حسین جان فقط از این موارد کم میشه؟تاپ اسپید چه تغییری میکنه؟
اون فایل مخصوص نقل و انتقالات لیگ قبلی رو میشه روش حساب کرد؟چقدر باهم تفاوت دارن؟
حسین جان فقط از این موارد کم میشه؟تاپ اسپید چه تغییری میکنه؟
اون فایل مخصوص نقل و انتقالات لیگ قبلی رو میشه روش حساب کرد؟چقدر باهم تفاوت دارن؟
مسعود جان مشکل دانلود نداری ؟
احتیاجی به این کار نیستا همون چیزی که بالا گفتم رو در نظر بگیر احتیاج به این نیست دوباره برات آپشن فایل جدید بفرستم . یعنی در نظر بگیر 10 واحد از این قدرتهای بازیکنان مورد نظرت کم شده :
حمله
دفاع
سرعت 15 واحد کاهش
شتاب 15 واحد کاهش
قدرت بدنی
اگیلیتی
ریسپانس
سرعت دریبل
سرعت پاس کوتاه
هد
پرش
تکنیک
Last edited by 4039; 25-02-2010 at 00:18.
چلسیو کیا میخوان؟ من با والنسیا هم راضی هستم.حدودا میتونی بگی مثلا بازیکنانی مثل سیلوا و ویا overall rating اونا چه قدر میشه؟
Last edited by vahidgame; 25-02-2010 at 00:18.
محمد جان درست میگی من حواسم نبود از سرعت و شتاب هم بجای 10 واحد 15 واحد کم میشه .
تفاوتش زیاده همین چیزی که بالا گفتم رو در نظر بگیرید تمومه .
خب به من آپشن فایل مسابقات رو بدین.
من الان هیچ آپشن فایلی ندارم.
اووووووووه خیلی زیادهمحمد جان درست میگی من حواسم نبود از سرعت و شتاب هم بجای 10 واحد 15 واحد کم میشه .
همون 10 واحد خوبه
Last edited by SHADEL; 25-02-2010 at 00:25.
تاپیک چه قدر فعاله.همه اینجا هستن.حیف من الان باید برم وگرنه در مورد نقل و انتقالات چند تا ایده داشتم
وحید من فکر میکنم تو داری اذیت میکنی . من که بالا گفتم چلسیو قبلا کسی برداشته . اورال ریتینگ فرمولی داره که هنوز هیچ برنامه نویسی نتونسته پیداش کنه من از کجا بدونم . 5 واحد از موارد بالا که گفتم کم کن .
باشه من والنسیا رو برداشتم.مثل این که چلسی کلا قسمت ما نیست.فکر کنم به خاطر رسوایی های یه سری بازیکنان باشه![]()
خب پس تکلیف تیمها معلوم شد خدا رو صد هزار مرتبه شکر که این حل شد.
بچه ها خواهشا تا فردا شب لیست بازیکنان مورد نظرتونو بدین تا سریع تر لیگ راه بیفته خسته شدیم دیگه .
حسین جان من چطور هر بازیکنی بگیرم 2واحد ازش کم میشه یا 10واحد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)