تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 323 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

عرضه جديدترين فرموير براي X6 و X3 نوکيا(1389/04/23)
    نوکيا فرموير دو گوشي X6 و X3 را به‌روز‌رساني کرد. با اين آپديت X6 بسياري از نرم‌افزارهاي گوشي X6 به روز رساني مي‌شود. در حاليکه مهمترين تغييري که اين فرموير براي X3 به همراه داشته است، مربوط به اصلاحاتي در رابطه با هشدار شارژ باتري و رينگ‌تون‌ها و هشدارهاي گوشي بوده است.

فرموير v21.0.004 ضمن افزايش پايداري و سرعت X6 امکانات زير را به اين گوشي هديه مي‌دهد:

آپديت مرورگر گوشي به نسخه 7.2-گفته مي‌شود اين نسخه به قابليت‌هاي مالتي‌تاچ و Pinch zooming مجهز است
    سرويس‌هاي Ovi Music، Ovi Sync 2.0، Ovi Store 1.5.6، Ovi Contacts 1.50.8
    Shazam با 1ماه اشتراک رايگان
    برنامه هاي کاربردي Gimlet Touch 2.2، Flash Video Phase-3 و Flash Lite 3.1.7.x
    فعال شدن عملکرد Side Lock Key از طريق رابط کاربري Swipe
    پشتيباني از Windows 7 Device Stage
    قابليت به‌روز‌رساني شده مکالمه تصويري
    سرويس Mail For Exchange v2.9.210
    کاربران گوشي‌هاي X6 و X3 نوکيا از هم اکنون مي‌توانند فرموير جديد را از طريق سرويس‌هاي Ovi، نرم‌افزارNokia Software Updator با کامپيوتر دانلود کنند، يا اينکه آن را به طور مستقيم از طريق خود گوشي دريافت کنند. البته اين آپديت فعلا در برخي کشورها قابل دسترس نيست.
    کسی آپدیت کرده؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

تقریبا همه!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

عرضه جديدترين فرموير براي X6 و X3 نوکيا(1389/04/23)
    نوکيا فرموير دو گوشي X6 و X3 را به‌روز‌رساني کرد. با اين آپديت X6 بسياري از نرم‌افزارهاي گوشي X6 به روز رساني مي‌شود. در حاليکه مهمترين تغييري که اين فرموير براي X3 به همراه داشته است، مربوط به اصلاحاتي در رابطه با هشدار شارژ باتري و رينگ‌تون‌ها و هشدارهاي گوشي بوده است.

فرموير v21.0.004 ضمن افزايش پايداري و سرعت X6 امکانات زير را به اين گوشي هديه مي‌دهد:

آپديت مرورگر گوشي به نسخه 7.2-گفته مي‌شود اين نسخه به قابليت‌هاي مالتي‌تاچ و Pinch zooming مجهز است
    سرويس‌هاي Ovi Music، Ovi Sync 2.0، Ovi Store 1.5.6، Ovi Contacts 1.50.8
    Shazam با 1ماه اشتراک رايگان
    برنامه هاي کاربردي Gimlet Touch 2.2، Flash Video Phase-3 و Flash Lite 3.1.7.x
    فعال شدن عملکرد Side Lock Key از طريق رابط کاربري Swipe
    پشتيباني از Windows 7 Device Stage
    قابليت به‌روز‌رساني شده مکالمه تصويري
    سرويس Mail For Exchange v2.9.210
    کاربران گوشي‌هاي X6 و X3 نوکيا از هم اکنون مي‌توانند فرموير جديد را از طريق سرويس‌هاي Ovi، نرم‌افزارNokia Software Updator با کامپيوتر دانلود کنند، يا اينکه آن را به طور مستقيم از طريق خود گوشي دريافت کنند. البته اين آپديت فعلا در برخي کشورها قابل دسترس نيست.

بد نمی شد یه نظری اینجا مینداختی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینکه خیلی وقتا پیش (یه نظری به تاریخش بندازی بد نیست)

کد:
    و در آخر اینا رو حتما ببین جان من

کد:
    کد:
    من خیلی ارادتمندم
    Last edited by Help118; 16-07-2010 at 21:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اون موقع که GTA IV بازی میکردم خوابشم نمیدیدم چیزایی رو که داره یه روز بتونم امتحان کنم
    shazam خیلی چیز باحالیه
    میشه در مورد شازام SHAZAM یه کمکی به منم بکنید که چیه .. می دونم تو رده موسیقی هستش ولی چون کانکشن اینترنت میخواد من نمی تونم استفاده کنم.
    بگید چیه و بدون اینترنت میشه ازش استفاده کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من یه مشکل با x6 خودم دارم که به کمکتون نیاز دارم
    با اینکه تنظیمات GPRS ایرانسل رو گرفتم کانکت میشه ولی هیچ چی نمیاره(البته این اواخر گوشی قبلیم هم اینطور شده بود)
    تغییرات زیادی تو نرم افزار گوشی رخ داده حتمتا فریم ویرشو آپ دیت کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

به به سلام یه دو کلمه هم از مادر عروس بشنویم

اینجاها رو بخون

کد:
    کد:

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تا حالا گوشی ارزون قیمت نخریدم
    من میتونم بهت ان8 ، ایکس 6، ایکس 10 و دیزایر رو معرفی کنم که همه چیشون درسته
    ان8 دوربین فوق العاده قوی ای داره. پلیر و گیماش اصلا حرف نداره. مث کامپیوتره. و قراره خودم بعد اینکه بیاد بخرمش
    ایکس 6 که هم اکنون دارم برترین گوشی موجود نوکیا هم از تاچ هم حافظه هم صدا و.. و قیافه هستش
    ایکس 10 سونی اریکسون دوربین خوبی داره. اندروید برنامه خوب می خوره و لی باید صبر کنی که اندروید 2.1 بیاد روش. چون اون سیستم عامل روش بدرخور نیست. نه مولتی تاچ رو ساپورت می کنه و نه 16 میلیون رنگو بعد آپ دیتش حل خواهد شد. ضدای بلندگوش کمه نسبت به اینیکی ها و محیط خوبی داره و خودشم توپوله
    دیزایر قوی ترین سی پی یو و رم رو داره. سیستم عاملش توپه. دوربینش اصلا مثل انم 8 نیست. مث کامیپتر همراهه و ...
    و سایر گوشی ها
    قربان شما من هر چی بپرسی تا جایی که بتونم می تونم کمکت کنم. من در خدمتم
    قربان اين از لطف و کرم شماست که به من کمک ميکنيد. خدا عمرتون بده.

خب فرمودين N8 و HTC دزاير هم خوبن. منتها يه چيزي: من سيصد و خرده اي بيشتر ندارم. اينا گرونترن درسته؟

و در نهايت بعنوان آخرين سوال - که در کنارش عذر ميخوام که اذيتتون کردم - ميخواهم نظرتونو راجع به اينکه X6 بهتره يا اکسپريا X10 بدونم.

بازهم خيلي خيلي ممنون. خوش باشيد.

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

خب فرمودين N8 و HTC دزاير هم خوبن. منتها يه چيزي: من سيصد و خرده اي بيشتر ندارم. اينا گرونترن درسته؟

و در نهايت بعنوان آخرين سوال - که در کنارش عذر ميخوام که اذيتتون کردم - ميخواهم نظرتونو راجع به اينکه X6 بهتره يا اکسپريا X10 بدونم.

دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم x10 سونی بیشتر از بودجه شماست مگه اینکه بخواید x10 مینی بخرید که اون هم صفحه کوچکی داره و چون خازنیه فعلا قلم نداره و برای دست های بزرگ یکم نامناسب به نظر می رسه.

9. این کاربر از GUNSHIP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خواهش می کنم عزیز دل. از اینکه می تونم کمکت کنم ممنونم.

ان8 که نیومده ولی صددرصد قیمتش گرون تر از پانصد خواهد بود. دیزایر هم حول و حوش 500 تومنه ولی با این مقدار وجهی که دارید می تونید بیشتر از پولتون هم آش بخورید

ایکس 6 برترین گزینه برای شماست. خود من با اینکه زیاد پول هم داشتم ولی ایکس 6 رو برترین در موسیقی ، تاچ ، قیافه و خوشدست بودن و راحتی دیدم. اصلا حرف نداره
    دوباره مزایا و ایارداتشو واستون بازگو می کنم:
    1.تاچ فوق العاده قوی. نه فشار می خواد نه قلم راحت انگشتتو میازی رو آبجکتت بعد ریسپانسی از دستگاه بلافاصله می بینی. خیلی نرم و راحته . تا حالا من تاچ نخریده بودم چون بدم می اومد ولی این تکنولوژی تاچش چون خازنیه فشار و اینجور چیزا نمی خواد فوق العادس
    صدای اسپیکرش بلند و باکیفیت و استریو هستش
    هدفون گوشی فوق العادس و بعدی می دونستم نوکیا از این کارا خوب خوب بکنه
    گوشی خیلی کوچیک و خوشدست و خوش استیله. بعدیه که یه گوشی خازنی اینقده بتونه کوچیک باشه. چون اصولا با انگشیت کار می کنه باید چیزی بزرگتر از این می بود ولی جوریه که بای دببینی و حالشو ببری. من یکی خجالت می کشم یه دسته بیل رو تو خیابون دستم بگیرم یا تو جیبم جا بدم ولی این گوشی فوق العادس
    جی پی اس گوشی بهترین هم نباشه از بهترین هاست
    فارسی رو ساپورت داره
    دوربین گوشی در محیط پر نور مثل سایر گوشی ها ی 5 مگاپیکسلی مث توپ عمل می کنه
    با گارانتی اصلی هلدر ماشین و شارژر فندکی ههم قسمتت می شه
    قیمتش خیلی خیلی پایین اومده
    از معایب میشه به یه اپسیلون لق بودن در پشتی
    زوم نامناسب در هنگام فیلمبرداری
    اگه اهل دم به دقیقه در آوردن سیمکارت و تعویض سیمکارتی (که عین مسخره بازیه) این گوشی باتری بک آپ داخلی برای نگهداشتن باتری و تاریخ نداره
    متاسفانه 32 گیگش با گارانتی اصلی وارد بازار نشد
    مولتی تاچ رو ساپورت نداره
    ----------------------
    در مورد اکسپرا 10 بگم که تقریبا دوبرابر قیمت این گوشیه.
    ال سی دیش بزرگه
    اندرویدش منسوخه حتما باید آپ دیت به 2.1 بشه.چون نه مولتی تاچ رو 1.6 ساپورت می کنه و نه 16 میلیون رنگ رو
    دوربینش قوی تره
    مهمتر از همه اندرویده. جدید قوی خوشگل
    اسپیکرش در برابر ایکس 6 تومنی نیست

و سایر موارد که الان به ذهنم نمیاد. اگه مصممی واسه خرید بیشتر بپرس تا بیشتر راهنماییت کنم ممنون

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خواهش می کنم عزیز دل. از اینکه می تونم کمکت کنم ممنونم.

ان8 که نیومده ولی صددرصد قیمتش گرون تر از پانصد خواهد بود. دیزایر هم حول و حوش 500 تومنه ولی با این مقدار وجهی که دارید می تونید بیشتر از پولتون هم آش بخورید

ایکس 6 برترین گزینه برای شماست. خود من با اینکه زیاد پول هم داشتم ولی ایکس 6 رو برترین در موسیقی ، تاچ ، قیافه و خوشدست بودن و راحتی دیدم. اصلا حرف نداره
    دوباره مزایا و ایارداتشو واستون بازگو می کنم:
    1.تاچ فوق العاده قوی. نه فشار می خواد نه قلم راحت انگشتتو میازی رو آبجکتت بعد ریسپانسی از دستگاه بلافاصله می بینی. خیلی نرم و راحته . تا حالا من تاچ نخریده بودم چون بدم می اومد ولی این تکنولوژی تاچش چون خازنیه فشار و اینجور چیزا نمی خواد فوق العادس
    صدای اسپیکرش بلند و باکیفیت و استریو هستش
    هدفون گوشی فوق العادس و بعدی می دونستم نوکیا از این کارا خوب خوب بکنه
    گوشی خیلی کوچیک و خوشدست و خوش استیله. بعدیه که یه گوشی خازنی اینقده بتونه کوچیک باشه. چون اصولا با انگشیت کار می کنه باید چیزی بزرگتر از این می بود ولی جوریه که بای دببینی و حالشو ببری. من یکی خجالت می کشم یه دسته بیل رو تو خیابون دستم بگیرم یا تو جیبم جا بدم ولی این گوشی فوق العادس
    جی پی اس گوشی بهترین هم نباشه از بهترین هاست
    فارسی رو ساپورت داره
    دوربین گوشی در محیط پر نور مثل سایر گوشی ها ی 5 مگاپیکسلی مث توپ عمل می کنه
    با گارانتی اصلی هلدر ماشین و شارژر فندکی ههم قسمتت می شه
    قیمتش خیلی خیلی پایین اومده
    از معایب میشه به یه اپسیلون لق بودن در پشتی
    زوم نامناسب در هنگام فیلمبرداری
    اگه اهل دم به دقیقه در آوردن سیمکارت و تعویض سیمکارتی (که عین مسخره بازیه) این گوشی باتری بک آپ داخلی برای نگهداشتن باتری و تاریخ نداره
    متاسفانه 32 گیگش با گارانتی اصلی وارد بازار نشد
    مولتی تاچ رو ساپورت نداره
    ----------------------
    در مورد اکسپرا 10 بگم که تقریبا دوبرابر قیمت این گوشیه.
    ال سی دیش بزرگه
    اندرویدش منسوخه حتما باید آپ دیت به 2.1 بشه.چون نه مولتی تاچ رو 1.6 ساپورت می کنه و نه 16 میلیون رنگ رو
    دوربینش قوی تره
    مهمتر از همه اندرویده. جدید قوی خوشگل
    اسپیکرش در برابر ایکس 6 تومنی نیست

و سایر موارد که الان به ذهنم نمیاد. اگه مصممی واسه خرید بیشتر بپرس تا بیشتر راهنماییت کنم ممنون
    بسيار ممنون از لطفتون. پس با اين حساب رفتم که X6 بگيرم. ايشالله روزي بتونم زحماتتون رو جبران کنم.

ضمنا از دوستم GUNSHIP هم که پاسخمو دادن جا داره تشکر کنم.

شاد و تندرست باشيد. بازهم ممنون و متشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •