مگه نصب رامهای معرفی شده توسط خود HTC هم گارانتی رو باطل میکنه؟
مگه نصب رامهای معرفی شده توسط خود HTC هم گارانتی رو باطل میکنه؟
خود HTC که رام معرفی نکرده آخریش همون 43 و 48 بوده
شما این رام رو بریز انشاالله مشکلت نرم افزاری باشه که صد در صد هست:
بهترین رام از بهترین کوکر حال حاضر هست اگر هم خدا نکرده کارت به گارانتی افتاد رامهای رسمی لینکاش موجوده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رادیوئی رو هم که شرکت میریزه که داری...پس مشکلی نیست![]()
قربون شما.
حتما بخر که خیلی عالیه....
[QUOTE=ghasemfalamarzi;4548857]
سلام دوست عزیز.
راستش به نظر من تاچ امنیا خیلی ضعیف بود. (یعنی هست) یه ذره باید زیادی فشار میدادی تا عمل کنه و اشتباه هم زیاد میکرد.
ولی HD2 اصلا اصلا اصلا کوچکترین فشاری برای عمل کردن نمی خواد. چون خازنی هست. فقط کافیه یک لحظه ی کوچیک انگشتت بخوره رو صفحه. همون لحظه عمل میکنه.
دومین برتریش باتری هست.
باتری امنیا رو من هرشب شارژ می کردم. خیلی پر مصرف بود. ولی این گوشی تا 2 روز و نیم با همون قدر استفاده جواب میده.
کیفیت LCD هم که گفتین درسته. البته کیفیت امنیا بد هم نیست.
ولی خوب با وجود گوشی های جدید تر هر روز داره کیفیت ها میره بالا و امنیا الان یه ذره قدیمی شده.
کیفیت صفحه ی این گوشی که فوق العاده هست. خیلی واضح و پررنگ نشون میده. حتی از 16 میلیون های نوکیا هم بالاتره. (من نفهمیدم آخر این 16 میلیون چه فرقی با این 65 هزار رنگ داره در صورتی که کیفیتش از همه لحاظ بیشتر از اونه!!!)
زیر نور مستقیم آفتاب هنوز امتحان نکردم. یعنی اونجوری که درست آفتاب بخوره روی صفحش!!! ولی تو نور روز بیرون بودم و مشکلی نداشتم. به نظرم خیلی خوانا و خوب هست.
نکته ی بعدی اینترفیس هست که اصلا به هیچ وجه قابل قیاس نیستن!!!!
به قول دوستم که اولین بار گوشی رو گرفت دستش و قفل صفحه رو باز کرد گفت فقط یه ربع طول میکشه تا آدم از شوک بیاد بیرون.
محیط خیلی زیبایی داره.
کیفیت پخش صدا هم که تو GSM Arena مشخصه.
اگه یه هدفون خوب مثل Creative یا Sony بخرید واقعا حرف نداره!!! هرچند هدفون خودش هم خوبه. ولی چون بزرگه یه نیم ساعتی که آهنگ گوش کنید گوشتون ممکنه درد بگیره. (مثل من)
اما در مورد عکس ماکرو:
این گوشی دکمه ی مخصوص عکس گرفتن نداره.
یعنی برای فوکوس کردن هرجای صفحه رو خواستید میزنید و خودش خودکار فوکوس میکنه.
یعنی ماکرو ی دوربین به صورت یک حالت جدا نیست.
تو هر نقطه ای که دوربین رو بگیرید با توجه به اون جایی که میخواید روش فوکوس کنید به طور اتوماتیک فوکوس میکنه و عکس میگیره. چه نزدیک باشه و چه دور.
فقط دوربینش لرزش گیر نداره و به خاطر همین ممکنه بعضی وقتا تو عکس های Indoor و ماکرو تار بیفته. ولی Outdoor رو فوق العاده میگیره.
یه نکته ی دیگه در مورد دوربین فلاش بسیار قویش هست.
تو تاریکی محض که کوچکترین نوری هم نبوده عکس هایی گرفتم که خودم کف کرده!!!
2 تا فلاش LED داره که خیلی پر قدرت هستن.
اما تا این لحظه 2 تا عیب داشته به نظرم:
1- وقتی آهنگ گوش میکن هر چند دقیقه از Audio Booster میاد بیرون و دوباره باید اجراش کنم.
2- وقتی دوربین رو اجرا میکنید حدود 5-6 ثانیه همه جا رو صورتی نشون میده ولی خودش درست میشه.
البته من اون Hotfix رو برای دوربین نصب نکردم. فکر میکنم با اون درست بشه..
ولی تو عکس هایی که من میگیرم اون هاله ی صورتی خیلی خیلی کم هست.
گوشی رو هم که خریدم از اول روش رام 1.48 بود. فکر کنم جزو سری جدیدی باشه که وارد شده.
بازم سوالی بود در خدمتم.
Last edited by Maziar_69; 04-01-2010 at 20:42.
مهدی جان میشه لینک رام رسمی را بهم بدید ترجیحا 1.48
رام 1.48 من اینه
(71294) 1.48.488.1
Radio version
2.05.51.05_2
اینو گذاشتم امشب دانلود کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
راستش به نظر من تاچ امنیا خیلی ضعیف بود. (یعنی هست) یه ذره باید زیادی فشار میدادی تا عمل کنه و اشتباه هم زیاد میکرد.
بازم سوالی بود در خدمتم
ایول بابا عجب تحملی داری 2 روزه HD2 خریدی اونوقت بجایمیای 2 صفحه متن تایپ مکنی!!!
![]()
آقا بازی رو این گوشی چه حالی میده !!؟؟ بازیه Asterix که mehdi-brg عزیز لینک داده بود ریختم رو امنیا Screen فیکس شده بود ولی تاچ نه!! مثلا تاچش فکر میکرد صفحه من 4.3 اینچه و وقتی رو joy-stick مجازی تو بازی پایین رو فشار میدادم طرف رو به بالا میپرید و اصلا پایین نداشتم !!
داداشم از کرج میخواد واسه خودش یکی بخره !!؟؟ آدرس پاساژ خوب تو کرج می خواستم؟؟
خوب اگه دوست نداری نمی نویسم دیگه.![]()
سلام بر همگی
لیست مشکلات این hd 2 :
1- تا حالا فارسی ساز که مخصوص 6.5 باشه نیومده غیر از یکی که 14 دولاره ومن سعی کردم از trail استفاده کنم اما نصب نمیشه .
اگه حوصله داشتین امتحانش کنین شاید من بلد نباشم نصبش کنم . لینکش رو چند صفحه قبل نوشتم .
2 - اگه دکمۀ ارسال رو بزنین تا با کسی تماس بگیرین اما در همون لحظه بزنین رو دکمه قرمز تا تماس رو قطع کنین ، گوشی هنگ میکنه . من بارها امتحان کردم . تنها راه اینه که اگه خیال قطع کردن تماس رو دارین دو 3 ثانیه صبر کنین بعد دکمه قطع تماس رو بزنین .
3 - بارها مرورگرش هنگ کرده . البته بیشتر با مرورگر اکسپلورر اینجور میشه . وراهی جز ریست نداره . من از بس لازم شده ریست کنم ، تصمیم گرفتم برم پیش یه تراشکاری بگم یه روزنه درست کنه رو درِ باتری درست در جایی که دکمۀ ریست قرار داره تا هی مجبور نشم در باتری رو بردارم برای ریست
4 - اگه یکی زنگ بزنه و شما نباشین ، اصلا متوجه نمیشین کسی بهتون زنگ زده یا مسج فرستاده براتون مگر اینکه گوشی رو چک کنین در حالی که یادمه حتی موبایلهای پنج شش سال پیش اگه کسی زنک بزنه وجواب ندین ، هر یک دقیقه یک بار اعلام میکنه که یکی زنگ زده یا مسج فرستاده تا خبر دار بشین .
5 - همۀ دکمه ها سفیده حتی دکمۀ ارسال و قطع و عجیب اینه که تو کاتالوگش نوشته the red key & green key !!!!!!!
البته منظورش دکمه های مجازی هست
6 - همیشه و همه جا منتظر باشتن تا این گوشی هنگ کنه . یعنی هنگ کردن تو ذاتشه تا حدی که تو کاتالوگش هم نوشته هر وقت هنگ کرد چکار باید بکنین .
7 - چراغ دکمه ها تو تاریکی خاموش میشه !!! وتا روش فشار ندین روشن نمیشه
8 - بیشتر وقتها در هر جای موبایل که باشین اگه دکمۀ ارسال رو بزنین به جای اینکه بره تو قسمت تلفن ، مستقیما تماس میگیره با اخرین شماره که در لیست تماس هست !!!!! و البته بعضی وقتها هم تماس نمیگیره و فقط میره تو قسمت تلفن .
9 - نمیشه ساعت و علامت باتری رو با هم قرار بدیم در نوار بالای صفحه !!!!! . یا این یا اون . راه دیگه ای هم نداره .
10 - امکانات مرورگرش از مرورگر موبایلهای چند سال پیش هم کمتره !!!!!
11 - به قول یکی از دوستامون تو همین تاپیک ، بعضی وقتا به شدت دلتون میخواد که ای کاش میشد با قلم از کیبورد استفاده کنین چون هر چی هم درست نشونه گیری کنین باز هم حروف غلط غلوط نوشته میشه که کفرتون رو در میاره مخصوصاً اگه تو ماشین باشین .
12 - استفادۀ یک دستی از موبایل مهارتِ بالایی میخواد و باید سایزِ دستتون XXXXL باشه .
13 - لکۀ صورتی . البته من بیشتر به پلنگِ صورتی شک دارم و گمون کنم همش زیر سرِ اون ناقلا باشه
14 - اگه از آپشن قفل استفاده کنین ، موقعی که دکمۀ قطع رو میزنین صفحل موبایل خاموش میشه و موبایل قفل میشه اما بعضی وقتها صفحه خاموش میشه اما موبایل قفل نمیشه و اگه دوباره رو دکمه قطع فشار بدین میبینین که موبایل دوباره راه میافته و قفل هم نیست !!!!!!!
15 - موقع کار و شارژ گرم میشه و این مسئله تو کاتالوگش هم ذکر شده تا نگران نشین !!!! البته من هنوز موندم که با این همه تکنولوژی چطور هنوز هم مشکل گرم کردن وجود داره !!!!
16 - بیشتر برنامه ها رو وقتی ازش میاین بیرون هنوز روی رام وجود داره و نتها راهِ خاموش کردنشون رفتن به TASK MANAGER هست .
سریع ترین راه برای رفتن به تاسک منیجر این هست که دکمۀ هوم رو بزنین بهد با انگشت از سمت چپ به راست بکشین روی صفحه تا برید تو SETTING . بعد روی OTHER کلیک کنین و بعد برین تو تاسک منیجر و برنامه های زیادی رو خاموش کنین .
اگه راه سریعتر سراغ دارین حتما خبر بدین که کلی ثواب داره
البته من سعی کردم با استفاده از BUTTONS دکمه ای رو به تاسک اختصاص بدم اما باز هم دکمه ها کار نمیکنه !!!!!
اگه شما موفق شدین این کار رو انجام بدین حتما خبر بدین
17 - حساس بودن صفحه به لمس خوبه اما بعضی وقتها مشکل شاز میشه مثلا بیخودی دکمه های دیگه رو فشار میدین در کیبورد یا اینکه به هوا یه دفعه میبینین دارین زنگ میزنین به یه نفر به خاطر اینکه دستتون نا خدا گاه صفحه رو لمس کرده .
18 - اگه سایز دستتون کوچیکه این گوشی اصلا خوش دست نیست براتون .
دیگه دیگه ......
بقیه واسه بعد آخه ما شاء الله ما شاء الله عیبهاش یک دو تا و ده تا نیست .
![]()
میبخشین یه کم کفرم در اومده بود از دستِ این گوشی گفتم چند تا داد بزنم سرش تا دلم خنک بشه آخه زورمون که بهش نمیرسه .
کلی پول دادیم بالاش و اگه هر بلا ملایی سرش بیاریم به خاطر عیبهاش به خودمون ضرر زدیم فقط
بقیه عیبهاش در شمارۀ آینده
![]()
دوست عزیز اکثر مواردی که ذکر کردید با نصب ترم افزار حل میشه و نمیشه بهشون به دید مشکل ساختاری نگاه کرد
مثل همون تسک منیجر یا ساعت باطری و ..... که برنامه هاش هست لازم بو.د معرفی کنم توی HU هم یه تاپیک خوب براش هست که پارسا جان از بچه های اونجا زحمتش را کشیده
این گرم شدن هم با این پردازنده و این قطر بدنه کلا عادیه
دوربین هم با پچی که داره 80% بهبود پیدا کرده و این مشکل دوربین مخصوص این گوشی فلک زده نیست فقط روی سر این خراب شده والا خیلی از گوشی های دیگه مثل I900 سامسونگ هم من چک کردم داشت ولی توی HD2 متاسفانه زیاد تر بود که با ترفند ها و الگوریتم های پردازش تصویر کمی حلش کردند
تا الان من 3 تا از این مدل خریدم به دلایلی فروختم باز خریدم اگر مشکلاتش قابل چشم پوشی نبود مطمئن باشید 3 بار گول نمیخوردم
در حال حاضر در وینمو های بدون کی برد سخت افزاری HD2 بهترینه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)