محتوای مخفی: پایان 3
محتوای مخفی: پایان 3
Last edited by Steps-Rap; 19-03-2012 at 13:12.
میشه توضیح بدید این چیه تو بازی ؟Rediness
تو همون قسمت techlabs تو سفینه ..همونجا که وار استو و اینارو نوشته(warr terminal) یه Rediness هست که فک کنم واسه همه رو50% هستش..که مثل اینکه باید مولتی هم بازی کنی تابشه 100%
Last edited by Steps-Rap; 19-03-2012 at 13:31.
اهنگای بازی واقعا شاهکاره دو اهنگ فوق العاده زیبای اول بازی( پس از خروج از زمین) و اخر بازی که بر پایه ساز پیانو ساخته شدند و فق العاده تاثیر گزارند توسط اقای Clint Mansell ساخته شده که سابقه نامزدی برای جایزه گلدن گلاب را در کارنامه هنریشون دارند.
دقیقا ..آهنگ ترک زمینش خیلی توپ و تاثیرگزار یود....
لینک اون آهنگ آخرشو که پیانوییه داری؟؟
کل اهنگای بازی رو بدون تبدیل دارم 720 مگ تبدیل به mp3 100 مگ . اگر این دوتارو هم بخوای شب برات اپلو میکنم.
آره دمت گرم...اون آهنگ آخر بازیه که پیانو هستش رو آپ کن...ترک زمینشو دارم.![]()
بلاخره فهمیدیم اهنگ سازش کیه. اگه میتونی سه اهنگ پیایانیشو بزار (تیتراژ پایانیش)
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
با این حرفت کاملا موافقم
محمد جون حتما این کارو بکن ....دربه در دمبال ساندترک این بازیم ...
مرسی(اگه میتونی کلشو بزار)
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
خو اگه 100 بشه چه اتفاقی میفته ؟ (50 بمونه چی میشه؟)
اگه 100 باشه و وار است بالای تقریبا 4000 و گزینه تخریب ریپر ها رو انتخاب کنی( همون راه سمت راست که قرمزه )اصلی ترین پایانو خواهی دید. اگه 50 باشه پایانهای دیگه.
میتونی از اینجا هم فایل 100 درصد کننده رو بگیری( اگه با 100 در 100 نرفتی- لازم هم نیست از اول بری بازیو)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)