تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 142 از 287 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هاردیز و تغییر نقش :

نقش جف هاردی و مت هاردی قرار هست کاملا بر عکس همدیگه بشه و جف هاردی نقش مثبت خودش رو حفظ کنه و مت (احتمالا) نقش هیل رو بپذیره . در سایبر ساندی هم نشونه هایی از بوقوع پیوستن این حدس دیده شد که تماشاگرا جف هاردی رو در مقابل تریپل ایچ بسیار تشویق و مت هاردی رو برابر ایون بورن هو کردن .

بنظر میرسه که درگیری های جف هاردی برابر تریپل ایچ به پایان رسیده ولی مت هاردی همچنان با ایون بورن کار داره . باید ببینیم که استوری لاین جدید جف هاردی چه خواهد بود و قطعا او یک Baby Face باقی خواهد موند ، اما این مت هاردی هست که با درگیری برابر ایون بورن و چلنجر های فیس بعدی ، احتمالا یه استار یا بهتر بگیم یه چمپین Heel خواهد شد .

اما بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که بعد از رسلمینیا ، مت هاردی بسیار موفق تر و بهتر از برادرش جف هاردی نتیجه گرفته و در اکثر پی پی وی ها پیروز بوده . اما جف هاردی بدلیل چلنج کردن استار های بزرگ ، نقش پر رنگ تری داشته و بیشتر در دید بوده ولی اصلا خوب نتیجه نگرفته .

مسئولان دابلیو دابلیو ای قصد دارن که مت هاردی و جف هاردی رو برای یه شب (احتمالا) در راء هفته ی بعد که بصورت مخصوص و سه ساعته انجام میشه ، بار دیگه به قالب تیم Hardys در بیارن و در یه تگ تیم مچ شرکتشون بدن . البته این موضوع هنوز قطعی نشده ولی احتمال رخ دادنش زیاد هست .

------------------------------------------

کسکت مچ در اسمکدان این هفته :

در اسمکدان این هفته ، یه مسابقه ی Casket Match انجام خواهد شد که طبق قانون یه طرفش آندرتیکر خواهد بود اما هنوز حریف آندرتیکر در این مسابقه مشخص نشده . برای اسمکدان این هفته تبلیغ شده که آندرتیکر و بیگ شوء در یه کسکت مچ برابر هم قرار خواهند گرفت در حالی که احتمال اینکه حریف آندرتیکر عوض بشه زیاد هست . به همین دلیل سایت دابلیو دابلیو ای هیچ حرفی درباره ی حریف تیکر در این هفته نزده .

پیش بینی میشه در صورت اینکه بیگ شوء حریف آندرتیکر نشه ، یه سوپراستار قوی دیگه برابر آندرتیکر قرار میدن تا شاید در حین مسابقه فرصتی بشه تا بیگ شوء هم دخالت کنه و احتمالا آندرتیکر در این مسابقه شکست بخوره.

بازگشت اسکات استاینر به تی ان ای :

در ایمپکت این هفته ، شاهد بازگشت استار قدیمی و قدرتمند تی ان ای ، اسکات استاینر خواهیم بود . استاینر ماه ها بدلیل مصدومیت از مسابقات دور بود و استوری لاین او و پیتی ویلیامز (به عنوان تگ تیم) نصفه کاره موند.

اما در این هفته استاینر نقشش کاملا تغییر خواهد کرد و یه استوری لاین جدید برای او در نظر گرفته خواهد شد . استاینر در پایان مین ایونت ایمپکت به رینگ تی ان ای باز خواهد گشت و با استار هایی همچون مت مورگن ، کوین نش ، اریک یانگ ، کانسه کوئنسز کرید ، بوکرتی و ... درگیر خواهد شد . احتمالا استاینر به تیم Mafia Main Event خواهد پیوست .

رخ داد های راء که روی ایر نرفت :

در ابتدای راء و قبل از روی Air رفتن شوء ، یه دارک مچ انجام شد که فقط تماشاگرا شاهدش بودن . مسابقه به این ترتیب بود :

Mike Knox def. Jamie Noble | Dark Match on Monday Night RAW

اما بعد از پایان شوء ، مایک ادملی یه مسابقه ی بسیار جذاب و پر هیجان رو برای تماشاگرا ترتیب داد که در این مسابقه :

World Heavyweight Champion Batista def. Chris Jericho | Dark Match - Steel Cage Match

ضمن اینکه در هفته ی بعد راء هم بار دیگه شاهد همین مسابقه ی ذکر شده ، یعنی باتیستا برابر کریس جریکو در استیل کیج مچ و بر سر کمربند سنگین وزن خواهیم بود که احتمالا نتیجش هم مشابه نتیجه ی بالا خواهد بود.

حدس های زده شده برای ای سی دابلیو امشب :

گفته میشه که در ای سی دابلیو امشب ، برای جذاب تر شدن شوء ری میستریو و کین هم حضور خواهند داشت و شاهد درگیری بین این دو خواهیم بود . البته یه سری از سایت ها چنین مسابقه ای رو در ای سی دابلیو حدس زدن :

Kane vs. Rey Mysterio | Steel Cage Match

و یه سری دیگه از سایت ها هم احتمال دادن که چنین مسابقه ای انجام بشه :

Kane & Mark Henry vs. Rey Mysterio & Evan Bourne | 2 on 2 Tag Team Match

خوب ، همه ی این حدس ها در حالی زده شدن که حضور کین و ری میستریو در ای سی دابلیو قطعی نشده ! به هر حال باید چند ساعت دیگه منتظر موند و به تماشای کانال Sci-Fi نشست تا ببینیم در شوء این هفته چه اتفاقاتی رخ خواهد داد .

شکیل او'نیل در سایبر ساندی :

در بک استیج سایبر ساندی ، Shaquille O'Neal حضور داشت و مسابقات رو از اونجا تماشاگرا میکرد . او در استیج با گریت کالی هم روبرو شد و با او عکس انداخت .

اما بد نیست بدونید که استار سابق دابلیو دابلیو ای ، Luther Reigns هم در بک استیج حضور داشت و چند کلمه ای با استار های جوون کمپانی صحبت کرد .

نتایج احتمالی تی ان ای ایمپکت! این هفته :

Christy Hemme & ODB def. The Beautiful People

Eric Young def. James Storm

The Motorcity Machine Guns def. Hiroshi Tanahashi & Volador

Aj Styles & Samoa Joe def. Kevin Nash & TNA Legends Champion Booker T

Abyss def. " The Olympic Medalist " Kurt Angle via DQ

در مسابقه ی یانگ برابر جیمز استورم ، رابرت رود به اشتباه با تف انداختن روی صورت همتیمیش (استورم) باعث باختش خواهد شد.

در مسابقه ی موتورسیتی ماشین گانز برابر تاناهاشی و وولیدر ، قهرمان اکس دیویژن شیک عبدالبشیر گزارشگر مخصوص خواهد بود.

در مین ایونت ، کرت انگل مثل دو سه هفته ی اخیر کنترل خودش رو از دست خواهد داد و از صندلی استفاده خواهد کرد (باعث دی کیو) . در پایان هم شاهد بازگشت اسکات استاینر خواهیم بود .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

ببخشید که این سوال رو می کنم. ولی هرچی دنبالش هستم کسی جواب نمیده. میخواستم ببینم خودتون از کذوم کانال ppv های wwe رو نگاه میکنین چون در هر سایتی که رفتم همه ی کانال ها مربوط به ppv ها مال ماهواره های دیگه بود و من یک کانالی که تو hotbird باشه و PPV های WWE را بزاره ندیدم.الان از سامر اسلم که می خوام PPV ها رو ببینم ولی نمیدونم از چه کانالی. مطمئنم که شما می تو نید منو کمک کنین. تو رو خدا نگین برم صفهات قبل چون من همه رو دیدم همه ی سایت ها رفتم ولی یک کانال پخش PPV های WWE رو نتونستم پیدا کنم . اگر کسی چیزی میدونه یا اصلن خودتو از چه کانالی نگاه می کنین این PPV ها رو فقط تو رو خدا جوابمو بدین من از Summer Slamm PPV ها رو ندیدم اگر کانلی کارتی بود لطفن اسمه کارتشو بگین
    با تشکر ار زحمت های آقا رضا. لطفن تو Hotbird باشه.
    سلام صفحه اول و ديدي................

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

779جان
    اين كارتي كه شما ميخواي قيمتش گرونه و اصلا صرف نميكنه بايد سالي 250 تومن پول شارژ كارت رو بدي تا 15 تا پي پي وي ببيني به نظر من از راه هاي ديگه استفاده كن
    مثلا اگه اينترنت پر سرعت حداقل 512 داشته باشي ميتوني هم به صورت زنده ببيني و فرداش هم كه لينك هاش مياد توي نت دانلودش كني
    يا اينكه ميتوني كارت ريسيور براي كامپيوترت بخري و از طريق كامپيوتر ببيني و ضبط كني
    قيمت كارت ريسيور كه من حدود يه ماه پيش قيمت گرفتم 88 تومن بود.
    صرف با كارت ريسيور هست
    البته من خودم دانلود ميكنم
    موفق باشي
    -----------------
    راستي رضا جان بابت اخبار ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تغییرات بوجود اومده در تی ان ای توسط میک فولی :

از وقتی که میک فولی به تی ان ای پیوسته ، کمپانی اختیارات زیادی به او داده و دست فولی کاملا باز بوده تا تغییرات زیادی در تی ان ای بوجود بیاره :

- استفاده ی کمتر از استعداد (جوون) های کشتی حرفه ای در ایمپکت .

- کوتاه کردن مسابقات سر کمربند .

- استفاده ی بیشتر از تبلیغات ، پرومو و سجمنت در حین شوء .

- حذف یا کم کردن صحنه های کمدی در بک استیج .

به هر حال این کار هایی بود که فولی تا الان برای کمپانی تی ان ای انجام داده و قطعا این لیگ استفاده ی کافی از تجربیان فولی رو خواهد برد . ضمن اینکه در صورت بازگشت فولی به WWE ، قطعا تی ان ای باز هم از این ترفند های مخصوص دابلیو دابلیو ای که فولی در اختیار اون ها گذاشته استفاده خواهد کرد .

پیوستن دوس کاراس به کمپانی دابلیو دابلیو ای :

دوس کاراس ، کشتی گیر حرفه ای مکزیکی که مدت ها در EMLL فعالیت میکرد ، با کمپانی دابلیو دابلیو ای قرار داد امضاء کرد . این اینترتینر خوش استیل و حرفه ای ، مصاحبه ی جدیدی درباره ی پیوستنش به کمپانی بزرگ دابلیو دابلیو ای انجام داده که میتونید قسمتی از مصاحبه اش رو بخونید :

" در روز 26م اکتبر ، همه چیز به مراحل پایانی رسید تا من بتونم بطور رسمی به دابلیو دابلیو ای بپیوندم . کارم رو از ماه جنیری شروع خواهم کرد و فعلا در حال دادن تست های مختلف هستم و تصمیم قطعی گرفتم که در ایالات متحده آمریکا کشتی بگیرم . از کریرم تا الان راضی بودم و فکر میکنم خیلی چیز ها رو بدست آوردم ، اما حالا وقتش هست که بزرگ ترین حرکت رو در کریرم انجام بدم و با حضور در دابلیو دابلیو ای چیز های بیشتری یادبگیرم و در برابر استار های دیگه بایستم . "

کاراس در ادامه گفت : " میدونم که خیلی از طرفدارا دوست ندارن که من برم اما باید قبول کنن که بالاخره هر کس از یه جا به جای دیگه میره و این ها همه اش بخاطر کسب تجربه هست . طرفدارا میدونن که من چقدر بهشون احترام میذارم و چقدر دوسشون دارم و اون ها همیشه در ذهن من خواهند بود . کاملا مشخص هست که من با ورود به دابلیو دابلیو ای باید کاملا خودم رو تغییر بدم چون فعالیت در دابلیو دابلیو ای ، کاملا با ای ام ال ال فرق داره و من باید با فعالیت و اکتیو بودنم ؛ خودم رو به طرفدارا نشون بدم و کسی باشم که اون ها میخوان . البته ، من در مکزیک یه کار نیمه تموم با .Dr. Wagner Jr دارم که باید او رو شکست بدم و UWA Heavyweight Championship ام رو پس بگیرم تا قبل از ورود به دابلیو دابلیو ای ، در مکزیک یه قهرمان واقعی بشم . "

در خبر ها اومده که احتمالا دوس کاراس ، کارش رو بطور رسمی از Royal Rumble 2009 در دابلیو دابلیو ای شروع خواهد کرد.

حضور وینس مک من در تلویزیون :

رئیس کمپانی دابلیو دابلیو ای ، وینس مک من در برنامه ی پخش مستقیم Today Show که از شبکه ی NBC پخش میشد حضور پیدا کرد که باعث تعجب همگان شد . وینس که کمتر در برنامه ها حضور پیدا میکنه و بعد از مصدومیت ساختگیش خودش رو اصلا جلوی دوربین نشون نداد ، اینبار در برنامه ی ذکر شده حضور پیدا کرد . وینس در این برنامه ، بسیار شاد و با شوخی جواب سوالات رو داد . مک من در قسمتی از این برنامه درباره ی هدف کلی دابلیو دابلیو ای حرف زد و چنین گفت :

" دابلیو دابلیو ایهیجان دادن و سر گرم کردن مهمون هاش رو هدف اصلی میدونه و همین باعث شده که ما در حال حاضر تعداد زیادی زن (تماشاگر) جذب کنیم . دابلیو دابلیو ای شوء ای متنوع هست . "

در ادامه ، از آمادگی بدنی بالای وینس و برد و باخت های داخل مسابقات از او سوال شد .

تغییر کلمات مهم دابلیو دابلیو ای توسط وینس :

بدستور وینس مک من ،چندین کلمه ی کلیدی و مهم دابلیو دابلیو ای بطور کل حذف شدند یا تغییر پیدا کردند . داستان به این ترتیب هست که :

Superstars to Sports Entertainers

Sports Entertainment to Entertainment

WWE Fans to WWE Universe

فعلا این ها هستن . البته گفته میشه واژه ی سوپراستار و اسپورتس انترتینرز رو به هر دو صورت (فعلا) میشه به کار برد، اما بقیه ی واژه ها دیگه نباید بکار برن . اگه اطلاعات بیشتری بدستم رسید حتما در اختیارتون میذارم .

شیخ عبدالبشیر و دعوت به کمیته ی انظباطی :

در !Impact این هفته که قهرمان اکس دیویژن ، شیخ عبدالبشیر به عنوان گزارشگر مخصوص در یکی از مسابقات حضور داشت ، در حین صحبت یه تیکه به Kip James (یا همون بیلی گان) میپرونه و در حالی که صدای او رو همه بصورت زنده میشنیدن میگه : " کیپ امشب جشن تولد 65 سالگیش رو جشن خواهد گرفت . " خوب ، قطعا این برای کیپ اصلا جالب نبود و بین این دو مشکلاتی بوجود اومد که سریعا کمپانی تی ان ای ، هر دو رو به یه جلسه که میشه اون رو کمیته ی انظباتی کمپانی نامید دعوت کردند تا مشکلات رو حل کنن .بوبا ری دادلی به عنوان قاضی (داور) ، بی جی جیمز به عنوان مدافع کیپ جیمز و دیوان دادلی به عنوان مدافع شیخ حضور داشتن که خوب قطعا به بشیر تذکری جدی داده شد .

راستش نتیجه ای از این جلسه اعلام نشده ولی احتمالا نتیجه ، همون چیزی که حدس زده شده هست (تذکر) .

مصدومیت ایون بورن در ای سی دابلیو :

ایون بورن ، چلنجر قبلی مت هاردی در ای سی دابلیو این هفته از ناحیه ی قوزک پا بشدت مصدوم شد . او امروز آزمایش MRI رو انجام داد اما هنوز نتیجه ای از اون اعلام نشده .

طبق حدسی که دکتر ها زدن ، ایون بورن حدودا چهار ماه از مسابقات دور خواهد بود و در ماه فبیری میتونه به رینگ برگرده که این باعث ناراحتی بورن شد . بورن به یکی از مهم ترین انترتینر های ای سی دابلیو تبدیل شده بود که متاسفانه با غیبت او ، ای سی دابلیو واقعا به کمبود کشتی گیر مواجه خواهد شد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

حدس های جدید مربوط به بازگشت اج :

همونطور که در خبر ها گفتیم ، برنامه ریزی شده تا اج در Survivor Series 2008 به رینگ برگرده . اما گفته میشه که شاید زودتر شاهد بازگشت اج باشیم . مثلا ، در اسمکدان هفته ی بعد !

اسمکدان و ای سی دابلیو هفته ی بعد (هر دو) در شهر Orlando برگذار میشه و بد نیست بدونید که اج هم در Orlando , Florida زندگی میکنه . گفته میشه شاید اج در اسمکدان این هفته خودش رو در بین تماشاگرا مخفی کنه و سپس بازگشتی سورپرایز کننده داشته باشه .

البته این موضوع هنوز قطعی نشده و در حد یه حدس هست . اما امکان رخ دادن چنین اتفاقی وجود داره.

نظر وینس مک من درباره ی کرکتر کریس جریکو :

همونطور که می دونید ، کرکتر کریس جریکو ماه هاست که از یه Baby Face به Heel تغییر کرده و این از آغاز درگیری های او و شان مایکلز شروع شد . اما بد نیست نظر وینس مک من راجع به کرکتر جریکو رو بدونید :

" وقتی که ریتینگ های راء شروع به افت کردند ، من فکر کردم که شاید این اتفاق قستمیش بخاطر رفتار کریس جریکو باشه . جریکو نقشی داره که همیشه از باختن و یا هر چیز دیگه ای گلایه میکنه (یا میکرد) . فکر میکنم که جریکو داشت نقشش رو بد بازی میکرد ، و با تماشاگرا خیلی سفت و سخت بود و اون ها رو مقصر هر اتفاقی میدونست . "

با این صحبت ها میشه حدس زد که یکی از دلایلی که کریس جریکو انقدر زود کمربند قهرمانی سنگین وزن (Cyber Sunday) ازش گرفته شد و به باتیستا هدیه داده شد ، همین بد کار کردن او و ترس وینس از افت ریتینگ بود . در حالی که برنامه ریزی شده بود کریس جریکو تا ماه دسامبر ، قهرمان باقی بمونه .

تریپل ایچ و تکذیب شایعه ی شکستن رکورد :

تریپل ایچ از پی پی وی Backlash 2008 بعد از پیروزی در یه الیمینیشن فیتال فور وی مچ ، قهرمان دابلیو دابلیو ای شد و او از اون وقت تا الان شش ماه میگذره و د گیم حریف های مختلفی رو شکست داده تا قهرمانی اش رو نگه داره . اما مدتی هست که گفته میشه با این وضعی که تریپل ایچ داره جلو میره ، او احتمالا رکورد قهرمانی 13 ماه جان سینا رو خواهد شکست ؛ یعنی بیش از هفت ماه دیگه کمربندش رو نگه خواهد داشت . اما این شایعه ای بیش نیست و دابلیو دابلیو ای قصد داره که رکورد عجیب جان سینا ، فعلا باقی بمونه .

صحبت های زیادی مبنی بر نگه داشتن یا از دست دادن قهرمانی میشه اما هیچ چیز قطعی نیست . بعضی جاها نوشته شده که احتمالا د گیم ، دابلیو دابلیو ای تایتل رو قبل از رسلمینیا میبازه . بعضی جاها گفتن که تریپل ایچ قهرمانیش رو در رسلمینیا از دست خواهد داد و آخرین حدس هم شکستن رکورد بود که خوب ، تکذیب شد!

پس بهتره ببینیم در آینده چه اتفاقی میفته و چلنجر های بعدی تریپل ایچ چه کسانی خواهند بود ؟!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

با سلام دو باره.
    مرسی محمد جان بابت جواب سوالم.
    یک سوال دیگه داشتم این هایی که میگن WWE همش از قبل برنامه ریزی میکنن واقعا درسته!
    چون اگه انتوری باشه که هر ... میاد مثلن Under taker شکست میده اگه استوری لاین نویسا بخوان یا یکی که نه اسمی داره و نه معروف نیست بیاد و یه کسی مثل باتیستا رو شکست بده اینتوری که نمیشه. لطفا یک توصیح مفصل بده یعنی دیگه اصلان توی کشتی کج کسی به زور اهمیت نمیده فقط کسانی که اون ها بخوان قهرمان میشن؟
    واقعا اگر اینتوری باشه پس نباید فرقی بین Undertaker و یه کشتی کج کار دروپیتی مثل کودی رودز باشه البته نگم که کشتی کج بلد نیست بگیره ولی اصلان قابل مقایسه با Undertaker نیست .
    پس اصلان در کشتی کج اگر اینتوری باشه کسی شانسی یا از زور خودش بازی رو نمیبره. همه رو بهشون میگن ببازین یا ببرین؟
    اینتوری که به نظر من کشتی کج نه ورزش میشه و نه ارزش نگاه کردن نداره چون همش پیشبینی شده ی.
    لطفا توضیح کاملی بدین ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ریال 31م اکتبر سال 2008

محل انجام : سندیگو ، کلیفرنیا

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

در بک استیج ، بیگ شوء بسیار ناراحت هست و دور گردنش محافظ ای بسته . شوء میگه : " گوگوپلاتا ای که آندرتیکر در سایبر ساندی روی من اجراء کرد خیلی دردناک بود . آندرتیکر یه ترسو هست که از یه قفل شیطانی و ممنوع شده برای شکست من استفاده میکنه . اما دیگه این اتفاق نخواهد افتاد ، چون دفعه ی بعد من آندرتیکر رو دفن خواهم کرد. "

در بک استیج ، دوربین به طرفی دیگه میره و حالا ویکی گررو نشون داده میشه که روی ویلچر نشسته و چاوو هم کنار او هست . چاوو گررو برای همه روز هالووین خوبی رو آرزو میکنه . ویکی گررو بدون مقدمه میگه : " آندرتیکر امشب یه مسابقه ی کسکت مچ خواهد داشت ، و شاید این آخرین مسابقه ای باشه که میده (تهدید) . آندرتیکر در داخل کسکت خواهد افتاد و دیگه قادر به نفش کشیدن نخواهد بود (با لبخند) . و اما کسی که در کسکت مچ برابر آندرتیکر قرار خواهد گرفت ، چاوو گررو! " چاوو اعصابش به هم میریزه و میترسه . ویکی گررو به چاوو میگه : " هالووین شادی داشته باشی . " و سپس با خنده میره .

اینتروی اسمکدان پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

جیم راس به همه خوش آمد میگه و نشون داده میشه که او و تز هر کدوم لباس های مخصوصی برای روز هالووین پوشیدن . جیم راس لباس سفید مخصوص کشتی رانان و تز لباس سرباز ها رو پوشیده . سپس این دو میگن که امشب مارک هنری ، کین و ام وی پی در یه مسابقه ی سیکس من تگ تیم مچ برابر هاردیز و ری میستریو قرار خواهند گرفت .

مسابقه اول :: جان موریسن و میز در برابر قهرمانان تگ تیم دابلیو دابلیو ای ، کارلیتو و پریمو کولون

در ابتدا تیم میز و موریسن وارد میشن و جیم راس و تز یادآوری میکنن که در هفته ی قبل راء و ای سی دابلیو این دو استار جوون چگونه به دی اکس بی احترامی کردن . اما بعد از اون ها قهرمانان تگ تیم وارد میشن که مورد تشویق قرار میگیرن . کارلیتو و پریمو میرن داخل رینگ تا این مسابقه (که سر کمربند نیست) رو شروع کنن . مسابقه آغاز میشه و موریسن و پریمو با هم درگیر میشن . پریمو بعد از یه فلیپ به کمر موریسن ، آرم درگ و ریورس هدسیزرز میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کارلیتو تگ میشه و میاد به موریسن دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کارلیتو میره برای کوبرادا اما موریسن جاخالی میده ، کارلیتو بلند میشه و به موریسن کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . میز تگ میشه و کارلیتو رو ویپ میکنه به گوشه ی رینگ . میره برای یه ضربه اما کارلیتو آرم درگ و سپس کاور میکنه ، یک..دو.. . پریمو تگ میشه و پریمو به همراه کارلیتو به میز دابل بک بادی دراپ میزنن . سپس منتظر میمونن میز بلند شه و به او دابل کلوزلاین میزنن که باعث میشه میز از رینگ به بیرون پرت بشه . موریسن میاد داخل رینگ (دخالت میکنه) اما کولون برادرز با دابل هیپ تاز او رو هم از رینگ به بیرون پرت میکنن . بعد از کامرشال برمیگردیم . کولون برادرز بر بازی مسلط هستن و کارلیتو تگ میشه . اما قبل از اینکه وارد بشه ، پریمو روی میز دراپ توء هولد میکنه و کارلیتو از اون سمت طناب ها میپره و دایوینگ هدبات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسپرینگبورد و سپس استندینگ پاور بامب از کارلیتو . کاور میکنه ، یک..دو.. اما موریسن میاد و دخالت میکنه . موریسن توسط کولون برادرز از رینگ به بیرون پرت میشه . کارلیتو روی میز اسکول بوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کارلیتو میره برای یه اسپرینگبورد دیگه اما موفق نیست . داور اون طرف حواسش میره طرف موریسن و میز در همین لحظه از فرصت استفاده میکنه و به کارلیتو ریلتی چک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

در بک استیج ، ماریا و فستس دیده میشن که دارن با هم صحبت میکنن .

مسابقه دوم :: جیمی ونگ ینگ در برابر دی براین کندریک به همراه ازکیل جکسن

جیمی ونگ ینگ وارد میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . جیمی لباس مخصوصی برای هالووین پوشیده و یه میکروفون میگیره و میگه : " من جان وین ینگ هستم . و من پسر شما ام ! " بعد از کامرشال برمیگردیم . براین کندریک به همراه بادی گاردش ، ازکیل جکسن وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو (بو) میکنن . مسابقه شروع میشه ، کندریک میره طرف ینگ اما ینگ آرم درگ میکنه . این دو بار دیگه با هم درگیر میشن و اینبار ینگ هاریکنرانا میزنه . ینگ دراپ کیک میزنه و کندریک میفته بیرون . کندریک به رینگ برمیگرده . ینگ حواسش میره طرف ازکیل و حالا کندریک از فرصت استفاده میکنه و ینگ رو میزنه . سپس روی دست چپ و شونه ی چپ ینگ کار میکنه . کندریک ادامه میده و سپس کیرخ روی طناب دوم و یه لگد به ینگ میزنه . ینگ در میره و سپس کراس بادی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کندریک میخواد فینیشرش رو بزنه اما ینگ کونر میکنه و مونسالت پرس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ازکیل ، کندریک رو میکشه بیرون رینگ و داور در همین لحظه دی کیو اعلام میکنه .

بعد از مسابقه ، ینگ عصبانی میشه و میخواد با ازکیل درگیر شه که ازکیل او رو میفرسته داخل رینگ و خودش هم میره داخل . ازکیل اورا نیج اسلم میزنه . این طرف هم کندریک میاد و سر ینگ رو میگیره و بهش دی کندریک (فینیشرش) رو میزنه. ازکیل با عصبانیت به ینگ نگاه میکنه و براین کندریک داخل رینگ میرقصه .

در بک استیج ، رانجین سینگ به همراه گریت کالی دیده میشن که دارن راه میرن . اون ها به کونگ فو ناکی میرسن و ناکی از کالی میخواد تا هنر جذبه داشتن رو به او یاد بده . رانجین برای کالی ترجمه میکنه و کالی هم جوابش رو به رانجین میگه . رانجین جواب کالی رو ترجمه میکنه و به ناکی میگه : " گریت کالی گفت ، به سایز (قد و هیکل) بستگی داره. "

بعد از کامرشال برمیگردیم .

گریت کالی و به همراه رانجین سینگ وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . رانجین میاد و مثل همیشه یه دختر (زن) چاق رو از بین تماشاگرا انتخاب میکنه تا گریت کالی او رو ببوسه . گریت کالی بعد از یخورده مکث ، اون زن رو میبوسه (کوچیک) ولی بنظر میرسه که اون زن دوست داره که یه "فرنچ کیس " با کالی انجام بده . این دو بار دیگه همدیگه رو به سبک فرانسوی میبوسن و سپس کالی برای تماشاگرا فیگور میگیره .

مسابقه سوم :: کین ، مارک هنری و ام وی پی در برابر هاردیز و ری میستریو

انترتینر ها همگی وارد میشن و همه چیز برای شروع مسابقه آمادست . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و هنری و قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی مسابقه رو آغاز میکنن . هنری قصد داره از هیکلش استفاده کنه و مت رو گیر بندازه و بهش اسلم بزنه که موفق هست هست . اما میره برای البوء دراپ ولی مت حرکت میکنه . مت با جف تگ میشه . جف بعد از چند ضربه ، خیلی زود جاش رو به مت میده . هنری مت رو میگیره اما جف یه چاپ به هنری میزنه و مت هنری رو میندازه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هنری بلند میشه و با ام وی پی تگ میشه . ام وی پی میاد و خیلی خوب کار میکنه. ام وی پی به هاردی اسلم میزنه . اما برای نی دراپ اما موفق نیست . مت خودش رو به همتیمی هاش میرسونه و با ری تگ میشه . ری وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . هد سیزرز و دراپ کیک از ری . سپس مت و جف میان داخل رینگ و به ام وی پی دابل سوپلکس میزنن . ری میره بالای طناب ها و کراس بادی رو اجراء میکنه . یک..دو.. . ری به ام وی پی هاریکنرانا میزنه و ام وی پی روی طناب دوم میفته . حالا ری میره برای سیکس وان ناین اما به کین که نزدیک میشه ، کین پای ری رو میکشه بیرون رینگ و ری میفته زمین. بعد از کامرشال برمیگردیم . ری و کین داخل رینگ هستن و کین داره در گوشه ی رینگ ری رو میزنه . کین میدوئه طرف ری اما ری پاش رو بالا میگیره . سپس دی دی تی از ری . ری به جف و کین با ام وی پی تگ میشه . جف تیک داون میکنه و سپس میره بالای طناب ها و ویسپر اینده ویند میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کین میاد و پین رو قطع میکنه . مت میاد تا کین رو بزنه اما کین گلوی مت رو میگیره . مت کونر میکنه و کین رو میندازه بیرون رینگ . ری میره بالای طناب ها و اسپرینگبورد و کراس بادی رو در بیرون رینگ روی کین اجراء میکنه . در داخل رینگ ، جف هنری رو میزنه . سپس میخواد به ام وی پی توییست آو فیت بزنه اما ام وی پی بلاک میکنه . مت هاردی از راه میرسه و خودش به ام وی پی توییست آو فیت میزنه . جف میره بالای طناب ها و سوانتان بامب رو روی ام وی پی اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از یه سجمنت برمیگردیم.

ولادیمیر کازلاو وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو (بو) میکنن . کازلاو میره داخل رینگ و در حین ورودش در گوشه ی تصویر ، چهره ی هاریکن هلمز دیده میشه که او کازلاو رو مسخره میکنه . کازلاو میگه : "طرفدارا خیلی سست و تنبل هستن ، مثل تریپل ایچ . من شانس بعدی قهرمانی دابلیو دابلیو ای هستم . " آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و د گیم بشدت مورد تشویق قرار میگیره . او بدون انجام حرکات همیشگیش ، میره داخل رینگ تا جواب چلنج کازلاو رو بده . تریپل ایچ ابتدا درباره ی روسیه و آمریکا صحبت میکنه و میگه که چطور در بعضی از مواقع آمریکا و روسیه با هم یکی هستن (احتمالا قصد خوابوندن جو سیاسی رو داره) . تریپل ایچ حرفش رو ادامه میده ولی کازلاو حرف او رو قطع میکنه و میگه : " کازلاو پادشاه خواهد شد . " تریپل ایچ میگه : " خوب ، تو یه تایتل شات میخوای . برو و از ویکی بگیر . ولی فعلا خفه شو و کارت رو انجام بده . " تریپل ایچ جاکت اش رو درمیاره و با کازلاو فیس تو فیس میشه . سپس هر دو بعد از کمی مکث رینگ رو ترک میکنن .

ویدئویی از جان سینا پخش میشه .

مسابقه چهارم :: ناتالیا ، ویکتوریا و ماریس در برابر ماریا ، بریه بلا و قهرمان دیواس ، میشل مک کول

دیواس وارد میشن و بار دیگه در حین ورود اون ها ، شاهد چهره ی هاریکین هلمز در گوش ی تصویر هستیم . هاریکین میگه : " دیواس! شما همیشه من رو شاداب میکنید . من فقط دارم میگم (تکه کلام) ...! " مسابقه آغاز میشه و ناتالیا و ماریا کار رو شروع میکنن . ناتالیا از قدرتش برای زدن ماریا استفاده میکنه . ماریا با بریه بلا تگ میشه . سموئن دراپ از ناتالیا به بریه بلا. ناتالیا با ماریس تگ میشه و ماریس میاد و به بلا بک بریکر میزنه . ویکتوریا تگ میشه و میاد و به بلا ، فایرمنز کری و ساید اسلم میزنه . بلا بالاخره موفق میشه در بره و با میشل مک کول تگ شه . مک کول میاد و بعد از زدن یه دراپ کیک ، فلیپینگ نک بریکر میزنه . مک کول میخواد کار رو ادامه بده که ماریا خودش (بدون هماهنگی) با میشل تگ میشه و میره بالای طناب ها . ماریا روی ویکتوریا کراس بادی رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه، میشل مک کول به ماریا نگاه میکنه و از اینکه ماریا پینفال کرده چندان خوشحال نیست .

به بک استیج میریم و بعد از یه گفتگو برمیگردیم .

مسابقه پنجم :: کسکت مچ :: آندرتیکر در برابر چاوو گررو

چاوو گررو وارد میشه و تماشاگرا او رو هوو (بو) میکنن . چاوو مضطرب بنظر میرسه . با آهنگی ملایم ، تابوت به همراه چندی از افراد آندرتیکر کنار رینگ گذاشته میشه و سپس اون ها میرن . آهنگ آندرتیکر پخش میشه و تماشاگرا او رو بشدت مورد تشویق قرار میدن . آندرتیکر به آرامی میاد و بعد از انجام حرکات همیشگیش میره داخل رینگ . همه چیز آماده ست ، اما آهنگ بیگ شوء پخش میشه و او میاد و در قسمت رمپ ورزشگاه وایمیسه . بیگ شوء گردنش رو گرفته و داره درد میکشه ، آندرتیکر هم چپ چپ به او نگاه میکنه . چاوو برای بیگ شوء دست تکون میده و ازش میخواد که بیاد نزدیک رینگ . بعد از کامرشال برمیگردیم . مسابقه آغاز میشه و تیکر گارد میگیره . چاوو هم حواسش جمع هست . بعد از چند رفت و برگشت ، آندرتیکر به چاوو بیگ بوت میزنه . آندرتیکر در گوشه ی رینگ چاوو گررو رو میزنه . سپس به بیگ شوء نگاه میکنه . تیکر چاوو رو میندازه بیرون رینگ و او رو دنبال میکنه . آندرتیکر به چاوو اسنیک آیز میزنه بر روی کسکت . سپس میخواد چاوو رو بندازه داخل کسکت اما موفق نیست . تیکر به اسلم به چاوو میزنه . تیکر بیگ شوء رو میبینه که چند قدی نزدیک تر اومده . او میره به طرف بیگ شوء اما شوء عقب عقب میره . سپس تیکر به طرف چاوو گررو میره و میخواد بهش بیگ بوت بزنه اما چاوو جاخالی میده و تیکر میخوره به کسکت . چاوو چندین مشت و کیک میزنه . تیکر بلند میشه و چاوو رو میزنه . از لید ها میخواد که در کسکت رو وا کنن . تیکر چاوو رو میندازه داخل کسکت اما موفق نمیشه درش رو ببنده . چاوو میاد و به تیکر دی دی تی میزنه . چاوو تیکر رو میزنه و از بیگ شوء میخواد که به رینگ بیاد . شوء آروم آروم میاد اما تیکر میشینه (به سبک خودش) . سپس چاوو تیکر رو میزنه و میره بیرون رینگ و صندلی میاره . چاوو وارد میشه و میخواد با صندلی تیکر رو بزنه اما تیکر کونر میکنه و بک بادی دراپ میزنه . سپس آندرتیکر بار دیگه اسنیک آیز رو روی چاوو اجراء میکنه و بعدش رانینگ بوت میزنه . آندرتیکر از لیدها میخواد که در کسکت رو باز کنن ، چاوو رو میندازه داخل کسکت اما بیگ شوء نمیذاره در کسکت بسته بشه . آندرتیکر میره طرف بیگ شوء اما از پشت چاوو میاد و با صندلی ضربه ای به پشت زانوی تیکر میزنه . تیکر و چاوو به رینگ برمیگردن و آندرتیکر به چاوو چوکسلم میزنه . بیگ شوء میپره داخل رینگ و به تیکر حمله میکنه . فراموش نکنید که کسکت مچ ها دی کیو ندارن . بیگ شوء چندین مشت و هدبات قوی به تیکر میزنه . سپس قصد داره تیکر رو پرت کنه داخل کسکت اما آندرتیکر ریورس میکنه و این بیگ شوء هست که میفته داخل کسکت . بیگ شوء متوجه میشه و میترسه و از کسکت میاد بیرون . شوء به طرف رمپ (ورودی) ورزشگاه میره و همونجا وایمیسه . آندرتیکر درون رینگ هست و چاوو رو بلند میکنه و بهش تومبستون میزنه . آندرتیکر از لیدها میخواد که در کسکت رو باز کنن ، آندرتیکر چاوو رو هول میده داخل کسکت و سپس درش رو میبنده . آندرتیکر پیروز این مسابقه میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن.

بعد از مسابقه ، چهره ی ویکی گررو از مانیتور ورزشگاه پخش میشه که در دفترش هست و داره با یه اینترتینر که ما نمیبینیمش (دوربین چهره اش رو نشون نمیده) صحبت میکنه و بهش میگه که اگه بتونه کاری براش انجام بده (احتمالا جنگیدن با تیکر) ، بهش یه تایتل مچ میده .

Last edited by reza boy; 02-11-2008 at 14:18.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام دو باره.
    مرسی محمد جان بابت جواب سوالم.
    یک سوال دیگه داشتم این هایی که میگن WWE همش از قبل برنامه ریزی میکنن واقعا درسته!
    چون اگه انتوری باشه که هر ... میاد مثلن Under taker شکست میده اگه استوری لاین نویسا بخوان یا یکی که نه اسمی داره و نه معروف نیست بیاد و یه کسی مثل باتیستا رو شکست بده اینتوری که نمیشه. لطفا یک توصیح مفصل بده یعنی دیگه اصلان توی کشتی کج کسی به زور اهمیت نمیده فقط کسانی که اون ها بخوان قهرمان میشن؟
    واقعا اگر اینتوری باشه پس نباید فرقی بین Undertaker و یه کشتی کج کار دروپیتی مثل کودی رودز باشه البته نگم که کشتی کج بلد نیست بگیره ولی اصلان قابل مقایسه با Undertaker نیست .
    پس اصلان در کشتی کج اگر اینتوری باشه کسی شانسی یا از زور خودش بازی رو نمیبره. همه رو بهشون میگن ببازین یا ببرین؟
    اینتوری که به نظر من کشتی کج نه ورزش میشه و نه ارزش نگاه کردن نداره چون همش پیشبینی شده ی.
    لطفا توضیح کاملی بدین ممنون میشم.
    همش كه نه اون طور ميشود سريال كشتي كچ اما 70 درصد به صورت از قبل تنظيم شده حتي بعضي حركات رو باهم تمرين مي كنند تازه اگه اين طوري باشه يكي قوي باشه بايد هميشه قهرمان باشه و كمر بند ها هميشه دستش باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آینده ی کریس جریکو در دابلیو دابلیو ای :

قهرمان سابق سنگین وزن جهان ، کریس جریکو طی گفتگویی با مایک مونیهام قسمت هایی از آینده ی خودش در کمپانی دابلیو دابلیو ای رو فاش کرد .

" بزرگانی مثل Darth Vader یا Hannibal Lecter به افردای بسیار محبوب تبدیل شدن چون در ابتدا نقششون رو به عنوان به منفور به خوبی انجام دادن . پس کرکتر من هم به Baby Face (محبوب) تغییر خواهد کرد . اما تا شش هفت ماه آینده ، من فرصت دارم تا فکر کنم چطور باید اون کسی باشم که مردم میخوان . اینکه کاری کنی مردم ازت متنفر بشن خیلی راحت تر هست تا کاری کنی اون ها واقعا دوستت داشته باشن . برای اینکه مردم دوست داشته باشن ، باید ابتدا کاری کنی ازت متنفر بشن! و این یکی از قسمت های جالب کشتی هست . "

خوب ، کاملا مشخص شد از چند ماه دیگه کرکتر جدیدی از کریس جریکو رو خواهیم دید . همون کرکتری که در ابتدای بازگشتش داشت و خیلی بطول نینجامید . در صورتی که دوست دارید مصاحبه ی کامل Y2J رو بخونید به ما اطلاع بدید.

جوایز ویدئو گیم 2009 دابلیو دابلیو ای :

دیشب اعلام شد ، در صورت خرید بازی Smackdown vs. RAW 2009 برای کنسول PS3 ؛ در داخل پک اصلی یه دی وی دی آبی رنگ هم جایزه خواهید گرفت که در این دی وی دی مسابقات زیر گنجانده شدن :

Finlay vs. Ken Kennedy | Money In The Bank Qualifying Match - RAW 3.10.2008

Shawn Michaels & Ric Flair vs. Edge , Chavo , Zack Ryder & Curt Hawkins | Smackdown! 3.14.2008

Chris Jericho vs. M.V.P. | IC Champion vs. US Champion - Smackdown! 3.28.2008

Batista vs. Umaga | Smackdown vs. RAW Match - Wrestlemania 24

Matt Hardy vs. Randy Orton | RAW - 3.31.2008

Shawn Michaels vs. " The Animal " Batista | Backlash 2008

Jeff Hardy vs. M.V.P. | Summerslam 2008

Batista vs. " Y2J " Chris Jericho | Winner Faces HBK at One Night Stand - RAW 5/19/2008

صحبت های جدید جیم راس :

جیم راس بار دیگه بلاگش رو آپدیت کرده و به چندین سوال جواب داده . راس اینبار در JrsBarbq.com صحبت های جالبی داشته که میتونید قسمتی از اون رو پایین تر بخونید :

وضعیت جیمی ونگ ینگ : " این پسر استعداد زیادی داره و بنظر میرسه آینده ی خوبی در انتظارش باشه اما نمیدونم چرا او کمتر مورد استفاده قرار میگیره . این سوالی هست که احساس میکنم جواب دادن بهش سخته."

قفل جدید آندرتیکر : " برای این قفل ِ آندرتیکر اسم مخصوص و رسمی ای به ثبت نرسیده . اما گوگوپلاتا ، اسمی هست که برای این قفل به کار برده میشه (اما باز هم رسمی نیست) . البته ما اجازه نداریم این قفل رو چوک هولد نام گذاری کنیم و بگیم اما گهگاهی این طور به زبونمون میاد . "

درباره ی راء : " اما درباره ی راء سه ساعته ، چه شب بدی خواهد شد اگه میز و موریسن دی اکس رو شکست بدن و کریس جریکو در استیل کیج برابر بایتستا پیروز بشه . "

ریک فلیر و هالک هوگن : " درباره ی اینکه چرا هالک هوگن و ریک فلیر در این مدت در یه پی پی وی با هم مسابقه ندادن ، چیزی نمیدونم . شاید سیاست ها ، مشکلات داخلی یا هر چیز دیگه . اما در روزی که ریک فلیر به دابلیو دابلیو ای وارد شد ، انگار برای مسابقه ی هالک هوگن و ریک فلیر در یه پی پی وی ده سال دیر شده بود! واقعا جوابش رو نمیدونم ."

برای خوندن مقاله بصورت کامل میتونید به بلاگ جیم راس مراجعه کتید .

مصاحبه ی جدید وینس مک من :

رئیس کمپانی دابلیو دابلیو ای ، وینس مک من مصاحبه ای جدید با Zap2lt.com انجام داد و طی این گفتگو درباره ی راء سه ساعته و مخصوص این هفته صحبت کرد . خلاصه ی مصاحبه ی وینس به این ترتیب هست :

" ما قرار هست کلیپ هایی مربوط به گذشته ، خاطره های قدیمی و افردا قدیمی رو ببینیم . ما 15 سال هست که این کار رو انجام میدیم . ما هر هفته ی سال روی Air میریم . میتونید پخش کردن ، اداره کردن یه شوء هر دوشنبه به مدت دو ساعت و بصورت پخش مستقیم رو تصور کنید ، اون هم در جایی دور همین دنیا ؟ تنها وقتی که تاخیر داریم ، وقتی هست که در عراق هستیم . یک ساعت هست و ما هر سال این کار رو انجام میدیم . قطعا امسال هم در بغداد خواهیم بود . سال قبل یکی از بهترین شوء هامون رو در اونجا انجام دادیم . "

اما بد نیست بدونید که وینس در دیگر مصاحبه ی خودش ، Cyber Sunday 2008 رو بهترین پی پی وی ای که امسال انجام شده میدونه چون بنظرش این ایونت بسیار تماشایی و واقعی بود .

دو مسابقه ی هفته ی بعد اسمکدان :

در حال حاضر دو مسابقه ی مهم هفته ی بعد !Smackdown مشخص شده .هر دو مسابقه حساس هستن و در آینده ی کمربند های قهرمانی تاثیر دارن .

Shelton Benjamin © vs. R-Truth | United States Championship Match

The Undertaker vs. Vladimir Kozlov | if Kozlov wins, he'll become the #1 Contender

شلتن بنجامین و آر تروث دو بار (قبلا) با هم مسابقه دادن که اولین مسابقه رو آر تروث برده که سر کمربند نبود و در دومین مسابقه که Preview Match پی پی وی سایبر ساندی هم بود ، شلتن بنجامین موفق شد از کمربندش برابر آر تروث دفاع کنه . باید ببینیم در سومین مسابقه ی این دو اینترتینر ، چه نتیجه ای رقم خواهد خورد ؟

اما دیگر مسابقه ی مشخص شده ، برای هر دو نفر اهمیت بالایی داره . ویکی گررو ، جنرال منیجر اسمکدان در هفته ای که گذشت از کازلاو خواست تا آندرتیکر رو ببره تا او به کازلاو یه Title Shot بده . پس قطعا برای کازلاو مهم خواهد بود . اما آندرتیکر هم در صورت پیروزی ، رکورد شکست ناپذیری کازلاو رو خواهد شکوند . اما باید دید در این مسابقه فرد دیگری هم دخالت خواهد کرد یا نه ؟!

وضعیت زندگی کرت انگل و همسرش :

کرت انگل مدت هاست که با همسرش ، کارِن انگل اختلاف داره و هر دوی اون ها قصد دارن از هم جدا بشن اما هر دفعه به دلایلی این اتفاق نیفتاده . اما اینبار موضوع کاملا جدی هست و کرت در آخرین مصاحبه اش گفته که همه چیز تموم شده و چیزی نمونده تا او بطور رسمی از کارن انگل جدا بشه .

بد نیست بدونید کارِن بعد از اومدن کرت به TNA ، به عنوان گزارشگر (مصاحبه کننده) در این کمپانی حاضر شد و به همراه کرت با تی ان ای قرار داد امضاء کرد . در حال حاضر قرار داد هر دوی اون ها رو به اتمام هست و کرت انگل و کارِن انگل هر دو به طور قطع گفتن که از TNA Wrestling جدا خواهند شد ، و البته از یکدیگر !

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، 3وم نوامبر سال 2008

محل انجام : تمپا ، فلوریدا

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از اینتروی های مختلف راء از ابتدا تا الان پخش میشه .

شاهد اینتروی حال حاضر راء هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

مایکل کول به همه خوش آمد میگه . کول در ادامه میگه : " امشب جشن هشتصدمین راء تاریخ هست و امشب دی اکس در برابر جان موریسن و میز قرار میگیرن و در مین ایونت شاهد استیل کیج مچ ببین باتیستا و کریس جریکو سر کمربند قهرمانی جهان هستیم . "

آهنگ رندی اورتن پخش میشه و تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . رندی میاد و میگه : " هفته ی قبل به شین مک من اولتیماتوم دادم که یا مایک ادملی رو اخراج میکنه یا من میذارم و میرم . تا وقتی که اون ها نیان و جواب ندن من هیچ جا نمیرم . اگه باور نمیکنید ، امتحان کنید ! " سپس میره و در کنار جری لالر و مایک کول میشینه .

مسابقه اول :: ام وی پی و براین کندریک در برابر جف هاردی و مت هاردی

آهنگ گروه هاردیز پخش میشه و این دو (مت و جف) در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . ام وی پی وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . سپس دی براین کندریک به همراه بادی گاردش ازکیل جکسن وارد میشه و تماشاگرا رفتار خوبی با او ندارن . مسابقه رو ام وی پی و جف شروع میکنن . بعد از لاک آپ ، ام وی پی تیک اون میکنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . سپس جف بلند میشه و با یه لگ دراپ کاور میکنه ، یک..دو.. . مت تگ میشه و میاد بعد از یه ضربه کاور میکنه ، یک..دو.. . جف تگ میشه . جف در گوشه ی رینگ ام وی پی رو میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . جف میره برای کرنر لگ دراپ اما ام وی پی کنار میره و با همتیمیش تگ میشه . کندریک میاد داخل و چند کیک و بوت به جف میزنه و در پایان یه ضربه به پشت سر ، کاور میکنه ، یک..دو.. . هر دو نفر به طرف همتیمیهاشون میرن و دو تگ همزمان داریم . مت با ام وی پی درگیر میشه و سپس میره بالای طناب ها و یه البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کندریک دخالت میکنه . ام وی پی از دست مت در میره و با کندریک تگ میشه . کندریک میاد و چند مشت میزنه اما داور میگه که تگ رو ندیده و کندریک باید بره بیرون . در همین لحظه ، مت از فرصت استفاده میکنه و ام وی پی رو میزنه . جف هاردی میره بالای طناب ها و سوانتان بامب رو اجراء میکنه . داور برمیگرده . مت هاردی کاور میکنه ، یک..دو..سه .

کلیپی از اولین راء تاریخ پخش میشه .

مسابقه دوم :: بتل رویال هشت نفره ::

جیمی نابل ، دیبیاسی ، رودس ، اسنیتسکی ، ویلیام ریگل ، مانو ، جی تی جی ، شد

اینترتینتر ها یکی یکی وارد میشن . بعد از کامرشال برمیگردیم . بث فینکس و سانتینو مارلا اومدن و به عنوان گزارشگر مخصوص مسابقه هستن . برنده ی این مسابقه یه تایتل شات برای کمربند بین قاره ای خواهد گرفت . مسابقه شروع میشه . کرایم تایم قصد دارن دیبیاسی رو حذف کنن . کودی کمک میکنه . به طرف دیگه میریم و تیم پرایسلس با یه حرکت تیمی موفق میشن اسنیتسکی رو حذف کنن . تد دیبیاسی برمیگرده و بطور ناگهانی کودی رودس و مانو رو به بیرون رینگ میندازه (حذف میکنه) . نابل و ریگل درگیر هستن و ریگل موفق میشه نابل رو پرت کنه بیرون . تد با کرایم تایم درگیر هست . دیبیاسی موفق میشه بعد از یه کونر و پاور اسلم ، کرایم تایم رو حذف کنه . او برمیگرده و در همین لحظه ریگل موفق میشه تد رو پرت کنه بیرون رینگ و پیروز بشه .

بعد از مسابقه ، لیلا وارد میشه و به ریگل تبریک میگه . سپس این دو به سانتینو مارلا نگاه میکنن .

به بیرون ورزشگاه میریم ، جایی که یه لیموزین مشکلی دیده میشه . شین مک من و استفانی از ماشین بیرون میان و استفانی از شین میخواد که او (شین) شوء رو بچرخونه ، چون او خوب میدونه باید چی کار کنه . سپس شین وارد آرنا میشه .

هایلایت هایی از راء ای پخش میشه که وینس مک من دابلیو سی دابلیو رو خریده بود اما یو از مانیتور ورزشگاه چهره ی شین مک من پخش میشه که در دابلیو سی دابلیو حضور داره .

رندی اورتن داخل رینگ هست . او میکروفون در دست داره و میگه : " حالا موقعش هست تا بفهمیم عاقبت مایک ادملی چه خواهد شد ؟ الان که استفانی و شین هستن . مایک ادملی میره ، یا من میرم ؟ کدوممون ؟ " آهنگ شین مک من پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شین بعد از کمی رقصیدن ، میگه : " من اصلا از این وضع بوجود اومده خوشحال نیستم . " رندی حرف او رو قطع میکنه و میگه : " مایک ادملی رو اخراج میکنی یا نه ؟ اگه وینس اینجا بود ، وضع فرق میکرد . " شین در جواب میگه : " من وینس مک من نیستم و تو باید به موقعیتم احترام بذاری. " آهنگ برند راء پخش میشه و مایک ادملی در حالی که لبخند بر لب داره وارد میشه . ادملی میگه : " از اون ابتدای راء ، چندین نفر جنرال منیجر شدن و خوبی ها و بدی هایی داشتن . اما من میخوام با بقیه فرق داشته باشم ، اولین کسی باشم که بی طرف هستم . من نمیخوام که اتفاقی مثل دیگران برام بیفته . من از جنرال منیجری راء استعفا میدم . " تماشاگرا خوشحال هستن . ادملی میگه : " شین ، استفانی ، بابت همه چیز ممنون. " رندی اورتن در همین لحظه میگه : " هی ، مایک ادملی . تو به من یه عذرخواهی بدهکاری . " شین مک من به رندی میگه : " تو هم به ادملی یکی بدهکاری . " سپس این دو مقابل همدیگه قرار میگیرن و ادملی میره . شین مک من ادامه میده : " رندی ، من با دکتر های تو صحبت کردم و اون ها گفتن تو کاملا آماده هستی و میتونی کشتی بگیری . طبق برنامه ی من ، تو امشب کشتی خواهی گرفت . " رندی اورتن میگه : " ولی من آماده ی جنگیدن نیستم . " شین میگه : " این اتفاق خواهد افتاد و حریف تو امشب سی ام پانک هست . " رندی اعصابش به هم میریزه . شین مک من هم یکم میرقصه و سپس رینگ رو ترک میکنه .

مسابقه سوم :: ولادیمیر کازلاو در برابر چارلی هاس

اینترتینر شکست ناپذیر اسمکدان ، ولادیمیر کازلاو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . بعد از اینکه کازلاو وارد شد ، آهنگ برت هارت پخش میشه و تماشاگرا شوکه میشن . اما این چارلی هاس هست که خودش رو شبیه برت هارت کرده و ادای او رو درمیاره . هاس بسیار شبیه هارت شده و حرکاتش کاملا شبیه او هست . هاس عینکش رو برمیداره و به یکی از بچه های بین تماشاگرا میده . هاس یه میکروفون میگیره و میره داخل رینگ و میگه : " کازلاو فکر میکنه که تماشاگرا او رو پیچوندن و در سایبر ساندی بهش رای ندادن ، اما نه ! این خود ولادیمیر بود که خودش رو پیچوند . من بهترین بودم ، بهترین هستم و بهترین خواهم بود (تکه کلام برت هارت) . " مسابقه آغاز میشه و کازلاو یه کیک قوی میزنه . سپس فینیشرش رو که نوعی دی دی تی هست اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، تاد گریشام در کنار باتیستا هست و از او درباره ی مسابقه ی امشبش میپرسه . باتیستا میگه : " من تازه کمربندم رو گرفتم و جریکو امشب دست خالی به خونه خواهد رفت ، بدون بخشش . "

ویدئویی قدیمی از دی اکس پخش میشه که اون ها برای یه شب به دابلیو سی دابلیو رفته بودن .

در بک استیج ، دی اکس دیده میشن که دارن خودشون رو آماده میکنن .

ویدئویی از دی اکس مربوط به بازی اسمکدان ورسز راء 2009 پخش میشه .

مسابقه چهارم :: جان موریسن و میز در برابر دی جنریشن اکس

آهنگ دی اکس پخش میشه و تماشاگرا بشدت دی اکس رو تشویق میکنن . حالا شان مایکلز و قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ در غالب تیم دی اکس وارد میشن . این دو بعد از انجام حرکات همیشگی مخصوص گروه دی اکس ، شروع به صحبت میکنن . تریپل ایچ میکروفون رو میگیره و میگه : " آماده اید ؟ (بلند تر) آماده اید ؟ " شان مایکلز میگه : " نه ، من هنوز آماده نیسم . من ای سی دابلیو هفته ی پیش رو دیدم و دیدم که میز و موریسن دی اکس رو مسخره کردن . " سپس هایلایت هایی از این رخ داد پخش میشه . شان مایکلز میگه : " دیدید ؟ اون ها دو نفر رو که شبیه به ما بودند لباس دی اکس پوشوندن و اون ها رو داغون کردن . چیزی که تا الان اتفاق نیفتاده بود . اون ها ما رو مسخره کردن . مثلا بینی تریپل ایچ رو تبدیل به یه بینی غول آسا کردن . " تریپل ایچ میگه : " البته بینی من اونجوری که دوربین نشون میده بزرگ نیست. ضمن اینکه این دو موهای ریخته ی سر شان رو هم به مسخره گرفتن . " شان کلاهش رو از سرش برمیگرداره . تریپل ایچ شروع به مسخره کردن میز و موریسن میکنه . او عکسی از میز نشون میده که مربوط به بعد از پاس شدن امتحان سینیور دبریستانش هست . تماشاگرا میخندن . سپس تریپل ایچ یه عکس دیگه از بچگی های موریسن نشون میده که باز هم مورد توجه تماشاگرا واقع میشه . تریپل ایچ میگه : " امشب ، این دو همونجوری که تو دبریستان کتک میخوردن ، از ما هم کتک میخورن و داغون میشن . "بالاخره تریپل ایچ میره سر اصل کار و قصد داره صحبتش رو تموم کنه : " من هزاران نفر رو در اینجا داریم (تماشاگر) و میلیون ها نفر در دنیا میبینن . و شاید میز و موریسن که آرزو دارن در مقابل ما در این رینگ قرار نگیرن . آماده بشین تا بخورید (بمکید) اش . " تماشاگرا بشدت تشویق میکنن . میز و موریسن وارد میشن و تماشاگرا اون ها رو هو (بو) میکنن . مسابقه آغاز میشه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برگشتیم و مسابقه شروع شده و موریسن تریپل ایچ رو کاور کرده ، یک..دو.. . تریپل ایچ بلند میشه و کلوزلاین میزنه . موریسن جای خودش رو به میز و تریپل ایچ به شان میده . میز در گوشه ی رینگ یه رانینگ کلوزلاین میزنه . سپس میره برای های نی اما شان برمیگردونه و کاور میکنه ، یک..دو.. . میز بار دیگه کلوزلاین میزنه و جای خودش رو به موریسن میده . موریسن به شان سیلی میزنه ولی شان انزیگویری کیک میزنه و با تریپل ایچ تگ میشه . د گیم وارد میشه و به موریسن های نی میزنه . فیس باستر از تریپل ایچ . تریپل ایچ میره برای پدیگری اما میز دخالت میکنه . تریپل ایچ به میز اسپاین باستر میزنه . موریسن یه پرش رو انجام میده و کاور میکنه ، یک..دو.. اما شان میاد و قطع میکنه . شان توسط موریسن به بیرون پرت میشه . سپس فور آرم از موریسن به تریپل ایچ . حالا موریسن شان رو مسخره میکنه و میره برای سوییت چین میوزیک . تریپل ایچ برمیگرده و موریسن به او سوییت چین میوزیک میزنه . سپس جای خودش رو به میز میده . میز میاد وسط رینگ و دی اکس رو مسخره میکنه . سپس میره به تریپل ایچ پدیگری بزنه اما تریپل ایچ نمیذاره و میز و موریسن رو میزنه . میز بیرون رینگ میفته و شان به میز سوییت چین میوزیک میزنه . میز رو به رینگ برمیگردونه و تریپل ایچ به میز پدیگری میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، جی بی ال و شین مک من دارن شوء رو نگاه میکنن . جی بی ال میگه : " در روز پایان جنرال منجری ادملی ، ازت میخوام من رو جنرال منجر جدید راء کنی . " شین میگه که او باید با استفانی صحبت کنه . جی بی ال میگه : " میخوام امشب مسابقه ی کیج مچ رو بصورت تریپل تریت مچ در بیاری . " شین مک من میگه : " نه ، امشب تو یه مسابقه ی دیگه داری و برابر آندرتیکر قرار خواهی گرفت . " تماشاگرا خوشحال میشن . جی بی ال چندان خوشحال بنظر نمیرسه اما باز هم با لبخند استیج رو ترک میکنه .

اعلام میشه مسابقه ی بعدی ، مسابقه ی تگ تیم 16 نفره ی دیواس خواهد بود .

مسابقه پنجم :: بث فینکس ، لینا ، لیلا ، ماریس ، جیلیان ، ویکتوریا ، ناتالیا و کیتی لی در برابر

میشل مک کول ، کندیس ، میکی جیمز ، ایو ، بریه بلا ، تیفانی و کلی کلی

خوب ، در تیم میشل مک کول هفت نفر هستن و تماشاگرا منتظرن نفر هشتم وارد بشه. آهنگ پخش میشه و این می یانگ هست که وارد میشه . تماشاگرا او رو تشویق میکنن . می یانگ میره طرف همتیمی هاش و در همین لحظه بث فینکس به کلی حمله میکنه . کلی هد سیسرز میزنه و جاش رو به می یانگ میده . یانگ چندین مشت به بث میزنه و سپس میره برای زدن ویکتوریا ، ناتالیا و جیلیان . اما یانگ میفته . سریع بلند میشه و لیلا رو هم میزنه . تیم منفور ها در گوشه ی رینگ یانگ رو گیر میندازن و تیم مک کول هفت نفره وارد میشن و با تیم حریف درگیر میشن . در اون شلوغی بث فینکس ، یانگ رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، سانتینو مارلا وارد میشه و به بث تبریک میگه . دیواس کمک میکنن تا یانگ بلند شه . می یانگ بلند میشه و برای تماشاگرا دست تکون میده و مورد تشویق قرار میگیره .

پرومویی از اسمکدان پخش میشه .

مسابقه ششم :: قهرمان تگ تیم جهان سی ام پانک در برابر رندی اورتن

در ابتدا ، سی ام پانک (نصف) قهرمان تگ تیم جهان وارد میشه . بعد از او رندی اورتن وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . رندی میره داخل رینگ و در همون لحظه کلیپی پخش میشه که در آنفورگیون ، رندی اورتن با زدن یه کیک به صورت پانک باعث شد پانک از مسابقه اش حذف بشه (مصدوم بشه) . داور دستور شروع مسابقه رو میده و پانک حمله میکنه . انزیگویری کیک میزنه اما رندی سعی داره به بازی برگرده . پانک چند ضربه به پای رندی میزنه . رندی به کلوزلاین سنگین میزنه . سپس میره روی پای پانک کار میکنه و نی دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک چند مشت و کیک قوی میزنه و سپس رندی رو میفرسته گوشه ی رینگ . پانک با سرعت میره و رانینگ های نی میزنه . سپس میره برای بولداگ اما رندی کونر میکنه . رندی آماده میشه تا آر کی او بزنه . در همین لحظه کودی رودس ، تد دیبیاسی و مانو وارد میشن و پانک رو میزنن . داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع پانک اعلام میکنه .

بعد از مسابقه ، رندی اورتن عصبانی میشه و به کودی و مانو میگه که برای چی دخالت کردن ؟! سپس یه کیک قوی به پشت سر دییباسی میزنه . تماشاگرا سرود " آر کی او " رو سر میدن و رندی رینگ رو ترک میکنه .

دکتر ها و کودی رودس و مانو همچنان داخل رینگ هستن و دارن تد دیبیاسی رو چک میکنن .

در بک استیج ، کودی رودس و مانو ؛ رندی اورتن رو پیدا میکنن و کودی میگه : " من با کاری که تو اون جا داخل رینگ انجام دادی مشکل دارم . " اورتن گفت : " من میدونم شما میخوایند خودتون رو نشون بدید ، اما نه در مسابقه ی بازگشت من که دارم درش پیروز میشم . تد دیبیاسی با استعداد هست ، اما حقش بود . شما هم اگه مشکلی دارید ، جرأت داشته باشید و نشون بدید . " سپس رندی میره .

در بک استیج ، استفانی مک من حضور داره . مایک ادملی وارد میشه و میگه : " میدونید ، دلیل اینکه من دارم میرم ایه که چون هر دفعه من ایده ای میدادم شما میومدید و عوضش میکردین . دوست دارید که همه کاره باشید . " استفانی میگه : " من یه مک من هستم و بدنیا اومدم تا این شوء رو اداره کنم . خوش بخت باشی ! " سپس ادملی میره . شین مک من میاد و از اتفانی میپرسه که چی شد ؟! استفانی میگه : " هیچی . " شین میگه : " خوب ، من یه اعلامیه ی بزرگ درباره ی سروایور سریس دارم . میرم تا اعلامش کنم. "

مسابقه هفتم :: جی بی ال در برابر آندرتیکر

جی بی ال وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . بعد از چند لحظه ، آهنگ آندرتیکر پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . آندرتیکر بعد از انجام حرکات همیشگیش در حین ورود ، داخل رینگ وایمیسه . داور دستور شروع مسابقه رو میده و دو اینترتینر لاک آپ میشن . آندرتیکر بعد از فرستادن جی بی ال به طرف طناب ها ، در برگشت شولدربلاک میزنه . سپس آندرتیکر روی بازوی جی بی ال کار میکنه و میره برای اولد اسکول . تیکر از طناب ها بالا میره و اولد اسکول رو روی گردن و شونه ی جی بی ال اجراء میکنه . جی بی ال بلند میشه و یه کلوزلاین سنگی میزنه . سپس در گوشه ی رینگ آندرتیکر رو میزنه و داور قصد داره جی بی ال رو جدا کنه . جی بی ال برمیگرده . آندرتیکر گلوی او رو میگیره و به گوشه ی رینگ میندازه . چند مشت قوی و سپس تیکر جی بی ال رو بلند میکنه و سر او رو به گوشه ی رینگ میکوبه . تیکر به طرف طناب ها میره و در برگشت به جی بی ال بیگ بوت میزنه . لگ دراپ از آندرتیکر ، یک..دو.. . آندرتیکر فیگور چوکسلم میگیره . جی بی ال بلند میشه و برمیگرده . آندرتیکر گلوی جی بی ال رو میگیره و بهش چوکسلم میزنه . سپس تیکر نشون میده که میخواد تومبستون بزنه . جی بی ال رو بلند میکنه اما جی بی ال درمیره و میره بیرون رینگ. آندرتیکر هم او رو دنبال میکنه و جی بی ال تیکر رو میزنه . تیکر به سبک خودش بلند میشه و میره داخل رینگ . جی بی ال میترسه و در میره . او قصد نداره به رینگ برگرده . داور شمارش رو شروع میکنه و تا ده میشمره و جی بی ال برنمیگرده . داور مسابقه رو با قانون کونت اوت به نفع آندرتیکر خاتمه میده .

بعد از مسابقه ، شان مایکلز میدوئه و جی بی ال رو به رینگ برمیگردونه . تماشاگرا خوشحال میشن . تیکر منتظر میمونه تا جی بی ال برگرده و سپس او رو بلند میکنه و بهش تومبستون پایلدرایور میزنه . آهنگ آندرتیکر پخش میشه و تیکر و شان به هم نگاه میکنن .

در بک استیج ، شین مک من حضور داره و کریس جریکو هم وارد میشه . جریکو به شین میگه : " میخوام بدونم اعلامیه ات درباره ی سروایور سریس چیه ؟ " شین در جواب میگه : " هر کسی که در این مسابقه ی استیل کیج مچ امشب پیروز شه ، باید از کمربندش برابر جان سینا دفاع کنه . " جریکو بعد از چند کلمه صحبت میره .

کونگ فو ناکی داخل رینگ هست و داره میرقصه . هورنسواگل هم به او ملحق میشه . بوگی من هم میاد و با اون ها میرقصه . اما حالا ، گلداست ، جسی ، فستس ، سرجن اسلاتر ، جیم دوگن ، داستی رودس ، مایکل کول ، جری لالر و لیلیان میان داخل رینگ و همه با هم میرقصن . گلداست داره با لیلیان و مایکل کول میرقصه . موزیک قطع میشه و ران سیمنز در قسمت ورودی ورزشگاه دیده میشه که مورد تشویق قرار میگیره . سیمنز به دور و بر نگاهی میندازه و میگه : " دمن (لعنت) ! " . سپس آهنگ دوباره پخش میشه و همه شروع به رقصیدن میکنن.

ویدئویی از خداحافظی ریک فلیر در راء پخش میشه که اکثر دوستاش بهش ملحق شدن تا ازش خداحافظی کنن.

ویدئویی از 630مین راء ، که مربوط به ازدواج لیتا و اج بود پخش میشه .

تمپا بی بوکانیرز در ورزشگاه هستن و مورد تشویق قرار میگیرن .

مسابقه هشتم :: کین و مارک هنری در برابر ری میستریو و کوفی کینگستن

انفجار رخ میده و کین وارد میشه . کین میره داخل رینگ و بعد از او همتیمیش ، مارک هنری به همراه منجرش تونی اطلس وارد میشه که تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . سپس ری میستریو در بین تشویق تماشاگرا وارد میشه . بعد از او ، کوفی کینگستن وارد میشه که عده ای از تماشاگرا هم او رو تشویق میکنن . مسابقه شروع میشه . کین و ری کار رو آغاز میکنن و ری بعد از یه کیک به صورت کین ، هاریکنرانا رو اجراء میکنه . اسکوپ اسلم و ساید واک اسلم از کین . هنری تگ میشه . هنری میاد و از قدرتش برای زدن ری استفاده میکنه . ری در میره و با کوفی تگ میشه . کوفی هم کاری از پیش نمی بره . کوفی به ضربه به هنری و سپس به کیک به کین میزنه . چند مشت از کوفی . کوفی میره برای یه پرش که هنری او رو تو هوا میگیره . ری قصد داره دخالت کنه اما کین میاد و ری رو میزنه . هنری هم وورلد استرانگست اسلم رو روی کوفی اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

بعد از مسابقه ، کین میره بیرون تا ری رو بزنه . آهنگ گریت کالی پخش میشه و او وارد میشه . کین میره به ری چوکسلم بزنه اما کالی کین رو میزنه . سپس کالی و کین میرن داخل رینگ و کالی هنری رو پرت میکنه روی طناب دوم . ری میستریو از فرصت استفاده میکنه و روی هنری سیکس وان ناین میزنه . کالی هم بیگ چاپ رو روی هنری اجراء میکنه . کالی دستش رو بالا میگیره و تماشاگرا تشویقش میکنن . آهنگ ری میستریو پخش میشه .

چند ویدئو ، پرومو و هایلایت پخش میشه .

استیل کیج داره پایین میاد و مین ایونت مسابقه ی بعدی خواهد بود .

ویدئویی از بازگشت جان سینا پخش میشه .

در بک استیج ، استفانی و شین دیده میشن . استفانی به شین میگه : " از این به بعد من هم رو در جریان کار هات قرار بره که اینجوری سورپرایز نشم . " شین میگه : " کاشکی وینس یود و میدید. " استفانی میگه : " وینس به ما افتخار میکنه. " .

مسابقه نهم :: استیل کیج مچ برای کمربند سنگین وزن جهان :: باتیستا © در برابر کریس جریکو

کریس جریکو وارد میشه و میره داخل کیج و منتظر میمونه . سپس باتیستا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و حرکات همیشگیش رو در حین ورود انجام میده . باتیستا هم میره داخل کیج و داور کمربند رو از او میگیره و بالا میبره . مسابقه آغاز میشه و دو اینترتینر لاک آپ میشن . باتیستا دو بار جریکو رو پرت میکنه . جریکو سیلی میزنه و باتیستا رو میفرسته گوشه ی رینگ . حالا جریکو چند ضربه با شونه اش به شکم بایتستا میزنه . جریکو میره بالای کیج و دو قدم مونده اما باتیستا او رو برمیگردونه . پاوراسلم و رانینگ کلوزلاین از باتیستا . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا سر جریکو رو به کیج میزنه و همینطور از کیج برای زدن جریکو استفاده میکنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . جریکو باتیستا رو در والز آو جریکو گیر انداخته و از داور بیرون رینگ میخواد در رو باز کنه . جریکو قصد داره بره بیرون اما باتیستا قفل رو کونر میکنه و جریکو رو نگه میداره . جریکو به تلاش ادامه میده . باتیستا دو پاش رو بیرون برده اما هنوز به زمین برخورد نکرده . جریکو از در کمک میگیره و پای باتیستا رو بوسیله ی اون میزنه . سپس کمی بیشتر روی پا و زانوی باتیستا کار میکنه . جریکو میره برای کدبریکر اما باتیستا کونر میکنه . بایتستا میره برای اسپیر اما جریکو جاخالی میده و باتیستا به کیج برخورد میکنه . جریکو قصد داره از کیج خارج بشه اما باتیستا او رو برمیگردونه و بهش اسپاین باستر میزنه . باتیستا میره برای باتیستا بامب اما موفق نمیشه . جریکو میره بالا . باتیستا هم میرسه و این دو در بالای کیج درگیر میشن . جریکو و باتیستا میفتن . دوباره جریکو میره بالا اما باتیستا او رو میگیره . باتیستا و جریکو هر دو بالا میرن . باتیستا میخواد از اون بالای کیج به جریکو باتیستا بامب بزنه اما جریکو از یه چیز آهنی که در بالای کیج هست برای زدن باتیستا استفاده میکنه . سپس جریکو میخواد از کیج بپره پایین (بیرون) اما باتیستا نمیذاره . جریکو چند ضربه به زانوی باتیستا میزنه و سپس میره اون طرف کیج و میپره پایین . برنده و قهرمان جدید سنگین وزن جهان ، کریس جریکو!

بعد از مسابقه ، جریکو کمربندش رو بالا گرفته و باتیستا داخل کیج هست و از سرش داره خون میاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •