تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 145 اولاول ... 4292132138139140141142143144145 آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از اون جهت خوشم نیومد که خوب بالاخره اینا امامای مایند دیگه...
    اره امامان ما هستن و من هم خیلی احترام میذارم برای این اشخاص..........
    به نظر من ما اونقد داریم مذهبی رفتار میکنیم و به این مسائل ائمه میپردازیم که رگ و ریشه ی خودمون رو فراموش میکنیم.
    کوروش بزرگ و شاهان پارسی ایران باستان حتی خیلی سزاوارتر از اشخاص فوق هستند!
    چرا که در زمان کوروش بزرگ دین و روش کاملی نبود با این وجود چه قدر کوروش ازاد اندیش بود با وجود اون قدرت و ثروتی که ایران باستان داشت........چرا فقط غارت نکنه یا ظلم نکنه؟ نمیتونه؟ ولی چرا با این همه برای ازادی ملت های دیگه بجنگه؟............من فکر میکنم امامان ما با وجود پاکی ذاتی خودشون باز هم اسلام به رفتارشون یه سمت و جهتی داده.........

2. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینجا هم انجمن:
    نقل قول:
    علم، فرهنگ، هنر > هـــــنـر هـــفـتم > تلویزیون و رادیو
    اره......ولی اینجا تاپیک یه سریال مذهبیه پس میشه در مورد داستان و ساخت و جزئیات نظر داد و انتقاد کرد!

4. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اره......ولی اینجا تاپیک یه سریال مذهبیه پس میشه در مورد داستان و ساخت و جزئیات نظر داد و انتقاد کرد!
    دوست من!
    تو پست قبلیم هم گفتم، فکر کنم دقیق مطالعه نکردید... برای اینکه حرف تکراری نزنم:
    بحث هایی که اینجا قراره انجام بشه بحث هایی هست با دید و برخورد الزامیه تلویزیونی و سینمایی! (یادمه مدیریت انجمن هم یادآوریش کردند) پذیرفتنی است صحبت راجع به سریال با چاشنی نگاه مذهبی یا تاریخی... چون این دو عنصر، عناصر جدا ناپذیری از سریال هستند...
    اما فکر نکنم در مقوله تاپیک و انجمن باشه که سریال رها بشه و مباحث تاریخی - مذهبی تو اون انجام بشه.
    خیلی از ماها اصل که مرتبط با تاپیک هست رو ول کردیم چسبیدیم به حاشیه که ارتباطی با تاپیک نداره! الان من بیام با کلمه مختار هم یه جمله سه کلمه ای بسازم، قراره جملم، با تاپیک مختارنامه ارتباط داشته باشه؟؟
    +
    الان خداییش این پست شما خداوکیلی چه ربطی به تاپیک داره...؟! دارم میگم خداییش!
    این همه برا امام علی و حسین و حسن و یوسف و.........سریال و فیلم ساختن چند بار برای کوروش بزرگ و داریوش و کلا تاریخ خود ایران ساختن؟
    وقتی فکر میکنم اصلا یه جوری حالت انزجار بهم دست میده........
    +
    تا جایی که من میدونم یکی از فاکتور های شناخت اسپم، عدم ارتباطش با موضوع بحثه.
    any way..
    قصد جسارت به این دوستمون یا کس دیگه ای رو نداشتم... صرفا تکمیل نظر قبلیم بود.
    پست فاقد ارزش نقل قول و باقی موندن در تاپیکه.
    یاعلی

6. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

لطفا حذف شود...
    Last edited by essi4300; 19-05-2011 at 13:48.

8. این کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این شفا ربطی به معصوم و غیر معصوم نداره،یک نیروی فوق العاده حاصل از تلقین و اعتماده.

شما تشریف ببرید هندوستان، هندوها جلوی موش و بت سجده میکنند و از اونها شفا هم میگیرند.

اگر اون بت ها شفایشان نمیداد،پس از مدتی ولش میکردند و اینقدر براش نذر و نیاز نمیکردند،پس این قضیه جهانیه.

دنیا را فقط در ایران و خودتان خلاصه نکنید،اگر به جاهای دیگر دنیا هم سفر کنید،میبنید این خبرها نییست و شاید ما خیلی جوگیر هستیم.

سریال مختارنامه کاملا در حال پاشیدن بذر خرافات در جامعه خرافات زده ایران است.
    باز ایشون اومدن و تاپیک را منحرف کردن
    یعنی کاملا مشخصه که هدفتون از پست دادن چیه تا تاپیک باز میشه شروع میکنید به منحرف کردن بحث های تاپیک!تا الان دو بار باعث شدی تاپیک قفل بشه!

یعنی تا تاپیک به ترش نره شما دس وردار نیستی؟

عزیزم چرا رعایت نمیکنی؟اصلا شما صحیح می فرمایید همه کسایی که اینجا پست میدند خرافاتی هستند شما روشنفکر تشریف داری و از همه هم بهتر میدونی!
    من خودم ازت خواهش میکنم کاری نکن که تاپیک رو دوباره ببیند همین خواهش براتون کافیه؟

من نمیدونم چرا کسایی که میاند می بندند به توهین ولی جمعه هر هفته مشتاق تر از همه می شینند پای تی وی که سریالو دنبال کنند!
    عزیزم خوب اگه دوس نداری اگه خرافاته و داره بذر خرافات می پاشه پس چرا وقتتو هدر میدی و نگاه میکنی؟!

10. این کاربر از Meek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

لطفا حذف شود...

12. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اصلا معلوم نیست این تاریخ رو از کجا آورده اند !

هرکس هرچی رسیده اضافه کرده،چنان با جزئیات همه چیز را تعریف میکنند،1000 تا دوربین مدار بسته هم اونجا بود نمیتونست ثبتش کنه،حالا حساب کن چه آدمی اون تاریخ را ثبت کرده و نوشته !!

بعد هم که اینجا ایراد میگیری،همه میگن نه عین حقیقت است و اتفاق افتاده !
    اگر اینجوری باشه در هیچ جای دنیا دیگه نباید هیچ فیلم و سریال تاریخی ساخته بشه چون در گذشته هرگز دوربین مدار بسته نبوده!!!
    خوب این فیلم ها رو بر اساس کتب و اسناد تاریخی میسازن دیگه برادر من!!
    در مورد خرافات هم اتفاقا میرباقری کامل به سریال نگاه تاریخی داشته و از خرافت دوری کرده بر عکس فیلمی مثل ملک سلیمان که حالت به هم میخوره از بس چیزای عجیب غریب می بینی توش و از اول تا آخر فیلم خرافات دروغین و افسانه های دیو و پریه

ولی برای اینکه عریضه خالی نباشه بهتره بعضی از چیزهایی که در اذهان مردم هست در سریال نشون داده بشه و چاشنی کار بشه مثل همون بیرون زدن خون از زمین.

14. این کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

لطفا حذف شود...

16. این کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

از دوستان مدیریت خواهش میکنم یک بارم که شده به جای قفل کردن تاپیک با اشخاصی که قوانین رو زیر پا می گذارند برخورد کنند.
    اگه دو سه نفر رو که به حرف هیج کس گوش نمیدند و مدام اسپم می دهند رو بن کنید.این همه .... نمی بینیم.
    البته خودتون بهتر میدونید. از بابت این اسپم هم عذر خواهی میکنم.(حس کردم باید این پست داده بشه)
    این فقط یه پیشنهاد بود.

18. 3 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

از دوستان مدیریت خواهش میکنم یک بارم که شده به جای قفل کردن تاپیک با اشخاصی که قوانین رو زیر پا می گذارند برخورد کنند.
    اگه دو سه نفر رو که به حرف هیج کس گوش نمیدند و مدام اسپم می دهند رو بن کنید.این همه .... نمی بینیم.
    البته خودتون بهتر میدونید. از بابت این اسپم هم عذر خواهی میکنم.(حس کردم باید این پست داده بشه)
    این فقط یه پیشنهاد بود.
    منم همینو گفتم پستمو پاک کردن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •