تو هم که همش خالی می بندی
شهر هم فکر نکنم بره
تو هم که همش خالی می بندی
شهر هم فکر نکنم بره
نکنه اینم خالی بستیشهر هم ميره....... اينم من رفتم![]()
بزودی آپ می شود !![]()
بابا دو بار خالي بستم ديگه
نه جدا از شوخي موارد زير رو خالي نميبندم:
بچه دار ميشه
به شهر ميره
شهردار هم ميشه
اگه مزرعه تون 100 % باشه شهر ميره ولي اگه نباشه شما به شهر نميريد و بازي تموم ميشه و عكسهاي تمام اهالي رو يكي يكي نشون ميده كه از دست شما عصباني ميباشند. و همچنين اسامي تهيه كنندگان مانند اسامي مثل توي آخر فيلم ها بالا ميره..
اگه به شهر رفتی لیست تمامی غذا ها که برای 100% شدن لازمه بزار !اگه مزرعه تون 100 % باشه ميره ولي اگه نباشه شما به شهر نميريد و بازي تموم ميشه و عكسهاي تمام اهالي رو يكي يكي نشون ميده كه از دست شما عصباني ميباشند. و همچنين اسامي تهيه كنندگان مانند اسامي مثل توي آخر فيلم ها بالا ميره..(80 تا)
تمامي غذا ها منظورت چيه توضيح بده تا جواب بدم من دروغ نميگم مگه رفتن به شهر كار سختيه؟
با تشکر از زحمات فراوان آقا ایمان گل و سعید جان که مدتهاست این تاپیک رو میگردونند و عرض خسته نباشید بهشون بخاطر مطالب زیباشون با اجازه آقا ایمان سیوشون که در پارسااسپیس آپ کردم را اینجا می گذارم :
ببخشید اگه طول کشید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حيف كه امروز وقت ندارم وگرنه امروز عكسهايي از اين بازي براتون ميذاشتم كه تا حالا نديده بوديد ولي
سه شنبه اين عكسهارو براتون ميذارم تا حرفام رو باور كنيد مخصوصا عكس رفتن به شهر رو و همچنين از جاييش عكس تهيه ميكنم كه اسم حسن هم توش باشه كه نگيد از اينترنت در آوردم...
سه شنبه همين جا ميبينمتون....
Last edited by hassan_mojtahedi; 15-07-2007 at 08:57.
البته فکر کنم مشکل همه دوستان همین رفتن به شهر باشه !ولی خوب ما تا حالا 64 - 65 تا غذا بیشتر جایی پیدا نکردیم ! در ضمن اگه شما شهر رفتید لطف کنید و سیوشو برای ما هم بگذارید !
![]()
منم اهانت نکردم که شما دروغ میگید![]()
1- ما که هرچی تو اینترنت گشتیم عکس شهر گیر نیاوردیم !اسم حسن هم توش باشه كه نگيد از اينترنت در آوردم
2- خوب مگه نمیشه از تو اینترنت گرفت و بعد اسم حسن رو توش گذاشت ! ( البته با فوتوشاف)![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)