تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 320 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان بازی امشب رو هیچ کدوم از شبکه های ماهواره hotbird نشون میدن بدون اینکه کارت بخواد؟ممنون میشم جواب بدید

هر کانالی تو هر جهتی که نشون میده اسم و ادرس کامل بزارید.

ممنون.

مارکا نوشت : رونالدو و په په برابر نیمکت نشین می شوند ، شاهین ، کایخون و آدان فیکس

مرجع خبری رئال مادرید : تغییراتی در ترکیب رئال مادرید برای بازی امشب برابر دینامو زاگرب رخ خواهد داد . مهمترین آنها این است که رونالدو بازی نمی کند . خوزه مورینیو به ستاره اش که خسته از بازیهای پلی آف با پرتغال برگشت اما نمی خواست که بازی حساس در مستایا را از دست بدهد ، استراحت خواهد داد .
    خبر مهم دیگر مربوط به دروازه رئال مادرید است ، ایکر کاسیاس برای اولین بار در این فصل قرار است که جایش را به آنتونیو آدان بدهد . همچنین بنا بر اعلام خود مورینیو ، نوری شاهین فیکس خواهد شد . بازیکن ترکیه ای کنار ژابی آلونسو در خط هافبک قرار می گیرد . لاس دیارا هم جای آلوارو آربلوا را در پست دفاع راست پر می کند . کوئنت رائو دفاع چپ خواهد بود و راموس در قلب خط دفاع بازی می کند ، واران هم به جای په په زوجش خواهد بود .
    در غیاب کریستیانو ، کاکا و دی ماریا ، خوزه کایخون به خط حمله رئال مادرید اضافه می شود که دیگر تغییر بزرگ است و اوزیل ، بنزما و هیگوائین ، عناصر تهاجمی را تکمیل می کنند . بدین ترتیب رئال مادرید با دو مهاجم تخصصی به دنبال پنجمین بردش در پنجمین بازی چمپیونزلیگی فصل است .

2. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان بازی امشب رو هیچ کدوم از شبکه های ماهواره hotbird نشون میدن بدون اینکه کارت بخواد؟ممنون میشم جواب بدید
    کسی میدونه به ما هم بگه

اینم عکس بچگی Morinho

موفق باشید.

4. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FC Realmadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

چون رئال صعودش از قبل مسجل شده و حریف هم تیم گمنامی هست بازی رو هیچ شبکه ای فری پخش نمیکنه . فقط الجزیره اسپرت هستش که کارتش 110 تومنه .

چند تا لینک آنلاین اگه خواستین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by FC Realmadrid; 22-11-2011 at 22:32.

6. 7 کاربر از FC Realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من که خودم ندیدم چون داشتم بازی منچستر رو نگاه میکردم ولی رئال نیمۀ اول رو 4 - 0 برده. نیمه دوم رو از همین لینک های بالا مستقیم نگاه میکنم. هر موقع بنزما و هیگوین همزمان تو بازی بودن خوب گل زدن. مثل اینکه هردوشون هم گل زدن و کایخون هم زده. چهارمی رو هم یادم نمیاد کی رو گفت.
    Last edited by powerslave; 23-11-2011 at 01:17.

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب بازی 6-2 به نفع رئال تموم شد. گل پنجم رو هم کایخون زد و بعدش هم یه چیپ فوقالعاده زد که گل نشد. کلاً جالب بازی میکنه. گل ششم رو هم بنزما با استادی هر چه تمام تر زد و بعدش هم یه قیچی خیلی عالی زد که به تیر خورد. دیدن هیگوین با بازوبند کاپیتانی هم خیلی جالب بود. یه ابهت خاصی پیدا کرده بود. نکتۀ ناراحت کننده این بود که گل های بدی خوردیم. اولی که روی ضربۀ سر و اشتباه مدافعان که نرفتن روی توپ، دومی رو که درست ندیدم ولی از سمت راست سانتر زمینی کردن که با اشتباه مدافعان و دروازه بان رسید به فوروارد.
    Last edited by powerslave; 23-11-2011 at 16:37.

9. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مرجع خبري رئال مادريد :
    رئال مادرید در حالی که کاملا به دینامو سر بود توانست که با ارائه یک بازی شناور به خصوص در نیمه اول ، هوادارانش را راضی نگه دارد ، هر چند که نکته منفی بازی ، دو گل بیهوده ای بود که وارد دروازه آدان شد .

در حالی که اکثر هواداران تازه در حال شناخت ترکیب تیم بودند ، روی حرکت بنزما و اوزیل ، رئال مادرید در همان دقیقه 2 ، توسط بازیکن فرانسوی به گل رسید . در شبی که کریستیانو و کاسیاس ، دو عنصر اصلی رئال غایب بودند ، در دقایق 7 و 9 روی حرکات اوزیل و لاس ، کایخون و هیگوائین گلهای دوم و سوم را زدند تا رئال نشان دهد که با یک تاکتیک جدید هم می تواند اروپا را به هراس بیندازد . روی گل دوم ، اوزیل توپ را به کایخون داد ، او بنزما را راه انداخت و سپس توپ باز هم به شماره 21 رئال رسید تا یک گل خوب را بزند . روی گل سوم هم پاس لاس فوق العاده بود و هیگوائین هم خوب فرار کرد .

سه گل در ده دقیقه کاملا کروات ها را محو کرده بود . رئال مادرید با پاسکاری های مداوم ، حریف را بازیچه دست خود کرده بود و به جز سمیر برزیلی ، هیچ کدامشان نای دویدن به دنبال توپ را نداشتند . شوت هیگوائین توسط کلاوا دفع ناقص شد تا اوزیل با پای چپ در دقیقه 20 ، نتیجه روی اسکوربورد را به 4-0 تغییر دهد . سپس رئال مادرید به آسانی توپ را به حرکت در می آورد ، یکی از بهترین بازیهای سال های اخیرش در برنابئو را انجام می داد و دینامو نیز هیچ حرفی برای گفتن نداشت و شاید اگر مهاجمان کمی دقت بیشتری داشتند ، فاصله می توانست خیلی بیشتر از این ها باشد .
    در نیمه دوم ، مورینیو سه تغییر در ترکیبش داد تا برای بازیهای سخت پیش رو همچون دربی مادرید ، الکلاسیکو و سانچز پیزخوان ، به عناصر کلیدی خود استراحت دهد . آلتین توپ ، گرانرو و آلبیول نفراتی بودند که وارد زمین شدند . در دقیقه 49 ، روی ارسال عالی واران ، این کایخون بود که برای دومین بار در این بازی گلزنی کرد تا مشخص شود که شایستگی بیشتری برای حضور در ترکیب تیم دارد .
    در دقیقه 58 ، گونزالو هیگوائین که بازوبند کاپیتانی را به دست آورده بود ، یک موقعیت عالی داشت که کلاوا آن را به زیبایی مهار کرد . در دقیقه 66 ، روی حرکت تکنیکی و پاس عالی هیگوائین هم کریم گل دومش را در این بازی زد تا مشخص شود که تاکتیک استفاده از این دو مهاجم در کنار هم ، در بازیهای آینده می تواند یک تاکتیک مفید و کارساز باشد .
    بازی دنبال می شد و یورچیچ و شاگردانش آرزو داشتند که هر چه زودتر این دقایق سپری شود تا این کابوس برای تیمشان تمام شود . در دقیقه 81 ، بالاخره دینامو برای اولین بار در این فصل چمپیونزلیگ گل زد و رئال مادرید هم برای اولین بار گل خورد . بقیراچ یک ضربه عالی زد که آدان روی این صحنه همچون مجسمه فقط به توپ نگاه کرد و واکنشی نداشت . سه دقیقه بعد کریم بنزما یک حرکت فوق العاده داشت که ضربه آخرش بی ثمر بود . دقیقه 89 ، کلاوا یک توپ عالی دیگر را از بازیکن فرانسوی گرفت اما در دقیقه 90 ، روی اشتباه مسلم خط دفاع رئال مادرید ، تومچک توانست که به آدان غلبه کند .
    در مجموع ، رئال مادرید نشان داد که با نیمی از تیم اصلی خود هم می تواند که قهرمان لیگ متوسطی همچون لیگ کرواسی را شکست دهد . حالا صعود رئال به مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ قطعی شده و تیم می تواند در مرحله بعد در بازی برگشت ، میزبان باشد .

رئال مادرید 6-2 دینامو زاگرب
    گلها : بنزما (2 و 66) ، کایخون (7 و 49) ، هیگوائین (9) و اوزیل (20) برای رئال مادرید و بقیراج (81) و تومچک (90) برای دینامو زاگرب
    بازیکنان رئال : آدان ، لاس ، واران ، راموس (آلبیول - 46) ، کوئنت رائو ، ژابی (گرانرو - 46) ، شاهین ، کایخون ، اوزیل (آلتین توپ - 46) ، بنزما ، هیگوائین
    بازیکنان دینامو : کلاوا ، کوفره ، ویدا (آدمی - 63) ، تونل ، ایبانز ، کالیو ، سمیر (تومچک- 82) ، کوواچیچ ، بادلج ، آلیسپاهیچ (لکو - 46) ، بقیراج
    داور : آلن کلی
    کارت زرد : بقیراج و کوفره از دینامو
    آمار بازی :
    شوت : 17-4 / شوت به چارچوب : 13-3 / توپگیری : 1-6 / کرنر : 7-2 / خطا : 14-8 / آفساید: 6-2 / ضربه دروازه: 2-5 / اوت : 16-9 / مالکیت توپ : 63-37

چند تصویر از بازی دیشب:

مورینیو :" امیدوارم ویلانوا ، سالم در الکلاسیکو حاضر باشد "

رجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید پس از برد تیمش برابر دینامو زاگرب با نتیجه شش به دو خوشحال بود اما در کنفرانس مطبوعاتی خود کار را با تیتو ویلانو آغاز کرد که غده پروتوئید خود را عمل کرده است . مربی پرتغالی در مورد این مربی که سابقه انگشت کردن توی چشمش را دارد گفت :" فصل گذشته ، انساندوستی خود را در مورد مسئله آبیدال نشان دادیم ، حالا در مورد تیتو ویلانوا هم همین است . امیدوارم هر چه زودتر به خانواده اش و بارسلونا برگردد . امیدواریم روز 19 آذر به سلامت به این جا بیاید . با آغوش باز از او استقبال می کنیم ."
    در مورد بازی با دینامو گفت :" تشنه بودیم و انگیزه زیادی داشتیم . خوب و سریع بازی کردیم ... این که بازیکنان غیر عادی واکنش نشان دهند برای من سورپرایز نبود چرا که هر روز آنها را می بینم . اگر ضعیف کار کنند به این خاطر است که در تمرینات این طور بوده اند و اگر عالی بازی کنند به این خاطر است که هر روز خوب تمرین کرده اند . امروز همه ، حتی نیمکت نشین هایی نظیر په په ، کریستیانو ، کاسیاس و ... از دیدن هم تیمی هایشان لذت بردند . "
    سپس در مورد حریف گفت :" به آنها گزینه یا زمان ندادیم تا وارد جریان بازی شوند . در همان ابتدا آنها را در هم کوبیدیم و انتخابی نداشتند . اما آنها لیگ کرواسی را خواهند برد و با تجربه تر خواهند شد . سال بعد ، برای آنها متفاوت خواهند بود . "
    مورینیو اما از این که تیمش دو گل خورده راضی نیست :" مهم این است که تنها تیمی هستیم که پانزده امتیاز داریم اما پیش از این تنها تیمی بودیم که چهار بازی گل نخورده بودیم . طبیعی است که وقتی 6-0 جلو باشی اشتباه کنی ، به خصوص با بازیکنانی که کمتر بازی کرده اند . شاهین ، کایخون و ... هم که خسته شده بودند . ترجیح می دادم که 4-0 ببریم تا 6-2 اما این بار سعی می کنم که همچون دیگر مردم از دیدن نتیجه 6-2 لذت ببرم . "
    در پایان در مورد شاهین صحبت کرد . بازیکن ترکیه ای 90 دقیقه بازی کرد و مورینیو گفت :" در پیش فصل است . کاری که دیگر بازیکنان در ژولای کردند او در نوامبر کرد . او با اعتماد به نفس کمتری بازی می کند و از حد نرمال ریتم کمتری دارد . هنوز شاهینی که بهترین بازیکن بوندسلیگا بود نشده است اما هنوز خیلی راه دارد و ما به او اعتماد داریم . امروز قرار بود کمتر بازی کند اما شرایط طوری پیش رفت که 90 دقیقه ای شد اما گرانرو و آلتین توپ در کنارش بودند . 90 دقیقه بازی کرد و دوازده کیلومتر دوید که برایش مهم بود ."
    مربی رئال مادرید در مورد استفاده از زوجهایی نظیر شاهین - ژابی و هیگوائین - بنزما در کنار هم نیز صحبت کرد :" در میانه زمین ، شاهین و ژابی را داشتیم و لاس دفاع راست بود ، خدیرا استراحت کرد ، گرانرو ، آلتین توپ و .... گزینه های دیگر هستند . بنزما و هیگوائین هم استثنایی هستند . دو مهاجم فوق العاده داریم . بنزما می تواند در جناحین یا پست هافبک هجومی هم بازی کند . یک روز یکی از آنها فیکس می شود ، روز دیگر آن یکی ... هر دو فوق العاده هستند . "
    مورینیو در مورد کریستیانو گفت :" دو بازی مرگ و زندگی با پرتغال داشت و برایش سخت بود برابر والنسیا بازی کند . به او گفتم تنها در صورتی در آن جا بازی می کند که در این بازی استراحت کند که خودش هم پذیرفت . وقتی که گل سوم را زدیم می دانستم به او بازی نمی دهیم . "
    در پایان در مورد ترکیب فعلی رئال مادرید و پاسخ به این سوال که آیا بهترین تیمش است گفت :" چیزی نمی گویم و نمی خواهم که به آنهایی که قبلا بوده اند ناسپاسی کرده باشم . من 18 جام بردم ، این تیم فقط یکی از آنها را به من داده است . باید جامهای بیشتری ببریم ، بعد صحبت می کنم ."

11. 10 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض صحبت های بازیکنان بعد از بازی

آدان :" ناراحتم که دو گل خوردم "

مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو آدان پس از بازی با دینامو زاگرب در مورد بازی صحبت کرد . او گفت از این که دو گل خورده "ناراحت " است . وی افزود :" یک بازی کاملا آرام بود اما دو گل خوردیم . ناراحت شدم چرا که زیاد در این بازی خطری روی دورازه نبود و زیاد وارد محوطه ما نشدند اما دو گل خوردیم . "
    وی افزود :" من واقع گرا هستم . کاسیاس بالاتر از من است و همه رکوردها را خواهد شکست . بازی کردنم مشکل است اما چیزهای زیادی از او یاد می گیرم ."

گرانرو :" تیم ، آرام نمی نشیند"

استبان گرانرو پس از برد برابر دینامو زاگرب خوشحال به نظر می رسید :" بازی آسانی بود و تیم خوب واکنش نشان داد . تیم آرام نمی نشیند و هنوز می خواهد که برنده باشد . "
    وی افزود :" رئال مادرید برای چمپیونزلیگ می جنگد چرا که از مدعیان اصلی است . خیلی زود تکالیفمان را انجام دادیم ، حالا یک بازی داریم که بازیکنان ذخیره می توانند در آن بجنگند . از تمرین بعدی به دربی فکر خواهیم کرد که همیشه بازی مهمی است ."

بنزما :" خوشحالم که بیش از قبل بازی می کنم "

بنزما ، دوباره در برنابئو خوش درخشید . این بار دو گل زد تا تیمش بتواند دینامو زاگرب را ببرد . مهاجم فرانسوی می گوید :" خوشحال هستم چرا که حالا بیش از قبل بازی می کنم . برای من خوب است و هر بار که در زمین هستم می خواهم که این تست را پاس کنم . "
    در ادامه گفت :" تیم بزرگی هستیم ، من می توانم به خوبی بازی کنم و گل بزنم و این خوب است . " در مورد تغییرات در ترکیب گفت :" مربی همیشه تیم را تغییر می دهد و باز هم خوب بازی می کنیم و این نشانه خوبی است ."

شاهین :" در فرم صد در صدم نبودم ، باید بهتر شوم "

مرجع خبري رئال مادريد :نوری شاهین توضیح داد که در شرایط خوبی برابر دینامو بازی نکرده و باید بهتر شود :" شش ماه بود بازی نکرده بودم و باید تلاش کنم تا بهتر شوم ، این طبیعی است . نقاط قوتم را می دانم و امروز ، صد در صد نبودم . هواداران مرا زیاد نمی شناسند اما من می دانم که خوب بازی نکردم . من باید سخت تلاش کنم تا به تیم کمک کنم . "
    وی افزود :" این 90 دقیقه پس از مصدومیت برای من مهم بود . عالی نبودم ، معمولی بازی کردم اما خوشحالم که بردیم . "
    وی در مورد بازی با دینامو هم گفت :" برای رئال مادرید مهم است که هر بازی را ببرد . تیم قدرتمندی است . ترکیب ما توانایی های زیادی دارد . عادی است که ببریم . امشب خیلی خوب بازی کردیم و بردیم و این برای ما مهم است . "
    در پایان گفت :" آسان بود ، به خصوص وقتی که 3-0 در هشت دقیقه جلو بیافتی . برد آسانی بود اما مهم است که 90 دقیقه بازی کنی و گلهای زیادی بزنی ... "

هیگوائین :" با بنزما رقابت سالم داریم "

گونزالو هیگوائین که یک گل عالی زد و یک پاس گل داد ، خودش در مورد برد می گوید :" از این پیروزی خوشحالیم . خوب است که روی دور هستیم چرا که فصل طولانی است و به همه نیاز داریم . همه مهم هستند و می خواهیم از آن نهایت بهره را ببریم ."
    وی افزود :" مورینیو به ما گفت که با وجود چرخش ها سعی کنیم که کار خود را پیش ببریم چرا که بردن مهم است . امروز نشان دادیم که چه تیم خوبی داریم . مهم بود که دیگر بازیکنان هم بتوانند خودی نشان دهند . "
    در مورد روابطش با بنزما گفت :" رقابت داریم ، اما از نوع سالمش . برای رئال مادرید مهم است که هر دو خوب بازی کنیم . خوشحال هستیم ، هر دو می خواهیم به تیم کمک کنیم . "
    در پایان در مورد بازی با اتلتیکو صحبت کرد :" آرام هستیم . وقتی به بازی برسیم در موردش فکر می کنیم ، فعلا می خواهیم از صدرنشینی گروه خوشحالی کنیم ."

موفق باشید.

13. 9 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

!رَ-تَ تَ تَ تَ!

ديگر پيشخوانها:

رئال مادريد 6-2 ديناموزاگرب

مادريد با به ثمر رساندن 3 گل در 8 دقيقه ابتدايي ديناموزاگرب را منفجر كرد

بنزما (1)،كايخون (6)،ايگوايين (8)،اوزيل (19)،كايخون (49)،بنزما (65)

مورينيو با كسب 12 پيروزي پياپي ركورد گوارديولا را در اين زمينه شكست

شاهين 90 دقيقه بازي كرد،و نشان داد ميتواند جاينشيني براي آلونسو باشد

دعا براي تيتو ويانووا

مورينيو:"اميدوارم ويانووا سلامتي خود را بازيابد و بتوانم 10 دسامبر در برنابئو به وي سلام كنم"

AS

پيشخوانِ برجسته:

ركوردي مختص قهرمانان

ديگر پيشخوانها:

رئال مادريد 6-2 ديناموزاگرب

مادريد يك ركورد تاريخي در گلزني به ثبت رساند:3 گل در 8 دقيقه

يورچيچ سرمربي دينامو:"اميدوارم مادريد قهرمان اروپا شود"

15. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دربی قرار نیست پخش بشه؟!
    تو رو قرآن چه عقل سلیمی بازی رئال-اتلتیکو رو به عنوان یه بازی مهم تشخیص نداده؟!
    امیدوارم عقلشون بیاد سرجاس و بازی رو پخش کنن...

17. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

گربه چكمه هاي خود را پوشيده

ديگر پيشخوانها:

بنزما از ماه دسامبر كه مورينيو وي را با گربه مقايسه كرد تا كنون 32 گل به ثمر رسانده است

كريم بيشتر از چهره هايي نظير :آگوئرو،روني،ويا،فالكائو، راهيمويچ و دروگبا گلزني كرده است

فقط كريستيانو،مسي،ماريو گومز و ون پرسي بيشتر از بنزما گلزني كرده اند

دن آلفردو:"اگر مادريد بخواهد تمام جامها را ببرد،ميتواند"

AS

پيشخوانِ برجسته:

كاسياس:"بايد به دربي فكر كرد،نه به ال كلاسيكو"

ديگر پيشخوانها:

كاسياس:"اگر فالكائو بازي كند حال و هواي متفاوتي به اتلتيكو خواهد داد"

نقشه ي مانزانو:از كار انداختن ژابي،مرتكب نشدن اشتباه،تمركز روي ضدحمله

19. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •