چه اعتماد به نفسی...
قربونت برم دانشگاه بودم...
من دیگه جواب نمی دم بزار با خودشون حرف بزنن ...
آره زاویه واقعا تو مخه ...
برای فیلم اگه بیشتر از یه نفر بخوان ببین واقعا نمیشه ...
چه اعتماد به نفسی...
قربونت برم دانشگاه بودم...
من دیگه جواب نمی دم بزار با خودشون حرف بزنن ...
آره زاویه واقعا تو مخه ...
برای فیلم اگه بیشتر از یه نفر بخوان ببین واقعا نمیشه ...
سلام دوستان
من این 6090 رو حدود 1 ماه است که خریدم و خیلی هم ازش راضی هستم
تنها یه مشکل کوچیک باهاش دارم
اونم اینه که من یه بار یه مشکل به هم زد و بعد من خودم با درایو ریکاوری خودش ریکاوری کردم بعد تمام بازی هایی که خود HP تو پوشه Games ریخته بود پاک شد
حالا من اون بازی ها رو لازم دارم چیکار کنم؟؟؟؟
الآنم کلی برنامه روش نصب کردم و نمی تونم دو باره با DVD ها ریکاوری کنم![]()
سلام !
منم از امروز به جمع 6080 ای ها پیوستم !!!!![]()
شرمنده پاسخ دیر شد اما با توجه به اینکه بسیاری این مشکل رو دارن لازم دیدم که پاسخ بدم....
ببینید دوست عزیز شما زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با error روبرو خواهید شد...
این به این دلیل هست که به خاطر عدم اجرای نرم افزار مربوط به بلوتوث سیستم به اصطلاح دیوایس pair شده رو گم می کنه...
پس این نرم افزار حتما باید هنگام بالا ویندوز تو قسمت start-up فعال باشه ....
می دونم خیلی نمی دونستن برین حال کنین ....
ها ها ها ....
Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 22:40.
ببینید زمانی که یک device رو با بلوتوث دستگاه pair می کنین اگر برنامه bluetooth software رو در قسمت start-up manager فعال نکرده باشین زمانی که وبندوز رو ریستارت کنین و بخواین فایلی رو transfer کنین با این eroor روبرو خواهید شد...
این به این دلیل هست که به خاطر عدم اجرای نرم افزار مربوط به بلوتوث سیستم به اصطلاح دیوایس pair شده رو گم می کنه...
پس این نرم افزار حتما باید هنگام بالا ویندوز تو قسمت start-up فعال باشه ....
می دونم خیلی نمی دونستن برین حال کنین ....
ها ها ها ....
به به دوست عزیز !
مشکل اینن بود که باید تنظیمات مودم رو ppoe تا جواب بده ، برای من روی bridge اینم نکتش ، که به خاطرش 2 روز سر کار رفته بودیم !
نه پس می خوای روی ppoe نذار...
فکر کردم گذاشتی ...
نکته ش به من نگو ....
روی bridge نیاز به ساخت کانکشن دیگه ای هست اما ppoe نه ....
Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 18:41.
yas عزیز درایوی ( C ) که شما تو اون ویندوز رو نصب کردی primary هست و فقط می تونی یک درایو primary داشته باشی پس اصلا امکان نداره به جز درایو اصلی بتونی درایو primary دیگه ای بسازی....
بقیه ظرفیت هارد رو می تونی به صورت extented partition و با فورمت logical پارتیشن کنی ....
البته این رو هم بگم شما در اصل دو تا درایو primary داری که اونی که 100MB هست پنهان و دیده نمی شه و فقط برای ذخیره و اجرای فایل بوت به کار می ره که در مواقع ضروری می شه ویندوز رو بالا آورد....
نوع درایو ها هم تاثیری تو کارایی نداره....
برای cool sense هم آخرین نسخه hp support assistant رو نصب کن ....
Last edited by emofaboy; 23-07-2011 at 19:27.
چرا کسی نیست ...
این چه وضعشه ؟؟؟؟
دوستان کمک فوری ! Please !
داشتم با DVD بوت میگردم تو منوی بوت هنگ کرده، دکمه Power کارنمیکنه ! چه جوری Restart کنمش ؟؟ دکمه Reset نداره ؟؟؟ :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)