لطفا یک سایت برای خرید پستی این بازی معرفی کنید ، البته به صورت پیام خصوصی !
لطفا یک سایت برای خرید پستی این بازی معرفی کنید ، البته به صورت پیام خصوصی !
راسته طرز مردن خیلی مسخرست؟من که گیرم نیومده فعلا![]()
تازه از بازار رسیدم خونه.تو اهواز هیچ جا پیدا نمیشه شدیدا ترسیدن .میگن چون بازی سیاسیه فعل نمیارن.شاید بعدا بیارن.
داداش آدرس سایت را واسم پخ کن.ممنون
ویدیو اون دوستمون رو دانلود کردم . طرز مردن نسبت به modern warfare2 خیلی مسخره بود
بازی به پایه modern warfare 3 نمیرسه![]()
تمام دوستان برای اینکه بفهمن سیستمشون میکشه یا نه برن تو سایت زیر و روی can u run it کلیک کنن(البته با همون سیستمی که میخوان بازی رو روش نصب کنن)
البته قبلش از تو لیست اسم بازی رو انتخاب کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت جدید برای نسخه Xbox که مطمئناً معیار اکثریت گیمر ها همین نسخه های کنسول هست نه PC :
اصلاً قصد مزاحمت در روند تاپیک ندارم و هیچ وقت هم این کارو تا حالا نکردم اما خواستم یک سری چیزارو یادآوری بکنم برای کسانی که درگیر تبلیغات اساسی و دروغین این بازی شدند.
این بازی از دید خیلی ها بدون شک پیروز رقابت با COD بود اما حالا میبینیم که اصلاً اینطور نیست.
Dice و EA تبلیغات زیادی دقیقا روی Medal of Honor کردند اما فاجعه ای بیش نبود اون بازی. این هم سبکش تا حد زیادی مثل همین MOH میمونه.
همیشه BF بهترین مالتی پلایر رو داشت و حتی نسخه ی قبل یعنی Bad Company 2 که سینگل مزخرفی داشت به دلیل مالتی پلایر و مد های آنلاین عالی تونست نمرات بسیار خوبی بگیره با میانگین 8.8 اما این نسخه با این تبلیغات خیره کننده ای که داشت حتی تا اینجا در حد Bad Company هم نبوده !
من الان همچنان مثل سابق نظرم روی COD هست و الان با این وضع نمرات بیشتر هم شد.
در کل باشد که عبرت بگیریمو درگیره جو سازی هایی که قبل بازی میشه نشیم و اصلاً به تریلر ها اعتماد نکنیم.
موفق باشید
آقا یکی پیدا نمیشه واسه ما آدرس سایتی را که این بازی را میفروشه بذاره
اره COD بهترینه برای اینکه هر سال همون بازی رو با همون اینجین با یه مقدار تغییرات و یک داستان ابکی ریلیز میکنه !
به نظر من mw3 در واقع mw 2.5 هست و بیشتر به یک expansion pack شبیه تا یک بازی کامل ...![]()
Last edited by vegas; 25-10-2011 at 22:03.
اینم مقایسه تصویری گرافیک این بازی بین سه کنسول
PC vs Xbox 360 vs PS3 Comparison
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بروبچ اصفهان کی بازی رو خریده از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)