آقا یه ضربه کاشته با رونالدو زدم از 42 یاردی به والدز. واسه ضربه کاشته با رونالدو کلید LB رو بگیرید به سبک خود رونالدو میزنه و انیمشنش خیلی زیبا کار شده. اگه بشه ویدئوش رو میذارم
یه چندتا نکته جالب دیدم شاید واسه شمام اتفاق افتاده باشه
1 . تو یه ضد حمله بودم با رئال جلو بارسا . 3 تا بازیکن بودیم در برابر 2 (والدز و پویول ) بعد با اینکه رونالدو از چپ فرار کرده بود و راحت میشد بهش پاس بدم با Higuain رفتم و پویول ازم توپو گرفت . دیدم رونالدو داره میزنه تو سرش و افسوس میخوره که توپو بهش ندادم (مثل بازیهای واقعی که Higuain بمیره پاس نمیده و رونالدو شاکی میشه )
2 . به گزارش بازی الکلاسیکو دقت کنید ببینید چه چیزایی راجبه رئال و بارسا و گذشتشون میگه ! خیلی خوب کار شده (مثلا میگه بارسا مثل یه تیم ملی بازی میکنه و اینکه رئال برای بار اول Champions League رو را انداخته و ...)
3 . بعضی موقعا که آفساید نیست ولی مشکوک به آفسایده مدافعا دستشونو بالا میبرن و به کمک داور نگا میکنن ولی آفساید نمیگیره
4. چلسی عین خودش بازی میکنه و تمام گلایی که به من زده فقط رو قدرت بدنی بازیکناشه . مثل دروگبا و انلکا و لمپارد و اسین که مثل تانک میمونن
یه چیز دیگه : عجب دوربینیه این دوربین Pro فقط منتظرم Be a Pro تو بازی اصلی اضافه بشه خدا میدونه چند ساعت بشینم بازی کنم
دوستان حرفه ای : تونستم بالاخره همه چیز رو Manual بذارم ولی Shoot رو هر کاری میکنم نمیشه یعنی اصلا نمیتونم تو Manual گل بزنم و شوت رو باید بذارم Semi . تو بازی های حرفه ای همه میذارن رو Manual یا نه ؟
بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟