از همتون ممنون که زحمت کشیدید و کرک را عوض کردید اما من هنوز هم همون مشکل لود بازی را دارم و از بازی میفتم بیرون.یعنی بعد از انتخاب شهر و در هنگام لود بازی هنگ میکنه
متشکر از همه
از همتون ممنون که زحمت کشیدید و کرک را عوض کردید اما من هنوز هم همون مشکل لود بازی را دارم و از بازی میفتم بیرون.یعنی بعد از انتخاب شهر و در هنگام لود بازی هنگ میکنه
متشکر از همه
ديدم اينم با حاله گفتم واسه بر و بچ اكتروس باز بزارمش.
خودم تو بنز ها از همه بيشتر دوسش دارم(ساده و شكيل)و همين الان كه داريد مي بينيد خودم دارم رانندگيش مي كنم البته باز بگم هيچي VOLVO FH16 700 نميشه.
فقط بخاطر داش رضا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
و اگه خوشتون اومد اينم پك تريليش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس با این حساب تا الان شد
3 رأی-Benz Class A
2 رأی-Man Class A
1 رأی-Escania Class A
1 رأی-Volvo Class A
1 رأی-IVECO
دوستان نظر خود را در این نظر سنجی از ما دریغ نکنید و لطفا در این نظر سنجی شرکت کنید
با تشکر iCe m@n![]()
فدای تو دادافقط بخاطر داش رضا
شرمنده همین کرک رو هم به زور پیدا کردیماز همتون ممنون که زحمت کشیدید و کرک را عوض کردید اما من هنوز هم همون مشکل لود بازی را دارم و از بازی میفتم بیرون.یعنی بعد از انتخاب شهر و در هنگام لود بازی هنگ میکنه
متشکر از همه
بچه ها اونایی که از این کرک اسفتاده میکنن یه بار دیگه دانلود کنن شاید خراب شده باز آپلودش کنیم بزاریم
رضا جان Ship Storm از همین کرک استفاده میکنه و مشکلی هم نداره من ازش خواستم که آپلود کنه و بذاره که دوستان دانلود کنن ایشون هم زحمت کشید و اپلود کردن ولی باز هم دوستان میگن که مشکل داره
نه میشه به لینک بازی شک کرد نه به کرک چون الان از همین لینک کرک و بازی دونفر دانلود کردن و دارن بازی میکنن
Ship Storm و Batman
دوستانی که با لینک جدید و کرک بازی که توی صفحه اول هست مشکل دارند الان
اعلام کنند ببینم چند نفر هستند؟
فکر کنم من فقط مشکل داشته باشم.من تقریباً 3 روز پیش بازی را از لینک صفحه اول دانلود کردم
راستی دمتون گرم به خاطر پیگیریتون
فکر کنم من فقط مشکل داشته باشم.من تقریباً 3 روز پیش بازی را از لینک صفحه اول دانلود کردم
راستی دمتون گرم به خاطر پیگیریتون
قراره شیرین آپلودش کنه نسخه ای رو که خریده تا بچه ها دانلودش کنن
هر وقت آپلودش کرد میگم بزاره که بچه ها سریع دانلود کنن![]()
شايد مشكل از كرك و بازي نيست...
احتمالا راه انداز گرافيكشون مشكلي داره...
يا Directx...
راه انداز گرافيكي nVidia رو امتحان كنيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)