دفترچش گفته 5.2 لیتر. منم همین قدر میریزم. بهترین کار اینه که با گیج چک کنی
دفترچش گفته 5.2 لیتر. منم همین قدر میریزم. بهترین کار اینه که با گیج چک کنی
Last edited by amirtoudeh; 07-09-2012 at 13:45.
من پاسخم به شما فقط مربوط به چند مورد هست. بهترین نمایندگی که می شناسم و میرم اونجا به خاطره این که می تونی کنار ماشینت باشی و ببینی که سرویس دوره ای چی کار می کنن و چی میرزین تو موتورت، به نام عبد اللهی هستش که بری تو سایت ایران خودرو می تونی پیداش کنی.
بعد اون گاز خوردن بین دنده و کله کردن هنگام تعویض دنده، همش به تنظیم نبودن گاز برقی و سنسور کلاجت هست. اگه اینا رو درست کنی رفتارش عین ماشین معمولی میشه. کارش یه کم تخصصیه باید حضوری واست درست کنم.
باسلام خسته نباشید
من یک ef7 مدل 89 اولین سری که تولید شد دارم . الان چند سال هستم دستم بوده راضی هستم ولی این اواخر چندتا مشکل دارم مشکل گرمای بسیار زیاد این موتور هست که به مرور باعث ایجاد مشکل در دسته سیم موتور و 3 کار کردن خودرو میشه .
من 1 ماهی هست این مشکل رو دارم و ایران خودرو بردم گفت به دلیل گرمای زیاد هست و دسته سیم بعد از یک مدت مشکل پیدا میکنه و باید دسته سیم عوض بشه که یک مدل دسته سیتم بود 450 هزارتومن که گفت حداثکر 2 سال کار میده و تنها دلیلیش هم گرمای زیاد هست .
الان من یک مدت باهاش رانندگی میکنم ، موتور 3 میشه و خیلی اذیت میکنه .
میخواستم ببینم راهی هست بشه موتور رو خنک کرد ؟ یکسری ماشینها رو دیدم روی کاپوت یک هود میذارن که فکر کنم تاثیر خیلی خوبی در خنک کردن موتور داشته باشه چون هوا رو خیلی خوب روی موتور پخش میکنه میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته ؟
به نظر شما ، ایا میشه این هود ها رو نصب کرد و این مشکل بد رو حل کرد ؟ راه دیگه ای هست بشه متور رو خنک کرد؟
**ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
یکسری دسته سیم جدیدا روی مدلهای جدید گذاشتند که این مشکل درش حل شده , به اسم دسته سیم NA
اون هودی که میفرمایید بیشتر جنبه ی تزئینی داره البته توی حنک کردنش هم بی تاثیر نیست.
ارزش نداره که به خاطر این گرم کردن کاپوئت ماشین رو ناقص کنید.
حتما بدید سیتم فنها بازدید بشه و آب سیستم خنک کننده هم هر 1سال تعویض کنید بی تاثیر نیست.
دیروز تو ترافیک یهو ماشین تو خلاص شروع به نوسان کرد.یعنی فقط وقتی ماشین تو حالت ساکن هست نوسان موتور به اتاق منتقل میشه.ولی شتاب و سرعت پایین نیومده .امروز دیاگ هم زدند خطایی پیدا نشد.فکر می کنید مشکل چیه؟
سلام کسی هست که 220 کیلومتر با EF7 پر کرده باشه ؟
سرعت 170 به بعد آیا ماشین به لرزه میوفته ؟
آیا دور موتور بین 3500 تا 4500 زیاد هست ؟
آیا دور موتور بین 2000 تا 3000 کم هست ؟
مرد حسابی مگه سمند 220 تا میره نهایتش 185 تا 190 شاید بره تازه کیلومتر سمند خطا داره یعنی اگه 200 رو نشون میده داره در اصل 185 تا میره
دور موتور مناسب هم زیر 2700 کمه بالای 4000 زیاده
من خودم با سرعت 220 تا رفته ام نزدیک دو ماه پیش گازمو خالی کردم و بنزین سوپر زدم تو سرعت 185تاماشین لرزه داشت ولی تو سرعت 220تا خیلی رون می رفت ولی بعد از 30 ثانیه پاهام به لرزیدن افتاد کار خیلی خطرناکییه.
من هم 220 پر کردم روزای ارلی مه خریده بودم
ولی نمی دونم کیلوکتر مشکل داره یا نه
راستی EF7 پژو SD V8 رو میگیره ؟ کسی تست کرده ؟
بله میره .کی گفته کیلومتر خطاداره ,شایعه سازی نفرمائید.من با یه 206 تیپ 5 کورس گداشتم روی دور های پایین کشش از 206 کمتر بود ولی از دور موتور 4000 به بعد برتری کامل با ef7 هست . از سرعت 160 به بعد 206 هیچ حرفی برای گفتن نسبت به سمند نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)