بکشی هر کدوم 5000 تا نانو میدن باهاشون اون حالتی رو که میشه cloack رو ببینی بخر فعال کن بترکون![]()
بکشی هر کدوم 5000 تا نانو میدن باهاشون اون حالتی رو که میشه cloack رو ببینی بخر فعال کن بترکون![]()
با نانو ویژن هم فکر کنم بشه پیداشون کرد![]()
من بازی رو تازه دارم بازی می کنم چون داشتم دوتا نسخه قبلی رو دوباره تموم میکردم که داستان بازی برام تجدید بشه
ولی دو تا سوال
اول اینکه از کجا بفهمم نسخه بازیم بتا هست یا فاینال؟؟
دوم اینکه یه مشکلی دارم. اونم اینکه وقتی دشمن ها رو می کشم سرم رو که بر می گردونم می بینم دوباره دو سه دشمن پشتم ظاهر میشن. این جوری پاک سازی منطقه ها خیلی سخته. همش فکر می کنی همه رو کشتی ولی دوباره از پشت سرت دشمن ظاهر میشه.
فکر نکنم از جای خاصی بشه فهمید بیتا هست یا نه
باز دوستان بهتر میدونند
در نسخه بیتا شدیدا افت فریم و ... داشت
راستی اون دشمنای ظاهر شده پشت سرتو بیخیال
در نسخه بتا نوشته های قرمز میاد رو صفحه و بازی چند لحظه فریز میشه
همچنین در منوی Select missoin تمام مراحل بازی بازه!
آقا یه سوال .
گاهی اوقات وسط بازی یهو بازی close میشه . توی کرایسس 1 هم این مشکل بود دلیلش چیه ؟
هنگام روندن وسیله نقلیه وقتی ماس رو یه زره میچرخونم 360 درجه میچرخه . ولی توی on foot یکمبهتره . البته بازم بچرخونمش یه تار شدن صفحه رو احساس میکنم. راهی نیست درستش کنم ؟
1-من از سایت دانلودها، دانلود کردم فکر نکنم بتا باشه درسته؟
2-تو بازی هی فریز میشم استپ میشه اصلا بعضی اوقاتم هنگ کامل
3-مثلا به درخت تیر میزنم بعد چند متر دور میشم دوباره درختو میبینم درخت ترمیم شده دیگه سوراخ نیست واسه همه اینجوریه؟
4-ظاهر میشن اجسام جلوم 2متر میرم عقب جسم غیب میشه میرم جلو ظاهر میشه مثل سایه ها البته تو خیلی از بازیها این مشکل هست
تنظیمات هم بالا
دما اینارم چک کردم خوبه
5-بهترین کرک الان کدومه شاید مشکلاتم از کرک باشه
یعنی چی که بتاست خودش گفت فیناله ما نخوایم شوتر اکشن بکش بکش بازی کنیم کیو باید ببینیم؟
این لو رفتن ورژن بتا . قبل از انتشار کم دردسر درست نکرده هانمونش همین جا کلی پست راجع به بتا یا فینال بودن ردو بدل شده !
مثلا /
امروز صبح داخل یه فروشگاه بودم یارو اومده بود به فروشنده داشت میگفت این چیه . فلانه بصارهطرفم میگفت نه این فیناله و ...
لابد خوب نصب نکردی !
بعد یکی دیگه بهش داد !!
گمونم باز بتا بود
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 27-04-2011 at 19:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)