اردیبهشت رو ثبت کن! بدو![]()
گاهی هم این پیام رو میده:
در حال حاضر امكان ارتباط با سیستم فروش پارس خودرو وجود ندارد.
اطلاعات فردی شما به همراه سفارش مورد تقاضا در سیستم ثبت شده است.
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
من از اول هم اردیبهشت رو زدم.
ببین از حسابت پول کم شده! البته تا کد رهگیری نگیری که قبول نمی کنه!
من شماره حسابی ندادم! اصلا صفحه ی بانک باز نمیشه!
هر چی میگیرم اشغاله. میتونی ازشون بپرسی چرا اینجوریه؟
سایت پارس خودرو یه نیم ساعتی هست که بالا نمی آد!!! صفحه خرید پارس خودرو رو رفرش کن ت اهمین که اومد بالا برا اردیبهشت ثبت بکنی! اگر هم که کلا" اردیبهشتی! تو سایتکه با رمز و پسوردی که برای ایمیلت فرستاده شده وارد بشی، و گزینه ی خرید از پارس خودرو رو بزنی، یه صفحه باز می شه که توش اطلاعات ثبتی تون رو نشون میده، اونجا گزینه پرداخت رو بزنی وارد سایت پارس خودرو می شه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایت پارس خودرو یه لینک اون پایین بهت میده که آرم بانک روشه، اگه بزنی وارد سیستم پرداخت اینترنتی میشی و می تونی وجه رو بریزی و ادامه ی ماجرا
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
سایت پارس خودرو همین الان دوباره فعال شد!
منم واسه پرداخت 1 ساعت داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم. اما پرداخت رو باز نمیکنه.
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
مشکل پر شدن نیستو چون هنوز وارد سایت فروش بشی میبینی خرید اردیبهشت هست.
88510923 - 88510922-021
تماس گرفتم. گفت که دکمه back رو بزنید و هی امتجان کنید تا به مرحله ی بعدی برید. در ضمن گفت که به نظر می آد سایت پارس خودرو ایراد داشته باشه که دارن رفعش می کنند
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
منظورش تو خود سایت پارس خودرو بود.
منم همین کاره میکنم، هی back میزنم.
اینکه خرید من ثبت شده، میشه امیدوار بود به خرید؟؟
نه، کد رهگیری باید بگیری
****** یک نکته بسیار مهم ****** تکمیل فرایند ثبت نام و ایجاد تعهد فروش برای پارس خودرو منوط به دریافت پیام "عملیات پرداخت با موفقیت انجام شد" در مرحله پایانی و از طریق سایت فروش اینترنتی پارس خودرو می باشد. حتی ایجاد کد تراکنش در بانک نیز به معنای ثبت نام نبوده و در صورت عدم موفقیت در ثبت نام نهایی، مبلغ کسر شده به حساب شما باز می گردد.
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
من الان خودم از روز شنبه 4 تا ثبتی دارم ولی هیچ کدوم پول توشون واریز نشده
همه چیز خوب پیش رفت اما تو این پرداخت گیر کرد
البته فکر کنم این فقط مشکل من نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)