تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 357 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام
    من يه كرك ريختم بازيم رفت از اول.
    كسي مي تونه يه سيو تا چپتر 7 برام بزاره؟
    اگه سيو چپتر 7 نيست سيو كامل رو بزارين.
    عزیزم اینجا میتونی سیو کامل رو پیدا کنی بعلاوه ترینر و کلی چیزای دیگه

gamecopyworld.com

2. این کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

دوستان در مرحله 15 اون یارو توی رصد خانه کجا رفته، من نمی‌بینمش...
    انقدر باید ادم هایی که میان رو بکشی که بره تو دمو بعد نشون میده .....

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    برو بچز کسی تونسته با این تیریپ سیستم بازی رو run کنه :

cpu : 6600 dual core intel 2.1 ghz
    vga : ati 3450 - 256 mb ddr3 --1700 up share
    ram : 4gb ddr3
    (لپتاپه)

میخواستم بدونم رو این با پایین ترین تنظیمات گرافیکی (حتی رزولوشن) میشه بدون افت فریم بازی کرد؟

تنکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز من داخل ساختمان آسمان‌نما هستم، همونجا که جو (دوست ویتو) اسلحه گذاشت روی سر ویتو بعد با هم شروع کردن تیراندازی به اون یارو، همه افراد را می‌کشم ولی خود اون رئیس که باید بکشمش نیست...

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من داخل ساختمان آسمان‌نما هستم، همونجا که جو (دوست ویتو) اسلحه گذاشت روی سر ویتو بعد با هم شروع کردن تیراندازی به اون یارو، همه افراد را می‌کشم ولی خود اون رئیس که باید بکشمش نیست...
    باید بری اون وسط که دوتا توپ مانند هست ! رئیسه اونجاس !

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

من چیکار کنم چیتر 14 هستم پولم خیلی بشتر از 27.000 شده نمیدونم چیکار کنم

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

توضیح دادن براتون که
    اون گازداش رو بکشید
    یه 30 -40 تایی که کشتید ویدئو نشون میده و بازی کلا تموم میشه

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

محتویات پوشه ای که قبلا درست شده بوده مثلا 76561201696194287 رو داخل پوشه جدیدی که درست کرده بریز درست میشه

C:\Users\* * * *\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\76561201696194287
    ممنون ولی قبلا اصلا یه همچین فولدری نبود!
    قبلا فقط TemporaryProfile بود!

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    بهترین کرکی که اومده کدومه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

چپتر10 ( 15 زوئن)
      محتوای مخفی: چپتر 10 
    خونه ویتو
    ویتو با صدای زنگ تلفن بیدار میشه و ادی پشت خطه ، ادی به ویتو میگه که بیا آپارتمان جو ویتو میپرسه جریان چیه ؟؟ ادی میگه پشت تلفن نمیتونم بگم.
    راهروی آپارتمان جو
    مارتی رو میبینه و ازش میپرسه که اینجا چی کار میکنی ؟؟ مارتی : جو به کمکم احتیاج داشت و برا همین هم امدم کمک !!
    تو آپارتمان جو
    ادی و فالکون و جو نشستن دارن حرف میزنن و فالکون میگه ما فهمیدیم لوکو برای کلاننته کار می کرده. اون افراد ما رو شکنجه کردن و سعی داشتن پول منو بدزدن.
    کلامنته امروز با افرادش تو هتل جلسه داره و این بهترین موقعیت برای ماست که تمام افرادش رو هم بکشیم.ویتو میگه که همین طوری میریم تو و همه دارو دستشو میکشیم ؟؟ جو : نه من یه نقشه دارم . و یه بمب میذاره رو میز . ویتو میگه چجوری میخوای کار بزاریش ؟؟ جو میگه با لباس نظافت چی میریم تو جلسه . ویتو میگه که تمام آدم های بیگناه دیگه هم کشته میشن !!! جو میگه قدرت بمب به این اندازه هم نیست !!! فقط به می تونه آدم های توی یک اتاق رو به گوشت مرده تبدیل کنه !
    فالکون : من شماره ادی رو می دم و هر وقط کارتون تموم شد بهش زنگ بزنید تا پولتونو بگیرید .
    بعد از رفتن فالکون ویتو به جو میگه مارتی اینجا چی کار میکنه ؟؟؟ و جو میگه که ما به یه راننده سریع احتیاج داریم .ویتو میگه ما داریم میریم کلامنته رو بکشیم و تو هم رفتی یه بچه اوردی ؟؟ جو میگه مارتی فقط توی ماشین میمونه و هیچ بلایی سرش نمییاد!! ویتو میگه هر کاری دوست داری بکنی بکن ولی من از الان میگم که اوردن یه بچه ( مارتی ) کار اشتباهیه !!!
    تو پارکینگ هتل
    جو به مارتی میگه تو توی ماشین بمون و وقتی که صدای بوووم شنیدی ماشین رو روشن کن و اصلا هم احتیاجی به تفنگ نداری !! مگر اینکه تعقیبمون کنن و اون اتفاق هم نمییفته !!
    بعد میره با ویتو حرف میزنه : کلامنته تو طبقه 18 جلسه داره و یه عالمه بادیگارد داره ، پس هیچ کار احمقانه ای انجام نده !!و الان هم یکی باید بیاد و در رو باز کنه و بهمون لباس بده.
    پشت در
    جو میگه یارو قرار بود در رو برامون باز بزاره !! و میگه من همین جا میمونم تو برو یه راه ورودی پیدا کن !!
    تو اتاق- در حال عوض کردن لباس
    جو به ویتو یه سبیل مصنوعی میده میگه اینو بزن به صورتت که کسی مارو نشناسه !!!!
    تو آسانسور
    جو به ویتو میگه اون هنری بودش و میگه هنری حتی اگه واسه کلامنته کار بکنه آدم خوبیه و دوست ندارم بمیره !! ویتو میگه با این سیبیل روی لبم احساس احمقا رو میکنم !! جو هم میگه اگه این سیبیل نبودش هنری مارو میشناختش ما هم لو میرفتیم !!!( آره جون عمت، نیست که حالا خیلی نشناختتون!!!)
    قبل از انفجار
    ویتو از جو میپرسه که چقدر سیم اوردی و جو میگه به اندازه کافی. ویتو میگه کافی چقدره ؟؟؟ به پشت بوم میرسه ؟؟ جو : اونقدر هم لازم نیست !! ما 1-2 طبقه بالا میریم و بعد بمب رو می ترکونیم!! حالا شیشه رو پاک کن تا بهمون شک نکنن و من هم بتونم سیم ها رو وصل کنم.
    آپارتمان جو
    جو به ادی زنگ می زنه و میگه کلامنته مرده و ادی هم میپرسه اتفاقی افتاده ؟؟ جو میگه مارتی مورده !! ادی میگه خیلی چیز مهمی نشده ( مرگش خیلی مهم نیست ) جو هم قاطی می کنه و چند تا فحش به ادی میده و تلفن رو قطع میکنه!! ویتو به جو میگه که تقصیر خودته !! و تو نباید میوردیش!!کسی مجبورت نکرده بود که!! جو به ویتو میگه برو خونت و رو به پنچره میکنهو با اندوه و کمی گریه میگه: من معذرت میخوام مارتی، منو ببخش!!!
    آپارتمان ویتو
    ویتو باصدای تلفن از خواب بیدار میشه !! یه یارو از ش را ب فروشی زنگ زده و میگه که جو امده اینجا م ست کرده و تفنگش رو در ورده و همه رو ترسونده !! و همش داد میزنه مارتی منو ببخش !! بیا دوستت رو ببر تا مشکلی پیش نیوورده! ویتو میگه در بار رو قفل کن تا من بیام.
    تو بار
    جو میگه ویتو قبل از اینکه تو بیای نمیدونم چرا همه رفتن !! و ویتو هم به اصلحه جو اشاره میکنه و جو هم کمی تا قسمتی ابری دوزاریش میفته !!! ویتو میگه پاشو بریم خونه . جو یه ذره دیگه مشر وب می خوره و میگه به سلامتی تو مارتی !! تو مثل یه مرد مردی !!
    بعدش هم که اون یارو بنده خدا رو میکشه!!( خیلی دلم واسش سوخت نه ته پیاز بود نه سر پیاز !!! )
    جلوی آپارتمان جو
    ویتو میگه که سعی کن تو راه پله ها کسی رو نکشی !!! جو میگه من معذرت میخوا و ویتو هم میگه فردا به من زنگ بزن !!!!

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش

پایان چپتر 10
    Last edited by huggy; 01-09-2010 at 16:50.

12. 7 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •