تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 205 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2044

نام تاپيک: Crysis

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اگه یه جستجو کنی من و دوستان نفری 10 بار گذاشتیم ....

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اونی که میاد روی ناو با اسلحه های معمولی و موشک اندازها میتونی بکشیش
    ولی اون اسلحه مخصوص برای موجود دومی هست که چند برابر این یکیه
    برای کشتن اون اسلحه رو روش نگه میداری وبعد از قفل شدن سریع شلیک می کنی
    با f هم میتونی روی هدف قفل کنی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

چرا رنجر.مشکل از سیستمته. من مشکلی ندارم. برا اینکه سیستم زیاد بهش فشار نیاد و کارت گراف هم اذیت نکنه برو تو تنظیماتش ، رزولیشین رو بیار پائین.
    مشکل از قدرت سیستم نیست اونقدر قوی هست که با بالاترین رزولوشن هم مشکلی نداشته باشه ...فک کنم ویندوزم مشکل داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

داداش "بازی فوق العاده میباشد" هم شد جواب؟ خوب لااقلش تو که تمومش کردی میگفتی این غوله رو روی ناو کشتی چطوری با اون تفنگه کشتی.
    من سوال شما رو نديدم.

با اون اسلحه مخصوص قفل كن روش و بتركونش!!!!!

مشکل از قدرت سیستم نیست اونقدر قوی هست که با بالاترین رزولوشن هم مشکلی نداشته باشه ...فک کنم ویندوزم مشکل داره
    احتمال هم داره رم شما با مادربورد همخوني نداره .....من هم همچين مشكلي داشتم با رم پاتريوت..... عوضش كردم درست شد!!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

احتمال هم داره رم شما با مادربورد همخوني نداره .....من هم همچين مشكلي داشتم با رم پاتريوت..... عوضش كردم درست شد!!!
    بی خیال اصلا عزیز بازی رو تموم کردم........
    حالامن هی بگم مشکل از سیستم نیست شما حرف خودتو بزن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

save مرحله core بازي crysis رو مي خواستم .واقعا مرحله بي ربطي هستش وكلي هم اعصاب خرد كن .از دوستان اگه كسي داره لطفا ما رو بي نصيب نكنه .باتشكر.البته در صفحه 66 همين موضوع لينك دانلود رو گذاشتن ولي متاسفانه كار نمي كنه !!!
    Last edited by parya_shilan; 16-09-2008 at 08:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

9

save مرحله core بازي crysis رو مي خواستم .واقعا مرحله بي ربطي هستش وكلي هم اعصاب خرد كن .از دوستان اگه كسي داره لطفا ما رو بي نصيب نكنه .باتشكر.البته در صفحه 66 همين موضوع لينك دانلود رو گذاشتن ولي متاسفانه كار نمي كنه !!!
    salam......man daram vali balad nistam chetory bezaram

8. این کاربر از [siavah] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

هر چند اينجا جاش نيست اما خب برات ميذارم

برو اينجا سيو هر مرحله اي رو داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد اينجا كپي كن و از بازيت لذت ببر

Documents and Settings\*your user*\My Documents\My Games\Crysis\SaveGames

موفق باشي

10. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

ARIKA عزيز

سلام
    ممنون بخاطر توجهت آقا ما رفتيم فايل رو گرفتيم ببين درست عمل كرديم يانه :
    1- فايل دانلود شده رو از حالت RAR اكسترا كردم
    2- فايل Luigi_Core_crysis.CRYSISJMSF با ظرفيت 512 kb رو شد.
    3- بنا به فرموده در مسيرC:\Documents and Settings\gezem ilin\My Documents\My Games\Crysis\SaveGames كپي كردم .
    4- آقا رفتم كه تو بازي لودش كنم وحالش رو ببرم با كمال تعجب فقط Save هاي خودم بود.
    5- محض احتياط دوباره مراحل رو طي كردم ولي متاسفانه در مرحله لود SAVE ها فايل كه paste كردم يعني همون سيو مرحله بعداز غارو رو اصلا نمايش نميده تا بتونم لودش بكنم .
    6- راستي كليه SAVE هاي من با عنوان ...._default شروع شدن .
    7- محض خلاقيت هم شده اين عبارت رو به اول همون SAVE دريافتي اضافه كردم ولي بازهم افاقه نكرد.
    8- لطفا كمك كنيد.!؟
    9- با تشكر

[FONT='Arial','sans-serif']دوست عزيز [/font][FONT='Tahoma','sans-serif']ARIAK[/font][FONT='Arial','sans-serif'][/font]
    1- [FONT='Arial','sans-serif']از آدرسي كه داده بودين فايل [/font]Luigi_Core_crysis.rar[FONT='Arial','sans-serif'] رو دانلودكردم .[/font]
    2- [FONT='Arial','sans-serif']فايل [/font]rar[FONT='Arial','sans-serif'] [/font][FONT='Arial','sans-serif'] رو اكسترا كردم و [/font]Luigi_Core_crysis.CRYSISJMSF[FONT='Arial','sans-serif'] رو كه اگه اشتباه نكنم از مجموعه [/font]save[FONT='Arial','sans-serif'] هاي كريسيس هست رو گرفتم.[/font]
    3- [FONT='Arial','sans-serif']بنا به فرموده فايل فوق الذكر رو در مسير [/font]C:\Documents and Settings\gezem ilin\My Documents\My Games\Crysis\SaveGames[FONT='Arial','sans-serif'] كپي كردم.[/font]
    4- [FONT='Arial','sans-serif']وارد بازي شدم وخواستم كه از ش لذت ببرم متاسفانه در قسمتي كه مي خواي [/font]save[FONT='Arial','sans-serif'] رو لود كني آخرين [/font]save[FONT='Arial','sans-serif'] خودم بود.[/font]
    5- [FONT='Arial','sans-serif']محض احتياط دوباره عمليات رو تكرار كردم ولي متاسفانه توفيقي نشد.[/font]

6- [FONT='Arial','sans-serif']لطفا راهنمايي بكنيد مشكل از چي بوده وچيكار كنم ..... اينجوري ميشه يه جون منحرف ميشه و ميافتاد توخط مواد اين كريسيس ديگه داره با ما خوب تا نمي كنه ....... لطفا [/font]
    اين چرا اينجوري شد ميگم شانس ندارم........ ARIKA عزيز نمي دونم مطالب بالا رو تونستين بخونين يانه مخلص نوشتم كه انطوري كه گفته بودين كردم متاسفانه آخرين سيوي كه ديدم همون سيو خودم بود. از چي همچين شده ....... لطفا راهنمايي بكنيد.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من اين بازي رو تموم كردم ولي اصلا حال نداد انتظار داشتم با اين دبدبه كبكبه بعد تموم كردن يه اتفاقي بيفته مثلا اصلحه هايي بهتر بده مثله اويل يا يه تفنگ خاص بده كه مثلا گلوله هاش بينهايت باشه. نميدونم والا من كه فكر ميكنم بايد داشت البته اينم بگم من توي Easy بازي كردم مثلا اگه بخواييم تو سخت بازي كنيم مزاياي داره يا فقط سخت ميشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •