دستت درد نکنه elmo جان می خواستم بگم با بازیکنای پای چپ یاد گرفتم ولی پا راست خیلی سخته اگه بگی با پا راستا از کدوم جهت باید حرکت کرد ممنون می شم مثل رونالدینو یا کریستیانو رونالدو
دستت درد نکنه elmo جان می خواستم بگم با بازیکنای پای چپ یاد گرفتم ولی پا راست خیلی سخته اگه بگی با پا راستا از کدوم جهت باید حرکت کرد ممنون می شم مثل رونالدینو یا کریستیانو رونالدو
سلام دوست من
عزیزم فرق نمیکنه که . قلقشو یاد بگیری حله .
هرچی تکنیک بازیکن بیشتر باشه ، راحت تر میزنه .
تمرین کن ، دقیقه مثل همونایی که تو فایلی که معرفی کردم بود .
اونجا جهتها رو کاملا مشخص کرده .
موفق باشی
یا حق
![]()
این سوپر پک رو بیرون میفروشن؟؟؟
کی 2 گیگ رو دانلود میکنه
بیرون ندیدم که بفروشند اما اینجا میتونی سفارش بدی برات میفرستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه علاوه بر اون 2 گیگ یه آپدیت 1 و نیم گیگی هم برای این بازی اومده![]()
Elmo جان من با هر بازیکن پا راستی که تو اون لیست بود امتحان کردم ولی نشد از همون جهتی حرکت می کنم که تو فیلم با رونالدینیو گل می زنه ولی با Messi و یا Maradona اینکار رو خیلی راحت انجام می دم
بچه ها یه سوال خیلی مهم دارم خدمتتون
چجوری میشه از چند فایل مثل unnamed_xxxx.bin یا unknow_xxxx.asf و یا شبیه اینه یه فایل پچ با فرمت afs ساخت که بشه به راحتی با dkz ایمپورت کرد کسی میدونه؟
آموزش حرکت rabona واسه دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بابا هزار بار . یه تیم دارم پر از بازیکنای تکنیکی مسی، کریس رونالدو، هانری، اتوئو، رونالدینیو و .... اتفاقا دیروز با لوکاس پودولسکی هم این کارو کردم
با سلام
لطفا نام برنامه ای که با ان چهره بازیکنان را در Pes 6 می توان درست کرد و اگه می شه لینک دانلود ان را برایم بگزارید
این هم لینک علی کریمی گزارش گر کاملا علی کریمی را صدا میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)