مساحت یه خونه 200 متری که مودم توی اتاق قرار میگیره .
یک کامپیوتر اصلی + یک یا دو لپتاپ + گوشی موبایل ------ کامپیوتر اصلی که هیچی ولی بقیه همیشه نمیخواد وصل باشن یعنی ممکنه گوشی وصل باشه لپتاپ وصل نباشه و بلعکس . همزمان نیست اتصال .
مساحت یه خونه 200 متری که مودم توی اتاق قرار میگیره .
یک کامپیوتر اصلی + یک یا دو لپتاپ + گوشی موبایل ------ کامپیوتر اصلی که هیچی ولی بقیه همیشه نمیخواد وصل باشن یعنی ممکنه گوشی وصل باشه لپتاپ وصل نباشه و بلعکس . همزمان نیست اتصال .
D-Link DSL-2750U...98.000
فقط همین مورد برای شرایط من وجود داره ؟ این مدل کارت شبکه هم هست + اکسس پوینت + مودم ؟
در مورد مودمی که خودم نوشتم چطور ؟
مودم هست.
اکسس پوینت هست.
باهاش میشه فایل رو انتقال داد.
مودم بی سیم هست.
منظور شما از کارت شبکه چیه؟؟؟
کارت شبکه با مودم تفاوت داره!
مودم هست
اکسس پوینت هم هست
تا اینجا درست .
ولی این مودم فکر کنم فقط از طریق usb خودش فایل انتقال میده و نمیشه از روی هاردی که داخل کامپیوتری که مودم بهش وصله فایل رد و بدل کرد درسته ؟
دانگل usb شبکه که از 20 تومن هست به بالا و کارش اینه که مثل اینکه دو کامپیوتر رو با lan وصل کرده باشی به هم و فایل شیر کنی و بازی کنی ، ولی این به صورت بی سیم هست . منظورم از کارت شبکه بیسیم اینه .
حالا دستگاه بالا قابلیت این رو داره که اگر مثلأ لپتاپی که دارای وایرلس هست رو با کامپیوتری که این مودم بهش وصله شبکه کنیم ؟
خوبه.
هیچ مودم ADSL ایی این قابلیت رو نداره(یا لااقل من ندیدم!!!).
این کار ربطی به مودم نداره و با مودم نمیشه انجامش داد.
فقط میتونید از روی یک حافظه ای که مجهز به پورت USB هستش، فایل انتقال بدین.
ممنون از اساتید گرامی ....
پس Netgear DGND3700 بهترین مودم برا چیزایی هست که من میخوام دیگه؟ فقط چرا این آنتن نداره؟:ي
(شرمنده بنده همین الان دریافتم که ۸ تا آنتن built-in داره ...)!
Last edited by dehghani1375; 06-07-2012 at 10:17.
می ارزه برا مدل بعدی یعنی DGND 4000 صبر کنم؟ ضمنا قیمت این مدل رو میشه پیشبینی کنین ؟
اول اینکه برای خرید این چنین کالاهایی باید اختصاصی سفارش بدین!!!
اگر هم پیدا بشه(که تقریبا بعید میدونم!)، حدود400.000هزاری باید قیمت بخوره!!!
سلام
دوستان عزيز من چند ساله يك مودم 8811 tp-link دارم كه با سيم هست و راضيم از اون و 2 كامپيوتر هم از اون استفاده ميكنه يكي تقريباً دائم روشنه يكي گاهي روشنه گاهي نيست
جديداً يك موبايل خريدم با سيستم عامل اندروييد كه نياز به وايرلس داره كه من ندارم
خونمون هم 120 متره و مودم هم داخل اتاق هست
اول سوال اينكه ميشه اون مودم با سيم تبديل به بيسيم بشه و من ديگه هزينه نپردازم؟
اگر نميشه چه مدلي و چه ماركي پيشنهاد ميديد كه كيفيت و سرعت و پوشش مناسبي داشته باشه و هنگ نكنه و در مقابل هك سايرين مقاوم باشه و در ضمن با نگاهي به آينده هم اون رو بخريم يعني مثلاً 2 سال بعد هم بشه ازش استفاده كرد مثلاً اگر قابليتي داره كه امروز زياد مورد استفاده نيست ولي چند وقت بعد قابل استفاده هست يك چيز مناسب و خوب ميخوام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)