به امید برد من یو و صدر نشین شدنمون!![]()
به امید برد من یو و صدر نشین شدنمون!![]()
شرط سيتي براي جدايي تبس؛ پرداخت 5 ميليون پوند
سايت گل- گفته مي شود كه كارلوس تبس، كاپيتان منچسترسيتي، پيشنهاد مديران اين باشگاه براي پرداخت 5 ميليون پوند براي جدايي از اين باشگاه را رد كرد.
اين ستاره آرژانتيني يكي از عوامل اوج گيري سيتي در رقابت هاي اين فصل بوده و با زدن 10 گل و ارسال 4 پاس گل نقش مهمي در قرار گرفتن تيمش در رتبه دوم جدول رده بندي ليگ برتر داشته است.
با اين وجود او بارها به دليل دوري از خانواده اش از حضور در جزيره ابراز ناراحتي كرده و حتي زماني كه مصدوم شده بود، باشگاه به او اجازه داد تا براي ديدن خانواده اش به آرژانتين برود.
امروز نشريه تلگراف گزارش داد باشگاه سيتي در حال مذاكره با تبس است و مي خواهند بندي در قرارداد او بگنجانند كه بر اساس آن اين ستاره آرژانتيني بتواند با پرداخت 5 ميليون پوند ايستلند را ترك كند.
تبس اخيرا در مصاحبه اي اعلام كرده بود كه تصميمش براي جدايي از سيتي به دليل پول نيست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددستمزد سالانه فرگوسن 500 هزار پوند افزایش مییابد
سایت گل – سر الکس فرگوسن، با هدایت منچستریونایتد مقابل چلسی در یکشنبه آینده، رکورد طولانیترین دوران مربیگری در منچستریونایتد را از آن خود خواهد کرد. دوران حضور او در اولدترافورد، شش هفته پیش به 24 سال رسید.
روزنامه نیوز آو د ورلد نوشته خانواده گلیزر، مالکان یونایتد قصد دارند پاداش تلاشهای فرگوسن را با افزایش 500 هزار پوندی دستمزد سالانه او بدهند. او در حال حاضر سالانه 4 میلیون پوند حقوق میگیرد.
گفته میشود باشگاه همچنین قصد دارد پاتریس اورا و دارن فلچر را نگاه دارد. از قرارداد این دو نفر تنها 18 ماه باقی مانده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصميم عجيب فرگوسن براي ديدار امشب؛ نيمكت نشيني برباتوف، روني تك مهاجم
سايت گل- به گزارش بخش بريتانيايي سايت گل، سر الكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، قصد دارد در ديدار امشب مقابل آرسنال در الدترافورد، ديميتار برباتوف را نيمكت نشين كرده و از وين روني به عنوان تك مهاجم استفاده كند.
مهاجم بلغاري در آخرين ديدار خانگي شياطين سرخ پنج بار گلزني كرد و در حال حاضر با زدن 11 گل در 13 بازي بهترين گلزن ليگ برتر است اما انتظار مي رود در تركيب اصلي يونايتدها كه با آرايش 4-5-1 به ميدان خواهد رفت، حضور نخواهد داشت.
بخش بريتانيايي سايت گل گزارش داد كه وين روني كه در رقابت هاي اين فصل تنها يك گل به ثمر رساند، به عنوان تك مهاجم در اين ديدار به ميدان خواهد رفت و اندرسون جاي برباتوف را خواهد گرفت.
اندرسون در تساوي 1-1 هفته گذشته يونايتدها مقابل والنسيا در ليگ قهرمانان تك گل تيمش را به ثمر رساند تا به اين ترتيب شانس خود براي قرار گرفتن در تركيب اصلي تيم در ديدار مقابل توپچي ها را افزايش دهد. اين چهارمين حضور او در تركيب اصلي منچستريونايتد در اين فصل خواهد بود.
از سوي ديگر رايان گيگز نيز جاي پارك را خواهد گرفت و پل اسكولز نيز پس از رهايي از بند مصدوميت در اين ديدار بار ديگر در تركيب اصلي جاي خواهد گرفت. اين ستاره باتجربه در ديدار مقابل رنجرز در ليگ قهرمانان كه روز 24 نووامبر برگزار شد، آسيب ديد و از آن زمان براي تيمش به ميدان نرفت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدا" خاک عالم تو سر این صدا و سیما ... خب اگه نمیخوای پخش کنی چرا صد جا اعلام میکنی ؟
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
پس والنسیا مصدومه الان شما خیلی خیلی خوش شانسینو من یو واقعا شانسشو بار دیگه به رخ همگان میکشه![]()
![]()
اقا مگه میشه پخش نکنه...تو سایت که نوشته پخش میشه شما از کجا میگی؟
ای تو اون روح مرده و زندشون .
یکی نیست بگه آخه احمقا نود رو هر موقع دیگه ای هم میشه پخش کرد ولی بازی زنده فقط 1 باره .
من از اینجا میگم .. راست و دروغش پای خودشون :
![]()
به اینا اعتمادی نیست ،یکی بگرده یه شبکه ماهواره ای خوب واسه بازی پیدا کنه .
البته اینا هستن ولی همه قفلن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من همه ی ماهواره ها رو دارم...یکی شبکه معرفی کنه از ماهواره ببینم....خواهش میکنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)