تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 1783 اولاول ... 42921321381391401411421431441451461521922426421142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ده ها بار زنگ زدم روز اول گفتند به خاطر تغییر ساعته !!! انگار سال های قبل تغییر ساعت نبود. بعد هر روز می گفتند امروز درست می شه فردا درست می شه . بعدا دیدن که من خیلی سمجم گفتند فعلا همینطوریه . اخرین باری هم که زنگ زدم دو روز پیش بود که اب پاکی رو دستم ریختند و گفتند افرادی که بابت اینترنت پول داده اند(انگار ما پول نداده ایم ) حق دارند از ساعت 3 تا 7 شب هم استفاده کنند قبلا به خاطر یکی بودن پهنای باند مشترکین به ما زنگ می زدندو شکایت می کردند و می گفتند ما شب هامی خواهیم از اینترنت استفاده کنیم رایگان هم نمی خواهیم . با یوزر نیم پسورد خودمان هم نمی توانیم چون ترافیک شبانه بالاست.
    ما الان پهنای باند شبانه را جدا کرده ایم که این افراد بتوانند از اینترنت استفاده کنند. شما هم اگر کار ضروری با اینترنت دارید می توانید از یوزر نیم پسورد خودتان استفاده کنید . ما تضمینی برای سرعت با یوزر نیم پسورد شبانه نداریم!!!

کاش بقیه هم زنگ بزنند و مرتب جویا شوند وشکایت کنند چون با این وضعیت شبانه به حالت قبلی برنخواهد گشت مگر صبانت ببیند تعداد زیادی از مشتریان خود را از دست میدهد.

2. این کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی 1 مگ محدود صبانت داره ؟
    میخوام ببینم سرعت شبانه 1 مگ چجوریه

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من 1 مگابیت اداری دارم. سرعت شبانه ام با بقیه هیچ فرقی نمی کنه بعضی و قتا هم کمتره .دیشب سرعتم حدود 15 کیلو بود نسبت به روزهای قبل کمی بهتر شده بود. چون اول ماه بین 5 تا 6 کیلو بود.
    البته با یوزر پس خودم امتحان کردم سرعت بین 90 تا 110 متغیر بود.
    Last edited by RezaMagiclife; 13-10-2010 at 20:12.

5. 3 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من 1 مگابیت اداری دارم. سرعت شبانه ام با بقیه هیچ فرقی نمی کنه بعضی و قتا هم کمتره .دیشب سرعتم حدود 15 کیلو بود نسبت به روزهای قبل کمی بهتر شده بود. چون اول ماه بین 5 تا 6 کیلو بود.
    البته با یوزر پس خودم امتحان کردم سرعت بین 90 تا 110 متغیر بود.
    خوب چرا شکایت نمی کنین؟ ماها نمی تونیم حرفی بزنین چون به قول دوستان فیلسوف "هرچقدر پول بدیم همونقدر باید آش بخوریم" ولی خیلی مشتاقم بدونم جوابی که به شما میدن چیه.

7. این کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

ای بابا اینگار بدتر از لایزر هم هست...
    چه مرگشون شده این ISP ها .

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

سلام
    آقا شما زنگ زدی مشکل رو جویا بشی؟
    ----------
    یه سوال دیگه
    من اشتباه کردم تازه شارژ کردم
    می خوام ببینم چطوری می شه اگه فسخ قرارداد کنم؟
    یکی دوبار گفتم بهشون که از سر خودشون باز کردن و گفتن که مشکل از سیستم خودته!!!

جالبه که اطلاعات مودمم هم مثل نویز اینا در حد کیفیت عالی هست اما گه گاهی یدفعه دیسکانکت میشم

البته حالا نمایندگی رو عوض کردم دیگه با اینا تماسی نداشتم اما هنوز هم دیسکانکت میشم
    ................
    اما در کل یه چیز جالب بگم که قبلا که شبانه درست بود اما برای من سرعت مثل الان بود

تا یه روز دیدم چراغ adsl مودم خاموش شده و تلفن که وصل کردم به خط دیدم بوق نداره

خلاصه با مکافات مشکل رو پیدا کردم و سیم تلفن رو عوض کردم

از اون شب به بعد سرعت متوسط دانلود من رفت روی 120-150

کلا هوای سیم کشی داخل خونه رو خیلی داشته باشید
    Last edited by satttanism; 14-10-2010 at 00:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آمدین اینجا و از صبانت بد میگین و ایراد الکی میگیرین کم مانده بهش فحش بدین و با هم درگیر هم بشین.

با هم درگیر میشین پدرسوخته ها؟؟وقت مرا میگرید ؟؟؟ نظم تاپیک را به هم میزنید؟؟؟؟
    -------
    حالا خارج از شوخی سرعت واقعا تو روزانه ها هم کم شده.من چند وقته سرعتم هی میاد زیر 10 بعد دوباره هی میره بالای 40.وضع اصلا جالب نیست.

11. 4 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من ده ها بار زنگ زدم روز اول گفتند به خاطر تغییر ساعته !!! انگار سال های قبل تغییر ساعت نبود. بعد هر روز می گفتند امروز درست می شه فردا درست می شه . بعدا دیدن که من خیلی سمجم گفتند فعلا همینطوریه . اخرین باری هم که زنگ زدم دو روز پیش بود که اب پاکی رو دستم ریختند و گفتند افرادی که بابت اینترنت پول داده اند(انگار ما پول نداده ایم ) حق دارند از ساعت 3 تا 7 شب هم استفاده کنند قبلا به خاطر یکی بودن پهنای باند مشترکین به ما زنگ می زدندو شکایت می کردند و می گفتند ما شب هامی خواهیم از اینترنت استفاده کنیم رایگان هم نمی خواهیم . با یوزر نیم پسورد خودمان هم نمی توانیم چون ترافیک شبانه بالاست.
    ما الان پهنای باند شبانه را جدا کرده ایم که این افراد بتوانند از اینترنت استفاده کنند. شما هم اگر کار ضروری با اینترنت دارید می توانید از یوزر نیم پسورد خودتان استفاده کنید . ما تضمینی برای سرعت با یوزر نیم پسورد شبانه نداریم!!!

کاش بقیه هم زنگ بزنند و مرتب جویا شوند وشکایت کنند چون با این وضعیت شبانه به حالت قبلی برنخواهد گشت مگر صبانت ببیند تعداد زیادی از مشتریان خود را از دست میدهد.
    از لحاظ منطقی ظاهرا درست به نظر میرسه به این دلیل که وقتی اکانت شبانه ساعت 3 شروع میشد یهو پینگ از 300 تبدیل میشد به 3000 و این عملا باعث میشد که صرفا اینترنت فقط برای دانلود کردن جوابگو باشه.

البته مطمئنن این دلیل رو فقط برای توجیه کارشون میارن و مثل روز برای خودشون هم روشنه که نارضایتی که الان به وجود آووردن چندین برابر حالت قبله.

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

آمدین اینجا و از صبانت بد میگین و ایراد الکی میگیرین کم مانده بهش فحش بدین و با هم درگیر هم بشین.

با هم درگیر میشین پدرسوخته ها؟؟وقت مرا میگرید ؟؟؟ نظم تاپیک را به هم میزنید؟؟؟؟
    -------
    حالا خارج از شوخی سرعت واقعا تو روزانه ها هم کم شده.من چند وقته سرعتم هی میاد زیر 10 بعد دوباره هی میره بالای 40.وضع اصلا جالب نیست.
    بله تایید میشه. روزانه هم داره به ...F میره.
    البته زیاد مهم نسیت. من که کاری به کار روزانه ندارم، مهم شب بود که...

14. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

کسی 1 مگ محدود صبانت داره ؟
    میخوام ببینم سرعت شبانه 1 مگ چجوریه
    با سلام
    فکر نکنم فرق چندانی با 128 کنه شبانش

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •