اگه یه جستجو کنی من و دوستان نفری 10 بار گذاشتیم ....
اگه یه جستجو کنی من و دوستان نفری 10 بار گذاشتیم ....
اونی که میاد روی ناو با اسلحه های معمولی و موشک اندازها میتونی بکشیش
ولی اون اسلحه مخصوص برای موجود دومی هست که چند برابر این یکیه
برای کشتن اون اسلحه رو روش نگه میداری وبعد از قفل شدن سریع شلیک می کنی
با f هم میتونی روی هدف قفل کنی
مشکل از قدرت سیستم نیست اونقدر قوی هست که با بالاترین رزولوشن هم مشکلی نداشته باشه ...فک کنم ویندوزم مشکل دارهچرا رنجر.مشکل از سیستمته. من مشکلی ندارم. برا اینکه سیستم زیاد بهش فشار نیاد و کارت گراف هم اذیت نکنه برو تو تنظیماتش ، رزولیشین رو بیار پائین.
من سوال شما رو نديدم.
با اون اسلحه مخصوص قفل كن روش و بتركونش!!!!!
احتمال هم داره رم شما با مادربورد همخوني نداره .....من هم همچين مشكلي داشتم با رم پاتريوت..... عوضش كردم درست شد!!!
بی خیال اصلا عزیز بازی رو تموم کردم........
حالامن هی بگم مشکل از سیستم نیست شما حرف خودتو بزن...![]()
save مرحله core بازي crysis رو مي خواستم .واقعا مرحله بي ربطي هستش وكلي هم اعصاب خرد كن .از دوستان اگه كسي داره لطفا ما رو بي نصيب نكنه .باتشكر.البته در صفحه 66 همين موضوع لينك دانلود رو گذاشتن ولي متاسفانه كار نمي كنه !!!
Last edited by parya_shilan; 16-09-2008 at 08:37.
salam......man daram vali balad nistam chetory bezaram
هر چند اينجا جاش نيست اما خب برات ميذارم
برو اينجا سيو هر مرحله اي رو داره
بعد اينجا كپي كن و از بازيت لذت ببرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Documents and Settings\*your user*\My Documents\My Games\Crysis\SaveGames
موفق باشي
ARIKA عزيز
سلام
ممنون بخاطر توجهت آقا ما رفتيم فايل رو گرفتيم ببين درست عمل كرديم يانه :
1- فايل دانلود شده رو از حالت RAR اكسترا كردم
2- فايل Luigi_Core_crysis.CRYSISJMSF با ظرفيت 512 kb رو شد.
3- بنا به فرموده در مسيرC:\Documents and Settings\gezem ilin\My Documents\My Games\Crysis\SaveGames كپي كردم .
4- آقا رفتم كه تو بازي لودش كنم وحالش رو ببرم با كمال تعجب فقط Save هاي خودم بود.
5- محض احتياط دوباره مراحل رو طي كردم ولي متاسفانه در مرحله لود SAVE ها فايل كه paste كردم يعني همون سيو مرحله بعداز غارو رو اصلا نمايش نميده تا بتونم لودش بكنم .
6- راستي كليه SAVE هاي من با عنوان ...._default شروع شدن .
7- محض خلاقيت هم شده اين عبارت رو به اول همون SAVE دريافتي اضافه كردم ولي بازهم افاقه نكرد.
8- لطفا كمك كنيد.!؟
9- با تشكر
اين چرا اينجوري شد ميگم شانس ندارم........ ARIKA عزيز نمي دونم مطالب بالا رو تونستين بخونين يانه مخلص نوشتم كه انطوري كه گفته بودين كردم متاسفانه آخرين سيوي كه ديدم همون سيو خودم بود. از چي همچين شده ....... لطفا راهنمايي بكنيد.![]()
بچه ها من اين بازي رو تموم كردم ولي اصلا حال نداد انتظار داشتم با اين دبدبه كبكبه بعد تموم كردن يه اتفاقي بيفته مثلا اصلحه هايي بهتر بده مثله اويل يا يه تفنگ خاص بده كه مثلا گلوله هاش بينهايت باشه. نميدونم والا من كه فكر ميكنم بايد داشت البته اينم بگم من توي Easy بازي كردم مثلا اگه بخواييم تو سخت بازي كنيم مزاياي داره يا فقط سخت ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)