منم تبریک میگم فقط حسرت 3 امتیاز بازی دوم مقابل ایتالیا به دلم موند یه بازیکن با ندونم کاری سرویس پرشی زدو گند زد به همه چی
امیدوارم این مربی بزرگو حفظ کن
به امید موفقیت ایران در همه زمینه ها![]()
منم تبریک میگم فقط حسرت 3 امتیاز بازی دوم مقابل ایتالیا به دلم موند یه بازیکن با ندونم کاری سرویس پرشی زدو گند زد به همه چی
امیدوارم این مربی بزرگو حفظ کن
به امید موفقیت ایران در همه زمینه ها![]()
دیدار تیم های ملی والیبال ایران و آلمان
عکاس: جاوید نیکپور
پ.ن: کیانوش بیا عکسارو بشرح روحیمون تازه و عوض شه!
محتوای مخفی: عکس ها
Last edited by M E S S I; 13-07-2013 at 12:13.
حاشیه پس از بازی رو ببینید:
ملی پوشان چی کشیدن از دست این عروسکای بی نظم
دوستان تبریکککککات فراوان....من یه حساب کتاب کردم دیدم اگه بازی بعد رو 3-2 هم ببازیم به احتمال زیاد بازم سوم میشیم. در این حالت هر سه تیم ایران-صربستان و المان 16 امتیازی میشن. ایران از لحاظ ست شمازی (sets ratio )از صربها بالاتر میشه بنابراین بالاتر از صربها قرار میگیریم . با المان هم از لحاظ ست شماری برابر میشیم ولی از لحاظ پوئن شماری (sets ratio) به احتمال فراوان بالاتر از المان میشیم و بالاتر از المان قرار میگیرم. دوستان اگه درسته تایید کنن..... ولی به امید برد مجدد ایران......
![]()
کاپیتات تیم ملی والیبال آلمان گفت: با توجه به جو سالن و بازی خوب تیم ایران نتوانستیم برنده شویم.
به گزارش تسنیم، یوچن شوپز کاپیتان تیم ملی والیبال آلمان بعد از بازی برابر ایران گفت: ما بازی را خوب شروع کردیم ولی تیم ایران با سرویسهای خود فشار زیادی به ما آورد. تیم آلمان خیلی معمولی بازی کرد ولی ایران بازی سطح بالایی ارائه داد.
وی ادامه داد: ما بازی ایران و صربستان را دیده بودیم و احتمال میدادیم که این بازی را ببازیم. جو سالن خیلی سنگین و کاملا به نفع تیم ایران بود.
کاپیتان تیم ملی والیبال آلمان در ادامه گفت: ما برای این بازی انگیزه کافی داشتیم و سعیمان را هم کردیم ولی با توجه به جو سالن و بازی خوب تیم ایران نتوانستیم برنده شویم. هدف ما از ابتدا هم رسیدن به فینال نبود.
دو تیم ملی والیبال ایران و آلمان، دومین بازی خود در لیگ جهانی را ساعت 21 روز شنبه (فردا) در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران برگزار می کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گذشته از همه حرفا من دیشب یه صحنه از تلویزیون دیدم که چند تا از تماشاگرا پرچم آلمان رو گرفته بودن دستشون و وسطش رو سوراخ کرده بودن
سوراخ بود یا من اشتباه متوجه شدم؟
اگر اینجور باشه حرکت زشتی بوده توهین به پرچم یک کشور و اگر این تصاویر از تلویزیون آلمان هم پخش شده باشه تاثیر بدی در وجهه ایران میذاره
فرض کنید یه همچین حرکتی رو در خارج با پرچم ایران می کردن
ما الان زمین و زمان رو به هم دوخته بودیم.
نه اینجوری نبود ، رو پرچم ایران نوشته بودن 3 ، رو پرچم آلمان نوشته بودن 0 ، یعنی 3-0 آلمانو میزنیم..... همین
با سلام و ضمن تبریک خدمتتون عرض کنم ظاهرا بعد از امتیاز شماری ست شماری ملاک نیست و تعداد بازیهای برده ملاک هستش بعد از اون ست شماری (set ratio) و پوئن شماری درنظرگرفته میشه من هرچی گشتم تو خود سایت fivb چیزی پیدا نکردم ولی تو ویکی پدیا یه جا دیدم اینو نوشته تو لینک زیر قسمت pool standing procedure رو یه نگاهی بندازی بندازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوراخ بود یا صفر؟! فک کنم بغلش هم پرچم ایران بود و روش زده بود 3.اما اگه سوراخ بوده باشه خیلی زشت شده!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
نه اینجوری نبود . رو پرچم آلمان نوشته بودن 0 ، رو پرچم ایران نوشته بودن 3 ، یعنی آلمانو 3-0 میزنیم ،همین..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)