تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 416 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داستان شبي كه نخستين بار يك بارسايي در زمين اسپانيول تشويق شد؛ دوستي درميان دشمن!

فیل بال - منبع: وطن امروز

سایت گل - داربی کاتالونیا که 5 بر یک به پایان رسید به دلایل مختلف مورد توجه قرار گرفت که شاید کم‌اهمیت‌ترین آنها پیروزی دیگربار بارسا با 5 گل بود. این چهارمین بار در این فصل لالیگا بود که آنها «دست کوچک» را به نشانه پنج‌تایی کردن حریف بالا می‌بردند و تازه اینها به جز جشنواره گل هشت‌تایی‌شان در آلمریا بود. نکته دیگر این بود که اسپانیول، پدیده فصل، تمام بازی‌های خانگی‌اش را تا پیش از داربی برده بود و حتی در زمین تیم‌های شهرهای همسایه نیز نمایش‌های خوبی داشت و عمدتا برنده بازگشته بود. و باز هم اینکه نخستین‌بار بود بارسلونا در داربی کاتالونیا 5 گل در زمین اسپانیول به ثمر می‌رساند که این بدترین شکست خانگی اسپانیول از 1936 تاکنون نیز محسوب می‌شد یعنی از پیش از جنگ داخلی که با همین تعداد گل به اویدو باخته بودند. گذشته از همه اینها غیرمنتظره‌ترین ماجرای آن شب به یک آبی و اناری‌پوش مربوط می‌شد. باید به شما نکته‌ای را یادآوری کنم تا دریابید استقبال گرم از بارسا در زمین اسپانیول، حتی در حرف هم اتفاق کمی نیست. در شبی که اسپانیول دوباره در ورزشگاهی بازی می‌کرد که می‌توانست آن را خانه صدا کند، در «کورنه‌یا ال پرات» باشکوه که من به عنوان نماینده اختصاصی ساکرنت از آن بازدید کردم، می‌شد انتظار داشت که بارسا به دلایل فرهنگی و سیاسی میهمانی معذب‌تر از همیشه باشد. در حالت عادی هم بارسلونا منفورترین تیم در تمام گیتی و اسپانیاست که هواداران اسپانیول انتظار پذیرایی از آن را دارند، البته اهالی سانتیاگو برنابئو و ویسنته کالدرون هم از این نظر در کنار اهالی کورنه‌یا ال پرات قرار می‌گیرند.

طرفداران سمت آبی و سپید شهر بارسلونا رابطه‌ای پیچیده ولی در حال تغییر با والنسیا و مایورکا دارند ولی به ندرت نسبت به پذیرایی از آنها در اینجا حساسیت نشان می‌دهند. شنبه‌شب وقتی قهرمانان اسپانیا برای دست دادن با میزبانانشان صف کشیده بودند و نام بازیکنان یک به یک در بلندگوی ورزشگاه طنین‌انداز می‌شد، دو آتشه‌های اسپانیول با احساس دشمنی از اعماق قلبشان که زاییده دست‌کم 100 سال اختلاف سیاسی و اجتماعی بود هیس می‌کشیدند و هو می‌کردند. اسپانیول در 1900، درست یک سال پس از بارسلونا توسط یک دانشجوی مهندسی به نام آنخل رودریگس پایه‌گذاری شد که شعارش «ما این باشگاه را برای رقابت با بیگانگان اف‌سی بارسلونا تاسیس کردیم» به تاسیس بارسا توسط یک تاجر جوان سوییسی و با سرمایه‌گذاری مقدماتی انگلیسی‌ها کنایه می‌زد.

البته متعصب‌های اسپانیول پس از یک قرن دیگر نمی‌توانند بازیکنان فعلی بارسا را بیگانه خطاب کنند و آنها را مورد سرزنش قرار دهند، چرا که حالا مفهوم خودی و بیگانه در ایالت نیمه‌خودمختار کاتالونیا با مفهومی که در ابتدای قرن گذشته به تقسیم‌بندی اسپانیایی و غیراسپانیایی می‌انجامید تفاوت کرده و نه‌تنها بارسا در سراسر دنیا سمبل بومی‌گرایی است و اسپانیول چند سالی است خود به مصرف‌کننده آکادمی بازیکن‌سازی رقیب (لاماسیا) تبدیل شده، بلکه آنها خود در کاتالونیا بیگانه خطاب می‌شوند.

اما این موجب نمی‌شد موقع خواندن اسامی بازیکنان بارسا در کورنه‌یا آنها را هو نکنند تا اینکه اعلان‌کننده ورزشگاه به نام آندرس اینیستا رسید. در آن هنگام بود که هواداران اسپانیول ایستادند و برای او کف زدند، به افتخار اقدام انسانی اینیستا پس از به ثمر رساندن مهم‌ترین گل زندگی‌اش در فینال جام جهانی؛ زمانی که او پس از باز کردن دروازه هلند پیراهنش را بالا زد و به کاپیتان درگذشته اسپانیول «دنی ژارکه» اداي دين كرد که تابستان قبل از آن (2009) به خاطر مشکل قلبی زندگی را بدرود گفته بود. این یکی از لحظات بزرگ ورزشی بود. یک بازیکن فوتبال در ستایش‌آمیزترین لحظه زندگی‌اش در حالی که در کمتر از چند ثانیه چشم تمام جهانیان به او دوخته شده بود، ناگهان نگاه آنها را از خود متوجه کس دیگری می‌کند، کسی که شاید هیچ‌یک از 700 میلیون بیننده تلویزیونی فینال جام‌جهانی نامش را هم نشنیده بودند. یک از خودگذشتگی عجیب که در تاریخ ورزش ما به ازایی ندارد و نمونه‌ای زیبا برای نسل نو تا چگونه رفتار کنند. این حرکت به شایعاتی دیوانه‌وار نیز منجر شد چنانکه درست 2 دقیقه بعد از گل قهرمانی اسپانیا تلفنی داشتم از یک کانال رسانه‌ای تلویزیونی (که نامش محفوظ خواهد ماند) که محقق آنها در حالی که پخش زنده بازی ادامه داشت کورکورانه به دنبال دلیل این کار اینیستا بود: «این آدم کیست؟ چرا اینیستا چنین کرد؟ رابطه‌ای بین آنها بوده است؟» او اینها را به سرعت برق و باد از من می‌پرسید تا پاسخ مرا به تیم مفسر بازی در شبکه‌اش برساند. باید اعتراف کنم که من هم به زحمت افتاده بودم، چون مطمئن نبودم آشنایی اینیستا با ژارکه چقدر عمیق باشد اما سردستی به آن محقق آن اندازه‌ای که برای حفظ شغلش کافی باشد اطلاعات دادم.

جالب اینکه من داشتم از اتاق نشیمن خانه‌ام میلیون‌ها بیننده تلویزیونی را تحت‌تاثیر اطلاعاتی قرار می‌دادم که در اختیار آن محقق می‌گذاشتم. و شنبه‌شب پپ گوآردیولا در حالی‌که تیمش 5 بر یک داربی کاتالونیا را برده بود در دقیقه 85 اینیستا را بیرون کشید تا شاهد رفتار قابل پیش‌بینی اما قدرشناسانه ورزشگاهی باشیم که بار دیگر احترامشان را نثار او کردند. ولی ماجرا وقتی بامزه شد که به محض ناپدید‌شدن اینیستا زیر سقف نیمکت بارسا و ورود کیتا به جای او به زمین تشویق‌ها در کسری از ثانیه تبدیل به سوت‌های کر‌کننده شدند، آن هم درست در حال و هوایی که شما تصور داشتید در آن لحظات جو مسابقه دوستانه و دوستانه‌تر شود. اما هرچه بگویید و هرچه بکنید، باز هم دشمن دشمن‌ است. حالا بارسا می‌تواند از کریسمس لذت ببرد؛ به لطف حمایت مالی عظیم «بنیاد قطر» و 2 امتیاز برتری نسبت به رئال‌ در صدر جدول با صدای بلند خروپف کند و پیروزی دوباره بر آرسنال در لیگ قهرمانان را در آن طرف سال نو در رویا ببیند.

حتی رویای بازگشت سال آینده سسک فابرگاس به نوکمپ نیز می‌تواند این خواب را شیرین‌تر کند و البته شایعاتی که درباره آمادگی ساندرو روسل، رئیس باشگاه برای جذب فرناندو تورس، از لیورپول به گوش می‌رسد بر شیرینی آن به‌طور مضاعف می‌افزاید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/22

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

دوستان منبع اخبار رو بنویسید!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ماشالله این داورا همشون مشکل دارن! کوچکترین خطایی یه رئالی کارت داشت اما دل هورنو 40 بار زد بازیکنا رو اما تا اخر تو زمین موند و اخراج نشد!
    +
    یعنی حاضر بودم رئال 5 تا بزنه اما این توپ آخر موراتا گل میشد!
    تمام حس و حال این برد یه ور، اون گریه آخر موراتا یه ور!
    ضد حالی زد بمون...ایشالله بازیهای بعدی(فک کنم بازی برگشت، فیکس بذارتش خوزه)
    +
    اه! رونالدو 49 گله شد! یکی دیگه میزد، 50تایی میشد تویه 2010 اما نشد...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی رو ایران نشون داد یا از جای دیگه دیدی؟

من که کلا خواب بودم الان اومدم دیدم نتیجه رو، بسی خوشحال شدم 2 تا هتریک؟!!! هم بنزما هم رونالدو؟!! یکی بره این لوانته رو جمع کنه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نه تی وی خودمون از دقیقه 20 نشون داد بازی رو..
    چه بازی بود...
    البته لوانته هم خط دفاش فاجعه بود اما پاسکاری بازیکنا واقعا تحسین برانگیز بود..چند تا تیکی تاکای زمون دلبوسکه رفتن که واقعا بی نظیر بود...با وجود اینکه ورزشگاه صندلی خالی زیاد داشت اما همه تشویق میکردن و کف کرده بودن! همه تکنیک میرفتن...حتی لاس چند بار دریبل های قشنگ زد!
    اگه اشتباه نکنم، گل پنجم بود که یه گل خیلی قشنگ بود..په په از دفاع توپ رو فرستاد برای دی ماریا...اونم توپ چیپ انداخت پشت دو مدافع و کریم هم رو هوا یه گل چیپ زد..گل سوم کریس هم خیلی جالب و روی یک دوش با کریم بود...
    در واقع یه رئال-آژاکس بود با این تفاوت که تیم روون تر بود و توپ ها گل میشدن!
    کریس و بنزما هم هتریک کردن و خیلی خوب بودن..بهترین های زمین...دی ماریا و اوزیل هم همینطور..

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عجب نتیجه ای!! ولی بازم 5 تا کارت زرد!!اینا بعدا دردسر میشه!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه تی وی خودمون از دقیقه 20 نشون داد بازی رو..
    چه بازی بود...
    البته لوانته هم خط دفاش فاجعه بود اما پاسکاری بازیکنا واقعا تحسین برانگیز بود..چند تا تیکی تاکای زمون دلبوسکه رفتن که واقعا بی نظیر بود...با وجود اینکه ورزشگاه صندلی خالی زیاد داشت اما همه تشویق میکردن و کف کرده بودن! همه تکنیک میرفتن...حتی لاس چند بار دریبل های قشنگ زد!
    اگه اشتباه نکنم، گل پنجم بود که یه گل خیلی قشنگ بود..په په از دفاع توپ رو فرستاد برای دی ماریا...اونم توپ چیپ انداخت پشت دو مدافع و کریم هم رو هوا یه گل چیپ زد..گل سوم کریس هم خیلی جالب و روی یک دوش با کریم بود...
    در واقع یه رئال-آژاکس بود با این تفاوت که تیم روون تر بود و توپ ها گل میشدن!
    کریس و بنزما هم هتریک کردن و خیلی خوب بودن..بهترین های زمین...دی ماریا و اوزیل هم همینطور..
    موتا از دقیقه چند وارد بازی شد؟ حرکتش خیلی خوب بود، اما ضربه آخرش رو خیلی ساده زد...! فکر کنم تو جشن بعد گل (لئون) شرکت نکرد...

گلا رو دانلود کردم دیدم. اون گل هم خیلی قشنگ بود. کلا این بنزما مرده واسه همچین گلایی! اما سبک اون گل اولش چیزیه که تو خونش نیست، واسه همین خیلی خوشم اومد و امیدوارم ادامه داشته باشه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فلورنتینو پرز مدال اعضای هیئت مدیره فدراسیون فوتبال اسپانیا را دریافت کرد

فلورنیتینو پرز به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره فدراسیون فوتبال اسپانیا(RFEF)انتخاب شد.

آنخل ماریا ویلار طی ملاقاتی که امروز با فلورنتینو پرز داشت نشانه ای مخصوص این هيئت مدیره را به فلورنتینو پرز اهدا کرد.

کد:
    بنزما : "ما ميتوانستيم بيشتر از 8 گل هم بزنيم"

پس از برد پرگل 8 -0 رئال مقابل لوانته در جام حذفي بنزما مهاجم فرانسوي رئال مادريد در خصوص اين مسابقه با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"احساس ميكنم ميتوانستيم بيشتر از 8 گل هم بزنيم .با اين حال از اينكه امشب هتريك كرده ام بسيار خوشحالم"

"شب خوبي براي تيم بود و من هم توانستم 3 گل به ثمر برسانم .مردم امروز فوتبال واقعي را تماشا كردند و از آن لذت بردند"

"می توانیم در هر بازی هشت ، هفت یا شش گل بزنیم . این نتیجه خوبی برای هر کسی است ."

"نميدانم اين بهترين بازي ام بوده است يا نه ولي ميخواهم سخت تمرين كنم و به هدفم يعني موفقيت دست پيدا كنم "

"اميدوارم در جام حذفي قهرمان شويم چون كه براي هر بازيكني مهم است"

کد:

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

رونالدو از 25 بازي توانست 26 گل به ثمر برساند

رونالدو توانست از 25 بازي براي سفيدها 26 گل به ثمر برساند

باز هم رونالدو شب فوق العاده اي را پشت سر گذاشت و بازي تماشايي را ارائه داد .cr-7 چهارمين بار است كه براي رئال هتريك ميكند كه 3 بار هتريك او در اين فصل مقابل راسينگ - اتلتيكو و لوانته بوده است و 1 هتريك هم فصل گذشته مقابل مايوركا انجام داده بود.

ستاره پرتغالي در سال 2010 از 48 بازي توانست 46 گل به ثمر برساند .وي اين فصل هم از 26 مسابقه 25 گل براي سفيدها به ثمر رساند (17 گل در لاليگا - 4 گل در جام حذفي - 4 گل در ليگ قهرمانان)

کد:
    رئال در سال 1960 هم در جام حذفي با 8 گل مقابل اسپورتينگ خيخون به برتري دست يافته بود

رئال مادريد در سال 1960 نيز در جام حذفي با 8 گل اسپورتينگ را در هم كوبيد .اين چهارمين بار است كه سفيدها در جام حذفي با 8 گل مقابل حريفان خود به برتري دست يافتند

پيروزي هاي 8 -0 رئال مادريد در جام جذفي

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اینتر خواهان تعویض کاکا با مایکون

سایت گل- به نظر می رسد که سران اینتر تمایل خود را برای به خدمت گرفتن کاکا، بازی ساز برزیلی رئال مادرید از سر گرفته اند و آماده اند تا برای جذب او، مایکون را به کهکشانی ها بسپارند.

طبق گزارشهای منتشره در ایتالیا و بنا به گزارش اسپورت مدیاست، سران باشگاه اینتر درنظر دارند تا کاکا را به میلان بازگردانند. این بازی ساز برزیلی در تابستان سال 2009 از میلان به رئال مادرید رفت ولی از فصل گذشته تاکنون دائما به دلیل مصدومیتهای مختلف از میادین به دور است

البته کاکای 28 ساله اخیرا تمرینات گروهی اش را از سر گرفته و انتظار می رود که تا ژانویه به اوج آمادگی برسد. از سوی دیگر سران اینتر که هافبک تهاجمی خوبی ندارند، به دنبال گزینه خوبی می باشند، چون وسلی اسنایدر در رقابتهای این فصل نتوانسته مثل فصل قبل ظاهر شود.

از سوی دیگر مایکون هم دررقابتهای این فصل ناامید کننده ظاهر شده و با مصدومیتهای مختلفی دست و پنجه نرم می کند ولی به نظر می رسد که سران رئال و ژوزه مورینیو هنوز تمایل زیادی به جذب او دارند.

این در حالی است که مورینیو اخیرا در صحبتهایی احتمال فروش کاکا را رد کرده و اعلام کرده که بازگشت کاکا به ترکیب کهکشانی ها، به منزله خرید جدیدی برای رئال خواهد بود.

کد:
    اسکوربورد کوپا دل ری – برد طوفانی رئال مادرید

سایت گل- رقابتهای کوپا دل ری چهارشنبه شب نیز با برگزاری دیدارهایی دنبال شد و اکثر این دیدارها با رد و بدل شدن گلهای زیادی همراه بود. در مهمترین دیدار رئال مادرید با نتیجه 0-8 مقابل تیم لوانته به برتری رسید و اتلتیکو مادرید، آلمریا و سویا نیز حریفانشان را شکست دادند.

نتایج به دست آمده در دیدارهای 4شنبه شب بدین ترتیب است:

آلمریا 4- مایورکا 3
    گلها: اویوآ (7،پنالتی) ، (29و72) و اوچه (66) برای آلمریا و گوژمن (23)،ویکتور (45) و وبو(88) برای مایورکا

اتلتیکومادرید 1- اسپانیول0
    گل: سیمائو (33،پنالتی)

رئال بتیس 1- ختافه 2
    گلها: مولینا (87،پنالتی) برای بتیس و میکو (27) و ریوس (35) برای ختافه

سویا 5- مالاگا 3
    گلها: آلفارو 011)، نگردو (32)، روماریچ (66 و 81) و کاپل (82) برای سویا و روندون (19 و26) و اووسو آبه یه (41) برای مالاگا

رئال مادرید 8- لوانته 0
    گلها: بنزما (5 و 31 و 69)، اوزیل (9)، رونالدو (45، 72 و 74) و لئون (90) برای رئال مادرید

کد:
    بنزما خوشحال از هت تریک مقابل لوانته

سایت گل- کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که مورد تشویق قرار گرفتن در پایان دیدار رئال مقابل لوانته که با هت تریک او همراه بود، حس بسیار ویژه ای دارد.

این ستاره فرانسوی باور دارد که کهشکانی ها می توانند مثل بارسلونا، موتور گلزنی شان را روشن کنند.

بنزما در پایان این مسابقه به یوروسپورت گفت:« بازی خیلی خوبی برای ما بود و در نهایت من 3 گل به ثمر رساندم. هواداران از ما خواسته بودند که به آنها نشان دهیم که فوتبال چیست و ما این را نشان دادیم. »

بنزما ادامه داد:« رئال مادرید به طور کلی توانایی به ثمر رساندن شش،7 یا هشت گل را دارد. نمی دانم که آیابازی مقابل لوانته بهترین بازی ام با پیراهن رئال بود یا نه ولی با قدرت به تلاشم ادامه می دهم.می خواهم در جام حذفی (کوپا دل ری)به قهرمانی برسیم، چون این جایزه بسیار مهمی برای همگان است.»

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

موراتا: "شنيدن اسم من در برنابئو بسيار هيجان انگيز بود"

موراتا اولين بازي خود را در برنابئو تجربه كرد و در خصوص برد 8-0 رئال مقابل لوانته نيز با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

"من بسيار خوشحال هستم چون كه پيروزي بزرگي را بدست آورديم و صعودمان به مرحله بعدي قطعي شده است"

"ناراحت بودم چون واقا ميخواستم اولين گلم را براي تيم به ثمر برسانم"

"با توپ از بازيكنان امضا گرفته بودم.رونالدو به من گفت :نگران نباش تو هم گلهاي زيادي براي تيم خواهي زد "

"شنيدن اسم من در برنابئو بسيار هيجان انگيز بود .چند بازيكن تيم كاستيا اولين بازي خود را اين فصل در برنابئو انجام داده اند و هوادارن نيز به خوبي از ما حمايت كرده اند"

"من بازيكن تيم كاستيا هستم و تلاش ميكنم هر روز بهتر شوم "

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •