهره ببرد و مدافعان پیروزی دفع توپ کردند. ۶ دقیقه بعد میداودی هم موقعیت مناسب دیگری را از دست داد تا بدشانسی های استقلال در عدم گلزنی تکمیل شود. در سی و یکمین دقیقه بازی مهدی رحمتی برای اولین بار به زمین خورد و ضربه آرام زارع را در آغوش کشید. در دقیقه ۳۴ جباری بار دیگر دروازه معمارزاده را تهدید کرد که بازهم ضربه وی راهی به دروازه نیافت. در دقیقه ۳۷ اشتباه کمک داور در اعلام آفساید باعث شد تا مجیدی یک موقعیت عالی گلزنی را از دست بدهد تا نیمه نخست با برتری کامل آبی پوشان و با حداقل نتیجه به اتمام برسد. در ثانیه های آغازین نیمه دوم بازهم جباری در گلزنی ناکام ماند. چند ثانیه بعد میداودی تیر عمودی دروازه را به لرزه در آورد. در دقیقه ۴۹ داور حرکت منتطری را بر روی علی کریمی پنالتی اعلام کرد که ضربه نوری از کنار دروازه رحمتی به اوت رفت. بازی دقایقی بی حادثه بود تا اینکه جباری بار دیگر در دقیقه ۵۸ دروازه حریف را تهدید کرد. در دقیقه ۷۳ ضربه سر نصرتی با دفع زیبای رحمتی همراه شد، چند ثانیه بعد نوری یک گام تا گلزنی فاصله داشت اما دروازه استقلال بسته ماند. در دقیقه ۷۵ جباری بار دیگر در شرایط تک به تک نتوانست استقلال را دو گله کند. دو دقیقه بعد ضربه سر نوروزی از کنار دروازه به اوت رفت. بالاخره مجتبی جباری در دقیقه ۸۰ با هنرنمایی محسن یوسفی و پاس بی نظیر برهانی گل دوم آبی پوشان را به ثمر رساند. محسن یوسفی ۵ دقیقه بعد میتوانست بازی خوبش را با گل به سر انجام برساند که ضربه این بازیکن با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت. در دقیقه ۹۳ تیموریان هم میتوانست گلزنی کند اما شوت زمینی وی از کنار دروازه به بیرون رفت. بالاخره محسن ترکی با دمیدن سوت خود در دقیقه ۹۷ اجازه گلزنی بیشتر را از استقلال گرفت تا آبی پوشان در روزی که میتوانست گلهای فراوانی را به ثمر برساند ، مقتدرانه و با نتیجه ۲ بر صفر برای سومین بار پیاپی حریف دیرینه خود را با شکست بدرقه کند و در صدر جدول رده بندی قرار بگیرد.

کریمی : عذرخواهی کردن دیگر لوث شده است/ پرسپولیس راحت گل می خورد

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شکست تیمش برابر استقلال گفت: دیگر عذرخواهی کردن پس از باخت لوث شده است.
    به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی پس از شکست ۲ برصفر تیمش مقابل استقلال در ۷۱ شهرآورد تهران گفت: بازی خوبی بود استقلال خیلی خوب از فرصت ها و موقیت های خود استفاده کرد و بهتر از ما بود و توانست به پیروزی برسد. به خاطر این پیروزی به استقلال تبریک می گویم.
    کریمی خاطرنشان کرد: پرسپولیس باید زحمت زیادی بکشد. وقتی تیمی گل می خورد قطعا مشکل دارد. مشخص است که تیم ما هم مشکل دارد. در طول این هفت هفته ما خیلی راحت گل اول را می خوریم و موقعیت های زیادی را از دست می دهیم. شاید اگر آن پنالتی گل می شد آن وضعیت فرق می کرد.
    وی در مورد پنالتی زن پرسپولیس نیز گفت: نمی دانم چه کسی پنالتی زن را تعیین کرد. من در آن صحنه مصدوم بودم و پنالتی را ندیدم اما قطعا سرمربی گفت چه کسی بزند. اگر هم گل نشد طبیعی است چرا که خیلی ها از این پنالتی ها را از دست می دهند. نمی شود به کسی هم خرده گرفت.
    علی کریمی در خصوص تشویق علی دایی گفت: تماشاگران حق دارند هر کس را دوست دارند تشویق کنند. من در این مورد حرفی نمی زنم. البته آنها من را هم تشویق کردند که از انها ممنونم. ما تمام تلاشمان را می کنیم که موفق باشیم اما نمی دانم چرا متاسفانه تیم ما نتیجه نمی گیرد.
    وی ادامه داد: بعد از هر باخت دیگر عذرخواهی کردند لوث شده است. در خصوص مسائل فنی هم من نباید پاسخگو باشم بلکه باید کادر فنی و سرمربی پاسخگو باشند. امیدوارم بتوانند مشکلات را حل کنند. همانطور که گفتم تیم ما را راحت گل می خورد و امیدوارم بتوانیم این مشکلات را برطرف کنیم.

حاشیه های دیدار استقلال - پرسپولیس

*حمید استیلی در صحنه‌ای که معتقد بود باید خطای منتظری روی علی کریمی گرفته می‌شد و نشد به محسن ترکی، داور بازی اعتراض کرد.
    * تماشاگران استقلال در لحظاتی علی دایی، سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق کردند. آنها پس از گل مجیدی این کار را شدت بخشیدند.
    * هواداران حاضر در طبقه دوم به دلیل کمبود جا ایستاده بازی را تماشا می‌کنند.
    * در صحنه‌ای پرویز مظلومی سرمربی استقلال یک توپ را به صورت ناقص کنترل کرد که جالب بود.
    * تماشاگران استقلال در لحظاتی به چشم غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس لیزر انداختند.
    * در اواخر نیمه اول مهدی رحمتی و آندرانیک تیموریان بازیکنان استقلال با یکدیگر جر و بحث پیدا کردند.
    * بازیکنان ذخیره پرسپولیس از دقیقه ۲۰ بازی خود را گرم کردند.
    *۱۳ دکتر در بین هواداران مستقر شده‌اند که تا پایان نیمه اول ۷۰ نفر به دلایل مختلف برای معالجه به آنها مراجعه کردند.
    *در آغاز نیمه دوم علی مولایی مربی بدنساز فصل گذشته پرسپولیس و این فصل استقلال با بازیکنان پرسپولیس خوش و بش کرد.
    * پرویز مظلومی، سرمربی استقلال پیش از آغاز نیمه دوم با مجتبی جباری صحبت‌هایی را انجام داد و نکاتی به وی گوشزد کرد.
    * در نیمه دوم بازیکنان پرسپولیس زودتر از استقلالی‌ها در زمین حاضر شدند.
    *محسن ترکی، داور بازی به دلیل انداختن لیزر در چشمان رحمتی از سوی تماشاگران پرسپولیس با ناظر بازی صحبت کرد.
    استقلالی‌ها هم هنگام زدن ضربه پنالی لیزر را در چشمان نوری، هافبک پرسپولیس انداختند.
    *کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال و مهرداد اولادی، مهاجم پرسپولیس با حضور در جایگاه ویژه بازی را تماشا می‌کنند.
    * علیرضا محمد در اواسط نیمه دوم از ناحیه کتف دچار مصدومیت شد که به دلیل حاد بودن آسیب دیدگی‌اش با آمبولانس به بیمارستان انتقال داده شد.
    * مهدی رحمتی در دقیقه ۶۵ دچار مصدومیت شد و با اشاره به نیمکت استقلال اعلام کرد که نمی‌تواند بازی را ادامه دهد، اما پس از درمان به بازی بازگشت.
    *تماشاگران تیم فوتبال پرسپولس در دقیقه ۷۸ علی دایی سرمربی فصل گذشته این تیم را تشویق کردند.
    * حمید استیلی سرمربی پرسپولیس به دلیل وقت‌کشی بازیکنان استقلال به داور بازی اعتراض کرد.
    * تماشاگران پرسپولیس پس از دریافت گل دوم این تیم ورزشگاه را ترک کردند.
    * در صحنه‌ای که هواداران پرسپولیس به استقلالی‌ها بی‌احترامی می‌کردند علی کریمی آنها را به آرامش دعوت کرد، آنها پس از دریافت گل دوم کم کم ورزشگاه را ترک کردند.
    * فرهاد مجیدی هنگامی که از میدان خارج می شد، با علی کریمی کاپیتان تیم پرسپولیس خوش و بش کرد.
    * احمد رضا عابدزاده، دروازه‌بان سابق پرسپولیس که در ورزشگاه حضور داشت، پس از دریافت گل دوم این تیم به شدت ناراحت شد.
    *حمید استیلی، پس از دریافت گل دوم پرسپولیس بر روی زمین زانو زد.
    * در اواخر بازی چند تماشاگر دچار مصدومیت شدند که امدادگران هلال احمر به وضع آنها رسیدگی کردند.
    *هواداران پرسپولیس که از باخت این تیم مقابل استقلال ناراحت بودند، آتش روشن کردند که نیروی انتظامی با آنها برخورد و به بیرون هدایت کرد.
    *نیمکت نشینان استقلال پس از صحنه‌ای که مازیار زارع خطایی را بر روی بازیکن استقلال انجام داد، به شدن به وی اعتراض کردند.
    *تماشاگران تیم فوتبال پرسپولیس روی سکوهای ورزشگاه مانده‌اند و مات و مبهوت زمین چمن را نگاه می‌کنند. در طرف دیگر هواداران استقلال به جشن و پایکوبی پرداختند.

*اشک در چشم برخی بازیکنان پرسپولیس نیز جمع شده بود.
    * پس از پایان بازی بازیکنان استقلال به سمت تماشاگران خود رفتند و تمام آنها روی زمین شیرجه و برای آنها دست زدند.
    * بازیکنان پرسپولیس نیز مات و مبهوت بودند و به سمت رختکن رفتند. هنگام خروج آنها مهرداد اولادی و محسن عاشوری به وسط زمین آمدند و به آنها خسته نباشید گفتند.
    * تماشاگران پرسپولیس در حالی مات و مبهوت نشستند که هیچگونه شعاری سر نمی‌دهند.
    * پس از این شکست هواداران پرسپولیس بنری را روی سکوها پهن کردند که نوشته بود "ما ۹۵۰ کیلومتر راه آمدیم فقط به عشق پرسپولیس".
    * مهدی رحمتی و علیرضا حقیقی هنگام خروج با یکدیگر خوش و بش کردند و به سمت رختکن رفتند.
    *برخی هواداران پرسپولیس به دلیل ناراحتی از شکست مقابل استقلال پس از پایان مسابقه به سمت زمین صندلی پرتاب کردند.
    *بازیکنان استقلال پس از سوت پایان بازی به جشن و پایکوبی پرداختند و حسین تراب‌ پور مربی گلرهای استقلال از بازیکنان این تیم خواست که به دلیل شکست تیم رقیب خوشحالی نکنند. اما بازیکنان این تیم به خوشحالی خود ادامه دادند.
    *بازیکنان استقلال از خوشحالی پیروزی در دربی در ورزشگاه دور افتخار زدند.
    *حمید استیلی پس از سوت پایان بازی از شدت ناراحتی روی نیمکت نشسته و از جای خود بلند نمی‌شد.
    *مجتبی جباری بازیکنان استقلال را به سمت هواداران این تیم می فرستاد تا خوشحالی خود را با آنان تقسیم کنند

مصاحبه های بازیکنان استقلال بعد از برتری برابر پرسپولیس

مجیدی: انگشت کوچک بزرگان استقلال هم نیستیم
    فرهاد مجیدی پس از پیروزی دو بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس اظهار داشت: امروز استقلال نسبت به پرسپولیس تیم تر و یکدست‌تر بود. فرصت‌های دیگری هم داشتیم که از دست دادیم.
    وی در خصوص به ثمر رساندن ۴ گل در دربی گفت: این گل‌های زده شده تلاش همه بچه‌هاست. از بازی خودم امروز راضی نبودم. به دلیل مصدومیتی که در دیدار گذشته داشتم از پزشک تیم تشکر می‌کنم که من را به بازی امروز رساند.
    کاپیتان تیم استقلال در پاسخ به این سوال که چه طور در این سن و سال همچنان در اوج هستی،‌گفت: من گفتم هر کسی پیراهن استقلال را می‌پوشد باید با تمام وجود بازی کند. من هم با تمام وجود بازی می‌کنم. اگر احساس کنم سنم طوری است که نمی‌توانم بازی کنم فوتبال را کنار می‌گذارم.
    مجیدی تاکید کرد: هر موقع احساس کنم ۹۰دقیقه نمی‌توانم بازی کنم فوتبال را کنار می‌گذارم. چرا که ما بازیکنان جوان خوبی داریم.
    وی خاطرنشان کرد: استقلال بازیکنان بزرگ زیاد داشته است که ما انگشت کوچک آنها هم نمی‌شویم.
    عمران‌زاده: مظلومی با هت‌تریک در دربی اسطوره شد
    حنیف عمران زاده پس از پیروزی دو بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس گفت: بازی خوبی بود، در عین اینکه سختی‌های خاص خودش را داشت، سه امتیاز حساس این بازی را گرفتیم و به صدر جدول رسیدیم.
    بازیکن تیم فوتبال استقلال افزود: باید در این بازی ۴ بر صفر پیروز می‌شدیم، توپ‌های میداودی، جباری و تیموریان متاسفانه تبدیل به گل نشد.
    وی ادامه داد: ‌پرسپولیس در نیمه دوم با ۴ مهاجم بازی می‌کرد که کار را برای خط دفاعی ما سخت کرده بود
    بازیکن استقلال تصریح کرد: پرویز مظلومی با هت‌تریک در دربی اسطوره شد امیدوارم در دربی آینده این برد را تکرار کنیم و به چهارمین پیروزی مقابل پرسپولیس برسیم.
    جباری: برای شکست پرسپولیس انگیزه زیادی داشتیم
    مجتبی جباری که لقب بهترین بازیکن میدان دربی را به خود اختصاص داد گفت: برای این مسابقه انگیزه زیادی داشتیم. البته من برای هر مسابقه‌ همین انگیزه را دارم. به دلیل اینکه شرایط بدنی خوبی دارم در هر بازی بهتر می‌شوم و چون پشت مهاجمان قرار می‌گیرم فرصت‌های خوبی نصیبم می‌شود.
    وی درخصوص شکست هفته گذشته در مقابل تراکتورسازی عنوان کرد: مقابل تراکتورسازی هم خوب بودیم فقط یک لحظه غفلت کردیم. برای بازی با پرسپولیس نقاط ضعف خود را پوشش دادیم و توانستیم در دربی بهتر از حریف باشیم. شکست مقابل تراکتورسازی باعث شد جدیت بیشتری به خرج دهیم.
    منتظری: باید ۴ بر صفر می‌بردیم
    پژمان منتظری پس از پیروزی ۲ بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس در دربی ۷۱ گفت: بازی خوبی انجام دادیم و موقعیت‌های بسیار خوبی هم داشتیم و می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم. باید ۴ بر صفر برنده می‌شدیم.
    وی در مورد صحنه پنالتی و خطای روی کریمی گفت: در این مورد کارشناسان بایدن نظر بدهند.
    مدافع استقلال خاطرنشان کرد: پرسپولیس در اواخر نیمه دوم فشار زیادی روی دروازه ما آورد اما خوشحالیم که دل هواداران را شاد کردیم. البته می‌توانستیم با گل‌های بیشتری برنده بازی باشیم.
    میداودی: آرزوی هر بازیکنی گلزنی در دربی است
    میلاد میداودی در خصوص بازی با پرسپولیس اظهار داشت: استقلال می‌توانست ۲ یا ۳ گل دیگر هم بزند، در این بازی ما بدشانس بودیم؛ اما بهتر از پرسپولیس ظاهر شدیم و مستحق این پیروزی بودیم.
    وی افزود: پرسپولیس همیشه جزء تیم‌های خوب لیگ است، به خاطر این باخت نمی‌توان گفت پایین جدول می‌ماند، هفته گذشته هم استقلال باخت اما توانستیم آن شکست را جبران کنیم. امیدوارم این روند تا قهرمانی ادامه داشته باشد.
    مهاجم استقلال در خصوص موقعیت‌هایی که در این مسابقه از دست داد، گفت: من بدشانسی آوردم که نتوانستم گل بزنم وگرنه هر بازیکنی دوست دارد در دربی گل بزند، در هر دو نیمه با بدشانسی زیاد موقعیت‌های خود را از دست دادم.
    میداودی در پاسخ به این سوال که عادلانه‌ترین نتیجه در این بازی چه بود؟گفت: این بازی باید با نتیجه ۴ - ۵ گل به نفع ما تمام می‌شد. شاید اگر پنالتی آنها گل می‌شد نتیجه باید ۵ بر ۱ به نفع استقلال می‌شد.
    تیموریان: کریمی الگوی من است/ با رحمتی شوخی دارم
    آندرانیک تیموریان در خصوص برتری ۲ بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس اظهار داشت: با این پیروزی روحیه گرفتیم و خود را برای بازی با سایپا آماده می‌کنیم. بازی خوبی بود و استقلال عالی بازی کرد. روی نقاط ضعف پرسپولیس کار کرده بودیم و توانستیم به صدر جدول برگردیم.
    وی در خصوص درگیری‌اش با مازیار زارع در جریان بازی گفت: مازیار یکی از بهترین دوستان من است که در تیم ملی با هم هستیم، در فوتبال از این برخوردها پیش می‌آید و ما مشکلی با هم نداریم.
    تیموریان در پاسخ به این سوال که چرا هفته گذشته مقابل تراکتورسازی شکست خوردند، گفت: هفته گذشته از روی بی‌دقتی بازی را واگذار کردیم، تراکتور از روی ۳ ضربه ایستگاهی به گل رسید و در جریان بازی موقعیت نداشت.
    وی در خصوص درگیری لفظی‌اش با مهدی رحمتی در جریان دربی گفت: من درگیری نداشتم. من و مهدی در بازی مسابقه با هم شوخی داریم و مشکل خاصی بین‌مان نیست.
    تیموریان درباره کری‌خوانی که قبل از دربی در خصوص علی کریمی انجام داده بود، گفت: من حرفی علیه کریمی نزدم، علی آقا یکی از بهترین فوتبالیست‌های ایران و الگوی من است. خیلی چیزها از او یاد گرفتم، بازیکنان علیه هم موضعی ندارند و اگر کسی صحبتی می‌کند در مورد تیمش است.

پرسپولیس باز هم باخت / با این همه طرفدار والله خجالت داره

تیم فوتبال استقلال برای سومین بار متوالی پرسپولیس را شکست داد. دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۸:۳۰ با حضور ۱۰۰ هزار هوادار در ورزشگاه آزادی آغاز شد و ۲ بر صفر به نفع آبی پوشان تمام شد.
    بازی در شرایطی آغاز شد که دو تیم به ارزیابی هم پرداختند و در دقایق ابتدایی خطری روی دروازه ها ایجاد نشد. رفته رفته شرایط مسابقه تغییر کرد و شاگردان مظلومی در دقیقه ۱۴ توسط فرهاد مجیدی به گل رسیدند.
    با وجود این گل باز این استقلالی ها بودند که سوار مسابقه بودند به طوری که در دقیقه ۱۹ بازی شوت جباری به تیرک دروازه پرسپولیس اصابت کرد.
    هر چه به پایان بازی در نیمه اول نزدیک می شدیم باز این استقلالی ها بودند که مسلط تر تیم پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت.
    نیمه اول در نهایت با برتری استقلال و بازی سردرگم پرسپولیس به پایان رسید.
    شروع نیمه دوم با حملات استقلال شروع شد. بعد از شوت سرکش جباری ضربه میلاد میداودی هم به تیر دروازه پرسپولیس خورد.
    درحالی که پرسپولیس به همان بازی سردرگم خود ادامه می داد خطای منتظری روی علی کریمی باعث شد پرسپولیس صاحب ضربه پنالتی شود اما در دقیقه ۵۳ محمد نوری این توپ را به بیرون زد.
    بعد از این صحنه بار دیگر این آبی پوشان بودند که با اعتماد به نفس بهتری بازی را در دست داشتند.
    در دقیقه ۸۱ با پاس آرش برهانی، مجتبی جباری برای بار دوم دروازه پرسپولیس را باز کرد. استقلال در دقایق پایانی هم موقعیت از دست داد.
    قضاوت این مسابقه بر عهده محسن ترکی بود. وی به تیموریان ، کیانوش رحمتی و خسرو حیدری از استقلال و به حسین بادامکی، غلامرضا رضایی، مازیار زارع و علیرضا نورمحمدی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
    به گزارش فارس استقلال بدین ترتیب با هدایت مظلومی برای سومین بار متوالی توانست پرسپولیس را شکست دهد تا این پیروزی و سه امتیاز آن بهترین هدیه تولد برای سرمربی آبی پوشان باشد. فردا تولد سرمربی استقلال است.
    استقلال با این پیروزی ۱۶ امتیازی و با تفاضل گل بهتر از صبا صدرنشین شد.
    پرسپولیس نیز با این شکست سومین ناکامی خود مقابل استقلال را تجربه کرد و با همان ۶ امتیاز در رده چهاردهم باقی ماند.
    بازیکنان پرسپولیس
    میثاق معمارزاده، ابراهیم شکوری، محمد نصرتی، رضا نورمحمدی ، حمید رضا علی عسگر، جواد کاظمیان(۴۶- علیرضا محمد(۶۵- هادی نوروزی))، غلامرضا رضایی، محمد نوری ، حسین بادامکی(۷۵- وحید هاشمیان)، مازیار زارع و علی کریمی
    سرمربی: حمید استیلی
    بازیکنان استقلال:
    مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، میثم حسینی، کیانوش رحمتی ، پژمان منتظری، خسرو حیدری ، مجتبی جباری ، آندرانیک تیموریان ، میلاد میداودی(۷۶- آرش برهانی)، جاسم کرار و فرهاد مجیدی (۷۹- محسن یوسفی)
    سرمربی: پرویز مظلومی

مظلومی :امیدوارم این راه تا قهرمانی ادامه پیدا کند

پرویز مظلومی پس از برتری دو بر صفر مقابل پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: بازی خوبی را انجام دادیم، خوشحالم با انجام بازی خوب و برتر به این نتیجه رسیدیم. من پیش از بازی با قاطعیت گفته بودم در این بازی پیروز می‌شویم چرا که به بازیکنان خودم شناخت داشتم و این حرف را زدم که بعد از بازی با تراکتورسازی به بازیکنان روحیه بدهم.
    وی افزود: در این بازی برنامه‌هایمان به خوبی اجرا شد، شاید اگر یک مقدار دقت می‌کردیم می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم.
    سرمربی استقلال گفت: یکی از بهترین دربی‌ها را شاهد بودیم، پرسپولیس واقعا خوب بازی کرد. هر دو تیم سرعتی و هجومی بازی کردند.
    مظلومی عنوان کرد: در هر صورت ما راه طولانی در پیش داریم. امیدوارم این راه سرانجام به قهرمانی در لیگ برتر ختم شود.
    وی در مورد اینکه در دربی هت‌تریک کرد، اظهار داشت: در هر صورت دربی شرایط خاص خود رادارد. شرایط روحی و روانی در این بازی بسیار تاثیر گذار است. در یک هفته گذشته با بازیکنان در مورد پیروزی در این بازی صحبت کرده بودم. برخی می‌گفتند با این صحبت‌ها مظلومی به بازیکنان استرس وارد می‌کند اما خوشبختانه این طور نشد.
    وی در مورد سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا بدون مجیدی هم این بازی رامی‌بردید، عنوان کرد: بله. شما شاهد بودید که در نیمه دوم فرهاد مجیدی را از زمین بیرون کشیدیم و پس از آن به گل دوم دست یافتیم. و نشان دادیم که اگر بازیکنان کلیدی هم بیرون باشند می‌توانیم خوب بازی کنیم. شرایط ما در این بازی مانند شرایط دیدار با فولاد بود. چرا که همه بازیکنان را در اختیار داشتیم.
    سرمربی استقلال در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه پرسپولیسی‌ها می‌گفتند اگر آنها پنالتی را گل می‌کردند، می‌توانستند نتیجه بهتری بگیرند، گفت: اصلا این طور نیست. چرا که اگر شوت جباری که به تیر دروازه برخورد کرد، به گل تبدیل می‌شد، و یا حتی ضربه میداودی وارد دروازه می‌شد ما هم می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم.
    این شکلی از بازی بود آنها هم موقعیت داشتند و ما هم گل‌های زیادی را نزدیم.
    مظلومی گفت: پرسپولیسی‌ها در این بازی با توپ‌های هوایی می‌خواستند هافبک‌های ما را از بازی خارج کنند؛ اما راه نفوذ آنها را بستیم. این شکست چیزی از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند و با شناختی که از استیلی دارم او مربی باهوشی است و در آینده جبران خواهد کرد.
    وی در مورد عملکرد داوری اظهار داشت: در مورد داوری صحبت نمی‌کنم ترکی کار خود را انجام داد و به آنها خسته‌نباشید می‌گویم. افتخار ما این است که دیگر داور خارجی نمی‌‌آوریم، گل‌های ما هیچ مشکلی نداشت و بر روی صحنه پنالتی پرسپولیس‌ هم شاید حرفی باشد اما صحبتی نمی‌کنم.
    مظلومی در پاسخ به سوال در مورد اینکه چرا ولید علی در این دیدار بازی نکرد،‌گفت: ولید علی بازیکن خوبی است اما او ۱۸ روز در کنار تیم نبود. و این درست نیست که بازیکنی که مدت زمان زیادی با ما نبوده در این بازی حساس بازی کند.
    وی افزود: در تیم ما گذشت وجود دارد و امروز شاهد بودید که آرش برهانی در صحنه‌ای که می‌توانست خودش گل بزند به مجتبی جباری پاس داد.
    سرمربی استقلال در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا می‌توانستید پرسپولیس را ۶ تایی کنید یا خیر گفت: نه. ما می‌توانستیم گل‌های زیادی به این تیم بزنیم اما قضیه ۶ تایی به تاریخ پیوسته است. در بازی هر توپی به گل نمی‌رود. در هر صورت برد، برد است و من راضی هستم.
    مظلومی در مورد کنترل علی کریمی در بازی اظهار داشت: در این بازی تک تک بازیکنان حریف را زیر نظر داشتیم. کریمی بازیکن بسیار بزرگی است. او هر جا می‌رفت بازیکن ما وی را کنترل می‌کرد و دیگر احتیاج نبود یک نفر را برای کنترل او در نظر بگیریم. البته اگر دقت می‌کردیم این بازیکن می‌توانست دردسرساز شود.
    سرمربی استقلال در مورد حریفان این تیم گفت: سپاهان، ذوب‌آهن، تراکتورسازی،رقیبان ما هستند. اینها تیم‌هایی هستند که عملکرد خوبی را از خود نشان داده‌اند. تراکتور هم با هواداران پرشورش مسیر خوبی را طی می‌کند. البته نباید از صبا هم که در حال حاضر ۱۶ امتیاز جمع کرده غافل شویم و این تیم را دست کم بگیریم.

پرتاب صندلی از سوی هواداران پرسپولیس

فارس، برخی هواداران پرسپولیس به دلیل ناراحتی از شکست مقابل استقلال پس از پایان مسابقه به سمت زمین صندلی پرتاب کردند.
    *بازیکنان استقلال پس از سوت پایان بازی به جشن و پایکوبی پرداختند و حسین تراب‌ پور مربی گلرهای استقلال از بازیکنان این تیم خواست که به دلیل شکست تیم رقیب خوشحالی نکنند. اما بازیکنان این تیم به خوشحالی خود ادامه دادند.
    *بازیکنان استقلال از خوشحالی پیروزی در دربی در ورزشگاه دور افتخار زدند.
    *حمید استیلی پس از سوت پایان بازی از شدت ناراحتی روی نیمکت نشسته و از جای خود بلند نمی‌شد.
    *مجتبی جباری بازیکنان استقلال را به سمت هواداران این تیم می فرستاد تا خوشحالی خود را با آنان تقسیم کنند و به همین دلیل برخی از بازیکنان پرسپولیس تحریک شده و علیه جباری واکنش منفی نشان دادند.

میداودی: آرزوی هر بازیکنی گلزنی در دربی است/ بدشانس بودم

به گزارش خبرگزاری فارس، میلاد میداودی در خصوص بازی با پرسپولیس اظهار داشت: استقلال می‌توانست ۲ یا ۳ گل دیگر هم بزند، در این بازی ما بدشانس بودیم؛ اما بهتر از پرسپولیس ظاهر شدیم و مستحق این پیروزی بودیم.
    وی افزود: پرسپولیس همیشه جزء تیم‌های خوب لیگ است، به خاطر این باخت نمی‌توان گفت پایین جدول می‌ماند، هفته گذشته هم استقلال باخت اما توانستیم آن شکست را جبران کنیم. امیدوارم این روند تا قهرمانی ادامه داشته باشد.
    مهاجم استقلال در خصوص موقعیت‌هایی که در این مسابقه از دست داد، گفت: من بدشانسی آوردم که نتوانستم گل بزنم وگرنه هر بازیکنی دوست دارد در دربی گل بزند، در هر دو نیمه با بدشانسی زیاد موقعیت‌های خود را از دست دادم.
    میداودی در پاسخ به این سوال که عادلانه‌ترین نتیجه در این بازی چه بود؟گفت: این بازی باید با نتیجه ۴ - ۵ گل به نفع ما تمام می‌شد. شاید اگر پنالتی آنها گل می‌شد نتیجه باید ۵ بر ۱ به نفع استقلال می‌شد.

bordobakht

2. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

واقعا متاسفم واستون که پست منو پاک کردید من که جز تبریک چیزی نگفتم
    =============================================
    در هر صورت این دربی هم تموم شد چیزی که خیلی امروز به چشم می اومد اعتماد به نفس بالای بچه های استقلال بود واقعا در کمال ارامش بازی کردن چیزی که تو دربی های قبلی حتی باوجود برد ندیده بودم..
    ضمنا دوستان به نظر شما اون اولای بازی رو کرار پنالتی نشد؟

4. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تیموریان: کریمی الگوی من است/ با رحمتی شوخی دارم!

به گزارش خبرگزاری فارس، آندرانیک تیموریان در خصوص برتری ۲ بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس اظهار داشت: با این پیروزی روحیه گرفتیم و خود را برای بازی با سایپا آماده می‌کنیم. بازی خوبی بود و استقلال عالی بازی کرد. روی نقاط ضعف پرسپولیس کار کرده بودیم و توانستیم به صدر جدول برگردیم.
    وی در خصوص درگیری‌اش با مازیار زارع در جریان بازی گفت: مازیار یکی از بهترین دوستان من است که در تیم ملی با هم هستیم، در فوتبال از این برخوردها پیش می‌آید و ما مشکلی با هم نداریم.
    تیموریان در پاسخ به این سوال که چرا هفته گذشته مقابل تراکتورسازی شکست خوردند، گفت: هفته گذشته از روی بی‌دقتی بازی را واگذار کردیم، تراکتور از روی ۳ ضربه ایستگاهی به گل رسید و در جریان بازی موقعیت نداشت.
    وی در خصوص درگیری لفظی‌اش با مهدی رحمتی در جریان دربی گفت: من درگیری نداشتم. من و مهدی در بازی مسابقه با هم شوخی داریم و مشکل خاصی بین‌مان نیست.
    تیموریان درباره کری‌خوانی که قبل از دربی در خصوص علی کریمی انجام داده بود، گفت: من حرفی علیه کریمی نزدم، علی آقا یکی از بهترین فوتبالیست‌های ایران و الگوی من است. خیلی چیزها از او یاد گرفتم، بازیکنان علیه هم موضعی ندارند و اگر کسی صحبتی می‌کند در مورد تیمش است.

تماشاگران پرسپولیس خواستار برکناری استیلی و کاشانی شدند

هواداران خشمگین پرسپولیس با شعار علیه حبیب کاشانی سرپرست و حمید استیلی سرمربی این تیم خواستار برکناری آنان شدند.
    هواداران پرسپولیس که از شکست ۲ برصفر تیم خود مقابل استقلال تهران در هفتادویکمین شهرآورد پایتخت بسیار ناراضی بودند و ورزشگاه را ترک نمی کردند در دقایق پایانی این دیدار علیه سرمربی و سرپرست این تیم شعار سرداده و خواستار کناره گیری آنان شدند.

اولادی:نتیجه عادلانه نبود/ بدترین روز زندگی‌ام را سپری کردم

مهاجم پرسپولیس گفت: بازیکن مصدم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: شکست پرسپولیس مقابل استقلال نتیجه عادلانه‌ای نبود.
    مهرداد اولادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شکست ۲ بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: متاسفانه در این بازی شرایط بازی را نداشتم، کوفتگی پایم هنوز بهبود نیافته بود و نمی‌‌توانستم بازی کنم.
    وی گفت: موقعیت گل زیادی داشتیم اما با بی‌دقتی آنها را از دست دادیم. به هیچ وجه نتیجه عادلانه نبود اگر ما می‌توانستیم پنالتی را گل کنیم به گل‌‌های بیشتری دست می‌یافتیم.
    مهاجم پرسپولیس گفت: در این بازی بدشانس بودیم، بازیکنان پرسپولیس تمام تلاش خود را کردند اما متاسفانه به گل نرسیدیم. استقلالی‌ها در نیمه دوم به لاک دفاعی رفته بودند و تدافعی بازی می‌کردند.
    اولادی گفت: امروز یکی از بدترین روزهای زندگی من بود، از باخت پرسپولیس بسیار ناراحت شدم.

لحظه به لحظه با داربی/خداحافظ ، ای حمید استیلی، خداحافظ ...

ورزش > لیگ برتر - استقلالی ها با سر دادن شعار خروج حمید استیلی از پرسپولیس، برد تیمشان در داربی را پیش‌بینی کردند.
    به گزارش خبرآنلاین؛ خداحافظ ؛ای حمید استیلی؛خداحافظ ... این شعاری است که هواداران استقلال پس از اینکه تیمشان یک گل از پرسپولیس پیش افتاد سر می دهند.
    آنها که پس از گل علی دایی را تشویق می کردند این بار روی حمید استیلی زوم کردند و با سر دادن این شعار پیشاپیش خداحافظی حمید استیلی از پرسپولیس را پیش بینی کردند.
    البته استیلی قبل از داربی گفته بود حتی اگر مقابل استقلال بازنده باشد هم این تیم را ترک نمی کند

bordobakht

6. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

8. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اس اسي دستا بالا
    تبريك به همه تاجيا

ولي واقعا حيف شد نتيجه به نظر من به سود استقلال نبود !!! و بيشتر به سود پرسپوليسيا بود !!!!!

چون استقلال راحت بايد 4 يا 5 تا گل ميزد دوتا تيرك موقعيت هاي بالاي 80 % رو هم كه خراب كرديم و اخرش 2 بر صفر بوديم
    بايد بيشتر گل مي زديم و شايد ضعيف كار كرديم ولي حالا ديگه چيكار كنيم ديگه همين برد رو هم قبول ميكنيم

به اميد قهرماني تاج كبير آسيا

10. 6 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

البته من موندم همه ميگن جباري ولي خدايي آندو تركوند و از نظر من بهترين بازيكن زمين بود البته جباري و فرهادو ميلاد و پژمان هم خيلي خوب بازي كردن ولي اصلا با بازي كرار حال نكردم .از يه طرف پرسپوليس تو اون بازي كه به ما 6 تا زد هم انقدر موقعيت نداشت فوق العاده بود بازيشون دمشون گرم آرش هم خيلي با انگيزه بود كاش زودتر بجاي كرار ميورد تو .
    پرسپوليس هم نميدونم چرا انقدر اسرار به پاسهاي هوايي و سانتر داشت در حاليكه تو حمله سرزن ندارن .

12. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اول از همه به خاطر یک دربی زیبا به هر دو تیم تبریک میگم ...
    مثل اینکه چند سالی هست دربی ها روند رو به رشدی داشتند ..

تبریک ویژه ویژه به تمام ابی ها ... به بهترین شکل از دربی لذت بردیم ...
    یک کلام عالی بودیم... باقی بحث فنی باشه برای فردا ... می خوام امشب یک بار دیگه بازی رو که ضبط کردم ببینم.
    2 تا گل + 8 موقیعت 90 درصد گل و ...
    درباره داوری :
    با توجه به برد اس اس قطعا زیاد روی داوری مانور نمی دن!
    ولی:
    کارت زرد خسرو ؛ در واقع خطایی به وضوح روی خسرو بود ، عجیب بود ندید!
    افساید 4 متری ؛ نیمه اول موقیعت 90 درصد فرهاد رو به اشتباه افساید گرفت
    پنالتی روی کرار ؛ نصرتی کاملا عمدی زد حتی اخراج هم داشت
    پنالتی پیروزی ؛ واقعا جای بحث داره!
    2 تا اخراجی ( به جز نصرتی ) برای پیروزی
    حالا انصافا ببینید اصلا درباره داوری بحث نمیشه ، اصلا !

پ ن : دوستان فرصت کردم و تونستم حجم فیلم رو کم کنم، حتما توی نت می زارم برای دانلود .

پ ن : از دوستان کسی استادیوم بود؟ امیر و بقیه بچه ها ؛ بیاید تعریف کنید دلمون بیشتر ضعف بره!
    بازم تبریک به تمام ابی ها

14. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

_2 تا زدیم 10 تا نزدیم
    _امیرخان با حضور مظلومی خواب استقلال رو بیبنی هاها
    _این برد هم باید تقدیم بشه به حجازی

16. 5 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب من هم تبریک میگم برد استقلال رو .بردی که با گل شیر فرهادمون شیرینی اونو برامون صدبرابر کرد.
    اول اینکه واقعا خوشحالم امروز غیر از نتیجه تو بسیاری از صحنه های دیگر بازی هم برنده بودیم در صحنه هایی مثل بازی خوب،حمایت تماشاگران عزیزمون،در صحنه اخلاق و داوری و....

از حق نباید گذشت امروز پرسپولیس هم خوب فوتبال کرد و اگر اون پنالتی گل میشد شاید مسیر بازی کلا عوض میشد.

امسال خیلی خوشحالم چون واقعا عالی بازی کردیم دیگه مثل دربی های پارسال اینکه مثلا دفاعی و بد بازی کردیم ،برامون نمیمونه.
    همه بچه ها امروز عالی بودند و به نظرم یکی از بهترین ارنج های این چند ساله رو امروز از استقلال دیدیم.
    فرهاد که طبق معمول عالی بود و ما ها دیگه به گل زدن فرهاد مخصوصا تو دربی عادت کردیم و اگه گل نمیزد باید تعجب میکردیم.خدایا تشکر بابت اینکه چنین کاپیتانی رو برامون آبی کردی.
    کرار در روزی که باید خوب میبود،خوب و عالی بود و جواب خیلی از حرف های اول فصل رو داد.
    جباری هم که امروز یکی از بهترین بازیهاشو انجام داد و تو اکثر صحنه ها بهترین عملکرد رو داشت امروز خسرو بنا به دلایلی که درست هم بودند عقب موند و اون نفوذ های همیشگی رو نداشت.
    تیموریان هم باز عالی بود و تو اکثر لحظه ها فاتح نبردها بود هرچند بازیش مخصوصا تو نیمه اول به چشم نیومد.
    میلاد اما با وجود اینکه خوب بود ولی کاش یه گل میزد هر چند رو شوتهاش خیلی تاکید داشت شاید تو بعضی از مواقع پاس به جای شوت بهتر بود برا تیم ولی باز میگم میلاد هم خوب بازی کرد وکاش یه گل هم از میلاد میدیدم.
    اما به نظرم بهترین مرد امروز زمین کسی نبود جز مظلومی.امروز یه ارنج فوق العاده و تعویض های فرگوسنی داشت.
    واقعا تعویض های خوبی رو انجام داد و دیدید که گل دوم حاصل همکاری خوب دو بازیکن تعویضی یعنی ارش و امیر ابادی شکل گرفت.
    امروز ما میتونستیم گل های خیلی بیشتری بزنیم چیزی که من از اول فصل تو همین تاپیک پیش بینی کردم مثلا اگه توپ جباری که تیر زد یا شوت میلاد که به تیر خورد،شوت فنی امیر ابادی و... ولی باز باید به پرسپولیس هم احترام گذاشت....

اما امروز ما یه بد هم داشتیم و اون هم کسی نبود جز تیم داوری مخصوصا داور بازی بازی که عملکردی بشدت ضعیف داشت که تمام تصمیماتش هم بر علیه استقلال بود که واسه من خیلی عجیبه.
    تو نیمه اول یه افساید از فرهاد گرفت که چند متر فرهاد عقب تر از خط افساید بود.تو نیمه دوم پنالتی رو گرفت که من شک دارم و باید کارشناسان نظرشون رو بگن ولی اونجایی که موهای کرار رو کشیدند باید قرمز میداد جالبه که کمک تو فاصله یه متری از کرار قرار داشت.چند تا خطای کاملا واضح و مشخص هم از بازیکنان پرسپولیس روی بازیکنانمون اتفاق افتاد که ترکی اصلا توجه نکرد خطاهایی که هر کدومشون یه کارت زرد هم داشتن .اون مشت به صورت کرار هم باز جای بحث داره .وا.. عجیبه همه سوت ها به ضرر استقلال بود اون هم استقلالی که جلو بود شاید و شاید تفکر مساوی اون هم بعد از چند برد از طرفین تا اندازه ای در تصمیمات داور نقش داشت.

18. 6 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلام.
    لینک دانلود کامل بازی رو می خواستم.
    کسی سراغ داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •