تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 241 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام
    سیستمم چند هفته ای هست که وسط کار کردن در هر شرایطی با این مشکل ها روبرو بوده ( بعضی روزا 1 بار بعضی روزا هم 8 بار ) :

1.متوقف شدن تمام فعالیت های سیستم و موندن به همان حالت .
    2.متوقف شدن تمام فعالیت های سیستم و ریستارت شدن آن .
    3.متوقف شدن تمام فعالیت های سیستم و نمایش پیغام صفحه آبی و سپس ریستارت شدن آن .

بیشتر از نوع اول بودن !

کارایی که من انجام دادم و نتیجه نگرفتم :
    1. فرمت هارد و پارتیشن بندی
    2.سرچ بد سکتور ( هارد سالم بود )
    3 .تعویض کابل ساتا
    4. تعویض پاور به پاوری قویتر .
    5.اتصال سیم ارت از پشت پاور به یک میخ 2 سانتی توی زمین ! ( کافیه 2 سانت ؟ )
    6.تعویض هارد !

سیستمم کارت گرافیک انبرد داره واسه تست ولی مشکل اینه یک بار تو safe Mode هم سیستم ایستاد !
    موند رم که فکر نکنم رم خراب شه 5 ساله با همین قطعات داره کار میده

VGA : ATI Radeon HD 3600
    Ram :2 Gig
    CPU: Daul- CorCPU E-5200 @ 2500 Ghz

درفایل ضمیمه :

System Information
    نتیجه ی ESET SysInspector
    نتیجه ی GR.exe
    و اسکرین شات از نتیجه ی BlueScreenView

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز طبق آمار سایت فالوایر و مایکروسافت مشکلی که شما دارین چزء چهار مشکلی هست که بیشترین ارور در صفحه آبی رو به خودشون اختصاص دادن ( طبق لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

علت مشکل طبق نوشته سایت faulwire :

The processor identified a problem, but Windows was unable to deal with it.This problem can appear when one of these issues occurs:

• Low disk space in the primary system drive
    • A driver bug (which may be identified in the message).
    • Video adapter problems
    • A BIOS bug
    • BIOS caching or shadowing

This is the same issue as Stop code 0x0000008E.This is a fatal Windows error, typically called a Stop message, Bug Check, or more commonly the Blue Screen of Death (BSoD). The system is in a forced reboot state. Any unsaved work is likely lost.

علت مشکل بر اساس گفته مایکروسافت:

Two primary causes of these blue screen are video drivers and BIOS - Check with System Maker's
    Site for Display Adapter (Video) and BIOS and then Device Maker's site for latest Video. It can be
    other drivers so check while there. Turn OFF auto-driver installation as those are older and if
    Windows Updates suggests a driver just HIDE it. Antivirus is another possibility.

خلاصه ترجمه: این مشکل بیشتر اوقات موجب قفل کردن سیستم و ری استارت شدن ناگهانی می شود و ناشی از موارد زیر است :
    1-فضای کم هارد
    2-مشکل در یکی از درایورها
    3-مشکل در آپدیت نبودن یا نصب نادرست درایور کارت گرافیک
    4- مشکل سخت افزاری کارت گرافیک
    5-مشکل در نصب نادرست یا آپدیت نبودن درایور بایوس.
    6-مشکل در آپشن های بایوس مثل caching و shadowing
    7-مشکل سخت افزاری مادربورد
    ولی بنظر من و طبق گفته شما مشکل مربوط به مورد 1 نمیشه.
    راه حل ها :
    1- تمامی هارد خودتو فرمت کن( که ظاهراً شما این کارو کردین و جواب نگرفتین)

2-تمامی درایورهای خودتو علی الخصوص گرافیک و سی پی یو و چیپ ست رو آپدیت کنین(حتی الامکان اینکارو با نرم افزارهای آپدیت درایور انجام نده واز سایت رسمی این سخت افزارها این درایورها رو آپدیت کن)

3-مدل بایوس(مادربورد) خودتو پیدا کن و از لینکای زیر اونو آپدیت کن:

4- مطمئن شو که جدیدترین درایورها رو بدرستی نصب کردی.

5-اگه با موارد بالا مشکل حل نشد آپشن های بایوس مانند shadowing و catching را غیر فعال یا تغییر بده. و یا طبق دستورالعمل زیر (و لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تنظیمات رو ریست کن. ترجمش با خودت :

If the BIOS is current, it's possible bad BIOS parameters are causing the problem, especially if the memory or CPU settings are overclocked. The BIOS parameters are stored in CMOS memory. The best way to reset the BIOS parameters is to remove the CMOS battery. To do this:

Unplug the PC, and open the case. 1
    Locate the battery on the motherboard - typically a silver coin cell. 2
    Remove the battery and note if the plus side is up or down, so you can reinstall it later the same 3 way.
    Wait at least 1 minute and reinstall the battery.4
    Attach power and power up. Typically a BIOS warning message will indicate CMOS was corrupted o 5 changed and it may require you to go into the BIOS setup to set the time and date.
    Proceed to boot Windows and see if this fixes the issue. 6

6-اگه با موارد بالا مشکلت حل نشد کارت گرافیکتو عوض کن.

7-اگه با موارد بالا مشکلت حل نشد مادربوردتو عوض کن.

اطلاعات تکمیلی در لینک های زیر :
    سایت فالوایر:

سایت مایکروسافت :
    Last edited by mosayeb.heydari; 03-03-2013 at 21:28.

2. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بیشتر توضیح بده و جواب بده آیا وقتی رو حالت safe mode هستی بازم این مشکلو داری؟
    همچنین کامپیوترتو بزار روی حالت clean boot اگه درست نشد بعد بوسیله دی وی دی ویندوز ، ویندوزت رو ریکاور کن اگه دیگه حل نشد یه بار ویندوز رو کامل عوض کن و درایور های بایوس و گرافیک رو آپدیت کن. اگه مشکل حل نشد باز بیا اینجا فایل دامپ جدید رو آپلود کن شاید مشکل سخت افزاری مثه رم باشه.
    سلام در حالت safe mode امتحان نکردم.

چند ورژن ویندوز امتحان کردم ولی مشکلم حل نشد.
    بایوس و کارت گرافیک هم آپدیت هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام در حالت safe mode امتحان نکردم.

چند ورژن ویندوز امتحان کردم ولی مشکلم حل نشد.
    بایوس و کارت گرافیک هم آپدیت هست.
    1- ارور اول : فایل NTFS.sys توی ویندوزت دچار مشکل شده: با آپدیت کردن ویندوز این مشکل حل میشه ولی یه راه حل دیگه هم قبل از آپدیت کردن انجام بده. مراحل زیر رو روی درایوهایی که فرمت NTFS دارن انجام بده :
    1-روی درایو راست کلیک کن و از Properties سربرگ Tools رو انتخاب کن، سپس روی دکمه Check Now کلیک و از پنجره باز شده گزینه Automatically fix file system errors رو تیک بزن.(طبق شکل های زیر)

سپس روی Start کلیک کن تا ویندوز شروع به رفع عیب درایو کنه.
    همچنین اگه با اینکارها مشکل حل نشد برای رفع مشکل می تونی از نرم افزارهای اصلاح و تعمیر ویندوز و درایو مثل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
    اگه بازهم با اینکارها مشکلت حل نشد کابل های هاردت رو چک کن و یا اونو توی یه کامپیوتر دیگه امتحان کن.
    یه مشکل دیگه که موجب بوجود آمدن این ارور میشه مربوط به کم بودن رمه . اگه با موارد بالا مشکل حل نشد رمتو ارتقا بده.

2- ارور دوم که توی فایل های دامپت بود مربوط میشد به خرابی یکی از درایورها . حالا اینطور که خودت میگی درایور گرافیک و مادربورد رو آپدیت کردی(و مطمئن هستی که جدیدترین آپدیت رو درست نصب کردی؟!)
    برای اطمینان درایور سی پی یو و چیپ ست رو از لینکای زیر آپدیت کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و بقیه درایورها رو هم از لینک زیر:

و یا از سایت سافت گذر نرم افزار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و بوسیله اون درایور هاتو آپدیت کن.

احتمال 99 درصد اگه موارد بالا رو بدرستی انجام بدی مشکل حل میشه.

اطلاعات بیشتر در لینک های زیر:

و

Last edited by mosayeb.heydari; 04-03-2013 at 13:10.

5. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه un4given.1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

دوست عزیز طبق آمار سایت فالوایر و مایکروسافت مشکلی که شما دارین چزء چهار مشکلی هست که بیشترین ارور در صفحه آبی رو به خودشون اختصاص دادن ( طبق لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

علت مشکل طبق نوشته سایت faulwire :

The processor identified a problem, but Windows was unable to deal with it.This problem can appear when one of these issues occurs:

• Low disk space in the primary system drive
    • A driver bug (which may be identified in the message).
    • Video adapter problems
    • A BIOS bug
    • BIOS caching or shadowing

This is the same issue as Stop code 0x0000008E.This is a fatal Windows error, typically called a Stop message, Bug Check, or more commonly the Blue Screen of Death (BSoD). The system is in a forced reboot state. Any unsaved work is likely lost.

علت مشکل بر اساس گفته مایکروسافت:

Two primary causes of these blue screen are video drivers and BIOS - Check with System Maker's
    Site for Display Adapter (Video) and BIOS and then Device Maker's site for latest Video. It can be
    other drivers so check while there. Turn OFF auto-driver installation as those are older and if
    Windows Updates suggests a driver just HIDE it. Antivirus is another possibility.

خلاصه ترجمه: این مشکل بیشتر اوقات موجب قفل کردن سیستم و ری استارت شدن ناگهانی می شود و ناشی از موارد زیر است :
    1-فضای کم هارد
    2-مشکل در یکی از درایورها
    3-مشکل در آپدیت نبودن یا نصب نادرست درایور کارت گرافیک
    4- مشکل سخت افزاری کارت گرافیک
    5-مشکل در نصب نادرست یا آپدیت نبودن درایور بایوس.
    6-مشکل در آپشن های بایوس مثل caching و shadowing
    7-مشکل سخت افزاری مادربورد
    ولی بنظر من و طبق گفته شما مشکل مربوط به مورد 1 نمیشه.
    راه حل ها :
    1- تمامی هارد خودتو فرمت کن( که ظاهراً شما این کارو کردین و جواب نگرفتین)

2-تمامی درایورهای خودتو علی الخصوص گرافیک و سی پی یو و چیپ ست رو آپدیت کنین(حتی الامکان اینکارو با نرم افزارهای آپدیت درایور انجام نده واز سایت رسمی این سخت افزارها این درایورها رو آپدیت کن)

4- مطمئن شو که جدیدترین درایورها رو بدرستی نصب کردی.

5-اگه با موارد بالا مشکل حل نشد آپشن های بایوس مانند shadowing و catching را غیر فعال یا تغییر بده. و یا طبق دستورالعمل زیر (و لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تنظیمات رو ریست کن. ترجمش با خودت :

If the BIOS is current, it's possible bad BIOS parameters are causing the problem, especially if the memory or CPU settings are overclocked. The BIOS parameters are stored in CMOS memory. The best way to reset the BIOS parameters is to remove the CMOS battery. To do this:

Unplug the PC, and open the case. 1
    Locate the battery on the motherboard - typically a silver coin cell. 2
    Remove the battery and note if the plus side is up or down, so you can reinstall it later the same 3 way.
    Wait at least 1 minute and reinstall the battery.4
    Attach power and power up. Typically a BIOS warning message will indicate CMOS was corrupted o 5 changed and it may require you to go into the BIOS setup to set the time and date.
    Proceed to boot Windows and see if this fixes the issue. 6

6-اگه با موارد بالا مشکلت حل نشد کارت گرافیکتو عوض کن.

7-اگه با موارد بالا مشکلت حل نشد مادربوردتو عوض کن.

اطلاعات تکمیلی در لینک های زیر :
    سایت فالوایر:

سایت مایکروسافت :
    خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخ کامل

کارت گرافیک و بایوس را آپدیت کردم . چیپ ست رو هم اسکن کردم سالم بود .

الحمدلله امروز قاط نزد .باید ببینم تو بازی چطور رفتار می کنه .
    بازهم مچکرم

7. این کاربر از un4given.1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام وقتی تو یه بازی میرم بعد از نیم ساعت یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی مینویسه اما سریع میره بعد سیستم ریستارت میشه.موقعی هم که میخوام روشن کنم همون موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه باید خاموشش کنم یه دقیقه بگذره بعد روشن کنم. کسی میدونه این چه دردشه؟
    رم 4
    سی پی یو 2*3.4
    گرافیک ATI Radeon HD 5450
    مادربورد asrock G41M-VS3

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام وقتی تو یه بازی میرم بعد از نیم ساعت یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی مینویسه اما سریع میره بعد سیستم ریستارت میشه.موقعی هم که میخوام روشن کنم همون موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه باید خاموشش کنم یه دقیقه بگذره بعد روشن کنم. کسی میدونه این چه دردشه؟
    رم 4
    سی پی یو 2*3.4
    گرافیک ATI Radeon HD 5450
    مادربورد asrock G41M-VS3
    شماره ارور صفحه آبیت چنده؟
    اگه نمیدونی یا ارورهای با شماره های متفاوت توی صفحه واست میاد طبق دستورالعمل صفحه یک توی یه فایل دامپ اونا رو اینجا آپلود کن تا بشه مشکلت رو شناسایی کرد.
    (من احتمال میدم مشکل از آپدیت نبودن کارت گرافیکته از لینک زیر اونو آپدیت کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اگه مشکل با آپدیت گرافیک حل نشد همون موارد بالا رو که گفتم بهت انجام بده.

10. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شماره ارور صفحه آبیت چنده؟
    اگه نمیدونی یا ارورهای با شماره های متفاوت توی صفحه واست میاد طبق دستورالعمل صفحه یک توی یه فایل دامپ اونا رو اینجا آپلود کن تا بشه مشکلت رو شناسایی کرد.
    (من احتمال میدم مشکل از آپدیت نبودن کارت گرافیکته از لینک زیر اونو آپدیت کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اگه مشکل با آپدیت گرافیک حل نشد همون موارد بالا رو که گفتم بهت انجام بده.
    سلام . وسط بازی نیدفور اسپید دمای سی پی یو روی 84 بود.مشکل از اون میتونه باشه؟واسه پایین آوردن دما چکار کنم؟ پشتشم باز کردم گرد و خاکی نداشت

12. این کاربر از mmousavi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام . وسط بازی نیدفور اسپید دمای سی پی یو روی 84 بود.مشکل از اون میتونه باشه؟واسه پایین آوردن دما چکار کنم؟ پشتشم باز کردم گرد و خاکی نداشت
    عزیز گفتم که اگه شماره ارور رو بدی یا فایل دامپ رو آپلود کنی میشه در مورد این مشکل نظر داد ... با حدس و گمان نمیشه مشکلت رو برطرف کرد. بهرحال بعید می دونم مشکل سخت افزاری باشه. واسه مشکل نرم افزاری هم هزاران احتمال وجود داره. لطف کن فایل دامپ رو طبق دستورالعمل صفحه یک آپلود کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیز گفتم که اگه شماره ارور رو بدی یا فایل دامپ رو آپلود کنی میشه در مورد این مشکل نظر داد ... با حدس و گمان نمیشه مشکلت رو برطرف کرد. بهرحال بعید می دونم مشکل سخت افزاری باشه. واسه مشکل نرم افزاری هم هزاران احتمال وجود داره. لطف کن فایل دامپ رو طبق دستورالعمل صفحه یک آپلود کن.

سلام این فایل های دامپ یه عکس هم تونستم بگیرم

15. این کاربر از mmousavi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چند تا ارور توی کامپیوترت هست :
    1- ارور 00000001e : این ارور مربوط میشه به کم بودن فضای هاردت و علی الخصوص درایو ویندوزت
    2- ارور 0000003b : مربوط به آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک و یا خرابی (یا ویروسی شدن) فایل های درایور کارت گرافیکت .
    3- ارور 0000007f : که ارور معروف و محبوبی! هم هست و علل مختلفی داره مثل : تنظیمات نادرست بایوس، گرم شدن بیش از حد بعضی قطعات ، مشکل سخت افزاری سی پی یو و مهمتر از همه آپدیت نبودن یا خراب بودن درایور کارت گرافیک.
    4- و ارور آخر 000000116 : که بـــــــــــاز هم مربوط به خرابی و یا آپدیت نبودن درایور کارت گرافیکت میشه...

بنابراین از 13 فایل دامپی که واسه آپلود گذاشتی 3 تاش مربوط به کم بودن فضای هارد و علی الخصوص درایو ویندوز میشن و 10 تای دیگه (با تقریب خوبی) مربوط به کارت گرافیکت میشه. پس میشه نتیجه گرفت چون هنگام اجرای بازی بیشتر این ارور واست پیش میاد درایورهای کارت گرافیکت مشکل دارن .
    برای برطرف کردن این ارور :
    1-با یه آنتی ویروس خوب و آپدیت شده مثل Avast سیستمت رو اسکن عمیق ( depth scan) کن.
    2- مهمترین کاری که باید انجام بدی : جدیدترین درایور کارت گرافیکت رو از لینک زیر دانلود و نصب کن و مطمئن شو که درست و بدون ایراد نصب شده باشه.

4- اطلاعات اضافی رو از رو هاردت بخصوص درایو ویندوز پاک کن (جوری که فضای خالی زیادی توی هارد داشته باشی)
    5-
    از سایت سافت گذر نرم افزار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و بوسیله اون سیستمت رو بهینه سازی کن.(حتی الامکان با این نرم افزار درایورهاتو آپدیت نکن )

احتمال خیلی زیاد مشکلت با انجام درست این موارد حل میشه .
    اطلاعات تکمیلی در لینک زیر :

Last edited by mosayeb.heydari; 05-03-2013 at 15:01.

17. 3 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •