ایتیونز هر بار که میخواد با دستگاه سینک بشه ازش بک اپ میگیره و میریزه تو درایوی که ویندوز روش نصبه
اگه اون درایو پر باشه نمیتونه سینک کنه و گیر میکنه
ممکنه با خالی کردن اون درایو مشکلتون حل بشه
ایتیونز هر بار که میخواد با دستگاه سینک بشه ازش بک اپ میگیره و میریزه تو درایوی که ویندوز روش نصبه
سلام، من ایپد 2 - وای فای دارم. تا یک ماه پیش مشکلی برای دانلود از اپ استور نداشتم. ولی دیگه نمیتونم دانلود کنم. پیغام میده: باید روش پرداخت هزینه را اعلام کنید. درحالیکه برنامه های رایگان را میخوام دانلود کنم.
وقتی هم که از بین گزینه های مختلف و کارت های ویزا و ... گزینه none را انخاب میکنم هیچ کاری انجام نمیشه و دانلود متوقف میشه. ID ای که درست کردم با یک آدرس از لوس آنجلس آمریکا است. دستگاهم جیلبریک نشده و IOS 4.3.5 است.
از کمک تون خیلی ممنونم
حسین
اید یک بار آیتیونز رو به صورت کامل پاک کنید ( هنگام unistall کردن گذینه مربوط به پاک کردن تمامی اطلاعات آیتیونز رو انتخاب کنید تا تمام تاریخچه آیتیونزتون هم پاک بشه ) من خیلی وقته با آیتیونز کار نمی کنم ولی میدونم چنین گذینه ای داره
اگه پیداش نکردید توسط برنامه خای آنیستالر میتونی به صورت کامل حذف و مجدد مصب کنید
دستگاهتون جیلبریک شده ؟
آیای روی سیستم دیگه هم امتحان کردید؟
حافظه دستگاهتون پر هست ؟
یتیونز هر بار که میخواد با دستگاه سینک بشه ازش بک اپ میگیره و میریزه تو درایوی که ویندوز روش نصبه
ممنونم دوستان عزیزم.
روی اون یکی ویندوز لپ تاپم امتحان کردم مشکلم حل شد و راحت اپلیکیشن ها سینک شد.
احتمالا باید این ویندوزمو یه بار عوض کنم تا روی این یکی هم بی مشکل کار کنه.
آقا عماد شما گفتین خیلی وقته ار آیتیونز استفاده نمکنید . به جای اون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
اگه جوابتون I fun box هست میشه لطف کنید و بگید این برنامه چه مزیت هایی نسبت به ایتیونز داره که اونو ترجیح دادین؟
یکی از مزایاش که خیلی هم بدرد من میخوره اینه که به راحتی میتونم برنامه های کرک شده رو به آیپدم انتقال بدم و به وسیله اینستالوس اونهارو نصب کنم و به پوشه های سیستمی آیپد دسترسی داشته باشم در صورتی که آیتیونز این اجازه رو به شما نمیدهآقا عماد شما گفتین خیلی وقته ار آیتیونز استفاده نمکنید . به جای اون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
اگه جوابتون I fun box هست میشه لطف کنید و بگید این برنامه چه مزیت هایی نسبت به ایتیونز داره که اونو ترجیح دادین؟
میتونید با این برنامه موزیکها و عکسهاتون رو به صورت پوشه پوشه و جدا به دستگاهتون منتقل کنید
کلا کار باهاش خلی رون تره
سلام . از اینجا دانلود کنید ! ( فریه و حجمی هم نداره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی![]()
Last edited by hormozan m; 02-05-2012 at 12:15.
ifun box رو که تو درایو c((درایو ویندوز))ریختم ای تیونز رو باک کنم؟چون در حالت بیش فرض هر فایلی((صوتی و تصویری))اجرا می کنم با ای تیونز بالا میاد...
نه احتیاج به پاک کردن آیتیونز نیست
شما برای اینکه فایلهات با پلیر هایی به غیر از آیتیونز اجرا بشه از داخل کنترل پنل به قسمت دیفالت پروگرام برو و اونجا برای هر موضوع برنامه ای رو مشخص کن
البته میتونی روی فایلها راست کلیک کنی و گذینه اوپن ویت رو انتخاب کنی
Last edited by emadpumad; 03-05-2012 at 15:29.
با سلام.
من دیروز یه آیپد 2 32 گیگ wifi گرفتم ( مبارکم باشه)
تمام روشهای موجود تو جهان رو امتحان کردم ولی نتونستم اپل ایدی بسازم. سوالم اینه که
این app هایی که تو همین سایتهای ایرانی هست رو میشه نصب کرد رو دستگاه جیلبرک نشده..یا اینکه حتما باید دستگاه جیلبرک بشه...چون از دیروز هیچ app ای رو نمیتونم نصب کنم. نمب دونم باید چکنم..اولش فکر میکردم این اپلیکیشن های موجود تو بازار و سایت ها رو میشه نصب کرد ولی مثه این که نمیشه....دستم مونده تو حنا...![]()
تیبا جان درود
به فروم پی سی ورلد خوش آمدید
همونطور که گفتید مبارکتون باشه شما اگز اپ ها رو از هر جایی به غیر از اپ استور دانلود کنید یعنی این اپ کرک شده هست و برنامه های کرک شده فقط روی آیدیوایسهای جیلبریک شده قابل نصب هستند
بعد از 25 اردیبهشت شروع میکنم برای دوستانی که به مشکل بر خوردن اپل آیدی میسازم
شما مشخصات کاربریتون رو برام بفرست تو پیغام خصوصی
موفق باشید
پ.ن :
امروز امتحان کردم و هیچ مشکلی نبود شما نکات گفته شده رو به درستی انجام ندادید
Last edited by emadpumad; 03-05-2012 at 16:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)