تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 472 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید تو موتورEf7چه قدر روغن رین اگه فیلتر روغن هم عوض بشه؟
    دفترچش گفته 5.2 لیتر. منم همین قدر میریزم. بهترین کار اینه که با گیج چک کنی
    Last edited by amirtoudeh; 07-09-2012 at 13:45.

2. این کاربر از amirtoudeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یلی ببخشید.من تازه به این تاپیک اومدم نفهمیدم کجا باید بنویسم. مدیران اگر خواستند حذف کنند.((((اینجا از همه جا جدید تر بود واسه همین))))
    ما یه ef7 تحویل گرفتیم آخر اسفند . شرایطی پیش اومد اصلا از ماشین استفاده نکردیم. همش تو پارکینگ بود. خلاصه بعد از4 ماه از ماشین استفاده کردیم مرداد(الان 1200 بیشتر کار نکرده ایم) تو این یه ماهه به یک سری مشکلات برخوردیم. اگه امکان داره دوستان که اطلاعی دارن جواب بدن!!

1- صدای سوت کشیدن میاید در یک دور موتور خاصی(2000-3000) دنده 3 یا 4 (فرقی نمیکند)-- -- فکر کنم جوابتان اینه که اشکال از کنیستر ماشینه(اما تو تاپیک ها خوندم که میگن صدا باید از جلو باشه) ولی من احساس میکنم صدا از عقب ماشینه!!!!(نمی دونم شاید مشکل از گوش منه))====خلاصه نمی دونم مشکل چیه!!؟؟؟

2- صندلی برقی راننده اصلا بالا نمیاد(دوستم داشت تو شهرستان برد نمایندگی نتوست درست کنن وقتی برد بیرون تازه درست شد) نمی دونم چی کار کنم؟؟ تازه لقی هم داره
    کجا درست کنم

3- گیج روغن رو که میکشم اصلا نمیدونم روغن داره یا نه؟؟ همش روغنی است!! ( در روغن رو باز میکنم-- در دایره ای که نوشته oil-- یکم توش روغن داره ((باید پر باشه؟؟؟))

4- درجه اب ماشین اصلا بالا نمیره همش رو 50-60 است!! حتی تو آفتاب بذارمش و برشته بشه بعد ازش کاربکشم----- با این که مشکی هم هست-- غیر عادی نیست

5-فردی میگفت اگر موقع روشن کردن ef7 از اگزوزش آب بده واشر سوزونده!! درسته؟/((قطره آب میده)و بخار

6- فرمان ماشین وقتی روشن یا خاموش است وقتی دقیقا در وسط است (یکم باهاش بازی کنی--- خیلی کم به راست یا خیلی کم به چب بدی(((حرکت نوسانی)))--ریز ریز صدایی مثل برخورد قطعه پلاستیکی با قطعه پلاستیکی میدهد؟؟==== به نظر شما چه طور صداش رو برطرف کنم؟ قبلا نبود 5 روزه همش

7- نمایشگر ابی رنگ وسط که تاریخ نشون میده دیگه کلا آبی رنگ شده و چیزی نشون نمیده!!!(ولی حرف میزنه)) این رو چه کنم؟؟

8- این ماشین من آزیر اصلا نمیزنه(حتی اگه بخوای بدزدی!!) یعنی فقط جفت راهنما میزنه( آزیر نداره کلا؟؟؟)

9- یک بار تو مسافرت چراغ چکش روشن شد((نمایندگی هیچ کار نکرد--فقط پیغام کامپوتر رو پاک کرد!!!) اما الان دیگه روشن نشد!! باید پیگیر باشم؟؟((((اون روز اصلا حال نداشتم که دنبالشو بگیرم)))
    10- قضیه این اویل مازول چیه که میگن نشت روغن داره( میشه قبل از اینکه خراب بشه تعمیر کرد؟)
    11- قضیه این واشر سر سیلندر چیه؟((میشه قبل از اینکه خراب شه)) تعمیرش کرد(عوض کرد) یعنی به نمایندگی بگیم که عوض کنه؟
    12- به نمایندگی گفتم موقع 2 به 3 کردن تو گاز بالا به قصد تند رفتن ماشین. دور موتور بالا میمونه . عملا فقط گاز میخوره و آنچنان حرکتی نمیکنه!----- گفت مال گاز برقیشه ___ اما یکی از دارندگان گفت مال سنسور نمی دونم چیه!!++++++ نظر شما چیست؟؟؟/
    13 حال این جدا از رنگ داشتن زیر کاپوت و خرابی جا سیگاری و آب گرفتن چراغ جلو موقع شستن است!! این قدر از این ماشین بد گفتن خواستم بفروشم همون پرشیای کهنه خودمو وردارم!!نمایشگاه گفت 17!!به زور

دیگه خسته شدم.. اگه کسی با نظراش کمک کنه ممنون میشم.
    در ضمن نمایندگی خوب تهران و کرج چیست؟؟
    بازم مرسی
    من پاسخم به شما فقط مربوط به چند مورد هست. بهترین نمایندگی که می شناسم و میرم اونجا به خاطره این که می تونی کنار ماشینت باشی و ببینی که سرویس دوره ای چی کار می کنن و چی میرزین تو موتورت، به نام عبد اللهی هستش که بری تو سایت ایران خودرو می تونی پیداش کنی.
    بعد اون گاز خوردن بین دنده و کله کردن هنگام تعویض دنده، همش به تنظیم نبودن گاز برقی و سنسور کلاجت هست. اگه اینا رو درست کنی رفتارش عین ماشین معمولی میشه. کارش یه کم تخصصیه باید حضوری واست درست کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باسلام خسته نباشید
    من یک ef7 مدل 89 اولین سری که تولید شد دارم . الان چند سال هستم دستم بوده راضی هستم ولی این اواخر چندتا مشکل دارم مشکل گرمای بسیار زیاد این موتور هست که به مرور باعث ایجاد مشکل در دسته سیم موتور و 3 کار کردن خودرو میشه .
    من 1 ماهی هست این مشکل رو دارم و ایران خودرو بردم گفت به دلیل گرمای زیاد هست و دسته سیم بعد از یک مدت مشکل پیدا میکنه و باید دسته سیم عوض بشه که یک مدل دسته سیتم بود 450 هزارتومن که گفت حداثکر 2 سال کار میده و تنها دلیلیش هم گرمای زیاد هست .
    الان من یک مدت باهاش رانندگی میکنم ، موتور 3 میشه و خیلی اذیت میکنه .
    میخواستم ببینم راهی هست بشه موتور رو خنک کرد ؟ یکسری ماشینها رو دیدم روی کاپوت یک هود میذارن که فکر کنم تاثیر خیلی خوبی در خنک کردن موتور داشته باشه چون هوا رو خیلی خوب روی موتور پخش میکنه میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته ؟
    به نظر شما ، ایا میشه این هود ها رو نصب کرد و این مشکل بد رو حل کرد ؟ راه دیگه ای هست بشه متور رو خنک کرد؟
    **ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

باسلام خسته نباشید
    من یک ef7 مدل 89 اولین سری که تولید شد دارم . الان چند سال هستم دستم بوده راضی هستم ولی این اواخر چندتا مشکل دارم مشکل گرمای بسیار زیاد این موتور هست که به مرور باعث ایجاد مشکل در دسته سیم موتور و 3 کار کردن خودرو میشه .
    من 1 ماهی هست این مشکل رو دارم و ایران خودرو بردم گفت به دلیل گرمای زیاد هست و دسته سیم بعد از یک مدت مشکل پیدا میکنه و باید دسته سیم عوض بشه که یک مدل دسته سیتم بود 450 هزارتومن که گفت حداثکر 2 سال کار میده و تنها دلیلیش هم گرمای زیاد هست .
    الان من یک مدت باهاش رانندگی میکنم ، موتور 3 میشه و خیلی اذیت میکنه .
    میخواستم ببینم راهی هست بشه موتور رو خنک کرد ؟ یکسری ماشینها رو دیدم روی کاپوت یک هود میذارن که فکر کنم تاثیر خیلی خوبی در خنک کردن موتور داشته باشه چون هوا رو خیلی خوب روی موتور پخش میکنه میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته ؟
    به نظر شما ، ایا میشه این هود ها رو نصب کرد و این مشکل بد رو حل کرد ؟ راه دیگه ای هست بشه متور رو خنک کرد؟
    **ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    یکسری دسته سیم جدیدا روی مدلهای جدید گذاشتند که این مشکل درش حل شده , به اسم دسته سیم NA
    اون هودی که میفرمایید بیشتر جنبه ی تزئینی داره البته توی حنک کردنش هم بی تاثیر نیست.
    ارزش نداره که به خاطر این گرم کردن کاپوئت ماشین رو ناقص کنید.
    حتما بدید سیتم فنها بازدید بشه و آب سیستم خنک کننده هم هر 1سال تعویض کنید بی تاثیر نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    کوچه

پيش فرض

دیروز تو ترافیک یهو ماشین تو خلاص شروع به نوسان کرد.یعنی فقط وقتی ماشین تو حالت ساکن هست نوسان موتور به اتاق منتقل میشه.ولی شتاب و سرعت پایین نیومده .امروز دیاگ هم زدند خطایی پیدا نشد.فکر می کنید مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

سلام کسی هست که 220 کیلومتر با EF7 پر کرده باشه ؟
    سرعت 170 به بعد آیا ماشین به لرزه میوفته ؟
    آیا دور موتور بین 3500 تا 4500 زیاد هست ؟
    آیا دور موتور بین 2000 تا 3000 کم هست ؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام کسی هست که 220 کیلومتر با EF7 پر کرده باشه ؟
    سرعت 170 به بعد آیا ماشین به لرزه میوفته ؟
    آیا دور موتور بین 3500 تا 4500 زیاد هست ؟
    آیا دور موتور بین 2000 تا 3000 کم هست ؟

مرد حسابی مگه سمند 220 تا میره نهایتش 185 تا 190 شاید بره تازه کیلومتر سمند خطا داره یعنی اگه 200 رو نشون میده داره در اصل 185 تا میره
    دور موتور مناسب هم زیر 2700 کمه بالای 4000 زیاده

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من خودم با سرعت 220 تا رفته ام نزدیک دو ماه پیش گازمو خالی کردم و بنزین سوپر زدم تو سرعت 185تاماشین لرزه داشت ولی تو سرعت 220تا خیلی رون می رفت ولی بعد از 30 ثانیه پاهام به لرزیدن افتاد کار خیلی خطرناکییه.

10. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

من هم 220 پر کردم روزای ارلی مه خریده بودم
    ولی نمی دونم کیلوکتر مشکل داره یا نه
    راستی EF7 پژو SD V8 رو میگیره ؟ کسی تست کرده ؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

مرد حسابی مگه سمند 220 تا میره نهایتش 185 تا 190 شاید بره تازه کیلومتر سمند خطا داره یعنی اگه 200 رو نشون میده داره در اصل 185 تا میره
    دور موتور مناسب هم زیر 2700 کمه بالای 4000 زیاده
    بله میره .کی گفته کیلومتر خطاداره ,شایعه سازی نفرمائید.من با یه 206 تیپ 5 کورس گداشتم روی دور های پایین کشش از 206 کمتر بود ولی از دور موتور 4000 به بعد برتری کامل با ef7 هست . از سرعت 160 به بعد 206 هیچ حرفی برای گفتن نسبت به سمند نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •