تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 142 از 645 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر کسی هست که می تونه کمک بیشتری بکنه که از بین شاتل و داتک کدوم شرکت بهتر خدمات Adsl ارائه می ده (از لحاظ سرعت و نبودن قعطی و ...) ممنون می شم من رو راهنمایی کنه.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر کسی هست که می تونه کمک بیشتری بکنه که از بین شاتل و داتک کدوم شرکت بهتر خدمات Adsl ارائه می ده (از لحاظ سرعت و نبودن قعطی و ...) ممنون می شم من رو راهنمایی کنه.
    با اینکه از بین این دو شرکت فقط از داتک استفاده کردم بطور مسلم میتونم بهتون بگم داتک بدتره
    ولی نمیدونم شاتل بهتر باشه یا نه.............

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

دوسته من من از اين شركتها هيچ كدوم استفاده اي نكردم پس در نتيجه نظري نميتونم بدم اما شما اگه پول براتون مطرح نيستش سپنتا ميتونه گزينه خوبي باشه زياد حساسيت بخرج نده همه اين شركتها يكجور هستن با اين تفاوت كه اسمشون با هم فرق ميكنه اگه پول برات مطرح نيست از سپنتا بگير

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از دوستان گرامي خواهش مي كنم راهنماييم كنند كه در منطقه مخابراتي توحيد سرويس كدوم شركت ها بهتره.اطراف ميدون پاستور

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوسته من من از اين شركتها هيچ كدوم استفاده اي نكردم پس در نتيجه نظري نميتونم بدم اما شما اگه پول براتون مطرح نيستش سپنتا ميتونه گزينه خوبي باشه زياد حساسيت بخرج نده همه اين شركتها يكجور هستن با اين تفاوت كه اسمشون با هم فرق ميكنه اگه پول برات مطرح نيست از سپنتا بگير
    با نظر شما کاملا مخالفم
    من تا به امروز از خمات 3 شرکت پارس آنلاین و داتک و سپنتا استفاده کردم و به جرات میتونم بگم سپنت خیلی خوب پارس هم خیلی خوب اما داتک ضعیف بود
    من با 128 پارس سرعت 14 میگرفتم و با سپنت 13 میگرفتم ولی با 256 داتک 23 میگیرم به نظر شما این مهم نیست ؟
    به نظر من داتک فقط قیمت مناسبتری داره از نظر پشتیبانی هم سپنت و پارس بهتر هستن

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

خوب حتما بهتره من طبقه شنيده هام گفتم ولي تجربه نداشتم در مورده هيچكدوم مرسي كه گفتي

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باشه بذار زنگ بزنم ولي من نفهميدم مشكلت چيه دقيا مستاجرين؟؟
    ميدوني اخه آسيا تك با مخابرات طرفه مخابرات مشكل ايجاد ميكنه وگرنه اسيا تك تنها يه واسطه هستش بينه شما و مخابرات

آقا من نتونستم كپي شناسنامه طرف رو بگيرم چون نيستش كسي هم نداشتش ارتباط هم نداره مگه اينكه بيادش حالا تكليف چيه من نبايد ADSL بگيرم؟!!! خانم پورصائب گفت همه مركز مخابراتي ها با فيش انجام ميدن حالا اينجا گير دادن خوب به مخابرات بگه طرف خونه رو فروخته رفته تلفن هم به نام صاحبخانه نخورده خوب تكليف چيه؟؟؟ بعد وقتي مخابرات با اين شركتها كار ميكنه اونا قرارداد ميبندن نبايد اينجوري گير بده آخه الان همه چي اينجا قانوني انجام ميشه !! اي با با از اين ورم مودم dial-up مشكل خورده نميدونم تا چند روز پيش كار ميكردش حالا هر چي شماره ميگيرم نميگيره ميگه خط تلفن وصل نيستش در صورتيكه گوشي تلفن هم همونجا وصل هستش كار ميكنه نميدونم چه شانس خوبي دارم من

الان خانم پور صائب زنگ زد گفت وكالت وكيلش باشه خوبه گفتم وكالت نداره آشناشون هستش گفت پس خودت مشكلت رو حل كن مردشوره مخابرات رو ببرنو خانم پورصائب گفت از بخش فروش رفتم پيگيري كاراي مخابراتي رو ميكنم خيلي ها به مشكل خوردن.
    يعني مستاجر ها نبايد استفاده كنن. اگه ميدونستم خونه اي ميگيرفتيم صاحبخونش تهران باشه والا به خدا
    Last edited by mrmostafa; 03-07-2007 at 09:31.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از دوستان گرامي خواهش مي كنم راهنماييم كنند كه در منطقه مخابراتي توحيد سرويس كدوم شركت ها بهتره.اطراف ميدون پاستور
    صبانت و اسيا تك خوبه اونجا سرعتش عاليه من صبانت رو تجربه كردم دوستم آسيا داشت خوب بودش

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    من میخوام آسیا تک بگیرم ...
    جریان اون Adsl رایگان چیه که گفته شمارت رو با Sms بده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

آقا من نتونستم كپي شناسنامه طرف رو بگيرم چون نيستش كسي هم نداشتش ارتباط هم نداره مگه اينكه بيادش حالا تكليف چيه من نبايد ADSL بگيرم؟!!! خانم پورصائب گفت همه مركز مخابراتي ها با فيش انجام ميدن حالا اينجا گير دادن خوب به مخابرات بگه طرف خونه رو فروخته رفته تلفن هم به نام صاحبخانه نخورده خوب تكليف چيه؟؟؟ بعد وقتي مخابرات با اين شركتها كار ميكنه اونا قرارداد ميبندن نبايد اينجوري گير بده آخه الان همه چي اينجا قانوني انجام ميشه !! اي با با از اين ورم مودم dial-up مشكل خورده نميدونم تا چند روز پيش كار ميكردش حالا هر چي شماره ميگيرم نميگيره ميگه خط تلفن وصل نيستش در صورتيكه گوشي تلفن هم همونجا وصل هستش كار ميكنه نميدونم چه شانس خوبي دارم من

الان خانم پور صائب زنگ زد گفت وكالت وكيلش باشه خوبه گفتم وكالت نداره آشناشون هستش گفت پس خودت مشكلت رو حل كن مردشوره مخابرات رو ببرنو خانم پورصائب گفت از بخش فروش رفتم پيگيري كاراي مخابراتي رو ميكنم خيلي ها به مشكل خوردن.
    يعني مستاجر ها نبايد استفاده كنن. اگه ميدونستم خونه اي ميگيرفتيم صاحبخونش تهران باشه والا به خدا
    حالا چه راهي مونده چيكار ميخواي بكني ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •