کسی آپدیت کرده؟
کسی آپدیت کرده؟
تقریبا همه!!
بد نمی شد یه نظری اینجا مینداختی
و اینکه خیلی وقتا پیش (یه نظری به تاریخش بندازی بد نیست)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر اینا رو حتما ببین جان منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خیلی ارادتمندمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Help118; 16-07-2010 at 21:27.
میشه در مورد شازام SHAZAM یه کمکی به منم بکنید که چیه .. می دونم تو رده موسیقی هستش ولی چون کانکشن اینترنت میخواد من نمی تونم استفاده کنم.
بگید چیه و بدون اینترنت میشه ازش استفاده کرد؟
تغییرات زیادی تو نرم افزار گوشی رخ داده حتمتا فریم ویرشو آپ دیت کنید
به به سلام یه دو کلمه هم از مادر عروس بشنویم
اینجاها رو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربان اين از لطف و کرم شماست که به من کمک ميکنيد. خدا عمرتون بده.
خب فرمودين N8 و HTC دزاير هم خوبن. منتها يه چيزي: من سيصد و خرده اي بيشتر ندارم. اينا گرونترن درسته؟
و در نهايت بعنوان آخرين سوال - که در کنارش عذر ميخوام که اذيتتون کردم - ميخواهم نظرتونو راجع به اينکه X6 بهتره يا اکسپريا X10 بدونم.
بازهم خيلي خيلي ممنون. خوش باشيد.![]()
دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم x10 سونی بیشتر از بودجه شماست مگه اینکه بخواید x10 مینی بخرید که اون هم صفحه کوچکی داره و چون خازنیه فعلا قلم نداره و برای دست های بزرگ یکم نامناسب به نظر می رسه.![]()
خواهش می کنم عزیز دل. از اینکه می تونم کمکت کنم ممنونم.
ان8 که نیومده ولی صددرصد قیمتش گرون تر از پانصد خواهد بود. دیزایر هم حول و حوش 500 تومنه ولی با این مقدار وجهی که دارید می تونید بیشتر از پولتون هم آش بخورید
ایکس 6 برترین گزینه برای شماست. خود من با اینکه زیاد پول هم داشتم ولی ایکس 6 رو برترین در موسیقی ، تاچ ، قیافه و خوشدست بودن و راحتی دیدم. اصلا حرف نداره
دوباره مزایا و ایارداتشو واستون بازگو می کنم:
1.تاچ فوق العاده قوی. نه فشار می خواد نه قلم راحت انگشتتو میازی رو آبجکتت بعد ریسپانسی از دستگاه بلافاصله می بینی. خیلی نرم و راحته . تا حالا من تاچ نخریده بودم چون بدم می اومد ولی این تکنولوژی تاچش چون خازنیه فشار و اینجور چیزا نمی خواد فوق العادس
صدای اسپیکرش بلند و باکیفیت و استریو هستش
هدفون گوشی فوق العادس و بعدی می دونستم نوکیا از این کارا خوب خوب بکنه
گوشی خیلی کوچیک و خوشدست و خوش استیله. بعدیه که یه گوشی خازنی اینقده بتونه کوچیک باشه. چون اصولا با انگشیت کار می کنه باید چیزی بزرگتر از این می بود ولی جوریه که بای دببینی و حالشو ببری. من یکی خجالت می کشم یه دسته بیل رو تو خیابون دستم بگیرم یا تو جیبم جا بدم ولی این گوشی فوق العادس
جی پی اس گوشی بهترین هم نباشه از بهترین هاست
فارسی رو ساپورت داره
دوربین گوشی در محیط پر نور مثل سایر گوشی ها ی 5 مگاپیکسلی مث توپ عمل می کنه
با گارانتی اصلی هلدر ماشین و شارژر فندکی ههم قسمتت می شه
قیمتش خیلی خیلی پایین اومده
از معایب میشه به یه اپسیلون لق بودن در پشتی
زوم نامناسب در هنگام فیلمبرداری
اگه اهل دم به دقیقه در آوردن سیمکارت و تعویض سیمکارتی (که عین مسخره بازیه) این گوشی باتری بک آپ داخلی برای نگهداشتن باتری و تاریخ نداره
متاسفانه 32 گیگش با گارانتی اصلی وارد بازار نشد
مولتی تاچ رو ساپورت نداره
----------------------
در مورد اکسپرا 10 بگم که تقریبا دوبرابر قیمت این گوشیه.
ال سی دیش بزرگه
اندرویدش منسوخه حتما باید آپ دیت به 2.1 بشه.چون نه مولتی تاچ رو 1.6 ساپورت می کنه و نه 16 میلیون رنگ رو
دوربینش قوی تره
مهمتر از همه اندرویده. جدید قوی خوشگل
اسپیکرش در برابر ایکس 6 تومنی نیست
و سایر موارد که الان به ذهنم نمیاد. اگه مصممی واسه خرید بیشتر بپرس تا بیشتر راهنماییت کنم ممنون
بسيار ممنون از لطفتون. پس با اين حساب رفتم که X6 بگيرم. ايشالله روزي بتونم زحماتتون رو جبران کنم.
ضمنا از دوستم GUNSHIP هم که پاسخمو دادن جا داره تشکر کنم.
شاد و تندرست باشيد. بازهم ممنون و متشکر.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)