تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 311 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آقا یه ضربه کاشته با رونالدو زدم از 42 یاردی به والدز. واسه ضربه کاشته با رونالدو کلید LB رو بگیرید به سبک خود رونالدو میزنه و انیمشنش خیلی زیبا کار شده. اگه بشه ویدئوش رو میذارم
    یه چندتا نکته جالب دیدم شاید واسه شمام اتفاق افتاده باشه

1 . تو یه ضد حمله بودم با رئال جلو بارسا . 3 تا بازیکن بودیم در برابر 2 (والدز و پویول ) بعد با اینکه رونالدو از چپ فرار کرده بود و راحت میشد بهش پاس بدم با Higuain رفتم و پویول ازم توپو گرفت . دیدم رونالدو داره میزنه تو سرش و افسوس میخوره که توپو بهش ندادم (مثل بازیهای واقعی که Higuain بمیره پاس نمیده و رونالدو شاکی میشه )

2 . به گزارش بازی الکلاسیکو دقت کنید ببینید چه چیزایی راجبه رئال و بارسا و گذشتشون میگه ! خیلی خوب کار شده (مثلا میگه بارسا مثل یه تیم ملی بازی میکنه و اینکه رئال برای بار اول Champions League رو را انداخته و ...)

3 . بعضی موقعا که آفساید نیست ولی مشکوک به آفسایده مدافعا دستشونو بالا میبرن و به کمک داور نگا میکنن ولی آفساید نمیگیره

4. چلسی عین خودش بازی میکنه و تمام گلایی که به من زده فقط رو قدرت بدنی بازیکناشه . مثل دروگبا و انلکا و لمپارد و اسین که مثل تانک میمونن

یه چیز دیگه : عجب دوربینیه این دوربین Pro فقط منتظرم Be a Pro تو بازی اصلی اضافه بشه خدا میدونه چند ساعت بشینم بازی کنم

دوستان حرفه ای : تونستم بالاخره همه چیز رو Manual بذارم ولی Shoot رو هر کاری میکنم نمیشه یعنی اصلا نمیتونم تو Manual گل بزنم و شوت رو باید بذارم Semi . تو بازی های حرفه ای همه میذارن رو Manual یا نه ؟
    بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟
    خوشحالم که از این بازی خوشتون اومده بهتون تبریک میگم که اینقدر با دقت به بازی نگاه میکنید از این دست جزئیات توی بازی زیاده کم کم که بهشون برخورد کنید میبینید .
    من چند مورد دیگه هم اضافه کنم من اینا رو قبلا توی هیچ فوتبال کامپیوتری ندیده بودم .
    - بازیکنان با هوش بالای بازی اگه ببینن به توپی که داره میره اوت نمیرسن دیگه دنبالش نمیرن تا بی جهت خودشون خسته نکنن .
    - intercept ها و برش توپها و پاسهای بازیکنان حریف توسط بازیکنان تیم مقابل به شکل بسیار خوب و مطلوبی انجام میشه که حکایت از هوش خوب بازیکنان میده .
    - بازیکنان با هوش مصنوعی بازی خودشونو در مسیر شوتهای بازیکنان حریف قرار میدن و باعث بلوکه شدن شوتها میشن . البته مواردی که نزدیک به زننده شوت هستن .
    - بازیکنان با هوش بسیار خوب خودشون مانع از به اوت رفتن هر توپی نمیشن . مثلا اگه با خودشون این استنباطو بکنن که اگه بزارن این توپ حریف به اوت بره و بعد از پرتاب اوت بهتر میشه استفاده کرد اجازه میدن توپ به اوت بره هر چند که راحت میتونستن اون توپو مال خود کنن یا مثلا اگه احساس کنن که اگه الان توپو بگیرن توی پرس بازیکنان حریف قرار میگیرن مانع از به اوت رفتن یا کرنر شدن توپها نمیشن همین مساله در میانه زمین به شکل دیگه به اجرا در میاد که چند وقت پیش واقعا منو متعجب کرد .
    - موارد زیاد دیگه ای هم هست که فکر میکنم کم کم خودتون متوجش میشین .

در مورد سوالتون امسال EA دو تا لیدربرد جداگانه برای بازیکنان دستی باز و کمکی اختصاص داده که سبب خوشحالی بسیاری از گیمرهای آنلاینی شد یعنی اونجا توی لیدربرد دستی همه گزینها باید دستی باشه تا بتونید وارد انجمن اونا بشید وگرنه این اجازه بهتون داده نمیشه .
    شوتها رو هم کم کم دستتون میاد اما هیچ وقت نمیشه کامل مسلط شد همونطوریکه توی دنیای واقعی فوتبال هم این کار امکان پذیر نیست . خوبی دستی بودن پاسها و شوتها همینه که به تلاش و دقت خود گیمر بستگی داره و آدم هیچ وقت نمیتونه کاملا روشون مسلط بشه تا بازی براش یکنواخت بشه . و اینکه این دستی بودن آدمو طی 90 دقیقه به تکاپو وادار میکنه و مثل حالت دستی نیست که آدم یکجا لم بده و فقط دکمه پاسو هی فشار بده تا به محوطه جریمه حریف برسه .

2. 11 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدونم نسخه ی pc هم مثل نسخه ی کنسولی be a goalkeeper و pro passing و خوشحالی بعد گل داره ؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدونم نسخه ی pc هم مثل نسخه ی کنسولی be a goalkeeper و pro passing و خوشحالی بعد گل داره ؟
    خیر - این موارد تنها در نسخه کنسولی هست.البته خوشحالی بعد از گل در فیفا 11 پی سی مانند نسخه فیفا10 کنسولیه

5. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دقت کردین تو نسخه PC چهره بازیکنا در قسمت Player Bio در Team Mnagment با چهره اونها در داخل بازی 178 درجه فرق میکنه....
    میتونین تو Replay ها ببینین.....

امیدوارم این مشکل حل بشه تو نسخه اصلی.....

==============================

ممنون آرمین جان ولی من بدون هیچ نرم افزاری تونستم از همین دسته های معمولی تو بازی استفاده کنم....با تمام آنالوگ هاش......
    یعنی وقتی میری داخل بازی اونجا که باید زبان انتخاب کنی خود به خود حرکت نمی کنه زبان ها؟
    وقتی از آنالوگ استفاده می کنی 2 تا 2 تا نمی پره؟ فکر نکنم با روشی غیر از این بتونی این دو تا معزل رو حل کنی چون تا وقتی مپ گیم پد دیفالت که زنون هست باقی مونده روی گیم پد اضافه شده تاثیر میذاره تنها راهشم پاک کردن مپ کلیدهاش هست.

اکسترنال
    من وقتی می خوام تنظیمات انالوگ چپ رو وارد کنم ، تنظیمات چهار جهت، چپ ،راست ،بالا ،پایین میپره
    به پریدنش اهمیت نده تو کاری که من کردم رو انجام بده کلا درست میشه

7. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

آرمین جان واسه ی تنظیم دسته ی دوم چیکار کنیم ؟
    Last edited by Lamanta; 19-09-2010 at 03:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

من هر کاری می کنم نمی تونم بازی رو ببرم رو world class .تونستم تبلیغات اول بازی رو بردارم ولی روی world class نمی ره.
    اگه کسی تنظیماتش درسته اپلود کنه بقیه هم استفاده کنیم....

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها معادل این دکمه ها در کیبورد چیه:این پازل را کی میتونه تکمیل کنه؟

LB=?

RB=?

L=?

R=?

LT=?

E=RT

X=A

A=B

W=Y

D=X
    RT====E
    RB====C
    LT====Q
    LB====Z

11. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

فقط می تونم بگم فوق العاده هستش !
    بعد از 7 سال PES بازی کردن بهترین فوتبالی هست که میبینم چون انعطاف پذیریه بالایی داره
    توی همه ی زمینه ها از PES بهتره ولی از لحاظ فیس ها و لباس ها باید روش کار بشه !
    بزرگترین مشکلش سقفه !!!

میشه در مورد ترکیب و تاکتیک ها توضیح بدید !؟

13. 3 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فقط می تونم بگم فوق العاده هستش !
    بعد از 7 سال PES بازی کردن بهترین فوتبالی هست که میبینم چون انعطاف پذیریه بالایی داره
    من می دونستم بعد از اینکه فیفا روی PC نکست بشه خیلی از PES بازهای ایرانی هم به برتری کلی فیفا پی می برند. چون گیمرهای ایرانی بیشتر PC باز هستند و فیفای نکست رو تجربه نکردند.خوشحالم که این مدت که دمو ارائه شده این اتفاق افتاده و قطعا با ریلیز نسخه کامل بازی، فیفا بیشتر خودشو در قلوب گیمرهای ایرانی جا میده

15. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کسی تو تهران دموی بازیرو داره ازش بگیرم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •