این نبود.همون لگرفیلد بود ولی وقتی ساله تولیدش رو نگاه کردم دیدم چرت گفته احتمالا.چون ماله سال 90
بود.ولی خوشبو بود.بویه توپی داره.
اینیکه خودت لینک دادی چجوریه؟خیلی اصالت داره.تست زدی؟
این نبود.همون لگرفیلد بود ولی وقتی ساله تولیدش رو نگاه کردم دیدم چرت گفته احتمالا.چون ماله سال 90
بود.ولی خوشبو بود.بویه توپی داره.
اینیکه خودت لینک دادی چجوریه؟خیلی اصالت داره.تست زدی؟
تفاوت توی مواد اولیه هست.به غیر از معدود عطرهای دیزاینر که کیفیت بالایی دارند(نظیر بعضی عطرهای شانل-گرلن و دیور و هرمس) معمولا کیفیت مواد استفاده شده در ساخت عطرهای نیچ بهتر هستش و این عطرها غنی تر هستند..البته هر شرکت نیچی رویکرد و فلسفه خودش رو داره ولی مثلا کمپانی کرید بیشتر از مواد طبیعی استفاده میکنه .و البته هستند عطرسازان نیچی که بیشتر روی مواد سینتتیک و شیمیایی کار میکنند..اصولا شرکت های معتبر دیزاینر در ساخت عطرهاشون از همین عطرسازان شرکت های نیچ استفاده میکنند مثلا فرانسیس کورکجیان که عطرهای نیچ با نام خودش میسازه بهترین عطرهای شرکت نارسیسو رودریگوئز رو هم ایشون ساخته...کلا هدف در شرکت های دیزاینر فروش بیشتر هستش ولی در شرکت های نیچ هدف خود عطر هستش و خلاقیت بسیار بیشتری دارند و معمولا در عطرهای نیچ یک یا دو رایحه بسیار شارپ و واضح هست(چیزی که در شرکت های دیزاینر وجود نداره و معمولا عطرها بصورت ملایم هستند و نمیتونی بوی رایحه خاصی رو به وضوح بشناسی)..و در آخر میشه گفت در ساخت عطرهای نیچ عطرساز به دنبال خلق رایحه جدید و کشف مواد جدید برای استفاده در صنعت عطرسازی هستش...از این رو آکورد های زیادی در این قرن توسط عطرسازها بوجود آمده و استفاده میشه..ولی در عطرهای دیزاینر به دلیل محدودیت های زیادی که وجود داره معمولا به دنبال یه عطر همه پسند که مواد ارزون تری داره هستیم تا قیمت نهایی بالا نباشه چون بازار هدف مردم معمولی با درآمد معمولی هستند..
مسلما بهترین کارهای عطر جهان نیچ هستند...
[/COLOR]عطر پور ان هوم عطر با کیفیت و قدیمی ای هستش که به گفته جناب هایک عطر محبوب شاه هم بوده...
رایجه اصلی لاوندر هست و عطر یه عطر آروماتیک هستش ...فوق العاده پخش بو و ماندگاریش خوبه...واقعا کار با کیفیتی هستش و نسبت به قیمتش میارزه...و کلا کارهای معروف کرن مثل یاتاقان و 3thman و همین عطر معروف به این هستند که کیفیت بالایی دارند و پخش بو و ماندگاری بالایی دارند..من خودم پور آن هوم رو صبح استفاده کردم و میتونم بگم تا شب بوش توی سرم بود...همون اولش زیاد خوشم نیومد ولی هرچی استفاده کردم بیشتر خوشم اومد...یاتاقان هم بوی گرم مشک میده و اون هم خیلی قوی هستش. این دوتا بیشتر برای سنین بالای 30 مناسب هستند...و اون سومی هم خیلی طرفدار داره هرچند من خیلی با بوش حال نکردم(یه جور بوی بیمارستان میداد) ولی باقی افراد میپسندیدند و بوی جوان پسندانه تری داره...
در مورد لگرفیلد photo و کلوین man نظری ندارید؟![]()
دوستان کسی قیمت xs black رو داره
حدود 70-80 تومن
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
بوش توی چه سبکیه؟
خنک-تلخ-کلاسیک
اگه از لالیک مشکی و سیلورسنت خوشتون میاد حتما تست کنید.
[QUOTE=jeremy28;6388329]حدود 70-80 تومن
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
xs یکی از دوستام داشت خیلی توپ بود - منم 3 سال پیش خریدم ولی تقلبی در اومد - اعصابم رو خطی خطی کرد - شماره سریال هم داشت - این پرفیوم شاپینگ نوشته عطر هاش لیبل وزارت بهداشت داره یعنی اصله ازش بگیرم؟؟
زیر بغلم خیلی عرق میکنه چی پیشنهاد میکنید؟یه مدت اسپری رکسونا میزدم بد نیست ولی تعریفی هم نیست؟مام چطوره؟
[QUOTE=kebrit1;6388384]راستش من چند تا عطر ازش گرفتم و راضی بودم.
ولی به هر حال بسته بندی می فرسته دیگه، احتمال تقلبی بودن هم وجود داره!
چه عرض کنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)