مسعود جان یه رام 2.2 لینک میدی امروز دانلودش کنم؟؟
پا گیرم کرده![]()
مسعود جان یه رام 2.2 لینک میدی امروز دانلودش کنم؟؟
پا گیرم کرده![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم...
مطمعن هستی که این رام 2.2 هست ؟؟آخه زده JRDNEM_U3_3.4.2 ؟؟؟؟ فارسی(read & write)ساپورت میکنه؟؟
سلام به اساتید...
دوستان من قبل از عید دیفای خریدم متاسفانه خریت کردم 20 تومن به یارو دادم برام برنامه بریزه ..خلاصه بعدکلی جریان چندتابازی ونرم افزار ریخت فارسی سازیم نکرد فقط میرسال نصب کرد...الان میخام این آپدیت سیانوژن که تو کلوپ بود و نصب کنم...اساتید لطف کنن اگه میشه یه رام 2.2 مطمئن معرفی کنن چون میخام بدم دوستم که وارده نصب کنه دردسر نداشته باشه چندتارام نصب کنه...
الان تو قسمت settingبخش about phone این اطلاعات هست گفتم شاید لازم شه
system version :moto_version.2.51.0.mb525.retail.en.ch18
firmware version:2.1-update1
build number:JRDNEM_U3_2.51.0
گوشیمم روت کرده یارو فک کنم چون سوپریوزر روش نصبه اما وقتی خاموش میکنم دکمه ولوم پایینو میگیرم مثلث خطرمیادولی منوی ریکاوری نیست...تورو خداکمک کنین..من اپدیت میخام![]()
Last edited by aghamili; 07-05-2011 at 17:03.
دوست عزیز رام (Official french rom 3.4.2-164 (froyo 2.2.2 که چند صفحه قبل دادم جدید ترین رام افیشاله و رام خوبی هست و هم روت و هم دانگرید می شه. من خودم این رام رو فلش کردم و برنامه های اضافی و بلورش رو پاک کردم.
اگر خواستی بعدشم میتونی یکی از آپدیت های BareBones یا ... از همون فروم بالا رو روش بریزیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid_pro; 07-05-2011 at 18:25.
توصیه میکنم تمام پست های این کلوپ از اول تا آخر بخونی
اون صفحه ربط چندانی به آپدیت نداره
متاسفانه اونقدا وقت ندارم البته مقداریشم خوندم
آموزش اورکلاک دیفای:
اول اینکه مسولیت کار به عهده خودتونه و من در قبال مشکلاتی که احتمالا به وجود بیاد مسئولیتی رو به عهده نمیگیرم.
اما اورکلاک تا حد معقول و safe میتونه سرعت گوشی رو به طرز چشمگیری افزایش بده و هم اینکه دوام باتری رو بیشتر کنه.
برای این کار ابتدا باید گوشی رو روت کنید ( با super one click که دوستان چندین بار آموزش دادن و خیلی ساده است)
بعدا باید برنامه SetVsel که مخصوص اورکلاک دیفای هستش رو از لینک زیر دانلود کنید:
بعد از نصب وارد برنامه بشید و اول کار 2 تا گزینه میاد که باید no thanks رو بزنید تا محیط زیر رو مشاهده کنید البته با اعداد متفاوت(دیفالت) 300 و 600 و 800 مگاهرتزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تصویر حداکثر میزان اورکلاک گوشی رو نشون میده که من به هیچ وجه توصیه نمیکنم!
برای اینکه اورکلاک معقول و بیخطری داشته باشین من اعداد زیر رو قرار دادم و برای شروع پیشنهاد میدم:
25Vsel1 @ 300
35Vsel2 @ 600
55Vsel3 @1000
و اون عدد کنار % که تو عکس بالا 92% رو بذارید روی 88%
بعد از تغییر این اعداد تیک مربوط به Apply @ Boot و Show CPU Speed Icon و Limit to Vsel1 while screen is off رو بزنید که از اسمشون معلومه به چه دردی میخورن!
در آخر Apply+Quit رو لمس کنید تا تغییرات اعمال بشه و cpu به 1000 برسه و از سرعت بالا لذت ببرید!
توجه : من خودم روی رام 2.1 آفیشال خود گوشی این برنامه رو بدون مشکل طبق مراحل بالا اجرا کردم و سرعت گوشیم به طرز محسوسی افزایش پیدا کرده و قبلا مثل مهران گاهی اوقات گوشیم چند ثانیه هنگ میکرد و یه دفعه همه چیز اعمال میشد یا وقتی توی منو به سرعت حرکت میکردم یه مقدار لگ داشت که الان با این اور کاملا حل شده!
با Quadrant هم بنچمارک گرفتم :
قبل از اورکلاک:
cpu:532
memory:1847
i/o:2453
2d:227
3d:352
Total:1082
بعد از اورکلاک به 1000:
cpu:700
memory:1903
I/O:2937
2D:273
3D:411
Total: 1245
Last edited by ehsan_update; 07-05-2011 at 22:28.
چند ساعت پیش جناب Quarx آپدیتBeta 5.1 رو هم رو سایت قرار داد!!!
الان مشکل aGPS هم حل شده و تنها مشکل رام نداشتن رکوردینگ 720p هستش!
واقعا دمش گرم!!!!
اینم راهنمای کامل و جامع نصب این آپدیت با حفظ قابلیت دانگرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehsan_update; 08-05-2011 at 00:40.
مرسی احسان جان.... گوشی من مشکل از سرعتش نیست ! انگار یه چیزی مثل ویروس توی گوشیه که واسه خودش قاطی میکنه ! میپره این ور اون ور! بگیر مگیر داره ! تاچش گیر میکنه اکثر اوقات ! منم مجبور میشم با دکمه ی power بالای گوشی لاک و آنلاک کنم گوشی رو تا درست شه!
حالا این رامرو بریزم حله؟؟؟؟؟؟؟؟:ایکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)