اونجا دارم گفتم ببینم ددوستان راه حلی براش پیدا کردن یا نه .
باز هم ممنون ازتون
اونجا دارم گفتم ببینم ددوستان راه حلی براش پیدا کردن یا نه .
باز هم ممنون ازتون
sms تایید هویت به ایران هم میاد اگر شماره رو با +98912 و باقی شماره ها بدی یا حتی ایرانسل چون ایمیلت در معرض خطر و تهدید محسوب میشه
اونی که نمیاد، به منظور ثبت در پرونده و فراموشی و step verification و اینها ست. نمی دونم مشکل شما چیه؟ ولی حالا ولو با کد یک کشور همسایه، شماره تو بده ببین شاید اومدد
وقتی ایران ساپورت نمیکنه چه طوری میشه اصلا کد داد که شما این حرفو میزنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما لطف کن شماره رو با +98912 و ادامه شماره وارد کن ببین میاد یا نه؟!
گفتم به دو منظور اس ام اس استفاده میشه
وقتی ایمیل شما رو بخوان هــک کنند و یاهو جدی جدی بخواد مطمئن بشه می فرسته
اما برای ثبت مشخصات نمی فرسته
وقتی بارها به من فرستاده شده، چی بگم؟!! بگم نه، نمی فرسته؟!!!
این دوستمون منظورش اینه که امتحان کن. مال یه کشور دیگه حالا اگر شد همین دورور مثلا عراق رو انتخاب کن بعد تو قسمت شماره جای اینکه از 12 شرو کنی (برا همراه اول) از کد ایران شرو کن
9812+
بعد ببین چی می شه قبول می کنه یا نه
زنگ می رنه یا نه
بعد هم برای اینکه مردم بیاند یه دعا به جون شما بکنند بیا تو همین تاپیک نتیجه رو بگو
ممنون
موفق باشی
سلام ممنون
عزیز من این کلاماتی که میگی یعنی چی؟
من چندساله دارم با کامپیوتر کار میکنم ولی با این کلام اشنا نیستم
یه توضیحی بده
مثلا آلترنتیوتونو چی هست؟
ممنون اگر جواب بدی![]()
سلام آیا یاهو داره یه سری از ایمیل ها رو کلا دی اکتیو می کنه ؟
کسی اطلاعی نداره ؟
سلام به همه دوستان
من واسم یه اتفاق عجیب افتاده.ایمیل یاهوم اصلا باز نمیشه قبلا با نیم باز واردش میشدم دیدم باز نمیشه با مسنجر تست کردم دیدم اونم باز نمیکنه.خواستم ایمیلو چک کنم هم باز نمیکنه. دوستان به نظر شما چه اتفاقی واسه ایمیلم افتاده؟ چه طور میتونم بفهمم چه بلایی سرش اومده؟
یاهو چت رومهاشو بسته یا مشکل از یاهو مسنجر منه؟ بعد از چندسال اومدیم یاهو استفاده کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)