میتونی عکسش رو بذاری اینجا؟
میتونی عکسش رو بذاری اینجا؟
دوستان کراتین و کربن پروتئین ضرر داره ؟ من بعد از 4 ماه رفتن بدنسازی یک دوره رفتم با اینا ..... 100تا قرص هم بود اسمشو نمیدونم ......
نه خیالت راحت ، ضررش در مقابل سودش هیچی نیست. ضررش مال دراز مدت هست که کبد و کلیه رو تحت فشار قرار میده
متاسفانه مال دوستم بود و سريع بهش دادم.خودش استفاده كرد گفت هم زور و هم اشتهارو به طور خيلي عجيبي زياد ميكنه.من تو حالت عادي خيلي زود خسته ميشم در حدي كه ست ١٢ تايي رو نميتونم كامل بزنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون . ولی همین چند شب پیش اخبار اعلام کرد اصلا استفاده نکنید ... عقیمی ، سنگ کلیه و هزار جور عوارض رو به دنبال داره .... خواستم یه دور جدید برم با شنیدن این حرفا منصرف شدم واسه همیشه ./
این صد در صد یک استروئید آنابولیک هست
اون استروئید هایی که معروفه و امتحانش رو پس داده و همه میشناسنش و از داروخونه میخری ، اونطوری آدم رو داغون میکنه دیگه وای به این که معلوم نیست از کجا در اومده!!!!!!
نه خودت مصرف کن و به دوستت هم بگو نخوره (اگه جونش رو دوست داره)
استروئید خوراکی غیر مطمئن خطر مرگ داره
حد اقل برید یه چیز درست و حسابی مصرف کنید. چیه اینا!
شما اگه انرژی کم میاری کراتین کارت رو راه میندازه!
آره اونم گفت معروفه به آنابوليك.ولي بسته بنزي خيلي خيلي معمولي داشت.با اين حرفايي هم كه زدين كلا بيخيالش شدم.كراتين خوب چه قيمتيه؟و ماركش چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
حدود پنجاه تومن سیصد گرمیش. بهترینش کراتین مونوهیدرات کریستالی سه فیلتره هست ، بسته بندیش عین ساندیسه : دی آبی رنگه
استروئید هم خواستید مصرف کنید از نظر من ایرادی نداره به شرطی که با همه ی عوارضش کنار بیاید! تو اینترنت درباره عوارض استروئید سرچ کنید متوجه میشید.
تا حالا هر کی هزار جور حرف زده ... از مربی میپرسی میگه ضرر کجا بود .... اخبار و افرادی میگم خیلی ضرر داره .... ما نفهمیدیم حرف کیو بشنویم ؟
دوستان حرکاتی هست که قد رو بلند کنه؟!
یا رشد قد رو بیشتر کنه؟!((برا یه بچه 17,18 ساله))
خودم چی؟!
سن رشد قد تا چند سالگی هستش؟!
من 23 سالمه،راه داره درازتر بشم یا نه؟!
تو یه سال گذشته 3 سانت قد کشیدم..............
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)