تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 451 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان مرسی از راهنمایی خوبت.
    در مورد موبایل و استفاده ازش بعنوان مودم ، تجربیات فراوانی دارم ، روی پی سی ، بارها و بارها حتی از طریق بلو توث کوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و از اینترنتش استفاده کردم ! البته الان که دوستمون درباره ی این امکان صحبت کرد ، من حواسم به گوشی نبود ، اما کلا اگر یک رابط مستقل از گوشی وجود داشته باشه ، که همیشه در دسترس باشه و فقط بعنوان مودم جی اس ام ازش استفاده بشه ، خیلی بهتر و راه دست تره به قول معروف.
    اگر تو ایران باشه باید دید قیمتش چنده .
    اونجا شما قیمت داری؟
    خواهش میکنم عزیز.
    استفاده از موبایل به عنوان مودم بعنوان یک آلترناتیو میتونه باشه. چون هر جا که آدم بره موبایل هم همراهشه. اما خب استفاده کردن از مودم مخصوص بهتر از خود موبایل هست در کار کردن باهاش هم راحتره.

این مودم ها اینجا قیمتی ندارند. کافیه یک اشتراک ماهیانه از یک اپراتور برای استفاده از اینترنت بی سیم بگیری, اونوقت اونها مودم و سیم کارت رو رایگان برات میفرستند. اما اگر کسی نخواد اشتراک ماهیانه داشته باشه اونوقت میتونه این نوع مودم ها رو نسبت به مدل و باندهایی که پشتیبانی میکنند از 15000 تومن تا200.000 تومن گیر بیاره.

مثلا اپراتور Tele2 در سوئد, اشتراک ماهیانه اش حدود 32 هزار تومن با امکانات زیر هست.

دانلود و آپلود نامحدود.
    حداکثر ساپورت سرعت اینترنت نسبت به موقعیت جغرافیایی تا 16 مگابیت بر ثانیه.
    مودم Huawei E1820 رایگان فرستاده میشه.
    امکان استفاده از 700 ایستگاه دارای اینترنت Wireless در تمام اسکاندیناوی مثلا استگاه قطار یا McDonalds

اپراتور های دیگه هم تقریبا امکانات و قیمتشون همین حدودهاست و فرق زیادی با هم ندارند.

2. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان جی شد جئاب مارو بدید دیگه

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    MEHRANجان دوتا سوال داشتم اول اینکه میشه از دی وی دی های ریکاوری خود لپ تاپ ویندوز را نصب کرد ولی برنامه های اضافی که روش نصب شده را نصب نکنیم و فقط خود ویندوز7 را نصب کنیم؟
    دوم اینکه نحوه آپدیت کردن درایورهای این لپ تاپ چطوره؟ آیا باید حتما درایور قبلی که نصب هست را پاک کنیم یا لازم نیست حذفش کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام . vaio مگه چی داره که همه میگن وایو امریکایی؟من برق می خونم.بازی زیاد نمی کنم.ولی گرافیک برام مهمه.کاربردیه.موندم asus کیفیت قطعاتش به وایو میرسه.1400 مایه دارم.راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی به داد ما برسه

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    MEHRANجان دوتا سوال داشتم اول اینکه میشه از دی وی دی های ریکاوری خود لپ تاپ ویندوز را نصب کرد ولی برنامه های اضافی که روش نصب شده را نصب نکنیم و فقط خود ویندوز7 را نصب کنیم؟
    دوم اینکه نحوه آپدیت کردن درایورهای این لپ تاپ چطوره؟ آیا باید حتما درایور قبلی که نصب هست را پاک کنیم یا لازم نیست حذفش کنیم؟
    سلام دوست عزیز.
    راستش من شخصا Recovery هیچ برندی رو قبول ندارم. کافیه فقط یک مشکل کوچیک پیش بیاد تا نتونید recovery کنید. ASUS و ارورهای بزرگ قرمز رنگ E R R O R هم شامل این قضیه میشه.

با تجربه ای که من دارم Backup گرفتن از طریق خود ویندوز 7 و ذخیره کردن بک آپ در یکی از پارتیشن ها به غیر از پارتیشن ویندوز و یا ذخیره کردنش در یک هارد اکسترنال خیلی مطمئن تر از ریکاوری هست که برندهای مختلف برای لپ تاپ ها قرار دادند. اگر هم میخواهید حرفه ای تر کار کنید Acronis True Image یا Paragon System Backup پیشنهاد میشه.

اما اگر باز میخواهید که از Recovery خود لپ تاپ که به صورت پیش فرض وجود داره استفاده کنید, متاسفانه این کار عملی نیست. بطور مثال اگر شما بعد از ریکاوری گرفتن حجم پارتیشن ها رو تغییر بدید و یا یک پارتیشن دیگه درست کنید, در موقع ریکاوری تمام حجم ها و پارتیشن ها به حالتی که روز اول بوده بر میگردند.

جهت ریکاوری گرفتن از خود ویندوز هم میتونید اول تمام برنامه هایی را که نمیخواهید و به نظرتون اضافه میاد را پاک کنید و بعد توسط برنامه خود ASUS روی DVD ها ریکاوری بگیرید. اینطوری موقع استفاده از DVD ها فقط درایوهایی نصب میشند که خودتون تعیین کردید.

برای آپدیت درایوها هم لازم نیست پاکشون کنید. نسخه ی جدید درایو رو دانلود کنید و بعد هم نصب کنید. خودش اتوماتیک آپدیت میشه و اگر نیاز به Uninsall کردن داشته باشه فایل ستاپ نسخه ی جدید درایو این کار رو قبل از نصب میکنه.
    Last edited by M E H R A N; 19-08-2010 at 19:45.

8. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته مهم اینه که بازی که می خواین بازی کنید این گیم پد و سنسورهای حرکتیش رو پشتیبانی کنه. الآن خیلی از بازیها مخصوصا اونهایی که کرک شدند حتی جوی استیکهای معمولی رو هم ساپورت نمیکنند یعنی تو منوی آنها جوی استیک هست اما وقتی انتخابش میکنم جوی استیک هیچ عکس العملی نشون نمیده!
    شما تونستی تا حالا تو بازی از سنسور حرکتیش استفاده کنی؟
    برای من جالب هست که خیلی از بازیهای روز که گزینه گیم پد هم دارند اما گیم پد من روشون جواب نمیده! که نتونستم دلیل قطعی براش پیدا کنم....
    والا من هنوز نگرفتم امروز رفتم پايتخت پرس و جو يه جا پيدا كردم با گارانتي ديجيتال گفت 68 گفتم 55 قيمت دارم با گارانتي ويستا گفت من آخرش ميدم 58 بهد گفتم خودت تست كردي گفت آره سنسور داره يعني با حركت دست هم كار مي كنه انگار!
    به احتمال زياد برم پارسيان بگيرم هنوز مطمئن نيسم!

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

سلام . vaio مگه چی داره که همه میگن وایو امریکایی؟من برق می خونم.بازی زیاد نمی کنم.ولی گرافیک برام مهمه.کاربردیه.موندم asus کیفیت قطعاتش به وایو میرسه.1400 مایه دارم.راهنمایی کنید
    داداش من بعد سه هفته تحقيق تو اينترنت و حضوري توو مغازه ها و پرس و جو از همه دوستان و آشنايان با وسواس بسيار به اين نتيجه رسيدم توو اين رنج قيمت يعني از 1300 تا 1600 بهترين لپ تاپ n61jq هستش!
    بازم ميگم نظر شخصيم و نتيجه گيري خودمه!

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

دوستان جی شد جئاب مارو بدید دیگه
    داداش ماله من كه گفتيم رو جعبه زده هارد 500 با دور 5400 و باس رم 1066 ولي با برنامه باس رم رو ميگه 1333 شما بگو من با چه نرم افزاري و از كدوم قسمتش نگاه كنم تا بهت بگم!

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

بچه ها ميدونم اينجا جاش نيس ولي اگه كسي ميدونه يه كمكي بهم بكنه من براي خربد كيف هم پارسيان رفتم هم پايتخت!
    حس مي كنم قيمتاي پايتخت الكي زياده! يارو اول گفت 80 بعد گفت 50!!!!!!!!!! از كجا بكيرم و قيمت معقول چنده؟ به چه ويژگي هايي دقت كنم؟

10. 3 کاربر از enriquelover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

ممنون از مهران و علی عزیز بابت کمک در مورد Connect Card.
    در مورد موبایل از طریق کابل و بلوتوث با گوشیهای Nokia و Sony Ericsson هم میشه به اینترنت متصل شد.

در هرصورت همونطور که مهران عزیز گفت به کمک مودمهای GSM میشه اینکارو کرد. همین اواخر یکی از دوستان یکی از همین مودم ها با قابلیت SMS، GPRS و EGPRS (یا همون EDGE که سرعتی حدودا 4 تا 5 برابر GPRS داره) و بعلاوه تماس تلفنی با قیمت 85 تومن خرید. البته میگفت پایینتر و بالاتر هم مدلهایی هست. عزیزی اگه جزئیات بیشتر میخواد بگه من از دوستم بگیرم از کجا تهیه کرد.

این کانکت کاردها ولی فقط برای استفاده اینترنت هست.
    ولی اینکه یه وسیله داخلی باشه و به گوشی فشار نیاد بهتره و همیشه به لپتاپ وصله و راحت تره!

این کانکت کارد برای نسل سوم (3G) هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mammad_visual; 19-08-2010 at 21:23.

12. این کاربر از mammad_visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا من هنوز نگرفتم امروز رفتم پايتخت پرس و جو يه جا پيدا كردم با گارانتي ديجيتال گفت 68 گفتم 55 قيمت دارم با گارانتي ويستا گفت من آخرش ميدم 58 بهد گفتم خودت تست كردي گفت آره سنسور داره يعني با حركت دست هم كار مي كنه انگار!
    به احتمال زياد برم پارسيان بگيرم هنوز مطمئن نيسم!

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

داداش من بعد سه هفته تحقيق تو اينترنت و حضوري توو مغازه ها و پرس و جو از همه دوستان و آشنايان با وسواس بسيار به اين نتيجه رسيدم توو اين رنج قيمت يعني از 1300 تا 1600 بهترين لپ تاپ n61jq هستش!
    بازم ميگم نظر شخصيم و نتيجه گيري خودمه!

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

داداش ماله من كه گفتيم رو جعبه زده هارد 500 با دور 5400 و باس رم 1066 ولي با برنامه باس رم رو ميگه 1333 شما بگو من با چه نرم افزاري و از كدوم قسمتش نگاه كنم تا بهت بگم!

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

بچه ها ميدونم اينجا جاش نيس ولي اگه كسي ميدونه يه كمكي بهم بكنه من براي خربد كيف هم پارسيان رفتم هم پايتخت!
    حس مي كنم قيمتاي پايتخت الكي زياده! يارو اول گفت 80 بعد گفت 50!!!!!!!!!! از كجا بكيرم و قيمت معقول چنده؟ به چه ويژگي هايي دقت كنم؟
    کیف بک پک (کوله ) من از ایران پارسال برای برادرم گرفتم 40 تومن ( G50 )
    یه ساله داره کار میکنه آخ نگفته
    یه چیزی که مهمه اینه که برای لپ تاپ های اینچ بالا کیف بدرد بو خور کمه و من یه پیشنهادم دارم
    موقع خرید حتما لپ تاپتون همراتون باشه تا اندازه کنید چون بازم همون حرف معروف " به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید " می رید می خرید نوش نمیره یا به لپ تاپ فشار میاد

14. 2 کاربر از f_a_r_i_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

مگه شما رو لپ تاپت کیف و موس نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •