سلام کسی این گوشی اپدیت جدید به وسیله گوشی اپدیت کرده مارو راهنمایی کنه الان برای من یک اپدیت جدید امده که حجمش 87.5 ولی موقع دانلود بک اپ میخواد بک اپ میگیرم اپدیت نمیکنه
سلام کسی این گوشی اپدیت جدید به وسیله گوشی اپدیت کرده مارو راهنمایی کنه الان برای من یک اپدیت جدید امده که حجمش 87.5 ولی موقع دانلود بک اپ میخواد بک اپ میگیرم اپدیت نمیکنه
دوستان مشکل این گوشی تو 1.حالت عمودی و 2.اعلامه موجودی برای ایرانسل 3.به علاوه مشکل سند و سرچ تو فایل منیجر حل شده یا نه؟
ممنون می شم که به همه سوالها جواب بدید
بله..
هر سه حل شده..
1.
rotatedeamon
2. و 3.
آپدیت که شد درست شد..![]()
منم همین مشکلو دارم
دوستان راهنمایی کنن لطفا
اپدیت جدید هیچ تغیر مشهودی نداشت
حتی سرعت بیشتر که دوستان گفتن
سلام دوستان مک os X 10.3 براي اولين بار روي يک گوشي اجرا شده،بوت اين کار 2 ساعت زمان برده و سيستم اجرا شده بسيار کنده،اين کار فقط براي اين صورت گرفته که همه دوستان بدونن که n900 يک گوشي هوشمند معمولي نيست لينک فيلمآندرويد+مائمو+ميگو+مک جديداً براش الل سي ديه multitouch اومده منبع:سايت مبايلستان بزم بگید اپل ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخوام یه دست دومشو بخرم میشه بپرسم الان نوش چنده و دست دومش چقدر میارزه
مشکل بخوصوصی که نداره مثلا مثل i9000 سامسونگ که مشکل سه دکمه داره که من هنگام تست بهش توجه کنم
تو پکش چه وسایلی هست
به غیر از ممو چه سیستم عاملهای دیگه ای میشه روش ریخت
یا هر چیز دیگه ای باید بدونم
ممنون
سلام دوست عزیز
الان نوش460 تومنه دست دومش اگه 2الی 3ماه کار کرده باشه 360 اگه 1یا2هفته400می ارزه هیچ مشکلی نداره همه مشکلاته قبلش حل شده فقط ساخت کره اش موجود هست از نظر ساخت عالیه در کل اگه نخری اشتباه کردی تمام نرم افزاراش هست غیر مائمو:آندرويد+مائمو+ميگو+مک روش نصب میشه تو پکش هم گوشی+باطری+شارژر+دستمال برای تمیز کردنش+کابل اتصال به تی وی+کابل یواس بی.هر سوالی داشتی بپرس تا جواب بدم چون من خودم میخواستم بخرم خیلی دو دل بودم برا همین کلی تحقیق کردم الانم حسابی ازش راضیم عالیه
ممنون احسان جان
همه میگن باید حتما اینترنت داشته باشی رو گوشی
قضیش چیه این اینترنت
دوستان من این گوشی را پنج شنبه برا یکی از دوستام خریدم و الان 2 تا مشکل داره :
1- وقتی گوشی زنگ میخوره lcd گوشی روشن نمیشه و فقط صدای زنگ میاد و باید کلید قفل گوشی را بزنی و گوشی را از قفل در بیاری تا روشن بشه و ببینی کیه زنگ میزنه رو حالت سکوت هم همینطوره
2- بلوتوث گوشی روشن میشه و کار هم میده ولی نمیشه اسمش را عوض کرد
حالا دوستا مشکل چیه ایا نرو افزاریه و با اپدیت حل میشه ؟ یا سخت افزاریه ؟
ببرم به فروشنده بگم
ممنون از همتون که کمکم میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)