من وقتی میخواستم بخرم اکثر مغازه ها چینیشو داشتن و میگفتن چینیش با فنلاندیش فرقی نداره.ولی من واسه اینکه خیالم راحت باشه یه فنلاندشو پیدا کردم و خریدم.زیرش made in finland نوشته.30 تومن هم از چینیش گرونتر بود
من وقتی میخواستم بخرم اکثر مغازه ها چینیشو داشتن و میگفتن چینیش با فنلاندیش فرقی نداره.ولی من واسه اینکه خیالم راحت باشه یه فنلاندشو پیدا کردم و خریدم.زیرش made in finland نوشته.30 تومن هم از چینیش گرونتر بود
دوستان نمی خوام گمراهتون کنم ولی مال من به زبون خودشون مارک شده ولی چند وقت پیش وسط بازی گیتارو تور هنگ کرد و بردمش بیرون درستش کردن. خاموش شد و روشن نشد... قبلنم چند بار این اتفاق افتاد ولی روشن شد...
Febrique en Finlande
یعنی فکر کنم ساخته شده برای کشور خودشون باشه... وقتی این مدل این اتفاق بیوفته براش دیگه ...
موفق باشید!
منم از همین Febrique en Finlande دارم یه 3ماهی میشه.تابه حالم نه هنگ بیمورد داشته نه ریست!
خیلی راضیم ازش
با سلام . این گوشی حتی اگر در صحرای افریقا هم ساخته شود همه کارش را دستگاه و ماشینهای خودکار انجام میدهند . اینقدر بیخود دنبال اسم فنلاند منلاند نباشید . خیلی اینکار اماتوری و مضحک است . البته جسارت نشود به شما . کلی گفتم چون در این جستار زیاد دارد نام فنلاند و چین مقابل هم قرار میگیرد !!!!
Last edited by Namdarian; 21-02-2011 at 18:44.
حتما یه چیزی هست که 30 تومن بیشتر میفروشن
آره حتما
مخصوصا اگه علاالدینی جماعت بگه دیگه نباید شک کرد![]()
دوستان من چند تا سوال داشتم :
1)من فلشم رو به گوشی وصل کردم ، نشناخت و وقتی به Fat32 تغییرش دادم شناخت. یعنی از NTFS پشتیبانی نمی کنه ؟
2) دوستان کیف یا قاب فابریک گوشی هم تو بازار پیدا میشه و اگه هست چنده ؟
3) به نظر شما این گوشی هم احتیاج به لیبل داره و روش خط می افته ؟ آیا لیبل این گوشی هست ؟
ممنون
بروز مشکل در صفحه نمايش برخي گوشي هاي C7 و N8(1389/12/03)
بسياري از کارشناسان عقيده دارند که نوکيا در بخش گوشي هاي هوشمند به سرعت در حال از دست دادن سهم بازارهاي جهاني خود است و اخيرا نيز دو گوشي پيشرفته و جديد اين شرکت با مشکلاتي مواجه شده اند که کاربران اين گوشي ها آن را گزارش کرده اند. اين کاربران عنوان کرده اند که در بخش هاي سياه رنگ صفحه نمايش نقاطي به رنگ صورتي-قرمز مشاهده مي شود.
برخي ديگر از کاربران نيز از کيفيت رنگ صفحه نمايش اين گوشي ها شاکي هستند. اين مشکلات توسط بسياري از وب سايتها گزارش شده که انجمن پشتيباني نوکيا يکي از آنهاست. اين طور شايع شده که نوکيا براي N8 از دو صفحه نمايش مختلف استفاده مي کند که يکي از آنها باعث بروز چنين مشکلاتي مي شود. لازم به ذکر است که نوکيا تاکنون در اين مورد بصورت رسمي اظهار نظر نکرده و هنوز مشخص نيست که آيا اين مشکل با ارائه برنامه به روز رسان برطرف مي شود يا نه.
نه خیر ببینید توی کشور های دیگه هم گرون تره ؟حتما یه چیزی هست که 30 تومن بیشتر میفروشن
سلام می خواستم بدونم آیا می شه روی گوشیهای N8ای که از خارج خریده شده کیبورد فارسی نصب کرد یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)