من واقعا موندم این کونامی توی این یکسالی که وقت داشته روی عملکرد دروازه بانها چه کار مثبتی کرده ؟ من نمیدونم اینا گیمرها رو احمق فرض کردن یا واقعا بیشتر از این توانایی ندارن . اصلا دروازه بانها تفاوتی محسوسی با نسخه قبل ندارن مثل نسخه قبل شوت یک خورده که محکم باشه توپو دفع میکنن اونم دقیقا توی محوطه جریمه و جلوی پای مهاجمین حریف ....
من الان یک ویدئوی 10 دقیقه ای از دمو دیدم که متاسفانه دروازه بانها همون .... سابق هستن .
نمیدونم شاید این ویدئو اینجوری بوده اگه شما ویدئوی دیگه ای دیدید که توش دروازه بانها عملکرد خوبی دارن لینکشو بزارید .
توی این ویدئو کلا 8 تا شوت به سمت دروازه زده میشه
دقیقا 1:48 دروازه بان بارسا شوت مهاجم بایرنو که از زاویه بسته میزنه دقیقا توی محوطه جریمه شلوغ خودشون دفع میکنه که توی یک رفت و برگشت و توی اون شلوغی مجدد مهاجمین بایرن توی محوطه جریمه صاحب توپ میشن و دوباره یک شوت دیگه بازم از زاویه بسته دقیقا جایی میزنن که دروازه بان بارسا حضور داره اما بازم نمیتونه توپو دفع میکنه انگار توپ به دیوار برخورد میکنه و بر میگرده و مجدد بازم مهاجمین بایرن خارج از محوطه جریمه صاحب توپ میشن که شانس بازیکن بارسا میگیره که توپو ازش میگیرن .
در دقسقه 2:40 مجددا شاهد ضعف توامان در عملکرد دروازه بان و مدافع هستیم اینبار دروازه بان بایرن در یک خروج ناموفق توپ نمیتونه از روی زمین جمع کنه و بر اثر یک ناهماهنگی بین مدافع و دروازه بان توپ به پای مدافع برخورد میکنه و جلوی پای مسی میفته و این بازیکن توپو وارد دروازه بایرن میکنه .
در دقیقه 4:54 دروازه بان بارسا شوت زاویه بسته اما نه چندان محکم مهاجم بایرنو مال خود میکنه .
در دقیقه 5 مجددا شوت حدودا 23-24 متری مهاجم بایرنو دروازه بان دفع میکنه اینبار به کرنر که البته این حرکت بسیار خوب و طبیعی بود کاری که معمولا دروازه بانهای معمولی انجام میدن .
دقیقه 5:23 مجددا یک اشتباه فاحشو از دروازبان بارسا میبینیم در این صحنه دروازه بان مثل عادت همیشگیش ضربه سر مهاجم بایرنو که از زاویه بسته و فاصله ای حدود 12 متری به سمت دروازه بان میزنه رو با یک دفع ناقص میندازه توی محوطه 6 قدم خودشون که از شانسش مدافعین توپو سریعا به کرنر دفع میکنن .
در دقیقه 6:58 روی یک ارسال مسی روی سر مدافع بایرن بلند میشه و از یک زاویه نسبتا بسته دقیقا از بالای سر دروازه بان دروازه حریفو باز میکنه .
در دقیقه 9:26 دروازه بان شوت مهاجم بایرنو بدون کار اضافه جمع میکنه .
لینک این ویدئو :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید