تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 252 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مخالفت با نظرسنجي 90 درباره انتقال باشگاه ها
    مجري و تهيه كننده برنامه تلويزيوني 90 از عدم موافقت مديران با نظرسنجي پيامكي درباره بحث انتقال باشگاه ها خبر داد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عادل فردوسي پور در شروع برنامه دوشنبه 29 آذر خود گفت: از همه مردم، نمايندگان مجلس و رسانه ها به دليل حمايت شان صميمانه تشكر مي كنم. اميدوارم در همه حوزه ها تامين كننده نظرات مردم باشيم. مردم تعيين كننده هستند و نظر آنها مهم است.
    وي همچنين گفت: قرار بود بحث انتقال باشگاه ها از طريق پيامك به نظرسنجي گذاشته شود ولي اين موضوع با موافقت مديران رو به رو نشد. البته جواب اين نظرسنجي از پيش روشن بود و مي شد پيش بيني كرد، نتيجه اين نطر سنجي چه خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

كنايه سعيدلو به محمدي درباره گرانفروشي و پيشرفت سريع در سه سال! خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني وقتي صحبت‌هاي رئيس سازمان ليگ درباره درآمدزايي را شنيد به وي كنايه زد و گفت: با گرانفروشي به اين درآمد رسيده‌ايد. به گزارش خبرگزاري فارس، در افتتاح ساختمان جديد سازمان ليگ كه با حضور محمد بن‌همام، رئيس كنفدراسيون فوتبال، علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت‌بدني، علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ و ساير اعضاي فدراسيون فوتبال حاشيه‌هاي زير رخ داد: * عزيز محمدي هنگام خوش آمدگويي به حاضرين در جلسه و محمد بن همام، در حالي كه علي سعيدلو در جلسه حضور نداشت، به وي خوشامد گفت كه بعد از گذشت 15 دقيقه رئيس سازمان تربيت‌بدني وارد ساختمان شد. وي در بدو ورود رو به عزيز محمدي كرد و گفت اين ساختمان شماست. * پس از صحبت‌هاي عزيز محمدي و بن‌همام سعيدلو رو به رئيس سازمان ليگ كرد و گفت: بهتر بود كه براي افتتاح اين ساختمان يك گوسفند سر مي‌بريديد. پاسخ محمدي در اين زمينه اين بود كه در آينده اين كار را مي‌كنم. * بن‌همام هنگام سخنراني‌اش به كنايه اظهار داشت: سه سال پيش شما براي ساختن اين ساختمان اقدام كرديد و پيشرفت‌تان خيلي خوب بوده چون در اين مدت كوتاه صاحب بانك هم شده‌ايد. * بن‌همام كه در جمع مسئولان فوتبال كشورمان قرار گرفته بود توپ را به ميدان سوزوكي رئيس اجرايي ليگ قهرمانان انداخت و گفت: شما پيشرفت خوبي كرده‌ايد اما ناظر اصلي AFC به استانداردسازي ورزشگاه‌هاي ايران ايراد دارد كه عزيز محمدي در پاسخ وي عنوان كرد: سعيدلو دستور داده در اين زمينه اقدامات مطلوب به خوبي انجام گيرد. * محمدي براي ارائه گزارش از درآمد سازمان ليگ رو به سعيدلو كرد و گفت: در چند سال گذشته درآمد سازمان ليگ را از 3 ميليارد به 17 ميليارد افزايش داديم كه در اين هنگام سعيدلو به كنايه گفت: شما با گرانفروشي به اين درآمد رسيده‌ايد. بليت ورزشگاه‌ها را گران مي‌كنيد و به اين درآمدها مي‌رسيد كه حاضرين خنديدند. * در ادامه اين مراسم سعيدلو به كنايه عنوان كرد كه البته مي‌دانم مهدي تاج براي بالارفتن درآمد سازمان ليگ اين مبالغ را از جايي به اين سازمان آورده و درآمد سازمان بالا رفته است.
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

استقلال مقابل شهرداري ياسوج ميزبان شد
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال در جام حذفي ميزبان شهرداري ياسوج شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امروز با حضور نمايندگان دو باشگاه استقلال و شهرداري ياسوج، قرعه كشي تعيين ميزباني اين مسابقه در فدراسيون فوتبال صورت گرفت.
    طبق اين قرعه كشي، استقلال در مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي ميزبان شهرداري ياسوج شد. تاريخ برگزاري اين ديدار هنوز مشخص نشده است.
    برنده اين بازي در مرحله نيمه نهايي بايد به مصاف ملوان در انزلي برود
    کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اينجا ايران
    جايي كه حتي آب رفته به جوي برميگردد

همه خبرنگارها در سالن كنفرانس در حالي كه منتظر بودند مرد شكست خورده اين روزهاي فوتبال ايران باز هم لب به اعتراض باز كند
    با اعتراف شجاعانه و گفتار غيرمنتظره اي روبرو شدند كه پيش از اين كمتر ديده و شنيده بودند
    اين بار برخلاف هميشه به همه حق ميداد جز خودش
    و البته اين بار برخلاف هميشه همه خبرنگارها ساكت بودند و سرشان به كار خودشان بود . خودكارها تندتر از هميشه مينوشتند و سرانجام روي جمله استعفا ميدهم مكث كردند
    مرد سمج فوتبال ايران اين بار به راحتي حرف از رفتن ميزد
    ميگفت ديگر كاري از دستش برنمي آيد
    ميگفت تيم به هواي تازه احتياج دارد

اما اينجا ايران است جايي كه ميتواني سر حرفت نماني جايي كه ميتواني حرفهاي خودت را جلوي رسانه ها بزني ولي روز بعد آنها را فراموش كني و خودت را به كوچه اي بزني كه انتهايش بن بست است
    اينجا ايران است جايي كه روزنامه ها عادت كرده اند تيترهاي امروزشان خلاف تيترهاي ديروز باشد
    جايي كه مردمش ميتوانند روز در ورزشگاه ، يك مربي را به باد ناسزا بگيرند ، مخالف ماندنش باشند و راه خروج را نشانش بدهند ولي شب در نظرسنجي برنامه پرطرفدار خود از همان مربي حمايت كنند ، موافق برگشتنش بشوند و اس ام اسهايشان را فرش قرمزش كنند
    جايي كه سالهاست عادت كرده ايم گل بزنيم بي آنكه بدانيم اين دروازه خودمان است
    جايي كه سرخي سيلي كفاف زردي چهره هايمان را نميدهد
    جايي كه ميتواني شجاعانه بروي و فردا بيخيال غرورت و آينده مجهولت برگردي
    اينجا ايران است جايي كه حتي آب رفته هم به جوي برميگردد و من مانده ام كه اين آب زلاليه گذشته را دارد يا نه؟
    و آيا ميتواند چند وقتي عطش ديرسال اين مردم را فرو بنشاند؟

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

پس از گذشت 12 سال دایی به حرف علی کریمی رسید /علی دایی: خدا من را دوست دارد و امتحانم می کند

صحبت‌های حبیب کاشانی و بازیکنان من را مجاب کرد که به تیم بازگردم.

علی دایی پس از پایان امروز عصر تیم پرسپولیس گفت:« شاید پیش از این کمی احساسی رفتار کردم و از چیزهایی چشم پوشیدم که حس می‌کنم به تیم ضربه زده‌ام ولی از این پس حرفه‌ای‌تر رفتار می‌کنم چرا که اکنون منافع تیم مطرح است و نمی‌خواهم اشتباهات گذشته را تکرار کنم.»

وی در ادامه با بیان این که با بازیکنان اتمام حجت کرده‌ام و امیدوارم چند نفری که دل‌شان با تیم نیست به ما ملحق شوند ادامه داد:« حرمت من و امثال من با این شکست‌ها از بین نمی‌رود چرا که حرمتم را از این بازی‌ها به دست نیاورده‌ام. امروز صبح هم به بازیکنان گفتم تا وقتی خدا نخواهد اگر همه شما هم جمع شوید، نمی‌توانید حرمت من را از بین ببرید. الان هم مطمئنم خدا من را دوست دارد و امتحانم می‌کند.
    من به سادگی علی دایی نشده‌ام و با شعار تعدادی جیره‌خوار که روزی‌شان را از کسی جز خدا طلب می‌کنند، خراب نمی‌شوم. نمی‌دانم چه شده است که کسانی که در زندگی شخصی‌شان هم مشکل دارند، متاسفانه تعدادی جوان را تحت تاثیر قرار می‌دهند تا علیه من شعار دهند.»

وی درخصوص علت شکست‌های اخیر پرسپولیس گفت: «وقتی داور پنالتی ما را نمی‌گیرد، یا بازیکنان دستورات من را اشتباه اجرا می‌کنند، تقصیر من چیست؟ از این پس کسانی را بازی خواهم داد که خواسته‌های من را درست انجام دهند. به عنوان مثال مطمئن باشید اگر با تیم امید پرسپولیس به مصاف صبا باتری می‌رفتیم، چهار گل نمی‌خوردیم. پس باید خیلی مشکلات را بپذیریم ولی در آینده سعی می‌کنیم با کمک یکدیگر به موفقیت دست پیدا کنیم.»

دایی همچنین درباره بازگشت شیث رضایی به تیم هم گفت:« من راجع به کل تیم صحبت می‌کنم نه یک فرد خاص. اما درباره‌ی شیث باید بگویم خیلی از مردم از من خواستند که او را به تیم برگردانم. ضمن این که او هم کار غیر قابل بخششی نکرده بود که بخواهم او را کنار بگذارم. به نظر من هر کسی جای شیث بود خیلی مسائل را می‌فهمید و آرزو می‌کنم او هم فهمیده باشد و خالصانه به تیم کمک کند. اما از این به بعد هر کسی باعث کند شدن حرکت قطار پرسپولیس شود او را کنار می‌گذارم.»

دایی در پایان گفت:« متاسفانه امروز شرایط به گونه‌ای بود که نتوانستم اخبار رسانه‌ها را دنبال کنم اما اینکه رسانه‌ها از رفتن من ناراحت شده بودند، نشانه لطف آن‌هاست و از آن‌ها تشکر می‌کنم. من پای حق ایستاده‌ام و از این به بعد هم خواهم ایستاد و سعی می‌کنم اشتباهات گذشته‌ام را نیز برطرف کنم.»

کد:

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

علی کریمی: من و دایی باید پشت هم باشیم /او شجاع بود که استعفا داد

علی کریمی، مخالفت با استعفای علی دایی و بازگشت او به پرسپولیس را بهترین تصمیم دانست.

به گزارش خبر آنلاین کریمی در رابطه با بازگشت علی دایی به پرسپولیس در گفت‌وگو با وب سایت شخصی اش گفت:«من فکر می‌کنم کاشانی بهترین تصمیم را گرفت چرا که هیچ کس بهتر از دایی نمی‌تواند پرسپولیس را از این وضعیت خارج کند. به هرحال برد و باخت در فوتبال همیشه وجود داشته و قرار نیست یک تیم مدام ببازد.»

وی در ادامه افزود:« اگر مربی دیگری می‌آمد تا می‌خواست با تیم آشنا شود لیگ تمام می‌شد، دایی این شجاعت و حرفه‌ای گری را داشت که استعفا کند اما معتقدم کاشانی درایت به خرج داد و با این استعفا مخالفت کرد.»

کریمی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد اختلاف های او با دایی تمام شده گفت:«اگر اختلاف سلیقه‌ای بوده مربوط به گذشته ها بوده و به نظرم من و دایی باید همیشه پشت هم باشیم تا باعث سوء استفاده بعضی‌ها نشود. به هرحال امیدوارم پرسپولیس به روزهای خوبش برگردد.»

او در رابطه با تساوی استیل آذین برابر پاس همدان گفت:« ما از دو بازی نیم فصل دوم چهار امتیاز بدست آوردیم که نتیجه خوبی است. به نظرم تساوی مقابل تیم خوب پاس در همدان نتیجه مطلوبی باشد و امیدوارم در ادامه همین روند را ادامه دهیم چون فاصله تیمهای انتهای جدول با تیمهای میانه جدول خیلی نیست.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

جايي كه مردمش ميتوانند روز در ورزشگاه ، يك مربي را به باد ناسزا بگيرند ، مخالف ماندنش باشند و راه خروج را نشانش بدهند ولي شب در نظرسنجي برنامه پرطرفدار خود از همان مربي حمايت كنند ، موافق برگشتنش بشوند و اس ام اسهايشان را فرش قرمزش كنند
    همه حرفات درست، ولی تو ورزشگاه فقط 500نفر گفتن که بره اما تو برنامه نود بیش از 1میلیون نفر گفتن که نره!
    البته ناگفته نماند که نصف مردم میگفتن بره، نصف میگفتن نره!

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قطبیم شورشو دراورده با این لیست دادنش
    بازم خبری از مجیدیو کریمی نیست
    از تیمی که 5تا بازیو پشته سر هم باخته 4نفر دعوت کرده از تیم دومه جدول 2تا
    از تیمه مس هیچی دعوت نکرده بی انصاف
    روزنامه نود امروز تیتر جالبی زده بود
    نوشته بود:خدارو شکر این اخرین لیسته قطبیه
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-12-2010 at 14:11.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

برنامه و داوران هفته بیستم لیگ برتر

سایت گل- كميته داوران اسامي داوران قضاوت كننده در ليگ برتر در هفته بیستم را به شرح زير اعلام كرد:

پنجشنبه 2/10/89-هفته بيستم

*سپاهان - فولاد خوزستان ساعت 15 (ذوب آهن - فولاد شهر)

تورج حق وردي - حسين خانبان - سعيد زارع - رضا كرمانشاهي - ناظر:عبداله با عزم

*نفت تهران - استيل آذين ساعت 15 (دستگردي - تهران)

هدايت ممبيني - بهروز برون - عليرضا كناري - مهدي كلاكي - ناظر:جواد تقي پور

*استقلال-ذوب آهن ساعت 16:15 (آزادي - تهران)

محسن تركي - رضا سخندان - رسول فروغي - امير حسين فتاحي - ناظر:محمد رياحي

*نفت آبادان - راه آهن ساعت 15 (تختي - آبادان)

يداله جهانبازي - علي موغلي - محمدرضا اميني - اميد سعيد فر - ناظر:فرج اله يثربي

*صباي قم - شاهين بوشهر ساعت 15 (يادگار امام(ره) - قم)

محمدرضا اكبريان - بهرام كياني - سجاد طوري - حسين زرگر - ناظر:ايرج نظري

*مس كرمان-ملوان بندر انزلي ساعت 15 (باهنر - كرمان)

احمد صالحي - حسين سنجري - حسين طالقاني - محمد حسين مرادي - ناظر:سعيد بطحايي

*پيكان-پاس همدان ساعت 15 (رجايي - قزوين)

غلامرضا جباري-غلام آموزگار-عباس انتظاري-رسول رهبر فام-ناظر:اسماعيل صفيري

*تراكتورسازي تبريز - شهرداري تبريز ساعت 15 (يادگار امام(ره) - تبريز)

محسن قهرماني - حسن كامراني فر - بابك داوري - منصور نوري - ناظر:بهرام مهر پيما

*سايپا - پرسپوليس ساعت 14:15 (تختي - تهران)

عليرضا فغاني - محمدرضا ابوالفضلي - محمدرضا منصوري - فرشيد افشار - ناظر:غلامرضا بهروان

کد:

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

فردا اگه پيروزي از اين سايپايي كه از همه ميخوره هم 4 تا بخوره ديگه جدا اوضاعش تاريخي ميشه

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

من كه اميدوارم نتيجه نگيره

اصلا همه ببازن ؛ اين بردها گول زنندست

فوتبال ايران ريشه نداره ؛ فقط مي خوايم ميوه بده..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •