مسئله ی منم همینه. چطوری برم؟
مسئله ی منم همینه. چطوری برم؟
پس راسته کار خودتن! برو توی شهر Riften جای میدون شهر که دارن چیزی میفروشن خودش بهت پیشنهاد دزدی گردنبند یکی از غرفه دار ها رو میده !![]()
فالور هایی که به همین راحتی بدست میان خوب معلومه ضعیف هستن ( من یکی رو از Collage of Winterhold گرفتم و برای تستش رفتم با Guard ها جنگیدم دیدم ترسید رفت یک گوشه نشست و دست هاش رو گذاشت رو سرش)
شما وقتی کوئست های Jarl شهری که میخوای توش خونه بخری رو همشون رو بری از آخر میگه یک خونه از همراهم بگیر تا تو رو به عنوان Thane اعلام کنم
بعدش هم یک Follower تو خونت ظاهر میشه
ببین
اون 3 تا عکس اولی که هیچی ، چون قبلا یک نفر اون معما رو حل کرده و در رو باز کرده
در مورد عکس چهارم گفتم ، دقیقا شبیه همین اتاق ، یک اتاق طرف دیگه همون اتاق بزرگی هست که وسطش یک چاله بزرگ در دار وجود داره و از اون اومدی تو این اتاق.
اتاق طرف دیگه حال عین همین اتاقه منتها شکل هاش ثابته و از روی اون باید این ها رو مرتب کنی
وقتی مرتب شد برو دستگیره بالای اون چالهه رو فشار بده تا در چاله باز شه
اگه بازم نتونستی اسم جایی که توش هستی رو بگو تا عکس بگیرم بزارم![]()
40-50 ساعت یا حتی کمتر بازی کنی بصورت عادی میگیری اون اچیومنت مربوط به Dungeon هارو.بعد منظورش فقط غارها نیست Dragon Lair ها،مقبره ها و ......... هم حساب میشن.خسته نباشی داداش
باری این چی پیشنهاد داری
Have 100,000 gold
تازه ۳۰۰۰ شده![]()
در مورد اون 100,000 هم خودم موندم توش!الان 55,000 تا دارم!
فکرنکنم بخاطر لیدیا باشه.یه سر برو ریفتن و شایعه ها رو بپرس بعد دوباره یه سر بزن ببین هست یا نه.تو سایتا نوشته تو چی چی Residence .من درخونه رو Unlock کردم ولی خالیه هیچ کی توش نیست!نکنه به خاطره اینه که Lydia باهامه؟
یا اصلا همونجا 3-4 ساعت صبر کن ببین چی میشه........
اسب من گم شده چجوری پیداش کنم ؟ جای قبلی هم هر چی گشتم نبود!
راستی
- چطور میشه همزمان از شمشیر و زره استفاده کرد؟ من هر کدوم رو equip میکنم اون یکی غیب میشه!
- jarl شهر riften کجاس ؟
- چجوری می تونم وارد کالج جادو Winterhold بشم؟
-چند صفحه پیش درباره مشکل تکسچر سوال پرسیده بودم و یکی از دوستان این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داد ولی راستش من زیاد متوجه نشدم منظورشون از پاک کردن اینستال بازی و اجرای مستقیم از روی dvd چی بود! .فکر کنم باید یه دی وی دی دیگه بگیرم.
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه
Last edited by squall12; 25-11-2011 at 21:51.
محتوای مخفی:
این یک باگ هست بچه ها راه درست کردنش رو چندین صفحه قبل گفته بودن. اینجا راه حلش رو نوشته:مسئله ی منم همینه. چطوری برم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aristocrat; 25-11-2011 at 21:15.
میگم این ساید کوئسته هست تو Whiterun اولای بازی خودش میاد بهت میدش که باید یه زن Redguard رو پیدا کنی خیلی خیلی باحاله!شدید باهاش حال کردم!با آخرش در اصل!
+
معلومه که DLC اول کی میاد؟
+
یکی میتونه اینو برام یه جا دیگه آپ کنه؟آموزش کشتن Frost Troll تو لول پنجه برای Greybeards
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کجا پیداش کردی زنه رو ؟
کجای شهر رو باید بگردی؟
سلام
میشه به صورت همزمان هم عضو campanion بود و هم عضو دار و دسته های دزد شهر riften؟ مشکلی پیش نمیاد تو کوئستاشون؟
در ضمن چه طوری میشه امتیاز یه مهارت خاص رو به 100 رسوند. من میخوام dragon armor بسازم ولی الان مهارتsmithing واسه من از سطح خاصی بالاتر نمیره؟
Last edited by alireza661299; 25-11-2011 at 22:31.
منم این کوئست رو دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه روی نقشه مارکش کرد که برم انجامش بدم؟
اون دکمه active کردنش غیرفعاله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)