pidginبله حمید جان از اون PIGDIN به اندازه کافی بهره بردمانصافا آدم با notepad چت کنه با pigdin نکنه
××
اینم هستا از اینجام نمیره!؟
webmessenger.yahoo.com
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
pidginبله حمید جان از اون PIGDIN به اندازه کافی بهره بردمانصافا آدم با notepad چت کنه با pigdin نکنه
××
اینم هستا از اینجام نمیره!؟
webmessenger.yahoo.com
نه اینم تست کردم نمیره فقط با اینایی که به یاهو مربوط نیست میره![]()
![]()
منم مشکل ندارم
مشکلتون چیه دقیفا دوست عزیر ؟
ممنون دوست من حل شدمنم مشکل ندارم
مشکلتون چیه دقیفا دوست عزیر ؟
مشکل از تنظیمات ie بود چون رو using proxy تیک داشت Yahoo messenger رو باز نمیکرد
من همچین مشکلی ندارم. به ندرت پیش میاد که وصل نشه. وقتی هم وصل نمیشه یه بار اینترنت رو ریکانکت می کنم (مودم رو خاموش روشن می کنم) حل میشه.
با سلام دوستان ما مرکز مخابرات قدوسی تو خ ظفر هستیم
کسی اطلاع نداره که 256 و 512 رو میدن یا نه؟
و اینکه قیمتاش ماهانه چجوریه؟ و اگه 512 بدن آیا هیچ گونه محدودیت حجمی نداره ؟ یعنی میشه روزی حدود 4 گیگ بدون پرداخت پول اضافه دان کرد؟؟
ممنون
دوست عزیز برای گرفتن اینترنت 256 به بالا در مخابرات باید معرفی نامه فوق لیسانس به بالا یا مدارک شرکت داشته باشید
تمامی سرویسهای مخابرات نامحدود می باشد.
قیمت ماهانه 512 هم 20480 تومان در ماه می باشد
قیمت ماهانه 1024 هم 38320 تومان در ماه می باشد
خیلی ممنون لطف کردید زود جواب دادید . من نمیدونم چرا دگمه ای به اسم تشکر اینجا ندارم! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟ ولی از همینجا از تون تشکر می کنم.در رابطه با مدرک ایناش مشکل ندارم
ولی میترسم یهو رو قبض یه مبلغ بالایی بیاد بگن شما زیاد دانلود کردین شامل هزینه اضافه میشین!!
آخه اینا که جایی نمیخوابن که زیرش آب بره اونم با این قیمت هیچ شرکتی فکر نکنم 512 نامحدود بده . نمیدونم که می ارزه بگیرم یا نه . نسبت به مثلا شرکت های خصوصی دیگه کیفیت مخابرات چطوره ؟ این تاپیکای اینجارم خوندم . هر کسی یه چیزی گفته من که نتیجه ای از حرفا نگرفتم!! فقط فهمیدم همه شرکتا و حتی مخابرات قبلا خیلی بهتر بوده ولی الان همشون نسبت به گذشته بدتر شده!!! ولی نمیدونم تو مرکز ما که قدوسی (ظفر) هست بهترین گزینه واسه گرفتن adsl چیه؟؟ دوستانی که در مورد این مسائل اطلاعات بیشتری دارن راهنمایی بفرماین ممنون میشم.
دوست عزیز شما اگه همین ADSL 512 مخابرات گیرت اومد، بچسب بهش ولشم نکن! قیمت سرویس های نامحدود شرکت ها حداقل 4 برابر مخابرات هست. ویژگی جالبی هم که سرویس های مخابرات تو اکثر مناطق داره، نوسان نداشتن سرعت هست. من خودم اگه وقت داشته باشم با همین 256kbps روزی 1GB دانلود می کنم ولی متأسفانه وقت نیست.
بعدشم شما فکر می کنی نشستن اونجا ببینن کی چقدر ترافیک داره؟ حوصله ندارن سرویستم وصل کنن چه برسه به اینکه بیان به این چیزا توجه کنن!
اگه تونستی 512kbps بگیری شک نکن که بهترین هست با این قیمت و حتماً بگیر.
در ضمن چون شما عضو جدید هستید، فعلاً دکمه تشکر ندارید.
موفق و مؤید باشید.
در پناه حق...
سرعت دانلود مخابرات با سرعت 512 و 1 مگ چقدر؟
شاتل بتر یا مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)